Evin tozunu aldın mı? bulaşık makinasını boşalttın mı diye sürekli didikleyen adamlar da bir tuhaf. Tamam erkekler pis olmasın temiz olsun ama ev işlerini sürekli burunlarını sokup direktif vermeye kalkmasınlar. Bu kadar önemli ise onlar için kendileri yapsınlar o zaman.
çoookkkkkkk uzun bir süre çoluğa çocuğa karışmaya hiç niyetim yok fazlada sevmem zaten çocukları!!!!!
iyide zaten arkadasın iş yapmaya niyeti yok ki, zaten kocası yapıyomuş. evının kadını bu işleri yapmazsa
mecburen kocası yapacak. kir pas içindemi yaşayacak adam kadının tutumsuzlugu yuzunden.
hak veremıycem sıze
Evlendiysen sorumluluk alcaksın arkadasım ben 8 bucukta ısten cıkıp yemek yetıstıryorum cokmu becerıklıyım yokk severek yapıyorum cunku sevdıgım adama yemek yapıyorum.. Bir salata ıcınmı tum sorun bence severek yapman gerek temızlık konusundada bır bayan olarak bence temız olman gerek eşin tabiki yardım eder ama kadın eli değince başkadır bu işler ...
sanırım yanlışı burada yaptın sırf sex içinde evlenilmez ki evliliğin getirdiği bir ton sorumluluk var . alışverişi, ev çevirmesi, misafiri, kayınvalidesi, görümcesi, konusu komşusu, temizliği,yemeği ,ütüsü,.. oooo iş sexe gelene kadar okadar çok sorumuluk varki evlilikle ilgilisay say bitmez. vallahı sırf sex yapmak içinde bunca sorumluluğun altına girilmezki e haliyle sex bitince geri kalanı size zor geliyor sanırım allah kolaylık versin.bu arada merak edenler için söylim ben anestezi teknikeriyim. hasta bakıcılar,laboratuarda çalışan arkadaşlar sağlıkçı( laborantların çoğu kimya mezunu laborantlık bölümünü bitirenler hariç) değiller önce bunu çözelim. sağlıkçı olabilmek veya ben sağlıkçıyım diyebilmek için insanın elinde sağlık bakanlığından onaylı diploması olması lazım att, anestezi,hemşire ,radyoloji,fizyoterapist vs. dallarından birini bitirmiş olması gerekir.
ayrıca sen evi temizlemeyi bilmiyorsun ,salata yapmayı bilmiyorsun, sorumluluk sahibi değilsin neden evlendin diyen arkadaşlara şöyle cevap vermek istiyorum. insanların yemek,içmek,temizlik vs. ihtiyaçları olduğu gibi cinsel yönden de ihtiyaçları vardır? neden kimse bunu düşünmüyor? bir insan bişey yapamıyor,elinden bişey gelmiyor diye evlenemez mi? peki ya cinsel arzuları? ne yapsın peki beceriksiz insanlar zinaya mı başvursunlar sorarım size???????? kendilerini nasıl tatmin etsinler???ya da kendilerini hadım mı ettirsinler???? evlenmeseydin demek kolay tabi!!!!!!
bu arada merak edenler için söylim ben anestezi teknikeriyim. hasta bakıcılar,laboratuarda çalışan arkadaşlar sağlıkçı( laborantların çoğu kimya mezunu laborantlık bölümünü bitirenler hariç) değiller önce bunu çözelim. sağlıkçı olabilmek veya ben sağlıkçıyım diyebilmek için insanın elinde sağlık bakanlığından onaylı diploması olması lazım att, anestezi,hemşire ,radyoloji,fizyoterapist vs. dallarından birini bitirmiş olması gerekir.
ayrıca sen evi temizlemeyi bilmiyorsun ,salata yapmayı bilmiyorsun, sorumluluk sahibi değilsin neden evlendin diyen arkadaşlara şöyle cevap vermek istiyorum. insanların yemek,içmek,temizlik vs. ihtiyaçları olduğu gibi cinsel yönden de ihtiyaçları vardır? neden kimse bunu düşünmüyor? bir insan bişey yapamıyor,elinden bişey gelmiyor diye evlenemez mi? peki ya cinsel arzuları? ne yapsın peki beceriksiz insanlar zinaya mı başvursunlar sorarım size???????? kendilerini nasıl tatmin etsinler???ya da kendilerini hadım mı ettirsinler???? evlenmeseydin demek kolay tabi!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?