Gördünüzmüü beceriksizin biri nasıl kilitledi biziiilgiyle okudum vallaaaa bu bağyan çalısıyorum kendımı ezdırmem trıplerıne gırmıs ALLAH kocasına sabır vere
işin ucundan tutuyor zaten evin tozunu alır siler süpürür bulaşıkları yerleştitir kendi salatasını yapar ama sonrada bunu bunu yaptım der
içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor çünkü yapsamda beğenmiyor ne yapacağımı bilemiyorum. herşeye bişey(
ya arkadaşlar kendi aranızda dedikodu yapmıyorsunuz, herkes yazılanları görüyor, ayıp ama artık biraz saygı ya.
bu yüzden konu açmıyorum artık, kk dan tanıdığım sadece güvendiğim kişilere fikir danışır oldum, burdan duyacağım laflarla sinirimi bozmamak için, ama belki benim farklı bakmamı sağlayacak yorumlardan da mahrum kalmama sebep oluyorsunuz, bir tek ben olmadığıma da eminim.
evlilik fedakarlık istiyor işte.hepimiz el bebek gül bebek büyüdük ama baba evinden çıkıp kendi evin olduğu zaman çok farklı oluyor işte diyemiyorsun kimse bana istemediğim hiçbir şeyi yaptıramaz diye.eşin ya o senin.eşimi mutlu etmek için elimden geldiğince her şeyi yaparımm.evlilik zor bir yol iştee..herkes yapamıyor..
aynen canım yuvanda huzur mutluluk istiyorsan böyle yapacaksın aynen yoksa elin adamı sana hiç acımıyor bir gün çeker iki gün çeker sonra der nereye kadar bee ehh bıktım der..ufak tefek sorunlarda olabilir her evlilikte onların üstesinden gelmek önemli bazende susup alttan almayı bileceksin yaniiben baba evınde bı kap yemek pişirmeden gelın oldum unıversıte bıtırdım çalıstım hersey onume hazır geldı evlendım herseyımı yapıyorum evım hep derlı topludur sadece yemeklerde bıraz zorlanıyorum ama yavas yavas duzene gırıo oda kolay değil yanı yapamam olmaz deyıp kenara cekılemıosun
aynen canım yuvanda huzur mutluluk istiyorsan böyle yapacaksın aynen yoksa elin adamı sana hiç acımıyor bir gün çeker iki gün çeker sonra der nereye kadar bee ehh bıktım der..ufak tefek sorunlarda olabilir her evlilikte onların üstesinden gelmek önemli bazende susup alttan almayı bileceksin yanii
semra2003 haklısın canım neler ne dertler var??? ben allah a her zaman hamd ederim ben eşimden şikayetçi değildim fakat bu diretme huyunu sevmiyorum. allah şifa versin ne kanseri doktor tanıdıklarım var belki yardımcı olabilirim
semra2003 haklısın canım neler ne dertler var??? ben allah a her zaman hamd ederim ben eşimden şikayetçi değildim fakat bu diretme huyunu sevmiyorum. allah şifa versin ne kanseri doktor tanıdıklarım var belki yardımcı olabilirim
dr.turgut ipek dr.enis yüney dr. yusuf bükey iyi hocalardır
dr.turgut ipek dr.enis yüney dr. yusuf bükey iyi hocalardır
allah başka dert vermesin arkadaşım rabbim can sağlığı versin hepimize eşlerimizede.ama sadece evlilikte değil de hayatın her alanında zorluklarla karşılaşıyoruz.pes etmemek lazım..
sorun salataysa;bir aksam eve geldiginde hayatim cok ozledim senin salatan harika oluyor,ben yemek hazirlarken sende yapar misin? de..evin sorumluluklarini paylasin.evde is bolumu yapin.isiniz yariya inecegi icin zaman bulup yapabilirsiniz.boylelikle o da soylenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?