- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi ValentinusNF
-
Gibi..
Keşke onu karşınıza koyabilsem neden kibar ne den hödük neden iyi bir insan dediğimi yaşatarak gösterebilsem ama imkansız işteSenin aklın fazlasıyla bulanmış. Hiç mi kibar iyi adam görmedin? Sendeki onlardan değil zira. Bildiğin ayı.
Bakın ben evli değilim ama burda sozleriniz çelişiyor yufka yürekli demissiniz ama eşiniz sizin kalbinizi kırdıktan sonra siz ağlarken guluyormus yani bunun neresinde yufka yüreklilik ben anlayamadım.Gözüm kör değil sadece kelimeler yetersiz kalıyor eşimi alıp karşınıza koyup onu inceleme imkanınız yok haklı olarak yazdıklarıma göre yargılayabiliyorsunuz. Demek istediğim şu eşim dünyanın en iyi insanlarından çünkü, edepli, yufka yürekli, hastalıkta sağlıkta eşini ailesini terk etmeyecek bir adam, ben vajinusmustum 1 yıl ilişkiye giremedik bana bir gün bile yüzüme vurmadı beni sabırla, sevgiyle, şevkatle bekledi. Ha yapması gereken buydu tabi ama günümüz erkeklerini düşünün mesela.. Sorun onun dilinin ayarı. Kalbimi kırmasını algılamayıp ben ona bağırıp çağırınca kafasına dank etmesi ama iki gün sonra mal gibi afedersiniz rahat rahat konuşabilmesi benimle.
İşte benim bildiğim erkekler eşlerine böyle davranır. Onlar bilmiyorlar mı eşleri dünyanın en güzel kadını olmadığını. Ya da dünyanın en güzel kadını değilsin ama benim gördüğüm en güzel kadınsın der.. Neden? Çünkü kadını mutlu ettikçe sende mutlu olacaksın bu kadar. Ha benim eşimde beni çok beğeniyor (yüz olarak) Daha bugün çok güzelsin diye sevdi beni. Ama beni motive etmek için (kendisi böyle diyor) vücuduma bakıp yüzünü buruşturuyor, neden yüzünde ki güzellik vücudun da yok diyor.. Benim de hassas noktam oldu tabi hemen ya sinirden bağırıp çağırıyorum yada ağlayıp küsüyorum.Valla ben kocama derdim hiç kibar değil falan diye ama akşam gelince boynuna sarılacağım. 90 kiloyum şuan ama bana dünyadaki en güzel en taş hatunmuşun gibi davranıyor. Ben kendimden şikayet edince ben seni her halinle seviyorum diyor. Meğer okuyunca anladım kibar ve anlayışlı olan benim kocammış. Eşinizin tavrı çok itici gercekten. Hepsini geçtim yüzün niye kare değil ne demek yahuu.
Çünkü erkekler genelde az çok birşeyler yaşarlar ama bunun yaşamadığı alnında yazacak neredeyse emin ol yaşamadı. İlkokuldan beri özel bir erkek lisesinde okudu sonra üniversite de okuduğu bölüm erkeklerin genelde tercih ettiği bir bölüm, panik atak hastası ve bi kıza yanaşması neredeyse imkansız zaten evlilk öncesi bu tarz ilişkiye karşı. 3 kişiyle görüşmüş hepsini de birileri zorla görüştürmüşler yoksa kendisi yapacak kabiliyette değil. O yüzden diyorum bazı yönleri çocuk gibi gelişmemiş.Hiçmi cinsellik yaşamamış bu adam ..
Hiç bir kız olmaması pek inandırıcı gelmiyor nedense..
Bir derdim var bölümüne kocamı övmek için yazdığımı mı ima ettiniz ben mi yanlış anladım? hangi lafımdan çıkardınız?Diyorum ki bana boşanmayı düşündürttü diyorum? Bundan mı? Her gün ağlıyorum dedim?? bundan mı şanslıyım? Eşim dünyanın en iyi erkeklerinden diyorum çünkü bazende "bunu" düşündürtüyor bana.Yav he he senin eşin cok kibar günümüz erkeklerine gore...cok da şanslisin...bence vajisin diye mutlu da olmustur eşin daha önce kimseyle olmadiginin kanıtı bu ya....o yüzden kibar davranmıstır...ne de olsa kendi de erkek lisesinde okudu...adam and eve mübarek
Çünkü erkekler genelde az çok birşeyler yaşarlar ama bunun yaşamadığı alnında yazacak neredeyse emin ol yaşamadı. İlkokuldan beri özel bir erkek lisesinde okudu sonra üniversite de okuduğu bölüm erkeklerin genelde tercih ettiği bir bölüm, panik atak hastası ve bi kıza yanaşması neredeyse imkansız zaten evlilk öncesi bu tarz ilişkiye karşı. 3 kişiyle görüşmüş hepsini de birileri zorla görüştürmüşler yoksa kendisi yapacak kabiliyette değil. O yüzden diyorum bazı yönleri çocuk gibi gelişmemiş.
Çok teşekkür ederim gerçekten tavsiye verdiğiniz için.. Bu dediklerinizi çoğu zaman yapıyorum. Çok mutlu oluyor bu kesin bana gayet nazik yada olması gerektiği gibi davranıyor. Ama atıyorum ona birşey servis ederken göbeğim katlanınca böyle gülerek yüzünü buruşturuyor (Allahım sinirden gülüyorum) benim hassas noktam oldu ya her şeyi bırakıp gidiyorum. Tam böyle dişi olsam soğuk kanlı olup, modum değişmese öyle hemen giderek zayıflarım, ev konusunda biraz daha özenli olurum yemeklerim zaten iyiydir herşey tamam. İnanın çok daha mutlu oluruz onunda sesi çoğunlukla kesilir. Ama beni kırınca bu adam için kılımı kıpırdatmama değmez diye kızıyorum her şeyi bırakıyorum. Acaba psikiyatriste mi gitsem. Gerçi ihtiyacı olan da ben değilim ya neyse..Eşiniz bence nasıl konuşacağını bilmiyor.Mesela bizde bazen anne babamız yada en yakın arkadaşımız,sevgilimiz için bile bir fiziksel özelliği yada karakteristik özelliği 'neden acaba böyle?' diye düşünüyoruz içimizden illaki ama bunları ona büyük bi çoğunlukla yansıtmıyoruz.Eşinizin bu konuda bir çekincesi yok ve nasıl konuşacağını ve davranacağını pek bilmiyor gibi geldi bana.Benim naçizane fikrim sizinde aynı şekilde karşılık vermenizdir ve bazen yaptığı eleştirileri duymazdan gelip,kendinize daha çok özen göstermek.. örneğin;sürekli bakımlı,ojeli ellerle dolaşmak,yemek esnasında onunla birlikteyken salata yiyip kilo verme konusundaki çabanızı göstermek.. ve bunun gibi bir çok şey..Bir süre sonra umursamadığınızı görünce bu eleştirilerin daha azaldığını farkedeceksiniz.
Gerçekten mi yaa??? Bende diyordum neden bu adamdan zaman zaman boşanmayı düşünüyorum yada neden en güzel yılımı zehir etti bana diye demek bundanmış. çok sağol yaAyyy övündürük uyelerden biri daha
Biliyo musun daha dün senin gibi üyelerin ne kadar itici durdugundan bahsedildi bir konuda.hani böyle konulara gelip benim kocam bi tane yada ayy bu nasıl anne benim annem melek diyenlerin azalarak bitmesini temenni ettik.
Konu sahibi eşin iyi falan değil.hatta tam tersi.
Bir buçuk yıldır söylüyorda ben şimdi patladım. Yani burda patladım yoksa evde sık sık patlamışlığım var.Nasıl iyi nasıl kibar nasıl seviyo ki hergün kalbini kırıp ağlatıyo seni...
Ayrıca nasıl evlendiniz durdu durdu şimdi mi gözüne battı fiziğin
Bir derdim var bölümüne kocamı övmek için yazdığımı mı ima ettiniz ben mi yanlış anladım? hangi lafımdan çıkardınız?Diyorum ki bana boşanmayı düşündürttü diyorum? Bundan mı? Her gün ağlıyorum dedim?? bundan mı şanslıyım? Eşim dünyanın en iyi erkeklerinden diyorum çünkü bazende "bunu" düşündürtüyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?