Eşimle ilgili..

eşine ne kadar yüklenilmiş .sonuçta adam kötü bir insan değil .kiloyu sevmeyen sevmez.
yalnıuz eşinde kendi tarafı dediğine göre iyi bir aileden geliyormuş.
eşinin tarafı şıkşıkıdım sanırım sanırım.
kendi tarafına tapıyor bence
muhtemelen sizin tarafı hor görüyor
bizimkilerin kilosu bizimkilerin yüzü

sende aynısını yap hatta hızını alamayıp sizin vücudunuz neden böyle herkes hastalık mı var diye bana soruyor vs de bak diyebilirsin demiyorum de diyorum başka oluru yok çünkü bu ne yahu

Kıloyu bende sevmem ama evlenmeden once naptın korseyle fılanmı dolastın cok sasırdım . 70 kılo bu ya nereye nasıl saklanabılır kı...
Ayrıca esının ben saka yaptıgını dusunuyorum sen sınır oldukca sana takılıyor gıbıme gelıyor ama

kiloyu bende sevmem eşim azıcık kilo alsa oo yine göbek yapmışız derim gülerim ama onu küçük düşürmem abartmam fiziksel özellikleriyle vurmam.adam Allah'ın yarattığı yüzün şekliyle bilge dalga geçmiş.hadi kilo alıp vermek elimizde yüz şeklimizi değiştirmek de mi elimizde onu niye ifade eder bir insan.

üslup önemli bi acaba sen biraz kilo mu aldın bence zayıf halin daha güzel demek var bi de şişko musun sen ya her yerin ayrı çirkin demek var.

Kardeşim zorla mı evlendi bu adam seninle?
Eşin sanırım dışarıya karşı kibar, anlayışlı.
Bende genel olarak zayıfım ama göbeğim var, eşimde sevmez ve her akşam birlikte egzersiz yaparız.
Seni böyle motive edeceğine daha da sinir ediyor.
Eşine iyi bir ders şart

Arkadaşım o halde sen de diyet yapacaksın spor yapacaksın bunu eşin için değil kendin için yapacaksın.Ne demek vücuduma bakınca yüzünü buruşturuyor!Bu nasıl bir davranış biçimi!Kendine saygın varsa zayıfla.Daha bunun doğumu var lohusalığı var şimdi seni beğenmeyen o zamanlar kan kusturur!

Konuyu eşinize okutun da yaptıklarının farkına varsın birazcık.Tabiki kilo vermenizi isteyebilir bunu biz eşlerimizede söylüyoruz zayıf olmak sağlıklı olmak herkesin isteyeceği şeyler lakin eşiniz de kibir var! Siz eşinizi çok sevdiğinizden onu pohpohlayıp dünyanın en mükemmel erkeği gibi davrandığınız için beyefendi de kendini bir şey sanıp sizi küçümsüyor aşağılıyor.Ancak siz de gençken kendinize bakın.Kişiliğinizi ezdirmeyin.

Eşiniz çok bencil. Kendi ailesinde olmayanı kabul etmeyen biri gibi görünüyor. Kendi ailesi obez olup, siz zayıf olsaydınız bu sefer de çok zayıfsın diye başınızın etini yerdi bence.

Sizi çok yıpratmış, çok üzmüş. Kendinize olan güveninizi geri kazanın lütfen. Uzun boylu olmak çok güzel birşey mesela :)

Siz kendinize bakın, kendinizi beğenin. Eşinizi kafaya takmayın. Siz de aynısını ona yapın. :))) bir süre sonra vazgeçecektir

nesı kıbar yaa bıldıgın hoduk ve sızı kesınlıkle sevmıyor yoksa kılınıza takar ne kılonuza ve esınız bıle olsa kımse ıcın kılo vermeyın sız mutlu ısenız ve saglıgınız yerınde ıse obez de degılsınız sadece bırkac kılo fazlanız var bosayın gıtsın bu hodugu ..

Boyunuz uzun gayet . Yüzünüz guzelmis bir beş kilo yeter vermenize cok da guzel olursunuz sac baş da degistirin ama eşinize karşı burnunuz dik olsun bunlardan sonra tipim degilsin falan değin . Kel falansa dile getirin

açıkcası eşini övüyormusun yeriyormusun anlayamadım.
eşini seven bir erkek bu kadar rencide etmez onurunu zedelemez.
beni bu kadar hırpaladıktan sonra eşimin kibar olması vs. hiiç umrum olmazdı.
yazdıklarında tezat var.
bu kadar naif kişilikte olan bir adam nasıl oluyor da sevdiği eşine bu denli psikolojik şiddet uyguluyor.
eşine daha objektif bakmanı tavsiye edebilirim ancak

ilk defa çıplak gördü af edersiniz,
affedemeyiz. biz giyinik sevişiyoruz.
tövbe yarabbim.

canım kocana de ki sen kendini brad pitt sanıyosan git kendine angelina jolie bul.

kocan da maşallah hiç hödük değilmiş bayağı bi anlayış timsali.

Nasıl kibar bi adam ya eşin resmen seni gömüyor bende mesela balık etliyim ama eşim beni tombişim diye sever ve asla beğenmemezlik etmez siz kalbimin kırılmasını bile önemsemez diyosunuz ama saygılı da diyorsunuz göremiyormusunuz sizi nasıl küçük düşürdüğünü

Beni çok güzel buluyor keza ailesi de öyle.

Allah'tan çok güzel buluyormuş, mazallah bir de bulmasa neler diyecekmiş.

1.73 boya 70 kilo çok aşırı bir kilo değil. Ben 1.60 boya 70 kiloyken kimse inanmıyordu, biz seni maksimum 55-60 sanıyorduk diyorlardı. 70 kilo kulağa çok gelse de uzun boy uzun bacakta rahatlıkla saklanabilir.
Eşine gelince, pes diyorum... Eş insanı yüceltmeli, yerin dibine sokmamalı, diliyle zehirlememeli... Daha bunun hamileliği var hamilelikten sonra deli gibi terlerken sağa sola süt akıtarak gezerken saç baş dağınık kendini salmış ağlarken destek olması var... O günleri göze alabiliyor musun? =/

canımcım.
sen de onun bazı özellikleri ile gülerek dalga geçeceksin.
başka türlü ne kadar anlatsan da anlamıyor. yaşayıp bilmesi gerek.
bunu es geçme . yap . kesinlikle.
o zaman bak nasıl oluyor.
ama 1-2 gün yapıp da bırakma.
her gün yap.
bi gün sakalların uzamış . bi gün saçın yapış yapış görünüyor.
ay kaburgan çıkmış . sanki ceset gibi görünüyorsun
bi gün göz altların mı şişmiş (morarmış)
ayak parmakların neden tuhaf.
vs vs
istersen uyduracağın çok şey var
birinin dış görünüşü ile kusur bulmak çok çirkin . çok yanlış . çok kötü.
ama bunu eşin ancak böyle anlayacak.
sen öyle yaptıkca bakacaksın ki o susmaya başlayacak. kendi kusurlarına dönecek. kusur demeyeyim de. sana yaptığı gibi senin kurt düşürdüğün uzuvlarına.
vs vs vs

dene . göreceksin ki rahatlayacaksın . sana bulaşmayacak.

g

eşim dünyanın en iyilerinden çok kibar vs demişsiniz ama anlattıklarınızın bununla hiç bir alakası yok. hergün eşini ağlatan bir koca nasıl oluyor da dünyanın en iyilerinden sayılıyor anlamadım

Yav he he kesin seviyor.
Adam bariz seni beğenmiyor anca gömüyor ama hala seviyor yok hödük değil dünyanın en iyi adamı vs vs diyorsun hayret birşey.

Arkadaş sen doğruyu söylemiyorsun kocasından farksız şekilde resmen kabalık ediyorsun.

Kadınlar kulübünü mahveden şey bu kadar sert uslup da demicem hadsiz ve avam usluplar.

Rica ediyorum klavyeye güvenmesin kimse empati yapın kocan seni sevmiyor demenin de bi uslubu var.Bu nasıl bir dalga geçme.Bu hak klavyeden mi geliyor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…