eşimle hep kavga ediyoruz

vallahi cnm senin hiç bişeye niyetin yok Allah eşine sabır versin.kadının isteksizide kötü olur

Evin tozunu aldın mı? bulaşık makinasını boşalttın mı diye sürekli didikleyen adamlar da bir tuhaf. Tamam erkekler pis olmasın temiz olsun ama ev işlerini sürekli burunlarını sokup direktif vermeye kalkmasınlar. Bu kadar önemli ise onlar için kendileri yapsınlar o zaman.

Valla tatlım kusura bakma sende temızlıgı sevmezsen yemegı sevmezsın bebegı sevmezsen nıye evlendın biblo dıye vıtrınde dur dıye almadı sanırsam bu adam senı

iyide zaten arkadasın iş yapmaya niyeti yok ki, zaten kocası yapıyomuş. evının kadını bu işleri yapmazsa
mecburen kocası yapacak. kir pas içindemi yaşayacak adam kadının tutumsuzlugu yuzunden.
hak veremıycem sıze

çalışmayı nedense herkes kendine kalkan edinmiş. bende calışıyorum kendi annem yarım saat yürüme mesafemde, kayınvalidem çapraz apartmanda eşimde bende calışıyoruz ama herseyi kendimiz yapıyoruz. evimizde sürekli misafirimizde oluyor sürekli dısarıda cıkıyoruz kendimize cevremize vakit ayırıyoruz. demem o ki hersey bir sorumluluk ve istedikten sonrada yapılıyor

bu arada merak edenler için söylim ben anestezi teknikeriyim. hasta bakıcılar,laboratuarda çalışan arkadaşlar sağlıkçı( laborantların çoğu kimya mezunu laborantlık bölümünü bitirenler hariç) değiller önce bunu çözelim. sağlıkçı olabilmek veya ben sağlıkçıyım diyebilmek için insanın elinde sağlık bakanlığından onaylı diploması olması lazım att, anestezi,hemşire ,radyoloji,fizyoterapist vs. dallarından birini bitirmiş olması gerekir.

ayrıca sen evi temizlemeyi bilmiyorsun ,salata yapmayı bilmiyorsun, sorumluluk sahibi değilsin neden evlendin diyen arkadaşlara şöyle cevap vermek istiyorum. insanların yemek,içmek,temizlik vs. ihtiyaçları olduğu gibi cinsel yönden de ihtiyaçları vardır? neden kimse bunu düşünmüyor? bir insan bişey yapamıyor,elinden bişey gelmiyor diye evlenemez mi? peki ya cinsel arzuları? ne yapsın peki beceriksiz insanlar zinaya mı başvursunlar sorarım size???????? kendilerini nasıl tatmin etsinler???ya da kendilerini hadım mı ettirsinler???? evlenmeseydin demek kolay tabi!!!!!!

Son düzenleme:
ilginç bir yaklaşım:44:
yani insanlar cinsel ihtiyaçlarını gidermek içinmi evleniyorlar?
iyi ozaman sizde temizlemeyin evinizi ne diyelimki eşinizle daha büyük sorunlar yaşayın madem kızıyorsunuz herşeye?Bizmi gelip temizleyelim omu beklentiniz?Peki neden konu açtınız bizden isteğiniz nedir?kadın tutun gelsin sürekli temizlesin evinizi.sizde eşinizin sadece cinsel ihtiyaçlarını giderirsiniz.böylelikle sorunda çözülmüş olur.sevmiyorsanız başka çarede yok ozaman kadın tutmak zorundasınız.yada o şekilde o evde yaşıcaksınız..
Ayrıca ister sağlıkçı olun ister doktor ister tuhafiyeci sekreter muhasebeci hiç farketmez neticede bir çoğumuz çalışan kadınlarız...

Son düzenleme:
çoookkkkkkk uzun bir süre çoluğa çocuğa karışmaya hiç niyetim yok fazlada sevmem zaten çocukları!!!!!

o çocuk sizin kanınızdan olucak yalnız.
pardon ya?
siz neyi seversiniz..
kusura bakmayında bir arkadaşım vardı bir şey yaparsın "ayy hiç sevmem en nefret ettiğim şeydir"
neyi sevmese en nefret ettiği şey olurdu.
çoğu şeyide sevmezdi.niyeyse?

bu şekil insanlarla anlaşmak çok zor olur.
muhabbet dahi edilmez.
aaaaaaaaaaa sinir oldum yazmıycam banlanmak istemiyorum.

Hak vermesenizde olur mühim değil zira aynı düşünmek zorunda değiliz de ama ben topikte bir kaç kişi daha örnek vermiş eşinden ona binaen yorum yaptımdı.

calismiyorum temizlige bayan aliyorum haftada bir ..benim esim de cok titiz onu bunu begenmez..hamileligimde agir geciyor kanamam oldu kac kez careyi kadin tutmakta bulduk..simdi oda memnun ben de..salataya esimde takintilidir..ama ben haftada uc kez anca yaparim .. erkegin cok konusup ona buna laf edeni gercekten zor oluyor..evde her zaman bi misafir var gibi sunu mu gorur buna mi laf eder insani rahatsiz ediyor..ben de bazne onu yaptiklarina laf ediyorum sirf ona karsilik vermek icin..

Evlendiysen sorumluluk alcaksın arkadasım ben 8 bucukta ısten cıkıp yemek yetıstıryorum cokmu becerıklıyım yokk severek yapıyorum cunku sevdıgım adama yemek yapıyorum.. Bir salata ıcınmı tum sorun bence severek yapman gerek temızlık konusundada bır bayan olarak bence temız olman gerek eşin tabiki yardım eder ama kadın eli değince başkadır bu işler ...

sizi tebrik ediyorum!

ayrıca..severek yapılan yemek hem lezzetli hem bereketli olur. siz sevmediğiniz için ve severek yapmadığınız için o salata olmuyor ve kocanız beğenmıyor.
temızlıkse temızlık tabi canım. erkeğinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz.. siz temızlık yapıyorum diyosunuz ama bi köşeyi silip diğerini es geçenlerden misiniz acaba? yo arkadaşın dediği gibi insan severek ve içine sinerek yapacak. ne misafir için ne başka bişy için.kocası ve kendi için.orası sizin yaşam alanınız.!

sanırım yanlışı burada yaptın sırf sex içinde evlenilmez ki evliliğin getirdiği bir ton sorumluluk var . alışverişi, ev çevirmesi, misafiri, kayınvalidesi, görümcesi, konusu komşusu, temizliği,yemeği ,ütüsü,.. oooo iş sexe gelene kadar okadar çok sorumuluk varki evlilikle ilgilisay say bitmez. vallahı sırf sex yapmak içinde bunca sorumluluğun altına girilmezki e haliyle sex bitince geri kalanı size zor geliyor sanırım allah kolaylık versin.

yemek yapmayı sevmezsin temizliği nasıl yapıyosunda beğendirmezsin arkadaşım hangi zamanda yaşıyoruz soba yakma derdimiz yok senin çocuğunda yok belki evin o kadar pis de olmaz en azından hafta sonları büyük temizliğini yaparsın hafta içi de yorulmadığın zamanlarda kolay işlerini yaparsın yemeklerini de 1 gün önceden ayarlayıp pratik yemekler pişirebilirsin "yok bunların hepsi bana ters" diyosan gündelikçi tut diycem bu sefer para konu oluyo pardon ama bunları sen yapmıycanda kim yapıcak nice evli çocuklu kariyer sahibi arkadaşlar var bunların hepsini ama zor ama kolay yapıyorlar sen de öğrenmeye çabala eşin de yardım eder ki zaten ev işi de yapıyomuş bazen geriye ne kalıyo :44::44::44:

Kusura bakmayım ama hayatta toz pemne laylaylomm değil. Aşık olup evlendiniz diye yemek, temizlik yapmayacağınızı baş köşede oturup herşeyin ayağınıza geleceğinin hayalini mi kuruyordunuz. Sizin evlilikte anladığınız bu mu yanii. Ben yemek bilmem, iş yapmam, onu bunu etmem peki eşiniz için ne yaparsınız ya da eviniz için. Kocanız mı yapsın temizliği yemeği, kadın alacak mali durumunuzda yokmuş. Bence siz eşinizi yeteri kadar sevmiyorsunuz sevseniz inanın severek yaparsınız çünkü eşinize sunuyorsunu onu. Çok arkadaşım var benim hiç mutfağa girmemişlrdi ocak bile yakamazlardı ama öyle bir ev hanımı oldular kii ayrıca çalışıyorlar da sizin gibi. Yani salata, evişi yapmamak için insna boşanmayı düşünür müü. Sz adamına çatmamışsınız valla benim eşim bir yemek bile ısıtamaz, ben yeni işe başladım 1.5 senedir evdeydim ama o iznine denk geldi.Ben bir geliyorum ev dağınık felan biraz söyleniyorum ama yapıyorum o da üzülüyor sonra yardım ediyor ama asla boşanmay düşünmedim yoksa zaten evli bayan kalmazdı. Siz istedikten sonra pratik yolllar da çalışan bayanlar için yemeğinde evişinin de pratiklikleri var zaten iki kişisiniz haftasonundan birkaç çeşit yemek yapıp koysanız zaten hafta içi size yeter. Marul tarzı şeyleri de haftaiçi vaktiniz oldukça doğrayın yıkayın kurusun vakumlu saklama kapları var koyun onlara akşam işte gelince hemen doğrayın sosunu dökün tamam. Tv izlerken köfte felan yapıp buzluğa atabilirsiniz. Haftaiçi her günr bir iş ayırırsınız bir gün gelir evi süpürür siler, bir gün toz alırsınız hem birikmez hem haftasonuna kalmaz rahatça gezersiniz. İşten dönüşte eşinize liste verirsiiz eşiniz yapar alışverişi. Yani istemek lazım öncelikle.

ne alakası var kii sadece cinsellik için mi evleniliyor yanii yapmayınn. Bir evi, bir hayatı paylaşıyoruz. Valla işinizi çok övmüşsünüz felan o zaman kariyer yapacaktınız evlenmeyecektiniz kusura bakmayın. Biz size diplomanızı ya da kariyer basamağınızı sormadık kiii bize bunları anlatıyorsunuz. Ben rahat bir işte çalıştım ama yine de saat 18.00 de çıkıp eve hiç uğramadan kursa gittiğim ve saat 21.30 larda eve geldiğim oldu iki sene. Herşeyimi de öyle böyle yaptım yanii.. Çok ahım şahım şeylr yapın aman sofra donatın, her yer bal dök yala olsun demiyoruz ki ama siz çok bencilsiniz rahatınızdan ödün veremiyorsunuz. Bu gibi kişiler için evlilikte zor olıuyor. Bir evde yaşayınca ve başka yapan kimse yoksa mecburen yapılacak. Yani ya bu seve güğdülecek ya bu diyardan gidilecek yada bir harcamanızdan fedakarlık yapacaksınız madem böyle bir kariyeriniz var iyi maaş alıyorsunuz demektir biraz fedakarlık yapın gezmelerinizden kadın alın o zaman. Hem çocuk yapmaya da niyetiniz yokmuş ama pardon siz zaten rahat cinsel ilişkide bulunka için evlenimiştiniz başka amacınız yoktu değil mi unutmuşum.. Siz kocanızın yerine planı yapmışsınız zaten.. Evlenseniz de tek başına yaşıyorsunuz fikir olarak. Ama hata sadece iş değildir unutmayın. İleride emekli olacaksınız felan o zaman kariyerde kalmayacak elinizde şimdi evişi felan diye boşanmayı düşündüğünüz eşinizi çok ararsanız yaşlılıkta. yanii ben neye kızıyorum aslında biliyor musunuz evliliği kaldıramayacak insnaların evlenmesine ve eşlerini hayal kırıklığına uğratmasına. Nasıl ki kocalar eşlerine bunu yapıyorlar, bayanlarda yapıyorlar işte böyle. Eşinizde yardım ediyormuş birçok yardım etmeyen hatta dağıtan koca var yanii.. Ama seviyorlar, aşıklar bunu kıyaslamanız saçma.. Neysee ne desek boş zaten kendi bildiğinizi okuyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…