- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Cok mantikli bir cevab konuyu okudugumda ilk aklimdan gecen ee madem baska giden var arabayi ben kullanirim cocuklada digerleri ilgilensin gunlerce yol gitmeyecegiz ya oldu ufacik seyleri dertt etmeyin kendinize arkadaslar cabuk yipranirsiniz...Siz alın arabayı, kayınvalideniz ve teyze de gelir. Bebekle yalnız kullanmamış olursunuz.
Planlar kanun değil ki değiştirin ne olacak. Huzursuz olunacak bir konu yok gibi geldi bana.
Son satıra kadar size hak verebilirdim ama son satır aslında sizin neye kızdığınızı göstermiş. Elin ne dediği neden bu kadar önemli? Şu an tek derdiniz o bence. İsteyen istediği araba ile gider millet ne diyecek. Ayrıca ben kadınların Beni kocam fikrine kızıyorum. Her kadın kendine yetebilmeliYarın bir kadınlar buluşması var. Ben küçük kızımı alıp gidicem. Eşim de büyük kızımıza bakacak. Beni bırakıp dönerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna çıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkça kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun götüreceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini söyledi ve böyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini söyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben götüreyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibüsle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben götüreyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını düşünme annen bi minibüse binmesin diye yola çık dedim. O da sanki sana minibüsle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibüsü kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar çok gerginim. Ayrıca ele güne karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini götürmesi nasıl görünür. Herkes orada olacak.
Çocukların ikisinin de araba koktuğu varEsin, sen , kv , teyze 4 kişi nasıl sigmiyonuz arabaya yahu.
Bebeği kucagina alsan kizda araya otursa ya da kucaga bitti gitti.
Evet beni anlayan nadir üyelerden biri olduğunuz için teşekkür ederim. Eşim başta bana sen arabayı al git demese ben derdim yoldan annenler de alalım diye ki o da bunu biliyordur çünkü hep diyorum başka zamanlarda da anneni al anneni bırak vs. Konu el kadar bebeyle bana arabayı al git derken aslında hiç ihtiyacı olmayan annesine seni bırakayım demesi.3 Aylik bebek arkada oto koltugunda. Anne arabayi mi surecek bebekle mi ilgilenecek? 15 dk da degil yol 1 saatmiş.. Nasil gonlu razi geliyor esinizin bu duruma anlamadim.
Annesini goturmesine degil de esinizin sizi onemsememesine kizdiginizi dusunuyorum.
Annesi tabi ki goturebilir bu cok normal.. Ama size 1 saatlik yola 3 aylik bebekle arabayi al kendin git dedikten sonra bu olayin gerceklesmis olmasi cok sinir bozucu.. Haklisiniz.
2 tane araba varSizi çok iyi anladım bence eşiniz çok düşüncesizlik ermiş el kadar bebekle 1 saat yol gitmek zor ağlarsa panik olmanız çok normal. Ayrıca annesinin de arabası varmış ben sizin yerinizde olsam onları bekl neden erkenden çıkar arabayı da alır giderdim onlar da kalsın öyle eşin bir şey derse de sen arabayı al git demiştin s bin dediğini yaptım derdim
Annesi araba kullanmayı biliyormus.konu sahibinden de daha iyi kullaniyormuşSize arabayı vermiş ne güzel işte. Siz kullanmak istememişsiniz. Annesi araba kullanmayı bilmediği için yardımcı olmak istemiştir. Çift taraflı çözüö yolu bulmus madem onlarda gidecek hepinizi ben götürürüm diye ama yine olmamıs. Kavga edilecek bir durum yok ortada
Yorumunuz için teşekkür ederim ama evde 2 araba var. Ayrıca annesinin de arabası var gerçekten bayağı da iyi kullanıyor. Kv deyince birkaç arkadaşın kafasında farklı bir profil oluşmuş. Benim kv üniversite mezunu, güzel bir işi olan, hobileri olan, bakımlı hatta süslü bir kv.Size arabayı vermiş ne güzel işte. Siz kullanmak istememişsiniz. Annesi araba kullanmayı bilmediği için yardımcı olmak istemiştir. Çift taraflı çözüö yolu bulmus madem onlarda gidecek hepinizi ben götürürüm diye ama yine olmamıs. Kavga edilecek bir durum yok ortada
Yaa hakkını yiyemem eşim çok iyi bi adam gerçekten. Aslında kv de iyidir ve bu davetesırf benim için şehir dışından geliyor. Zaten daha önce de dedim mesele annesini bırakması değil. Ben kaç kere evine kadar bıraktırdım annesini. Ama bana sen arabayı al git demesi annesi olunca ben bırakırım demesi canımı sıktı. Ama dediğim gibi annesinin de arabası var çok da güzel kullanıyor istese zaten arabayla gelirdi.
1) Kv aktif olarak araba kullanıyor. Şehir içi de şehirlerarası da fark etmiyor.Araba kullanmak başka, sehirlerarasinkullanmak başka. Daha önce size kayinvalide araba ile geldi mi mesela? Isterse arabası var kullanır diyorsunuz, sizin de var, O yada bu gerekçe ile kullanmamayı seciyorsunuz ama.aynı şey kayınvalideye gelince kendi arabası var oluyor.
Kadın şehir dışından gelecekmiş, otobusten indigi yerden almayi teklif etmis muhtemelen esiniz, yaşına/anne olmasina hürmeten teklif edilir bu zaten. Bunda ne var anlamadım. Hele de kavga çıkaracak ne var?
Sizin ki ise prenses sendromu
Araba kullanmayı sevmiyorum.
3 aylık bebekle kullanamam
Bugun eşiniz hayatınızdan çıksa, yada başına bir is gelse, allah korusun bir sağlık meselesi soz konusu olsa, nasıl yapılır görürsünüz. Hayatta her şeye hazırlıklı olun. Hiç bir şeye de yapamam edemem demeyin.
1) Kv aktif olarak araba kullanıyor. Şehir içi de şehirlerarası da fark etmiyor.
2)Ben 3 aylık kızım yanımda olmasaydı kesinlikle arabayı alır giderdim o yola. Çünkü benim burdan ulaşım imkanım kvnin geldiği yerdekinden çok daha zor.
3)Kv şehir dışından döndü zaten. Evinden gidecek toplantıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?