Ikisinede guven olmaz demekki:) kayinvalidemde derki.. kocanin sozuyle cocugun poposuba guven olmaz diye:))Anneler her şeyi bilir zaten genelde , hayat tecrübesi.Her anne böyle bence.Bizim oralarda da bi' laf vardır "Kocayla , çocuk övülmez." diye.Neden bilmem böyle söylenegelmiş.Ataların bi' bildiği olsa gerek.
Valla konu nerden nereye geldi ama konu sahibinde da böyle bişey sezdim açıkcası biraz.Bi' de 20li yaşlarda hormonların coştuğu dönemlerde düşünceler ne kadar mantıklı gelse de 30lara doğru gidildikçe "Ne safmışım." diye düşünülür.O aşk sevgi sanılan birçok şey aslında hormonlardan kaynaklanıyor.Adamın herkese batan davranışları eşine neden batmıyor , çünkü sadece eşiyle arasında cinsel bir bağ var.Mesela insanın annesinin bile katlanamadığı davranışlarına karısı / kocası katlanıyor.Temelinde hep cinsellik yatıyor aslında bunların , kimse kabul etmek istemese de biz çok aşığız dese de bunun böyle olduğunu düşünüyorum.Adamla bir ay sevişeme aynı evin içinde o idare edebildiğin tüm davranışlar nasıl da gözüne batmaya başlar.Bi' de siz sadece seks için mi evleniyorsunuz diyenler olur şimdi kesin.Herkes onun için evleniyor da farkında değiliz , bunu toplumun kabul edeceği aşk / sevgi formatına sokuyoruz sadece.Neyse çok felsefe yaptım akşam akşam.Allah herkesin yuvasına mutluluk ve huzur versin.Amin.Ikisinede guven olmaz demekki:) kayinvalidemde derki.. kocanin sozuyle cocugun poposuba guven olmaz diye:))
Çok fenasınız valla bravo !!YuuNa-Ra hanım eşi kendi şifresini kullanıcı adını falan bildiği için burdan bir nevi mesaj gönderiyor beyefendiye,kendisini daha çok sevsin diye...Kadınlar çok zeki varlıklar :) önceki konunuzda eşinizin kullanıcı adınızı öğrendiğini görmüştük.
Bu mesajla da eşinize bak herkes ne kadan gözü dışarda, ben süperim imajı vermişsiniz :) güzel yöntem ama :)
Ohffki ohfff ne zeki kadinlar var yaww :)) konu sahibi degil sen:)YuuNa-Ra hanım eşi kendi şifresini kullanıcı adını falan bildiği için burdan bir nevi mesaj gönderiyor beyefendiye,kendisini daha çok sevsin diye...Kadınlar çok zeki varlıklar :) önceki konunuzda eşinizin kullanıcı adınızı öğrendiğini görmüştük.
Bu mesajla da eşinize bak herkes ne kadan gözü dışarda, ben süperim imajı vermişsiniz :) güzel yöntem ama :)
yok canim niye fesat olasin ki. Cocugunu gozumun onunde itip kakan, cocuk boncuk "yerken" aman kakasindan cikar bir sey olmaz diyen arkadasim vardi, sosyal medya hesabina baksan "yavrum annem canim kizim bitanem"...Ben cogunun mutlu oldugunu dusunmuyorum, belkide icim fesattir:))
Boncuk yemek mi? Tobe bismillah valla gittikce neler duycaz daha....yok canim niye fesat olasin ki. Cocugunu gozumun onunde itip kakan, cocuk boncuk "yerken" aman kakasindan cikar bir sey olmaz diyen arkadasim vardi, sosyal medya hesabina baksan "yavrum annem canim kizim bitanem"...
Tek umrumda olan zavalli ihmal edilen bebek...
yok canim niye fesat olasin ki. Cocugunu gozumun onunde itip kakan, cocuk boncuk "yerken" aman kakasindan cikar bir sey olmaz diyen arkadasim vardi, sosyal medya hesabina baksan "yavrum annem canim kizim bitanem"...
Tek umrumda olan zavalli ihmal edilen bebek...
valla gozumun onunde oldu olay. Daha once de yedi, kakasindan cikiyor dedi. Bunu derken de 2.ye 4 aylik hamileydiBoncuk yemek mi? Tobe bismillah valla gittikce neler duycaz daha....
Var sende bir sıkıntı büyük ihtimalle.yoksa böyle birşey insanın aklına gelmez hayatında bir sorun yoksa.Bu arada çok abartmışsınız koca işini.Onu benden başkası çekmez benide çekmez vs..Sen evlenmezsinde emin ol o evlenir.ÜzgünümDert değil farkındayım ama çok merak ettim.
Ben öyle diyorum çok şükür iyi bir evliliğimiz var eşimle. Genel anlamda mutluyuz anlaşıyoruz.
Ve ben diyorum ki oldu da bir şekilde ayrıldık, bir daha başka bir erkeğe asla dönüp de bakmam.
Eşimle birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Beni ondan başka kimse çekemez, onu da benden başka kimse çekemez. Öyle bir uyumumuz var. Çevremizdeki herkes de aynı şeyi düşünüyor ve eşim gibi bir erkeğin olduğuna asla inanmıyorum eşim gerçekten farklı. Ve diğer erkeklerin geneline erkek gözüyle bile bakmıyorum sanki tipinden anlaşılıyor yahu ne oldukları. İçten içe küçümsüyorum diğer erkekleri.
Yani eşim gibi biriyle 'bile' anlaşamayıp ayrılırsak başka kimseyle mutlu olup evlenemem diye düşünüyorum
Ama çevremdeki çoğu kişi yanlış düşündüğümü söylüyor. İlla evlenirsin mutlu da olsursun diyor.
Ve bunu hep dile getiriyorlar.
Gerçekten yanlış mı düşünüyorum? Var mı benim gibi düşünen merak ettimm.
Insanlar cesit cesit.. biz yemek yerken bogazina kacacak diye korkuyoruz kadindaki rahatliga bak..valla gozumun onunde oldu olay. Daha once de yedi, kakasindan cikiyor dedi. Bunu derken de 2.ye 4 aylik hamileydi
Evliyken baska erkekleri begenmek tabiki anormal olurduBirini severken tabiki başka erkekler çekici gelmez. Normal olan budur. Aksi tuhaf olurdu..
Ayrıca insan sevgi uğruna bir çok şeye tahammül ediyor. Sevmesen eşini de istemezdin diğer erkekler gibi..
Ama büyük konuşmamak lazım. Hayatın ne yaşatacağı hiç belli olmaz.
Ben de eşimi seviyorum. Ama bir şekilde ayrılsak evlilik konusunda tecrübem oluştuğu için evlenir miyim?
Hiç sanmıyorum. Ama tabi ki bu farazi bir fikir. Sağlam bir dayanağım yok..
işte agzina atti bir bak istersen, çikar falan dedik diger arkadasla. O da oyle soyleyince şoka girip kaldik açikçasi. Normalde bizden evvel panik olup mudahale etmesini bekledigimiz icin, ne oldugumuzu sasirdik. Sonra aldik elinden o nesneyi, kaldirdik. Kizla artik gorusmuyorum, zaten esinin isi dolayisiyla sehir degistirdiler, isabet oldu...Insanlar cesit cesit.. biz yemek yerken bogazina kacacak diye korkuyoruz kadindaki rahatliga bak..
Sen ne tepki verdin bisey dedin mi?
Evliyken baska erkekleri begenmek tabiki anormal olurdu
Ama yok kucuk goruyorum , erkek olarak gormuyorum yok efendim adam yerine koymuyorum demek çok farkli anlamlar taşıyan seyler .
Nihayetinde erkek kardesin , abin , baban gibilerde erkek
Yani konu çekicilik ten ziyade cok farkli bir noktaya uzaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?