- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
salata burda bi simge herkes konu sahibinin bencilliğine ve rahatlığına şaşırıyor
isden gelirken market filan yokmu yol üstünde, 2 günde bir hazir salata al iki tane , salata sorunu kalkar ortadan:44:
misal bunlardan varmi acaba:26:
Eki Görüntüle 236131
Canim cogu kisi bende dahil basta zaten yardimci olacak tarzda yazdik.herkes ayni olmak zorunda degil ki...bu arkadas ta rahat demek ki...
Allah esine sabir versin falan deyip kucumsemekle olmuyor daha yapici konusup yardimci olunmali...
iste bu yuzden herkes konu acmaya tovbe ediyor kk'da...
Canim cogu kisi bende dahil basta zaten yardimci olacak tarzda yazdik.
Soyle dene boyle dene diye. Ama kendisi direk şöyle;
Yok ben yapamam
Yok ben buyum
Yok ben taviz vermem
Nerden evlendim keske evlenmeseydim,
Bosanmayi bile dusunuyorum bile dedi.
Cozum isteyene sunulur. Kendisi cozum degil, evet sen haklisin'i duymak istiyor.
iyi fikir aslinda ama konu sahibinin yaptigini begenmiyormus, haziri hic begenmeyebilir
iyi fikir aslinda ama konu sahibinin yaptigini begenmiyormus, haziri hic begenmeyebilir
tam 9 sayfa oldu.
her sayfada en az 1 kisi yardimci olmaya calisti
ama konu sahibinden surekli ayni tarz cevap.
"ben zorlamaya gelemem","niye evlendim ki?","ben is kadiniyim ev kadini degil"
simdi bu tarz cevaplara da yapilan yorumlardan oturu kimse konu acmak istemiyosa KK da
basimla gozum ustune
acmasinlar!!!!!!!
Aslinda salatayi yapip sosunu esine biraksa olabilir. Neden derseniz, biliyosunuz ki
Salataya fazla yag konulursa, yada limon salata erir, belki sosu ayarlayamadigi icin esi sicak suda mi yikadin diyo.
Boyle denesinler birde,
Diyicem ama arkadas hic yapmak istemiyo ki.
Canim cogu kisi bende dahil basta zaten yardimci olacak tarzda yazdik.
Soyle dene boyle dene diye. Ama kendisi direk şöyle;
Yok ben yapamam
Yok ben buyum
Yok ben taviz vermem
Nerden evlendim keske evlenmeseydim,
Bosanmayi bile dusunuyorum bile dedi.
Cozum isteyene sunulur. Kendisi cozum degil, evet sen haklisin'i duymak istiyor.
evet bu mantikli, denerler umarim...
Evet yaöf canim cekti simdi gece gece
evet canım o kadar banada taş atmış sanırım bende ALLAH eşine sabır versin demiştim o haklı olmayı duymak istiyor. biz ona yap dediğimiz zaman yok ben yapamam benim tarzım değil diyor böyle insana ne çözüm bulabiliriz öyle değilmi?böyle giderse boşanırım diyor böyle bi düşünce yerine ben eşimi memnun etmeye çalışayım diye düşünmüyor konu açmak istemeyende açmaz buraya herkesin düşüncesi farklı sonuçta demekki benim düşüncelerimde bi anormallik yokki çoğu benim gibi düşünüyo
merak etmeyin zaten bu sekilde cevaplar alinmaya devam ederse kullanici sayisi azalir...acilmaz boyle konular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?