Eşimle çözemediğimiz sorunlar

İki yılınıza yazık olmuş ama ya kabul edip devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız. Ben kahve alışkanlığı olan birinin bıraktığını görmedim. Düzelmez bunu bilin. Haftada 1-2 günse tolere edilebilir ama her günse böyle bir adama sakın çocuk yapmayın. Bari çocukların hayatını mahvetmeyin.

Ayyy yok ya olmaz bu adamla gerçekten olmaz bu kadar da insan yalnız bırakılmaz ki aşırı aşırı gamsız ev arkadaşı olsa insan böyle yapmaz kız
Saat 4 te işten çıkıyor. Eve gelse akşam çıksa yine okeyim. O bile yok yani. Şuan konuşmuyoruz. Dün tartıştık geç geldiği için. Geldi kardeşiyle duş aldı defoldu gitti. Ve ben o kadar üzüldüm ki ne yapacağımı gerçekten bilmiYorum.

Yok daha neler baya geniş takılıyor sadece maddiyatla sizi eve bağlamaya çalışıyor gerisi yok evli olmayı bırakın normal arkadaş, dost gibi bile saygı duyduğunu düşünmüyorum size karşı. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama bence ayrılmak için çareler üretin plan yapın iş arayın kendinize birikim yapın

Ayyy yok ya olmaz bu adamla gerçekten olmaz bu kadar da insan yalnız bırakılmaz ki aşırı aşırı gamsız ev arkadaşı olsa insan böyle yapmaz kız
Saat 4 te işten çıkıyor. Eve gelse akşam çıksa yine okeyim. O bile yok yani. Şuan konuşmuyoruz. Dün tartıştık geç geldiği için. Geldi kardeşiyle duş aldı defoldu gitti. Ve ben o kadar üzüldüm ki ne yapacağımı gerçekten bilmiYorum.

Yeniden bölüm oku mezun ol, şartlar ortada atama sıkıntı artık, yine atanacak mısınız belirsiz. İyice yillariniz adama bağlanacak. O arada hata kaza hamile kalirsaniz ne olacak? En iyisi iş bulmak para biriktirmek en kisa yoldan bitirmeye çalışmak

Bu adama karsi elinizde guclu bir silah var, bosanmak.

Bence kullanin, bosayin

Kesinlikle öyle. Haftanın 3 günü hadi 4 günü olsun her gün kahvede her gün ben yalnızım. Şimdi çalışsam bile bir uğraşın olsa bile eve geldiğimde eşim yine olmayacak. Görümcem zamanla düzelir diyor ama ben inanmıyorum

Gerçekten bende üzüldüm ama yeniden ayağa kalkmak için geç değil düştüğüm gibi ayağa da kalkarım deyip silkelenin ve yeni hayata geçmek için planlar yapın yaşınız daha çok küçük her şeyi başarırsınız öncelik iyi bir iş bulmak

Bulunduğum ilçe iş konusunda çok yetersiz. Matematik öğretmeniyim. Öğretmenlerin hali ortada. Bu sene hemşirelik yazayım diyorum. Ama 4 yıl sonra ne olur bilmiyorum. Tek bildiğim şey benimle evlenmek için kork takla atan bir adamın hevesini alıp bana yol vermesi

İş bulmakta zor belki farklı sektörde en azından kafa dağıtacak elinize para geçecek geçici şeyler baksanız aklıma gelenler bunlar Allah gönlünüze ferahlık versin bir çıkar yol çıkarsın karşınıza hayat bazen zor ama bu zorluklarla savaşabiliriz yaşıyorsak hala umut var demektir

Eşim de bana senin için her şeyi yapıyorum bir kusurum olsa hemen çekip gidiyormuşum vs diyor. Ama ben onu gün içinde gerçekten hiç göremiyorum. Bu şekilde bir evlilik nasıl olur ki. Arkadaşları bekar. Onlar istediklerini yapmakta özgürler ama sen evlisin bana karşı sorumlulukların var diyorum. Abartıyorsun evde sıkılıyorum falan diyor.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İyi geldiniz bana. Sağolun

En azından eve gelip düzenli yaptığınız yemekleri yeme tenezzülünde bulunsun ne bileyim bir kadının gönlünü hoş tutmasını bilsin bu kadar da gamsız olmasın

Sınava girdim hemşirelik yazacağımı söyledim babam bana şu tepkiyi verdi MAAŞLI OLMAK BU KADAR ÖNEMLİ Mİ tek korkusu olmayan evliliğime bir zarar gelmesi. Güzel sevilen insanlara gerçekten imrenerek bakıyorum. Kendi annem benim arkamdan demedik şey bırakmıyor. Onun yaralı parmağına işlemediğimi için. Annem bekarken de böyleydi işine gelmezse siler atardı. Hepimize karşı öyle. Düşünün öyle bir kadın ki eşimin ailesine beni kötülüyor benim yanımda da onları bana kötülüyor. Boşansam böyle bir ortama gideceğim

ee evlilik de yok
siz o evde hizmetçi ve yatak arkadaşınız
adam sorumluluk almamak için çocuk bile istemiyor
Zaten eşim cinsel anlamda çok istekli açıkçası beni duygusal anlamda tatmin etmediği için kendimi kullanılmış hissediyorum. O sebeple istemediğim zamanlar oluyor. Hatta çoğu zaman istemiyorum. Beni kullanıyormuş gibi geliyor. Bir ara belki cinsellikle eve bağlarım dedim ama o da olmadı. Dedim ya taktik yapmaktan bıktım. Eşim diyor ki sen işini bilmiyorsun. İstesen beni parmağında oynatırsın. Ama gerçekten artık istemediğimi fark ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…