isci emekci memur her ne ise arkadasin isi :)
seve seve kek borek yapiyorsa aksam cayina
"yoruluyorum is kadiniyim salata yapamam" demesi normalmi?
bu arada şunu da söylemek istiyorum herkes yazmış işte ben şurdayım 9da geliyorum, ben burdayım 8,30da evde oluyorum yine de her işime yetişiyorum maşşallah diye.
kusura bakmayın ama bir sağlıkçının günde yaptığı iş yükü ile kıyaslanamaz, masa başı işi.
güç bulamamak çok normal, burada tembel fln demeden önce bir düşünün isterseniz.
ben de günde 12 saat masa başında otursam eve gidince spor bile yapasım gelir.
Ben cok mutluyum esimi ve bebişimizi allah nazarlardan korusun herkese böle evlilkik nasip etsin rabbim
kızlar moralim çok bozuk.3,5 yıllık evliyiz hep salata ve temizlik yüzünden kavga ediyoruz. Ben çalışan bir bayanım aynı zamanda sağlıkçıyım acil birşey çıkıyor kalmak zorundayım eve 21.00 -21.30 da gittiğim oluyor bazen o yorgunlukla oturup yerinden kalkası gelmiyor insanın. Ben eşime bir türlü yaranamadım silip süpürsem beğenmez elimden alır kendi yapar, salata yaparım sıcak suyla mı yıkadın senişmiş der. Yapmasan neden yapmıyorsun der? Bu evlilik böyle gitmez ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlayamıyorum.!!!! Ben salata yemeyide yapmayıda sevmem. Bu yaşa kadar herşey hep önüme geldi annem sen ders çalış ben yaparım diye diye bende hazıra alıştım şimdi çok zorluk yaşıyorum fakat düzeleceğimide sanmıyorum.sonuçta ben bir iş kadınıyım ev hanımı değilim ki???? Gündelikçi tutsam onada mali durumlar engel oluyor?? Ne yapacağımı bilemiyorum fakat bu şekilde fazla dayanabileceğimi sanmam açıkcası kızlar!!!!! Ben daha vurdumduymazım eşim daha tertipili ve düzenli... Ama ben bunları evlenmeden önce söylemiştim iş yapmayı sevmiyorum bir pazarım var onuda evde geçirmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin bana kızlar(((((
canım aynı durumdayız bende 3 aylık evliyim ve bende çalışıyorum haftanın 6 günü ve akşam en erken eve gelişim 8 bu saatten sonra bende çok evle ilgilenemiyorum oda bana sürekli af sokuyor yaptığım yemeği beğenmiyor eve gelir heömen şurayı sildinmi burnaın tozunu aldınmı hatta bi gün sabah kalktım bana günaydın önce yok neden bulaşık makinesini boşaltmamışım,akşam beyfendi beni bırkaıp gezmeye gitmişti bende evde yanlızım diye dinlenmiştim,yok akşam eve bıraktığımda ne yapmışım,bende eve geldiğimde hemen ayakalrımı uzatıp dinlenmek isterim yok hemen oturyormuşum ediyormuşum,bende aynı şekilde sorunlar yaşıyorum bende aynı senin gibi önüme geldi hep aman sen ders çalış dendi,ama ben gene elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum gene beyfendiye yaranamıyorum ve hiç bir zaman işime dinlenmiş bir şekilde gidemiyorum,ve evliğimden beri 4 kilo verdim çünkü işten çık yemek yap evi sil süpür en erken 11 oluyor eşime diyorum bak çok yoruluyorum işten geç geliyorum herşeye yetişemem diye,neymiş kadının doğasında varmış bu of bende çok dertliyim bu konuda ve yeni evliyiz sırf bu sebeplerden kavga ediyoruz.
tüm sayfaları okudum. ve ben şunu fark ettim. hepimizin gün içinde farklı rolleri var. evde ev hanımı, işte iş kadını, çocuklarımız için anne, anne babamız için evlat, eşimiz için eş, komşumuz için komşuyuz. anne babamıza karşı, eşimize karşı, evimize karşı,işimize karşı sorumluluklarımız var. hepimizin binbir çeşit sıkıntısı var. ben bu roller arasında dengeyi kurarsak sıkıntının ortadan kalkacağını dşünüyorum. yani evde ben falan firmanın müdürüyüm herkes emrime amade olacak dersek olmaz. ya da iş yerinde oturduğumuz masadan kalkıp hadi bulaşıkları ben yıkayayım, camlar da çok kirlenmiş onları da silivereyim demicez tabii:) nasıl ki annemize annelik rolümüzden sıyrılıp evlat gibi davranıyosak evde de iş kadını kimliğimizi artık bi kenara bırakmak gerek bence. ben ne kadar yoğun olsam da yorgun olsam da evimin işini yapmaya çalışırım elimden geldiğince. yani evimizin kadınıçocuklarımızın anası annemizin biricik kızı öğrencimizin öğretmeni , müşterimizin bankacısı , hastamızın doktoru, hemşiresi, hasta bakıcısı:102: olursak dengeyi kurmuş oluruz.
cnm eşlerinde yardımcı olması lazım robot diilizki biz.
cnm işten ayrılıorum de eşine 2sini bir arada yapamıorum de.bakalım ne dicekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?