- 29 Mayıs 2021
- 3.084
- 6.050
- 108
- 40
4 yılda görmemişsenz bu adamın yüzünü bi 40 yil daha çeker miyim duye düşününHayır 4 yıl sevgili kaldık. Severek evlendik. Okey oynuyor kumarı yok
Bu dediğiniz eskidendi kadınlar şiddet yoksa boşanma sebebi görmüyordu yok sayılması, saygı gormemeyi, kocalarını her şart altında alttan almayı falan ama hayat çok kısa hiç kimse "idare edeyim, yaşayıp gideyim, işte" diyerek beş para etmez adamları çekmek zorunda değil. Diyorlar ya boşanmalar arttı diye, bu sebeple arttı. Kadınlar gelişiyor dönüşüyor ama erkekler hep bencil, hep duyarsız, düşüncesiz oldukları yerde sayıyorlar aileler de kurtulmak için baristiriyor. Ne diyeyim hamile kalmayın en azından.Boşanmak çok büyük bir karar. Ve ben son kavga da o yola nispeten girdim. Ama tekrar bizi barıştırdılar. Babam bu konuda hiç arkamda durmadı. Bir yandan da çaresizim. Eşimi seviyorum ama dediğiniz gibi onu cam kenarında beklemekten çok sıkıldım. Bu arada bana da arkadaşlarınla çık gez diyor. Ama her gün nereye gidebilirim.
Evet maalesef 23 yaşında evlendim. Ve eşimin zoruyla. Üniversiteden yeni mezun olmuştum. Şuan 25 yaşındayım eşim 27 olacak. Bu kadar evlenmek için ısrar eden bir insanın şuan bana böyle yapması çok zoruma gidiyorYaşlarınız genç mi? Küçük evlenen erkeklerde duyuyorum genelde bunu. Liseli gibi arkadaşlarıyla takılmak istiyor 7/24. Ailesi de normal karşılıyor. Bu zihniyet değişmez. Çocuk yokken bi daha düşünün.
Ben öncelikle bir işim olsun istiyorum. Çocuk fikri aklımda daha öncede yoktu açıkçası. Çevremde görüyorum bazen acaba mı diyorum. Fakat eşimin bu hareketlerinden sonra asla ona bu konuda güvenemem. O da istemiyor zaten. Bence kendisinin ne mal olduğunu biliyor. Bir insanın hiç mi eşiyle alakalı gelecek planı olmaz. Hiç duymadım onun ağzından. Varı yoğu kendisi. Haksızlık etmeyecem benden bir şey kısıtlamıyor maddi olarak hatta elinden gelenin fazlasını yapıyor. Ama o yanımda olmadığı için mutlu değilimÇocuğu hayatınızda hiç mi istemiyorsunuz yoksa bu adamdan mı istemiyorsunuz? İkisi çok farklı şeyler. Komple istemiyorsanız yapacak bir şey yok ki yapmıyorsunuz. Ama yok iyi biri olsa düzelse isterdim diyorsanız acil boşanın, gençsiniz hayatınızı heba etmeyin.
Hiç şaşırmadım çünkü babam da böyleydi. Evlenelim diye tutturmuş sonra da tüm haftasonu kahvehanede. Çünkü adam daha doymamış. Valla annem evlenir evlenmez hamile kaldığı için o yıllar çekmiş. Şimdi huzura erdi, babam ne akraba istiyor ne arkadaş (tam tersi annem de evden gitsin de kafamı dinleyeyim diye gözüne bakıyorEvet maalesef 23 yaşında evlendim. Ve eşimin zoruyla. Üniversiteden yeni mezun olmuştum. Şuan 25 yaşındayım eşim 27 olacak. Bu kadar evlenmek için ısrar eden bir insanın şuan bana böyle yapması çok zoruma gidiyor
Ya tabiki oluyor. Ama tek başımıza çok az vakit geçiriyoruz. Hep yanımıza birilerini alıyoruz. Arkadaşlarımızla geziyoruz. Onlar olmadan sıkılıyor sanki. Kardeşinin okulu yeni bitti. Yaşları yakın arkadaş gibiler. Bu aralar hep onunla beraber. Eve getiriyor mesela bazen 3 gün üstüste bizde kalıyor. Evet kardeşim gibi ama bazı şeylerden rahatsız oluyorum. Belirtmeme rağmen hiçbir şey düzelmiyor. Ve ben bunları söyleyince de suçlu oluyorumBoşanmak ha deyince olacak şey değil bazılarımız için. 25 yaşındaki bir erkeğin sürekli gecelere kadar kahvede okey oynaması saçma. Sonuçta 2 yılda yeni evli sayılır evde karısı var birlikte film dizi izleyebilir birlikte hava almaya çıkabilirsiniz yani hiç mi aklına gelmiyor hiç mi özlemiyor sizi ? Yani hiç mi özel alanınız olmuyor ya da istemiyor bunu da anlamadım 50 60 yaşında adamlar gibi ne hayır gelir bu adamdan
Hayır aynı şehirdeyiz. Ailemle aram çok yok. Evliliğimde yaşadığım sorunlarda bana destek olmadıkları için artık onlara ısınamıyorum.Hiç şaşırmadım çünkü babam da böyleydi. Evlenelim diye tutturmuş sonra da tüm haftasonu kahvehanede. Çünkü adam daha doymamış. Valla annem evlenir evlenmez hamile kaldığı için o yıllar çekmiş. Şimdi huzura erdi, babam ne akraba istiyor ne arkadaş (tam tersi annem de evden gitsin de kafamı dinleyeyim diye gözüne bakıyor) ama anam geldi 60 yaşına tansiyonu ayrı şekeri ayrı. Gençliği gitti yani. Aileniz uzakta mı?
Erkek kardeşi yani kaynınız ? Sizde üst üste 3 gece kalıyor ? Doğru muYa tabiki oluyor. Ama tek başımıza çok az vakit geçiriyoruz. Hep yanımıza birilerini alıyoruz. Arkadaşlarımızla geziyoruz. Onlar olmadan sıkılıyor sanki. Kardeşinin okulu yeni bitti. Yaşları yakın arkadaş gibiler. Bu aralar hep onunla beraber. Eve getiriyor mesela bazen 3 gün üstüste bizde kalıyor. Evet kardeşim gibi ama bazı şeylerden rahatsız oluyorum. Belirtmeme rağmen hiçbir şey düzelmiyor. Ve ben bunları söyleyince de suçlu oluyorum
Demiyorum. Eve geldiği saat bile belli değil. Gidip annesinin evinde yiyor. Ya da dışarda yiyor. Ya da akşam 7 gibi gelip evde yiyor. Yemek yapmasamda sorun etmiyor. Dedim ya hiç evli olduğumu hissetmiyorumAkşam yemeği de mi yemiyor eve gelip? Karım ne yemek yapmış diye de sormuyor mu bu saatlerde ??? Akşama ne yemek yapayım ne istersin bugün de demiyorsunuz haliyle ?
Ayyy yok ya olmaz bu adamla gerçekten olmaz bu kadar da insan yalnız bırakılmaz ki aşırı aşırı gamsız ev arkadaşı olsa insan böyle yapmaz kızDemiyorum. Eve geldiği saat bile belli değil. Gidip annesinin evinde yiyor. Ya da dışarda yiyor. Ya da akşam 7 gibi gelip evde yiyor. Yemek yapmasamda sorun etmiyor. Dedim ya hiç evli olduğumu hissetmiyorum
Bence Bi iş bulun para biriktirin Bi kenara. Kendinize güvendiğiniz Bi anda da boşanın. Bu süreçte çocuk olmasın diye ne gerekiyorsa önleminizi alın en onemlisiÇünkü gidecek bir yerim yok. Ailem bana daha en başından bunu hissettirdi. Atanamadığım için şuan çaremde yok. Bu sene tekrar üniversite sınavına girdim ataması olan bir bölüm yazacağım. Ama nasıl okuyacağım onu bile bilmiyorum
Evet. Hatta hava sıcak evde klimalı odada üçümüz yatıyoruz. Inanabiliyor musunuz? Şimdi bunları söylesem gönlümü dar etmiş oluyorum. Kaynımı seviyorum. Aynı yaltayız ama bunların normalleşmemesi lazım. Kim kaynıyla aynı odada yatıyor soruyorum size? Kardeşini sıcak odada yatırmaya gönlü el vermiyor diye aynı odada yatıyoruz.Erkek kardeşi yani kaynınız ? Sizde üst üste 3 gece kalıyor ? Doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?