bushra 84 ve senin gibi ters cevap verenlere,beni sert eleştirenlere,anlamayanlara neden teşekkür edim????? ben kimseye yazdıklarımı zorla okutmuyorum istemeyen,saçma bulan ne okusun neyorum yazsın!!!!!! ben kendimi rencide ettirmek için konu açmadım!! herkes cinsel hayatımıza taktı madem merak ediyorsunuz söylim. cinsel yönden bu zamana kadar hiç sorun yaşamadık kendide benden çok memnun olduğunu söyler eşimide severim ayriyeten!!!!!!!
Amin canım çok sağol.Haklısın,çok mantıklı,yerinde konuşan bir kadınsın.Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.Mesela nişanlım annesiyle fazla muhabbet etmezmiş,konuştuğu tek cümle ''anne akşam gelirken bir şey lazımsa alayim''.Benimle saatlerce konuşur,bunu kayınvalideme söylediğimde çok şaşırmıştı.Bir de telden sms yazmayı hiç sevmezdi,şimdi sms kampanyaları yetmiyor bize Onlarda değişiyorlar dediğin gibi,bazı şeylerde öncelik ben oluyorum,benim için önceliğimin o olması gibi
bushra 84 ve senin gibi ters cevap verenlere,beni sert eleştirenlere,anlamayanlara neden teşekkür edim????? ben kimseye yazdıklarımı zorla okutmuyorum istemeyen,saçma bulan ne okusun neyorum yazsın!!!!!! ben kendimi rencide ettirmek için konu açmadım!! herkes cinsel hayatımıza taktı madem merak ediyorsunuz söylim. cinsel yönden bu zamana kadar hiç sorun yaşamadık kendide benden çok memnun olduğunu söyler eşimide severim ayriyeten!!!!!!!
konu sahibi salata yapiyor, yapmiyor degilki (zaten mecbur da degil yapmaya o ayri konu) ama beyfendi begenmiyor
ben isten yorgun argin gelicem beyfendiye salata yapicam oda dir dir edicek mizmizlancak sürekli bi elestiri
o salatayi kafasindan asagiya bi güzel dökerim
begenmeyen kendi salatasini kendi yapsin, cok titizsede kendi temizlesin ozaman
sürekli dir dir eden birini anlayisla karsilayamam
erkeklere cok yüz veriyosunuz bu ne be, sonra alisiyolar sonra bintürlü kaprisleri oluyo
bugün salata, temizlik yarin daha baska seyler , beyfendi otoriter olan taraf olma cabasinda salata bahane
feminist damarima basildi yine
kızlar moralim çok bozuk.3,5 yıllık evliyiz hep salata ve temizlik yüzünden kavga ediyoruz. ben çalışan bir bayanım aynı zamanda sağlıkçıyım acil birşey çıkıyor kalmak zorundayım eve 21.00 -21.30 da gittiğim oluyor bazen o yorgunlukla oturup yerinden kalkası gelmiyor insanın. ben eşime bir türlü yaranamadım silip süpürsem beğenmez elimden alır kendi yapar, salata yaparım sıcak suyla mı yıkadın senişmiş der. yapmasan neden yapmıyorsun der? bu evlilik böyle gitmez ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlayamıyorum.!!!! ben salata yemeyide yapmayıda sevmem. bu yaşa kadar herşey hep önüme geldi annem sen ders çalış ben yaparım diye diye bende hazıra alıştım şimdi çok zorluk yaşıyorum fakat düzeleceğimide sanmıyorum.sonuçta ben bir iş kadınıyım ev hanımı değilim ki???? gündelikçi tutsam onada mali durumlar engel oluyor?? ne yapacağımı bilemiyorum fakat bu şekilde fazla dayanabileceğimi sanmam açıkcası kızlar!!!!! ben daha vurdumduymazım eşim daha tertipili ve düzenli... ama ben bunları evlenmeden önce söylemiştim iş yapmayı sevmiyorum bir pazarım var onuda evde geçirmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin bana kızlar(((((
bu arada şunu da söylemek istiyorum herkes yazmış işte ben şurdayım 9da geliyorum, ben burdayım 8,30da evde oluyorum yine de her işime yetişiyorum maşşallah diye.
kusura bakmayın ama bir sağlıkçının günde yaptığı iş yükü ile kıyaslanamaz, masa başı işi.
güç bulamamak çok normal, burada tembel fln demeden önce bir düşünün isterseniz.
ben de günde 12 saat masa başında otursam eve gidince spor bile yapasım gelir.
Allah muhabbetinizi artirsin canim ya, huzurlu bir yuva gibisi yok, hem anne-baba evinde, hemde esinle...biliyormusun, kendin bile yasasan bazi seyler, soyle durup disardan birisiymis gibi analiz etmek lazim olaylari...hakliya hakkini vericeksin, eger hatan varsa bunu kabul ediceksin ve gerekirse ozur dilickesin, bunlari yapabiliyorsan sen kazanirsin...ben onceden hep ben hakliyim derdim ama nedense olaylari yinede yenemezdim kendimi hakli bulmama ragmen mutsuzum olurdu kafamda hep soru isaretleri kalirdi...ama ne zamanka hatalarimi kabul ettim, o zaman rahatladim gercekten. hata yapmak degil yanlis olan, yanlis olan hatalarini kabul edememek!
çok teşekkürler shakila birde bende şöyle bir şey var birşeyi sevmiyorsam bana kimse yaptıramaz!!! inatçıyımda iş inada binince gel gör kavgayı. düzeltmeye çalışıyorum bu huylarımı ama yok düzeltemiyorum bir türlü o yap dedikçe içimden yapmak gelmiyor yapamıyorum huy işte!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?