tam 9 sayfa oldu.
her sayfada en az 1 kisi yardimci olmaya calisti
ama konu sahibinden surekli ayni tarz cevap.
"ben zorlamaya gelemem","niye evlendim ki?","ben is kadiniyim ev kadini degil"
simdi bu tarz cevaplara da yapilan yorumlardan oturu kimse konu acmak istemiyosa KK da
basimla gozum ustune
acmasinlar!!!!!!!
eminimki cogu evli kadindan sunu duyariz; "babamin evinde rahattim"...aynende oyle, bende oyleydim bi tek okulumu dusunuyordum babam cebime parami annemde onume yemegimi koyuyordu....ama simdi evliyim, yani E liyim yani bu evi gecindirmek icin para kazanmak lazim temizlemek lazim yemek yapmak lazim bazen patirti gurultu bazen kahkaha lazim...butun bunlar normal, insanlar neler yasiyor ya...
hayattaki gercek dertler bu kadar basit degil, benim basima bi musibet geldiginde hep benden beterini dusunuyorum cunku hep beterin beteri var, Allah bu dunyada bizi imtihana tutuyor...arkada salata ve temizlik imtihanindan gecemicek Allah baska dert vermesin...
birde ne kadar basit olmus bosanmak ya...birini sevdikleri zaman neler yapmiyorlar annelerini babalarini yeri geliyor kandiriyorlar yalan soyluyor sevgilileriyle bulusmak icin...okulu asiyorlar belkide...bir bulutun uzerinde geziyorlar...gun geliyor zar zor evleniyorlar belki...ve sonuc ne???? salatama laf soyluyor ben temizlik yapamam diyerek bosanmayi dusunuyorlar ya! hadi evlenmeden onceki verdigin o "savasi" versene bosanmamak icin??
gercekten cok sinirlendim ve "bosan"ma yonunde akil veren arkadaslar sizde onun kadar suclusun bu yuvalar bu kadar kolay yikilmamali, eger bu kadar kolay yikilcaksa kurulmamali. Bu kadar basitlesmesin evlilik kurumu lutfen...
Çok doğru söylemişsin.Ben 2 yıl önce babamı kaybettim.Hayatta en haz etmediğim 2 şey vardır çay demlemek ve doldurmakRahmetli babama hayatımda hiç çay demlemedim ve doldurmadım.Ama nişanlım tam bir çay kolik ve bize geldiği zamanlarda sen demle,elinden içmek istiyorum diyor.Demliyorum,dolduruyorum,onu da geçin bir de bana karıştırtıyor.Babacığma yapmadığımı elin oğluna yapıyorum.Seviyorsam yapmam gerekir diye düşünüyorum ve inanın yapmak hoşuma da gidiyor.Bu yüzden dedim,konu sahibi arkadaşımızın asıl sorunu,eşiyle iletişim kopukluğu bence.
Size sonuna kadar katiliyorum. Bütün sayfalari okumadim ama ilk sayfalarda bosan diyen arkadaslar bunu ironik bir sekilde söylemisler. Yani ik önce akil vermisler yol göstermisler, konu sahibi buna ragmen ben zoraki is yapmak istemiyorum deyince, iyi bir salata icin bosan ozaman demisler.
Basin sagolsun arkadasim...Allah babani nur icinde yatirsin. Hayat boyle bir sey iste...bazen hic aklimiza gelmeyen seyleri yasiyoruz, yapiyoruz, bazen kendimize sasiriyoruz...ama insan yeni seyler yapip gorup ilerlemek zorunda. madem bi yola bas koymussun nisanlinla, elbet bunlari yapicaksin bu cok dogal...ve bunlar tek tarafli degil inan¨! esininde ilk senin icin yaptigi seyler olucak...benim esim ailesi bazen sasiriyor esimin yaptigi hareketleri gorunce, annesine yapmadigini bazen bana yapiyor cunku artik BIR oluyorsun...ya ne biliyim ya...o kadar uzuldumki bu duruma, onca kotu durumda olan insanlar varken, boyle bir konu uzerinde yorum yapiyor olmamiz cok uzdu beni...hayirlisi olsun!
bir salata deyip küçümsüyorsun ama işler öyle değil canım? kimse evliliği oyuncak ta sanmıyor laflarına dikkat et önce!!!!!! sonradan böyle oldu anladın mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?