• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

O son şans gerçekten son şanstı kaldı ki annemin büyük bi suçu yok yetti dedim artik

Eşin de annesi de ciddi hasta, eşin içten içe biliyo bunu ve annesine mesafeli olmanı kaldıramamış ihale annende kalsın istemiş ayların hıncı bu

Boşanman da kolay olmayacak bence, çok çirkinleşecek bu adam

Haklı çıktınız ama benim acabam kalmadı. Tam yoluna soktuk düzelttik dedim ama yanılmışım

Emin misin minnie? Hala annemin sucu buyuk degil di mi diyorsun? Annenin sucu var mi ki? Sucu olsa buyuk olsa da olabilir mi boyle seviyesiz birsey? Bu seviyesiz kaba adamdan cocuk yapilir mi? Ya bu laflarin onda birini soylesem beni yerlerde surur denilecek adamdan cocuk yapilir mi?

Bu arada bundan bir ay önce yeğenim oldu eşim hastaneye gelmedi telefonla tebrik etti sonra ablamllarin evlerine gittik bebeği görmeye bebeğin.doğduğu gün aşağıya beni almaya gelse de yukarı çıkmayacağını söyledi. Bebek doğmadan bi gün öncede kavga çıkardı bana yalama başkalarının mutluluğunun maşasi ded

Bunlari yasarken bu nasil duzelme?
Size kendini nasil affettirdi ki bu adam?

annenizin suçu büyük desek,siz bu adamı affedecek gibisiniz.kaldı ki,kadının hiç bir suçu yok.en azından bu konuda.ben de oğluma da gelinime de sıkı sıkı tembih ederim,aman dikkat edin,kalabalıklara girmeyin diye.ben de kötü kalpli mi oluyorum?
bir de süprüntü demiş.:oha:

Bilemem kıskanıyor olabilir tabi .beni çok yipratti annemden nefret ediyormus
Öncelikle annemin suçu demişsiniz birkaç kez annenizin bir suçu yok. Bende olsam tanıdığım birisine tehlikeli dikkatli ol derim, bu suç değil. Bebeği görmeye gelmemesi falan bunu gösterir. Kişi karşındakini de kendi gibi görürmüş, baksanıza annenizin kıskandığı iddia etmiş. Psikolojik bişey ya bence bu hastalık gibi. Muhtemelen kendi ailesine bağımlıdır, onların gazına geliyordur. Dilekçeyi vermişsiniz, bir kadın blöf olsun diye kolay kolay yapmaz bunu demek ki kararlısınız. Hayırlısı olsun..

Eşin de annesi de ciddi hasta, eşin içten içe biliyo bunu ve annesine mesafeli olmanı kaldıramamış ihale annende kalsın istemiş ayların hıncı bu

Boşanman da kolay olmayacak bence, çok çirkinleşecek bu adam
Bilmiyorum annesine mesafemden dolayı mi yapiyor yoksa annemi tamamen hayatimizdan cikarmak mi istiyor anlamadim.annemnpatavatsiz kara cahil mis

annenizin suçu büyük desek,siz bu adamı affedecek gibisiniz.kaldı ki,kadının hiç bir suçu yok.en azından bu konuda.ben de oğluma da gelinime de sıkı sıkı tembih ederim,aman dikkat edin,kalabalıklara girmeyin diye.ben de kötü kalpli mi oluyorum?
bir de süprüntü demiş.:oha:
Yola giderken annem onun canını sıkmak tedirgin etmek istemiş öyle söylüyor

Bilmiyorum annesine mesafemden dolayı mi yapiyor yoksa annemi tamamen hayatimizdan cikarmak mi istiyor anlamadim.annemnpatavatsiz kara cahil mis

Tüm konularını okudum kesinlikle onun için yapıyor önce bir anne boşluğu sonra o boşluğu kendi annesiyle doldurmak amaç, eskisi gibi hayatınızın her anında mantar gibi bitecek annesi böylelikle, sen ya bu adamı annesiyle kabul edeceksin ya da boşanacaksin uzun vadede kv ye mesafe koymak gibi bir durumun yok

Mesafe koyup ne yaptın mesela merak ettim, ne sıklıkla görüştünüz hiçbir şeye karışmadı mı

Öncelikle annemin suçu demişsiniz birkaç kez annenizin bir suçu yok. Bende olsam tanıdığım birisine tehlikeli dikkatli ol derim, bu suç değil. Bebeği görmeye gelmemesi falan bunu gösterir. Kişi karşındakini de kendi gibi görürmüş, baksanıza annenizin kıskandığı iddia etmiş. Psikolojik bişey ya bence bu hastalık gibi. Muhtemelen kendi ailesine bağımlıdır, onların gazına geliyordur. Dilekçeyi vermişsiniz, bir kadın blöf olsun diye kolay kolay yapmaz bunu demek ki kararlısınız. Hayırlısı olsun..
Blöf yapma aşamasını çoktan geçtim ben bundan öncede ayrıldık bu noktaya beni yıne o getirdi

Tüm konularını okudum kesinlikle onun için yapıyor önce bir anne boşluğu sonra o boşluğu kendi annesiyle doldurmak amaç, eskisi gibi hayatınızın her anında mantar gibi bitecek annesi böylelikle, sen ya bu adamı annesiyle kabul edeceksin ya da boşanacaksin uzun vadede kv ye mesafe koymak gibi bir durumun yok

Mesafe koyup ne yaptın mesela merak ettim, ne sıklıkla görüştünüz hiçbir şeye karışmadı mı
Bi kere k.v kendi aramadığı sürece aramiyordum gerekmedikçe .geldiğimden beri evine üç kez falan gittim o da eskisi gibi zırt birt gelemedi dışarı çıkmak istemediğim zaman çıkmadım onlarla beraber.bu arada annem zaten benim evime sık gelmez bizde sık gitmeyiz ben tek giderim genelde öyle annem hayatımızın ortasında falan değil zaten

Eski konunu bilmiyorum.
Cok uzuldm bir yuvanin yikilmasi kolay degil.
Ama dedgi laflar da yenilir yutulur cinsten degilmis
Olmuyorsa olmuyordur canim, bitecekse cocuk olmadan bitmesi daha iyi. Sonra daha zor olur.
Hakkinda hayrlisi
Çok çabaladı olmuyor maalesef

Ben bu karari ömür boyunca anne olamamak pahasina verdim yaşım ve durumum geregi vakit kaybetmemem gerekiyor

Çok teşekkür ederim neden öyle düşündün anlamadim ama istemsizce ağladım bi eşim anlamadi bu naifligi hassasiyeti

Zamanında çok sert yorumlar yapmıştım sana,bana verdiğin cevaplar o kadar içtendi ki, hani hiç kızma yok sadece bezme var, bu bezginlik beni çok üzmüştü, benimle kavga etsen üzülmezdim tamam derdim bu kız kendini çatır çatır korur, ama sen analı oğullu bir mengeneye kıstırılmış gibiydin

Back
X