Tabi ki söyledim. Aynı oda da neden yatalım dedim. Ya saçmalama kardeşin gibi falan diyor. Zaten her anlamda geniş bir insan. Eminim başkası yapsa konuşurlarAynı yaştaki erkek kardeşiyle karısını aynı oda da keyfi yere yatıran "adamdan" ne hayır gelir ya.
Eşinizin birçok duygusu ortadan kalkmış.
Sizde kabul etmeyin böyle bir şeyi neden sesinizi çıkartmıyorsunuz?
Ayrıca yeni bir bölüm okumak da sizin durumunuzda mantıklı değil. Benim etrafımda çocuğuna en çok matematikten özel ders aldırıyor insanlar. Farklı şeyler deneyin.
Sizin kocadan hiçbir şey olmaz. Evlilik olmamış. Oğlan çocuğu diyeceğim ama onlarda bile bazı duygular daha fazla gelişmiş olabilir.
Yaşadığım ilçede dediğim gibi böyle bir imkanım çok fazla yok. Küçük bir yer ve fazla iş imkanım yokTabi ki söyledim. Aynı oda da neden yatalım dedim. Ya saçmalama kardeşin gibi falan diyor. Zaten her anlamda geniş bir insan. Eminim başkası yapsa konuşurlar
Ona göre keyfi değil bu arada kıyamıyor kardeşinin sıcakta yatmasına. Ya bunu söylesem belki kaynımla aram bozulacak. Gerçekten seviyorum onu çok iyi biri ama olacak şey var olmayacak şey varTabi ki söyledim. Aynı oda da neden yatalım dedim. Ya saçmalama kardeşin gibi falan diyor. Zaten her anlamda geniş bir insan. Eminim başkası yapsa konuşurlar
Zaten hiçbir şey paylaşamıyorum. Sorunda bu. Bir şey paylaşmadığınız bir evlilikten ne beklersiniz.Yıl olmus 2025 kahveye gitmek mi kaldı ya
Babam giderdi 90 larda o bile gitmiyor senelrdir.
Kahve kültürü olan adamla ne paylasıyonuz ?
Cocuk düsünmeyin.
Kardeşinin sizin evinizde ne işi var zaten sürekli sürekli. Gitsin evinde nerede yatıyorsa yatsın. İyi olup olmaması değil burada mevzu.Ona göre keyfi değil bu arada kıyamıyor kardeşinin sıcakta yatmasına. Ya bunu söylesem belki kaynımla aram bozulacak. Gerçekten seviyorum onu çok iyi biri ama olacak şey var olmayacak şey var
O getiriyor kardeşini. 5 yıl okul okudu yılda bir gelebiliyordu. Şuan okulu bitti ve döndü. En yakın arkadaşı o diyebiliriz. Öyle işte şuan. Yani bunlar onlar için normal şeyler. Bir gelinleri evin içinde yaşıyor zaten. Ama odası ayrıKardeşinin sizin evinizde ne işi var zaten sürekli sürekli. Gitsin evinde nerede yatıyorsa yatsın. İyi olup olmaması değil burada mevzu.
Ya başta kardeşini özlemiş falan diyordum ama yok yani bu kadar olmaz ki her şeyini ben yapacam ama o bana böyle olacakO getiriyor kardeşini. 5 yıl okul okudu yılda bir gelebiliyordu. Şuan okulu bitti ve döndü. En yakın arkadaşı o diyebiliriz. Öyle işte şuan. Yani bunlar onlar için normal şeyler. Bir gelinleri evin içinde yaşıyor zaten. Ama odası ayrıçok komik bir durum içindeyim
Adamın bu kadar ısrar etmesi evde ana dırdırı çekmeyip kendine temizlik +ütü +çamaşır + bulaşık hizmetlisi istemesi +cinsel ihtiyaçlarını gidermek isteyişiEvet maalesef 23 yaşında evlendim. Ve eşimin zoruyla. Üniversiteden yeni mezun olmuştum. Şuan 25 yaşındayım eşim 27 olacak. Bu kadar evlenmek için ısrar eden bir insanın şuan bana böyle yapması çok zoruma gidiyor
Biz küsken kardeşiyle evde oyun oynuyordu asla sorununu çözmek için uğraşmadı kardeşi yeni gelmişti ve 5 gün bizde kaldı. Ben ayrı odada onlar salonda yatıyordu düşünebiliyor musunuzYa başta kardeşini özlemiş falan diyordum ama yok yani bu kadar olmaz ki her şeyini ben yapacam ama o bana böyle olacak
Aynen öyle. Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum. Bunu zaten hissettiğim an yavaş yavaş delirmeye başladım. Ama anlatamazsın. Kime söylesem seni çok seviyor diyorAdamın bu kadar ısrar etmesi evde ana dırdırı çekmeyip kendine temizlik +ütü +çamaşır + bulaşık hizmetlisi istemesi +cinsel ihtiyaçlarını gidermek isteyişi
Yok kumar oynamıyor da hesabına okey oynuyorlar işte kimde kalsa o ödüyor vsBu yaşta kahve mi kaldı ya? Kumara gidiyor çok yüksek ihtimal.
Aynen öyle. Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum. Bunu zaten hissettiğim an yavaş yavaş delirmeye başladım. Ama anlatamazsın. Kime söylesem seni çok seviyor diyor
Ne hesabı? Kimse oynamasa hesap da çıkmaz. Kumar oynuyor. Siz emin misiniz kahveye gittiğinden? Bu yaşta biri nasıl gider benim babam bile gitmezdi. Çevremde giden bi eşimin abisi var 50 yaşında o da beş para etmezin teki.Yok kumar oynamıyor da hesabına okey oynuyorlar işte kimde kalsa o ödüyor vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?