valla bazen 9.30 kadar çalışmak zorunda olan biri için salata yapmak detay iş bence
madem salatayı seviyor kendi yapıversin, eline yapışmaz ya, sonuçta ikinizde çalışıyorsunuz
aynı şekilde ev işlerinide paylaşın
sende robot değilsin herhalde her işe koş, her işe koşana da kimse madalya takmıyo zaten, o senin görevin diye çıkıyorlar işin içinden, yok böyle saçma bi görev paylaşımı, karı koca çalışılıyosa evde de paşazadeler bi işin ucundan tutçak
sen ben hepsinide dört dörtlük yaparım diyenlere kadınlara aldırma
herkes hem manevi hem fiziki o kuvvette olamaz
bence sakince konuş eşinle işleri bölüşün
Ben cok mutluyum esimi ve bebişimizi allah nazarlardan korusun herkese böle evlilkik nasip etsin rabbim
bu arada şunu da söylemek istiyorum herkes yazmış işte ben şurdayım 9da geliyorum, ben burdayım 8,30da evde oluyorum yine de her işime yetişiyorum maşşallah diye.
kusura bakmayın ama bir sağlıkçının günde yaptığı iş yükü ile kıyaslanamaz, masa başı işi.
güç bulamamak çok normal, burada tembel fln demeden önce bir düşünün isterseniz.
ben de günde 12 saat masa başında otursam eve gidince spor bile yapasım gelir.
bence her mesleğin kendine göre zorlukları vardır... masan başı iş mesela bankacılar bence çok zor bir meslek bankacılık tamam akşama kdr oturuyorlar ama yorgunluk sadece fiziksel olmaz zihinsel yorgunluk daha kötü bence çünkü fiziksel olarak yorldugunuz zaman uzanıyorsunuz duş alıyorsunuz geçiyor ancak zihinsel yorgunluk geçmek bilmiyor...
:44:
Nagish arkadaşımında dediği gibi masa başı bir iş ama insanların problemleriyle,kaprisleriyle uğraşmak,saat 5,30da biten işinden sonra akşamın 9-10una kadar toplantı yapmak veya müşteri işlemleri yapmak hiç kolay değil.Zihinsel yorgunluk çok zor ve arkadaşıma tamamen katılıyorum her işin zorluğu vardır.
eğer uzanıp duş aldığında geçen bir fiziksel yorgunluktan bahsediyorsan gerçek fiziksel yorgunluğu hiç tatmamışsın diye düşünüyorum :) ne mutlu sana.
ayrıca sadece fiziksel olarak yorulunduğunu kim söyledi hamal mı bu sağlıkçılar gün içinde hiç zihinlerini çalıştırmıyorlar sanıyorsan gene yanılıyorsun.
özellikle meslek adı yazmadım masa başı işi dedim etiketleyici olmamak için,
sonra o meslektekiler ama " x işi ne kadar zor biliyor musuun" diye çıkışmasınlar diye
yine de kaçamadım sanırım ama kıyaslama yapmak komik oluyor sağlıkçıların şartlarını bilmediğiniz için.
Ben kimsenin işi kolay demedim ayrıca her işin kendine göre zorlukları var bunu kabul ediyorum, kimleri daha zor ama bu da doğruya doğru.
insanların problemleri ve kaprisleriyle sadece bankacıların uğraştığını sanıyorsan sen de yanılıyorsun bushra
anlamadığım ben arkadaşın şartlarını anlamanız için bir farklı bakış açısı sundum ağzımdan da "bankacı" lafı çıkmadı niye ikiniz birden bu konuda çıkışıyorsunuz.
meslek yarışı yapmıyoruz burda. sadece aman ne olacak 10da geliyorsan gözüyle bakmayın istiyorum, gerçekten hindistan gösterilerindeki gibi çividen yatağın olsa umursamaz yine uyursun öyle bir yorgunluktan bahsediyorum, ayakları uzatıp duş alınca geçmeyecek türden.
aman neyse buradakilerin sağlıkçı düşmanı olduğunu biliyorum o yüzden uzatıp canımı sıkmak istemiyorum. iş yine meslek kavgasına dönmesin. iyi günler herkese.
siz beni yanlış anladınız ben sağlıkçılar yorulmuyor bankacılar daha cok yoruluyor demedm ki bankacı da değilim zaten... sağlıkçı düşmanı da değilim... ablamın biri bankacı biri göz doktoru iki işi de biliyorum az buçuk... çok sükür benm meskegm rahat öğretmenim ben... amacım kıyas yapmak yada birilerinin mesleğini küçümsemek falan değil...
Konuyu iyi okumamışsın sanırım canım,konu sahibi arkadaşın eşi,toz alma,silme,süpürme gibi işleri zaten yapıyor.
eğer uzanıp duş aldığında geçen bir fiziksel yorgunluktan bahsediyorsan gerçek fiziksel yorgunluğu hiç tatmamışsın diye düşünüyorum :) ne mutlu sana.
ayrıca sadece fiziksel olarak yorulunduğunu kim söyledi hamal mı bu sağlıkçılar gün içinde hiç zihinlerini çalıştırmıyorlar sanıyorsan gene yanılıyorsun.
sonra o meslektekiler ama " x işi ne kadar zor biliyor musuun" diye çıkışmasınlar diye
yine de kaçamadım sanırım ama kıyaslama yapmak komik oluyor sağlıkçıların şartlarını bilmediğiniz için.
Ben kimsenin işi kolay demedim ayrıca her işin kendine göre zorlukları var bunu kabul ediyorum, kimleri daha zor ama bu da doğruya doğru.
insanların problemleri ve kaprisleriyle sadece bankacıların uğraştığını sanıyorsan sen de yanılıyorsun bushra
anlamadığım ben arkadaşın şartlarını anlamanız için bir farklı bakış açısı sundum ağzımdan da "bankacı" lafı çıkmadı niye ikiniz birden bu konuda çıkışıyorsunuz.
meslek yarışı yapmıyoruz burda. sadece aman ne olacak 10da geliyorsan gözüyle bakmayın istiyorum, gerçekten hindistan gösterilerindeki gibi çividen yatağın olsa umursamaz yine uyursun öyle bir yorgunluktan bahsediyorum, ayakları uzatıp duş alınca geçmeyecek türden.
aman neyse buradakilerin sağlıkçı düşmanı olduğunu biliyorum o yüzden uzatıp canımı sıkmak istemiyorum. iş yine meslek kavgasına dönmesin. iyi günler herkese.
Ben cok mutluyum esimi ve bebişimizi allah nazarlardan korusun herkese böle evlilkik nasip etsin rabbim
bu arada şunu da söylemek istiyorum herkes yazmış işte ben şurdayım 9da geliyorum, ben burdayım 8,30da evde oluyorum yine de her işime yetişiyorum maşşallah diye.
kusura bakmayın ama bir sağlıkçının günde yaptığı iş yükü ile kıyaslanamaz, masa başı işi.
güç bulamamak çok normal, burada tembel fln demeden önce bir düşünün isterseniz.
ben de günde 12 saat masa başında otursam eve gidince spor bile yapasım gelir.
Cidden merak ediyorum..
Sağlıkçı ne demek?
Doktor mu, hemşire mi, ebe mi, hepsi mi, herhangi biri mi, cidden ne demek?
Bankacıyım bende ve sana kesinlikle katılmıyorum
ve sağlıkçı olduğun çok belli arkadaşım
ne güzel de ne alaka ?
tartışmaya ne kadar açıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?