eşimle hep kavga ediyoruz

yaa bütün mevzu salatamı arkadaşlar gel aşkım buraya beraber yapalım dersin ben doğrayayım sen sosunu koy falan bi şekilde sorun hallolur yaa ama sorun başka bişeyse salata kurtarmazz ((

Sorun bayan salatayi gereksiz goruyo,
Yani diyoki karnimizi doyuracak yemek var ne gerek var salataya, sevmiyorum salata yapmayi diyo.
Ama gel gor k esi cok seviyo salata yemeyi.

Ha bir de bu bayan is kadini ev kadini degilmis.

şimcik önceliklen şunu söyliyeyim ;
allah eşine sabır versin nedir yahu?burda insan bir konu açmış.saçma veya mantıklı neyse ne.
ama hırsımızı alamayınca "aaayy demek ki siz bundan kavga ediyosunuuzz allah eşine sabır versin tüüüü kıvamına getirmeye gerek yok olayı.

konu sahibine gelince de
arkadaşım sen salatayı yapamıyorsun iyi hoşta,benim bir pazarım var evde oturamam demişsin
istersen kocan sen pazar gezmesindeyken yemeğini hazırlasın salata v.s
temizlik..

hayır sorununuz sadece salata da değil..
sen birde gezmek istiyorsun pazarları..
evlilik kolay değil ki..empati yapmak gerek..benim fikrim bu..
alt tarafı 10 dk özene bözene bir salata hazırlasan belkide sorun kalmıycak
hem boşansan bile annen her dk sana hizmet edemez ki artık!

yaa bütün mevzu salatamı arkadaşlar gel aşkım buraya beraber yapalım dersin ben doğrayayım sen sosunu koy falan bi şekilde sorun hallolur yaa ama sorun başka bişeyse salata kurtarmazz ((

Konu sahibi bunu yapmaya yanaşmıyor işte.yapamamiedemem diyip çıkıyor işin içinden çözüm istese çok var ama sanırım onun beklediği başka bir cevap var

cok da guzel olur pek de guzel olur
en azindan KKda,kendinin hakli oldugu dusuncesini onaylatmak isteyenler yerine
gercekten herkesin ayni sekilde yaptigi yorumlara faydali olabildigimizi gosteren cevaplar yazanlar yer alir

konumuzla pekte alakalı değil ama;
insanlar hep aynı düşüncelerin olduğu yerlerde kendilerini pek geliştiremezler.
farklı görüşlere ihtiyaç vardır bazen.
bknz:farklı görüşlere nasıl açık olurum.(link bulamadım)

arkadaşlar bence gereksiz ve gerçekten çok uzakta bi konu kendinizi üzmeyin hiç yormayın bence konu sahibinin de yaptığı gibi .....

derdim kimseye tas atmak laf atmak falan degil, yorumlari okudum aklimda bu tur Allah esine sabir versin gibi kirici laflar kaldi ve ornek gosterip olmamasi gerektigini yazdim...

okadar çözümler buldun bak bunalımdaymış düzelicekmiş git evlerine denet salatayı sen yap olmadı görsün öğrensin belki şevk gelir

konusulmasi gereken salata degildi, arkadasin esiyle arasindaki ev isi sorununu ve iletisimsizligi olayiydi fakat herkes salata muhabbetine girince artik oneri sunduk ne yapabiriliz acaba ?
evlerine gidip yapamam salatayi maalesef dunyanin oteki ucundayim siz gidiverirsiniz benim yerime

cok da guzel olur pek de guzel olur
en azindan KKda,kendinin hakli oldugu dusuncesini onaylatmak isteyenler yerine
gercekten herkesin ayni sekilde yaptigi yorumlara faydali olabildigimizi gosteren cevaplar yazanlar yer alir

kucumsemelerden dolayi insanlar konu acmaya korkar oldu bu bir gercek...
o kadar dandik konular aciliyor ki bir de salata konusu ekleniversin ne olur yani, kk'nin incisi dokulmez..
ne turde konular acilacagina biz karar veremiyoruz, eger konu begenilmiyorsa yorum yapilmasin...konu sahibinin kendini onaylatmak istemesi suc degil, illa ki terslenmesi gerekmiyor...
begenmeyen direk gecsin...
su mubarek ramazanda insanlari kucumsemek yerine yorumsuz sekilde konuyu atlamak daha iyi ayrica...

Son düzenleme:
sweet2011 kullanıcısından alıntı
flört döneminde yoktu böyle şeyleri!! her erkek gibi evlenince çıktı bunlar??? nasıl karamsar olmim ki bu gidişle dediğin olacak zaten merak etme laale (
E iyi ya,hayırlısı olsun o zaman.

ya okadar kolaymı herşey bi salata bir temizlik anlaayamıyorumm evlilik özveridir sabırdır anlayıştırr emek ister böyle baasit şeylerden hemen boşanmak olmazz arkadaşlar yazık günah sizede eşinizedee lütfen iyi düşünün ve birdaha düşünün salatayıda yapın evi de temizleyin bakın nasıl düzelicek her şeyy çok konuşmadan tabiiiiiii:))):18:

ben şu kadarını söyliyim eğer hayattan zevk almak istiyorsan her şeye burun kırın etmiycen kardeşim ben yapamam ben edememle yürümüyor bu dünya cocuğun varmı merak ettim nasıl kurunun yanına pilav dolmanın yanına cacık yakışıyorsa yemeği salatayla süsleyiver 5 dk içinde ne olacak kadın olmak zor zaanat zor !

peki siz o zaman simdiye kadar yazilanlardan farkli bi goruste bulunun ve arkadasa yardimci olmaya calisin

ben de biri bana bir iş yap deyince inadına yapmam sonraya bırakırım ; ya da biri benim yaptığım işi beğenmezse kolay kolay tekrar denemem hevesim kırılır çünkü... ama evlilikte de bu tarz sorunların büyüyüp gitmesine anlam veremiyorum... sevmişsin ki evlenmişsin ; hayatını paylaşmak istemişsin o zaman biraz törpüleyeceksin bazı huylarını hayatını paylaşacağın insana göre... tabii herşey karşılıklı olacak ; bencillik iki taraf için de söz konusu olmamalı... o seviyorsa yapacaksın sevgiyle salatayı ; önüne atar gibi değil... ya da eşin bazen salata yerine yoğurtla yiyecek yemeğini... ama ben orta yolu bulmaya çalışan birini olarak göremedim konu sahibini... madem hayatı patlaşmayı bilmiyorsan ; işine gelmiyorsa evlenmeyeceksin ; çocuk oyuncağı mı ki evlilik... böyle böyle evlenirim olmadı 3 yl sonra boşanırım mantığı aldı başını gidiyor... tabii kişiliğinden taviz vermeyeceksin ama yemekmiş ; ev işimiymiş bunlardan da boşanmayı düşünmeyeceksin... herkes ne kadar kolaycı ve kıymet bilmez olmuş...

canım öncelikle bekarlık ve evlilik kavramlarını ayır bence.sen şu an bekar değilsin.karşındaki şu an annen değil ve eşin..3,5 yıl oldu diyorsun ve artık eşinin huyunu suyunu daha iyi bilmen lazım..evet çalışıyor olabilirsin ama bu zaman zarfında evin düzenini oturtmuş olman lazım.salata yapmayı sevmiyorum ve gereksiz görüyorum demişsin.salata yaptığım zamanda eşim beğenmiyor demişşsin.eşin bazı konularda ya çok mız mız yada sen bazı şeyler sevmiyorum diye baştan sağma yaparsan tabiki eşinde elinden alıp temizliği yada salatayı yapmaya başlıyor..ve işini bitirdikten sonra sana laf söylüyor...evin içindeki olanları bilemem ama dışarıdan bakıldığında çokta halledilemicek bir konu gibi durmuyor..evliliklerde çokta inatlaşma iyi değil..ben yapam,edemem yerine kendince bir orta yol bulman lazım..

Sanırım sınırlı sayıdaki bazı batı ülkeleri hariç, çalışan bir kadın bile olunsa ev işlerinin büyük ağırlığının kadın tarafından yapılması gerektiği düşünülür. Üstelik, bu düşünce hem erkekler, hem de kadınlar tarafından paylaşılır.

Siz, her ne kadar eşinize evlenmeden önce ev işleriyle ilgili yaklaşımınızın ne olduğunu söylemiş de olsanız, eşinizin bunları hiç dikkate almadığı çok açık. O da toplumun bir parçası olarak bu söylediklerinizi gerçekten uygulamayı düşündüğünüzü hiç hayal bile etmemiştir tahminim.

Neticede bu konu aranızda bir inatlaşmaya dönüşmüş. Siz bir takım işleri istemeye istemeye yaptıkça, o da yaptıklarınızı beğenmeyerek, kendi yaptıklarını başınıza kakarak, sizi daha da isteksiz ve dolayısı ile de bu konularda daha da beceriksiz ve tepkili bir hale getirmeye başlamış. Eşiniz de, çevresinde hep bu tür işlerin kadınlar tarafından vazife edinildiğini gördüğü için, belki de kendini haksızlığa uğramış hissediyor olabilir.

Çoğunluk bir şeyin doğru olduğunu düşünüyor diye sizin de böyle düşünmeniz gerekmiyor süphesiz, ama eşiniz bu büyük çoğunluğun bir parçası ve sizin tavrınızı anlayıp buna uyum gösterebilmesi çok zor. Belki bazı işleri sevmediğiniz halde, sırf onun için, onu mutlu etmek için gayret gösterdiğiniz hissinin onda oluşabilmesini sağlayabilseydiniz işler bu noktaya gelmeyebilir, bu işleri yine eşiniz üstlenir ama başınıza da kakmayabilirdi. Bu saatten sonra hala bunu başarabilir misiniz pek kestiremiyorum, ama bu evliliğin huzuru için ya bunu deneyeceksiniz, ya da gittiği yere kadar bu şekilde bir evliliği sürdüreceksiniz diye düşünüyorum.

Sizin için zora gelemiyorsunuz diyemiyicem malesef kolaya bile gelemiyorsunuz çünkü. Bende çalışıyorum benimde yediğim içtiğim önüme gelirdi ama şu anda evimin ve eşimin bütün ihtiyaçlarını elimden geldiğince en güzel şekilde yapmaya çalışıyrum çünkü yuvamı ve eşimi çokkk seviyorum..bence eşinizin size yaptıklarını sıralamasının sebebi sizin hiçbişey yapmıyor olmanız!! veya yaptığınızda tepkili olmanız olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…