Eşimle çözemediğimiz sorunlar

İnanır mısınız o kadar çıkmaza girdim ki kendime zarar vermeyi bile düşündüm. Sonra benim arkamda durmayan sevgili ailem aklıma geldi. Onlara böyle bir şey yaşatmak istemedim. Bu fikre kapılmamın sebebi de gerçek anlamda çok yalnız olmamdı. Ne ailem düzgün ne eşim istediğim gibi yaşamak istemedim yani. Daha sonra ne kadar aptal olduğumu düşündüm elin oğlu içi değer mi dedim aslında bunlara kapılmamın en büyük sebebi babamın desteği eli üzerimde olmadığı için oldu. Babam senin için yapıyorum senin için söylüyorum dese de kendisi için bana destek olmuyor. Boşanma davalarına bakıyor babam. O kadar kolay mı sanıyorsun dedi bana. Toplum üzerine nasıl bir baskı yükleyecek biliyor musun dedi. Hayata toz pembe gözlüklerle bakma biraz güçlü ol vs. Zaten bunları söyledikten sonra bir daha sorunumu anlatmadım.

Aynı yaştaki erkek kardeşiyle karısını aynı oda da keyfi yere yatıran "adamdan" ne hayır gelir ya.
Eşinizin birçok duygusu ortadan kalkmış.
Sizde kabul etmeyin böyle bir şeyi neden sesinizi çıkartmıyorsunuz?
Ayrıca yeni bir bölüm okumak da sizin durumunuzda mantıklı değil. Benim etrafımda çocuğuna en çok matematikten özel ders aldırıyor insanlar. Farklı şeyler deneyin.
Sizin kocadan hiçbir şey olmaz. Evlilik olmamış. Oğlan çocuğu diyeceğim ama onlarda bile bazı duygular daha fazla gelişmiş olabilir.

Tabi ki söyledim. Aynı oda da neden yatalım dedim. Ya saçmalama kardeşin gibi falan diyor. Zaten her anlamda geniş bir insan. Eminim başkası yapsa konuşurlar

Tabi ki söyledim. Aynı oda da neden yatalım dedim. Ya saçmalama kardeşin gibi falan diyor. Zaten her anlamda geniş bir insan. Eminim başkası yapsa konuşurlar
Yaşadığım ilçede dediğim gibi böyle bir imkanım çok fazla yok. Küçük bir yer ve fazla iş imkanım yok

Ona göre keyfi değil bu arada kıyamıyor kardeşinin sıcakta yatmasına. Ya bunu söylesem belki kaynımla aram bozulacak. Gerçekten seviyorum onu çok iyi biri ama olacak şey var olmayacak şey var

Yıl olmus 2025 kahveye gitmek mi kaldı ya
Babam giderdi 90 larda o bile gitmiyor senelrdir.
Kahve kültürü olan adamla ne paylasıyonuz ?
Cocuk düsünmeyin.

Boşansam olan sadece bana olacak. Umrunda bile değil hiçbir şey. Ama şuan da olan bana oluyor. Sizce babamla konuşmalı mıyım bu konuyu. Eşimi seviyorum bu arada ama bu kadar saygısızlığı kaldıramıyorum. Boşandıktan sonra onun hayatımdan tamamen çıkmasını kaldırabilir miyim bilmiyorum. Tabii ki alışırım. Ama aynı şehirde yaşayarak nasıl olacak ve burası küçük bir yer. Sadece o da değil ailemin evi şuan çok karışık bir sürü dertleri var. Ee ben bu şekilde kendime olan saygımı yitirdim. O kadar arada kaldım ki ne yapacağımı bilmiyorum

Ona göre keyfi değil bu arada kıyamıyor kardeşinin sıcakta yatmasına. Ya bunu söylesem belki kaynımla aram bozulacak. Gerçekten seviyorum onu çok iyi biri ama olacak şey var olmayacak şey var
Kardeşinin sizin evinizde ne işi var zaten sürekli sürekli. Gitsin evinde nerede yatıyorsa yatsın. İyi olup olmaması değil burada mevzu.

İnsanları gerçekten evlendikten sonra tanıyorsunuz. Sevgiliylen eşim asla böyle biri değildi ya da ben göremedim. Her gün benimle çıkmak istiyordu kahveye doğru dürüst gitmezdi. Şuan ki hali tam tersi

Kardeşinin sizin evinizde ne işi var zaten sürekli sürekli. Gitsin evinde nerede yatıyorsa yatsın. İyi olup olmaması değil burada mevzu.
O getiriyor kardeşini. 5 yıl okul okudu yılda bir gelebiliyordu. Şuan okulu bitti ve döndü. En yakın arkadaşı o diyebiliriz. Öyle işte şuan. Yani bunlar onlar için normal şeyler. Bir gelinleri evin içinde yaşıyor zaten. Ama odası ayrı çok komik bir durum içindeyim

Ya başta kardeşini özlemiş falan diyordum ama yok yani bu kadar olmaz ki her şeyini ben yapacam ama o bana böyle olacak

Adamın bu kadar ısrar etmesi evde ana dırdırı çekmeyip kendine temizlik +ütü +çamaşır + bulaşık hizmetlisi istemesi +cinsel ihtiyaçlarını gidermek isteyişi

Ya başta kardeşini özlemiş falan diyordum ama yok yani bu kadar olmaz ki her şeyini ben yapacam ama o bana böyle olacak
Biz küsken kardeşiyle evde oyun oynuyordu asla sorununu çözmek için uğraşmadı kardeşi yeni gelmişti ve 5 gün bizde kaldı. Ben ayrı odada onlar salonda yatıyordu düşünebiliyor musunuz sonra suçlu yine ben oldum kocam bana iyiymiş ben hiçbir şeyi kaldırmıyormuşum

Bu yaşta kahve mi kaldı ya? Kumara gidiyor çok yüksek ihtimal.

Adamın bu kadar ısrar etmesi evde ana dırdırı çekmeyip kendine temizlik +ütü +çamaşır + bulaşık hizmetlisi istemesi +cinsel ihtiyaçlarını gidermek isteyişi
Aynen öyle. Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum. Bunu zaten hissettiğim an yavaş yavaş delirmeye başladım. Ama anlatamazsın. Kime söylesem seni çok seviyor diyor

Aynen öyle. Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum. Bunu zaten hissettiğim an yavaş yavaş delirmeye başladım. Ama anlatamazsın. Kime söylesem seni çok seviyor diyor

Sorumsuz adamı 1 ay içinde boşadım
Evet hala gelgitlerim oluyor
Üzüldüğüm de oluyor

Ama inan şuan herşey güzelleşmeye başladı

Kendimi değerli hissetmediğim yerden çıkıp
Kendi değerimi arıyorum
Buluyorumda

Huzur ve mutluluk bulmak için evlenmiyor muyduk ?

Dostlar bana bir yol söyleyin bu adamın düzeleceğinden umudun kalmadı ailem de ortada yeniden okul okumayı düşünüyorum hemşirelik ataması iyi diye ama o da 4 yıl

Yok kumar oynamıyor da hesabına okey oynuyorlar işte kimde kalsa o ödüyor vs
Ne hesabı? Kimse oynamasa hesap da çıkmaz. Kumar oynuyor. Siz emin misiniz kahveye gittiğinden? Bu yaşta biri nasıl gider benim babam bile gitmezdi. Çevremde giden bi eşimin abisi var 50 yaşında o da beş para etmezin teki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…