Eşimle ilgili..

İşte bak konu sahibinin kv gibi mesela maksat erkek kız evlat değil maksat elindeki çocuğun hamuruna ne kattığın ben de eşimden yana muzdaribim ama o benim fiziğime yüz şekline parmak uçlarıma gözümün üstünde ki kasıma laf etmedi etseydi haddini bildirirdim eşim temizlik hastasi ve beni bazen çileden çıkartıyor en azından sadece bu huyu var çok şükür bu buldumcuk algılanmasın lütfen en azından karakterli yani..
Konu sahibi kesinlikle bir terapisti gidin değişmez diye düşünmeyin belki işe yarar ne bilim diline sahip çıkmayı düşüncelerini değiştirmesini sağlar ve hemen çocuk yapmayın mümkünse 2 kilo bile alsan gözüne batacaktır bu huyu düzeltmeden bir süre erteleyin

Neymiş o zaman dogrusu..evlenmeden önce uzun süre cıkıp egrisini dogrusunu tartmalı..karakterine bakmalı..uyuma bakmalı...sadece senin icin soylemiyorum ben de cok kısa süre ciktim evlilik öncesi bizde de cok problem oldu...gorucu usulu veya kisa sureli cok iyi tanimadan yapilan evlilikler risk...

Bakın ben evli değilim ama burda sozleriniz çelişiyor yufka yürekli demissiniz ama eşiniz sizin kalbinizi kırdıktan sonra siz ağlarken guluyormus yani bunun neresinde yufka yüreklilik ben anlayamadım.
Sizi kırıyor,sizin kusurlarinizla eğlenir gibi sözler sarfediyor ama burdan gelen cevaplara karşı hala esinizi savunuyorsunuz.
Belki de tam da bu tutumunuz yüzünden evliliginizde böyle durumlar oluyor,olabilir mi?
Bi bayanı geçtim bir insana soylenmemesi gereken seyleri söylüyor. İnsaniz hepimizin yaradilisi gereği kusurlari var,kimse mukemmel değil... Ama sizin öncelikle bazi seyleri görmeniz kabul etmeniz gerekir...

İşte benim bildiğim erkekler eşlerine böyle davranır. Onlar bilmiyorlar mı eşleri dünyanın en güzel kadını olmadığını. Ya da dünyanın en güzel kadını değilsin ama benim gördüğüm en güzel kadınsın der.. Neden? Çünkü kadını mutlu ettikçe sende mutlu olacaksın bu kadar. Ha benim eşimde beni çok beğeniyor (yüz olarak) Daha bugün çok güzelsin diye sevdi beni. Ama beni motive etmek için (kendisi böyle diyor) vücuduma bakıp yüzünü buruşturuyor, neden yüzünde ki güzellik vücudun da yok diyor.. Benim de hassas noktam oldu tabi hemen ya sinirden bağırıp çağırıyorum yada ağlayıp küsüyorum.

Hiçmi cinsellik yaşamamış bu adam ..
Hiç bir kız olmaması pek inandırıcı gelmiyor nedense..
Çünkü erkekler genelde az çok birşeyler yaşarlar ama bunun yaşamadığı alnında yazacak neredeyse emin ol yaşamadı. İlkokuldan beri özel bir erkek lisesinde okudu sonra üniversite de okuduğu bölüm erkeklerin genelde tercih ettiği bir bölüm, panik atak hastası ve bi kıza yanaşması neredeyse imkansız zaten evlilk öncesi bu tarz ilişkiye karşı. 3 kişiyle görüşmüş hepsini de birileri zorla görüştürmüşler yoksa kendisi yapacak kabiliyette değil. O yüzden diyorum bazı yönleri çocuk gibi gelişmemiş.

Bir derdim var bölümüne kocamı övmek için yazdığımı mı ima ettiniz ben mi yanlış anladım? hangi lafımdan çıkardınız?Diyorum ki bana boşanmayı düşündürttü diyorum? Bundan mı? Her gün ağlıyorum dedim?? bundan mı şanslıyım? Eşim dünyanın en iyi erkeklerinden diyorum çünkü bazende "bunu" düşündürtüyor bana.

Çok acayip. Sanki birbirinizi ilk defa gerdek gecesi gördünüz. Eşinizin erkek lisesinde okuması da bahane değil. Hiç mi kadın görmemiş ? Hiç mi gezmemiş, kalabalığa girmemiş ? Okuldan eve, evden okula yaşamamış ya. Evlenmeden önce hiç kızarkadaşı olmaması artı değil, böyle saçmalıklar olabiliyor işte. Bu tür davranışlar ergenlikte aşılmış olmalıydı.
Aklıma 2 ihtimal geliyor. 1. Eşinde obsesyon olabilir. Belki estetikle alakalı bir obsesyonu vardır. 2. Annesinin çok etkisinde kalmıştır. Onların evinde zayıflık övülesi, şişmanlık aşağılanası bir durum olabilir. Annesi kilo almamak için çabalarken buna dair sözler ediyor olabilir. Aklına öyle yerleşmiştir.
Eşinin yaşı ileriymiş, sözle değişeceğini sanmıyorum. Terapiye ikna etmen daha doğru olur.

El iyisi koca.
Evde hödük dışarda beyefendi.

Birbirinin fiziksel özelliklerini eleştiren çiftlere anlam veremiyorum, "kardeş! beğenip de almadın mı" diyesim geliyor.

Kilo verecekseniz bunu kendiniz, sağlığınız için yapın, koca için değil.

Ve sizin özgüveninizi daha fazla zedelemesine izin vermeyin. Gerekirse siz de onu yerin.
Neden hep övüyorsunuzki, yerin gitsin.
Ne biçim suratın var deyin, bu nasıl saç deyin, boyunu posunu filan eleştirin bakalım, hoş oluyor muymuş.

Nedir o ayrıca sürekli kendini ve sülalesini övmek. Yok surat şekilleri güzelmiş, yok hepsi zayıfmış. Kim bunlar Allahaşkına seçilmiş gen mi? Özel tasarım mı, tövbe haşa.
Ukalalık da bi yere kadar.
Sinir oldum kocanıza.
İzin vermeyin sizi aşağılamasına.
Resti çekin.

Arkadasım senin esin bence psikolojik olarak sorunlu...cıkmadı kızlarla cünkü panik atak oldugu icin yapamadı...belki de hastalıgı tedavi edilmis olsaydi senle evlenmeyecekti bile...

Kusura bakmayin ama esiniz insan degil ,dahasi adam degil ,
Siz soyle boyle ovup durmussunuz ama henuz insanlarla nasil konusmasi gerektigini bilmiyor kadini gectim ,
Erkek lisesinde okumakla alakasi yok ,istanbulun en iyi biurkac erkek lisesinden mezun aile uyelerim var hepsi haza beyefendi ,hic birinin eside adriana lima degil,
Zaten o kadinlar boyle laflar duysalar ,bosanirdi ,
Adriana lima mi cikacak sanmis elbiselerin altindan ,bu soyledikleri tacize giriyor size psikolojik siddet uyguluyor ,bosanma sebebi bu ,sizi hiclestitiyor ,
Terapiye gitmeyi teklif edin ,esinizin psikolojik sorunlari var ,ya da omur boyu asagilanarak yasayin

Çok teşekkür ederim gerçekten tavsiye verdiğiniz için.. Bu dediklerinizi çoğu zaman yapıyorum. Çok mutlu oluyor bu kesin bana gayet nazik yada olması gerektiği gibi davranıyor. Ama atıyorum ona birşey servis ederken göbeğim katlanınca böyle gülerek yüzünü buruşturuyor (Allahım sinirden gülüyorum) benim hassas noktam oldu ya her şeyi bırakıp gidiyorum. Tam böyle dişi olsam soğuk kanlı olup, modum değişmese öyle hemen giderek zayıflarım, ev konusunda biraz daha özenli olurum yemeklerim zaten iyiydir herşey tamam. İnanın çok daha mutlu oluruz onunda sesi çoğunlukla kesilir. Ama beni kırınca bu adam için kılımı kıpırdatmama değmez diye kızıyorum her şeyi bırakıyorum. Acaba psikiyatriste mi gitsem. Gerçi ihtiyacı olan da ben değilim ya neyse..

Nasil kendinize bu laflari soyletebiliyorsunuz.nasil sen bana guzel seyler soyle ben zayiflarim daha dikkatli olurum vs diyebiliyorsunuz.bir insani fiziksel ozellikleri ile vurmak ne demek yahu.kaldi ki esini.ben burada kibarlik yufka yureklilik goremedim.
Hee vardir disardi harika super nazik centilmen profili cizen evde yontulmamis kalas olan gercek kisiligini yansitan insanlar.asıl size nazik olmali.sizin evliliginizde saygi yok gibi.insan sevgidi kisiye saygi duyar saygi duydugu insana bu sozleri soyleyemez.ne demek ayak parmagin bile yuzun yuvarlak bizim kare.
Sizin kendinize ozguveniniz olmali ve bu sözleri soyletmemelisiniz

Gerçekten mi yaa??? Bende diyordum neden bu adamdan zaman zaman boşanmayı düşünüyorum yada neden en güzel yılımı zehir etti bana diye demek bundanmış. çok sağol ya

Esinizin dili hic ama hic hoş değil kendisini uyarin . Bunun disinda size bir tavsiye ben de balık etli basladim evlilige ve git gide kilo aldim şu an hamileyim ve kilomu kontrol edemiyorum kendiniz icin spora gidin ve dikkat edin

Eş adeta bir Başak burcu, en çok sevdiğini eleştirir... Ama böyle de tamam iyi davranıyor ne güzel hoş da bu sözlerle eş gibi değil de değer verdiği bir arkadaşı gibi olmuşsunuz. Çekici bulsa bu kadar diyemez bana kalırsa... Siz üzülseniz o da üzülürmüş öyle demişsiniz fakat sizi eleştirdiğinde sizin üzüldüğünüzü göremeyecek kadar da kibirli anlaşılan...

Yani eşinizin yaptığı resmen mobbing. Şiddetin illa bedensel olması gerekmiyor sizin eşinizde sözel şiddet uyguluyor size bunu nasıl ağzının ayarı yok diye tarif ediyorsunuz şaştım ben.

Yok yok ovmek icin yazdin demiyorum...disariya karsi farkli sana farkli diyorum...kibar oldugunu dusunuyosun belki de oyle degildir milletin yaninda kendini kamufle ediyodur..oyle bastirilmis tipler var...muhafazakar ailelerde bu daha da fazla...ornek olarak vaji oldugum halde bana cok kibardi dedin..ben de diyorum ki bu durum belki de hosuna bile gitmistir..sonucta adam muhafazakar ve senin oncesinde kimseyle birlikte olmadiginin kaniti...yani kibarligindan degildir belki de sana anlayisli davranmasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…