eşimle hep kavga ediyoruz

Titiz olmak zor bir şeydir, titiz olan kişinin daha az titiz biriyle yaşaması daha da zordur. Temizlik çok önemli bir konu, ne yapıp edip evinizi temiz tutmalısınız. Hatta eşinizden daha titiz olmalısınız ki onu bastırabilin.

Bence evliliğinizde başka sorunlar var bunlar buzdağının görünen kısmı.

Sırf ev işi zor geldiği için de boşanmaya karar vereni ilk defa gördüm bu sitede
Arkadaşım hepimizin annesi elimizi işe vurdurmadı okuyoruz diye
Ama hepimiz bişeyler öğrendik evlenince ama iyi ama kötü
Yeterki insanın içinde heves olsun
Gördüğüm kadarıyla sen de bu heves yok ve karakterime uymuyor diyorsun
Evlenmişsin çalışıyorsun diye bütün işi kocaya yıkacak halinde yok
Adam ev süpürüyormuş,toz alıyormuş,siliyormuş ,bulaşık yıkıyormuş
Daha ne yapsın yahu el insaf!!!
Otur kalk haline şükret öyle bi eşin var daha da burda mızmızlanıyorsun
Adamın tek zevki salataymış onu da bi zahmet yap
Salatada bu kadar zorlanıyorsan eşine acıdım doğrusu aç kalıyordur garibim
Maalesef bazıları evlenmeyi biliyor ama sıra iş yapmaya geldiğinde çalışıyorum kılıfı hazırlıyor
Bende çalışıyorum arkadaşım hemde bankada kafam şişiyor bazen oluyorki sabahlara kadar
Eşim desen hiçbişeye yardım etmez her işimi kendim görürüm
9 aylık hamileyken bile bu böyleydi
Şimdi minicik kızım var yine bana bakıyor her iş
Biraz sorumluluk almayı öğrenin Allah aşkınıza
Sırf bu yüzden yuva yıkılmaz
Azcık diğer konulara bi göz atın eşinizin kıymetini bilin ne insanlar var sizinki de dert mi?

çok sağolun arkadaşlar dediklerinizi yapmaya çaba göstereceğim. attraente dediklerin olabilir seninle karakterimiz uyuyor biraz

Standart çok utangacım

slm kızlar size bir sorunumu anlatmak istiyorum kimbilir belkide ben büyütüyorum!!! 3,5 yıllık evliyim onu çok seviyorum. eşim anlayışlı,yardımsever biridir. ancak sorun benim eşime yaklaşamamam. çok ılımlı biri olmasına rağmen ona cinsel manada yaklaşamıyorum?? istesem bile istediğimi belli etmemeye çalışıyorum!!! çünkü hem çok utanıyor hemde çok çekiniyorum. bu ilişkiden sonrada devam ediyor yüz yüze göz göze gelmek istemiyorum kaçmak istiyorum. ne olcak halim bilemiyorum???? ((((

sweet sorun bu dimi arkadaşım... salata temizlik işin bahanesi tabi. eğer bir evlilikte cinsellik yoksa evliliği yürütmek çok çok zordur. her şey batar insana sudan sebeplerle kavgalar vs. sizinkide böyle olmuş... ben ne titiz adamlar biliyorumda evini ... götürüyo umurlarında değil adam mutlu çünkü... Siz öncelikle birlekte konuşup bu probleminizi halledin gerekirse doktora falan git. Bu evliliğin olmazsa olmazlarından canım... evliliğin için bu konuyu halletmelisin. Allah yardımcın olsun zor bir durum...

Çok fevrisin arkadaşım çok.Bende senin gibiydim inadım inat,beni anlamıyorsunuz diyen bir tiptim.Eski halim olsa bende sana senin bana verdiğin tepki gibi tepki verirdim,sende benim yazdıklarımı okuma,akıl istiyorsun akıl veriyoruz beğenmiyorsun,herkes senin duymak istediklerini söyleyemez falan gibi.Herkesin her şeye hakkı vardır ve kimse kimseye emir veremez bu forumda.Ne kadar kabul etmek istemesende buraya yazan herkes sana yardımcı olmak için yazıyor.Dediğim gibi seninle aynı yapıya sahiptim.Sloganımda şuydu:emir almam,veririmAma nişanlımla tanıştım inadımı öyle bir kırdıki onu kaybetme korkusuyla inadımdan vazgeçtim.Tüm gün yan gelip yatan ben,nişanlımın etrafında pervane gibi dönmeye başladım.Seviyorsam eğer isteklerini yapmakta zevk verir.Anlamıyorsunuz demek yerine anlatamıyorum galiba demeye ve karşımdakileri hiç kırmadan fikirlerini almaya başladım ister bana uysun ister uymasın.Bunu sende dene,faydasını görürsün.Konumu okumayın demekle olmuyor,madem okunmasını istemiyorsun niye konu açıyorsun o zaman?Herkes başta ılımlı cevaplar verdi sana ama sen anlamıyorsunuz,ben yapmam,ben etmem diyince nasıl bir cevap bekliyorsunki?Yatak odan beni ilgilendirmez,o konuda hiç yorum yapmadım,eşinle iletişim kopukluğun var sanırım dedim ve bunu cinsellik anlamında söylemedim,naz,cilve anlamında söyledim.Bazı kişilerin yapısı soğuktur,örneğin annem,babama sevgisini hiç belli etmezdi,çok soğuk dururdu ama çok severdi,bilirdik.Ben bu açıdan söyledim şakaya vurarak,nazlanarak,cilveleşerek cevap ver inan kocan bir daha şikayet etmez,erkekler böyle şeyleri çok severler.Sen şimdi buna da ben yapamam,ben edemem dersen evliliğini uçuruma sürüklersin.

Tam tersi insan calisiyorken daha düzenli ve temiz oluyor.Sahsen ben öyleyken hem calisirdi,hem temizlik yapardim hemde misafir agirlardim.Simdi isimi biraktim evdeki is yetismiyor.Bunlarin hepsi zamani kaliteli kullanmakla ilgili.Yoksa hepimiz okuduk.Bbamizin evinde is yapmadik.Annelerimiz kiyamadi.
Ayrica temizlik güzel seydir.Dinimiz geregide´saglik geregide önemlidir.

Allah muhabbetinizi artirsin canim ya, huzurlu bir yuva gibisi yok, hem anne-baba evinde, hemde esinle...biliyormusun, kendin bile yasasan bazi seyler, soyle durup disardan birisiymis gibi analiz etmek lazim olaylari...hakliya hakkini vericeksin, eger hatan varsa bunu kabul ediceksin ve gerekirse ozur dilickesin, bunlari yapabiliyorsan sen kazanirsin...ben onceden hep ben hakliyim derdim ama nedense olaylari yinede yenemezdim kendimi hakli bulmama ragmen mutsuzum olurdu kafamda hep soru isaretleri kalirdi...ama ne zamanka hatalarimi kabul ettim, o zaman rahatladim gercekten. hata yapmak degil yanlis olan, yanlis olan hatalarini kabul edememek!

Bak kardesim...eger yorum yapiyorsak, demekki sana yardimci olmayaz calisiyoruz bunuda kimse zorla yapmiyor bu bir. ama sen bize "ama" dicene kestirip atiyorsun ben yapamam diyorsun bu iki...birde ben seni tanimiyorum ama sunu sezinledim, sen cok gurur yapan bi arkadassin, ne yazikki evlilikte askta sevgide gurur olmuyo, bunu bizzat yasamis biri olarak soyluyorum, arkamda bi yasamislik var...
lutfen bunlari sana yardimci olmak isteyenler adina oku, hemen kestirip atma, alinganlik yapma, bunlari esinlede yapma, o zaman sende mutlu olucaksin...

esin laf soyledigi zaman, sakaya vurmaya calis, ben senin kadar iyi yapamiyorum napiyim hayatim de, madem yapamicaksin bazi seyleri en azindan kulak ardi yap...belki esin senden bunlari bekliyordu, ovulmek istiyordur daha once arkadasin dedigi gibi. birde bu yolu dene, hayat bir mucadele, evlilik de oyle, her yolu denemek lazim...

konu sahibi salata yapiyor, yapmiyor degilki (zaten mecbur da degil yapmaya o ayri konu) ama beyfendi begenmiyor
ben isten yorgun argin gelicem beyfendiye salata yapicam oda dir dir edicek mizmizlancak sürekli bi elestiri
o salatayi kafasindan asagiya bi güzel dökerim

begenmeyen kendi salatasini kendi yapsin, cok titizsede kendi temizlesin ozaman

sürekli dir dir eden birini anlayisla karsilayamam

erkeklere cok yüz veriyosunuz bu ne be, sonra alisiyolar sonra bintürlü kaprisleri oluyo

bugün salata, temizlik yarin daha baska seyler , beyfendi otoriter olan taraf olma cabasinda salata bahane

feminist damarima basildi yine

Ben esime istediklerini yaptim AMA COK SUKUR KAPRISI MAPRISI YOK...belki de benim adamda bi sorun vardir hee?

valla bazen 9.30 kadar çalışmak zorunda olan biri için salata yapmak detay iş bence
madem salatayı seviyor kendi yapıversin, eline yapışmaz ya, sonuçta ikinizde çalışıyorsunuz
aynı şekilde ev işlerinide paylaşın
sende robot değilsin herhalde her işe koş, her işe koşana da kimse madalya takmıyo zaten, o senin görevin diye çıkıyorlar işin içinden, yok böyle saçma bi görev paylaşımı, karı koca çalışılıyosa evde de paşazadeler bi işin ucundan tutçak
sen ben hepsinide dört dörtlük yaparım diyenlere kadınlara aldırma
herkes hem manevi hem fiziki o kuvvette olamaz
bence sakince konuş eşinle işleri bölüşün

Son düzenleme:
Bu arada şunu yap denildiğinde yapmak istememe huyu bende de var.
Benim de ders çalışamama problemim var, ben de tus a hazırlanıyorum, şimdiye kadar eşekler gibi çalışırdım
sene başında bi hocam haksızlık yaparak benim okulumu uzattırdı, bunun etkilerini atmaya çalışıyorum hala.
sevgilime de bir söz verdirttim bana çalış deme diye.
nasıl bir şeyse tam oturacağım sırada telefonla konuşuyoruz, hadi biraz çalış diyor ve puuuuf benim bütün isteğim gidiyor
masadan nefret ediyorum. sonunda açık açık söyledim, böyle deyince isteğim gidiyor biraz bana zaman ver diye.
o da tutuyor kendini, şimdi yavaş yavaş başladım o da azcık rahatladı.
bence eşinize bu huyunuzdan bahsedin ve eleştirdiğinde bu huyunuzun daha da pekiştiğini anlatın belki farkında değildir, siz de bir gün o istemeden üç beş bişey yapıp koymaya çalışın salata olarak,
eminim ve umarım o da övücektir bu yaptığınızı, sizin de bu salatadan vs nefret etme huyunuz biraz olsun geçer.

ayrıca ben de temizlikten nefret ediyorum ama toza kire de dayanamıyorum,
bu yüzden elimden geldiğince toplu tutmaya çalışıyorum odamı fln ki esas olan dağıtmamak bence sonra çok zor baş ediliyor
toplu olunca da temizlik inanın benim bir odamı süpürüp toz almak 5 dakikamı alıyor.
siz eşinizle tüm evi toplu tutmaya çalışın sonra da haftaiçi bir gün yarım saatte o süpürsün siz toz alın evi kabaca temizleyin.
arkadaşlar demişler bikaç ayda bir kadın alıp dip köşe cam temizlettirin bence eşiniz artık şikayeti bırakır temizlik konusunda.

bu arada şunu da söylemek istiyorum herkes yazmış işte ben şurdayım 9da geliyorum, ben burdayım 8,30da evde oluyorum yine de her işime yetişiyorum maşşallah diye.
kusura bakmayın ama bir sağlıkçının günde yaptığı iş yükü ile kıyaslanamaz, masa başı işi.
güç bulamamak çok normal, burada tembel fln demeden önce bir düşünün isterseniz.
ben de günde 12 saat masa başında otursam eve gidince spor bile yapasım gelir.

bence her mesleğin kendine göre zorlukları vardır... masan başı iş mesela bankacılar bence çok zor bir meslek bankacılık tamam akşama kdr oturuyorlar ama yorgunluk sadece fiziksel olmaz zihinsel yorgunluk daha kötü bence çünkü fiziksel olarak yorldugunuz zaman uzanıyorsunuz duş alıyorsunuz geçiyor ancak zihinsel yorgunluk geçmek bilmiyor...
:44:

Çok sağol canım,Allah cc hepimizi yuvamızda mutlu etsin inşallah.Yine her kelimene katılıyorum.Bende öleydim,hep ben doğruyum,ben haklıyım,en iyisini ben bilirim havalarındaydım ve kendime çok zarar veriyormuşum Allahtan geç olmadan farkettim,çok şükür.

Canim inatla bir yere varilmaz,o sana dediginde bak ben yaptim ettim sende de ki hayatim ellerine saglik ya cok güzel olmus,yani bir erkege asla bence demiyeceksin ay nasil yapmissin bunu olmamis böyle,bir süre sonra yapmamaya baslar.

acikca güzel bir dille söyle ben bunu beceremiyorum,mesela de hayatim..ve ona his ettir evini önemsedigini...

belki adam saniyor ki sen sirf is kadini olarak görüyorsun kendini...güzelim inan bunlar en basit meselelerdir aslinda!!!

ben hairliyorumda bazen resmen diyordum of hayatim canim istemiyor camasiri simdi asmak yaa...ama simdi olsa oooo hoooo bir ordunun camasirini asradim yikardim ederdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…