- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.815
- 548
- 51
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Aynen öyle, kv niz bu olanları bilmiyordur bile ,sorun eşinizin tavrında zaten. İcinizden nasıl geliyorsa öyle davranın, ben olsam kardeşimle giderdim heralde. Orda kv ile ayrı gelmemi soran olursa da kardeşimle önceden anlaşmıştık ,eşimin annesini alacağını son dakika öğrendim derdim.Gerçekten derdimi çok iyi anlamışsınız. Ben kaç defa eşime evine kadar bıraktırdım. Eşim bana sen arabayı al git demeseydi ben kendim derdim anneni de alalım minibüsle gitmesin diye.
Yarın bir kadınlar buluşması var. Ben küçük kızımı alıp gidicem. Eşim de büyük kızımıza bakacak. Beni bırakıp dönerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna çıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkça kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun götüreceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini söyledi ve böyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini söyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben götüreyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibüsle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben götüreyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını düşünme annen bi minibüse binmesin diye yola çık dedim. O da sanki sana minibüsle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibüsü kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar çok gerginim. Ayrıca ele güne karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini götürmesi nasıl görünür. Herkes orada olacak.
[/QUOTE bn sizin yerinizde olsam hayatta eşime minnet etmezdim benimkide tersi elletmez arabayı bana
O zaman bence hiç sinirinizi bozmayın. Olur öyle şeyler.Yaa hakkını yiyemem eşim çok iyi bi adam gerçekten. Aslında kv de iyidir ve bu davetesırf benim için şehir dışından geliyor. Zaten daha önce de dedim mesele annesini bırakması değil. Ben kaç kere evine kadar bıraktırdım annesini. Ama bana sen arabayı al git demesi annesi olunca ben bırakırım demesi canımı sıktı. Ama dediğim gibi annesinin de arabası var çok da güzel kullanıyor istese zaten arabayla gelirdi.
Ufacık haklı yanınız yok.Yarın bir kadınlar buluşması var. Ben küçük kızımı alıp gidicem. Eşim de büyük kızımıza bakacak. Beni bırakıp dönerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna çıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkça kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun götüreceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini söyledi ve böyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini söyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben götüreyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibüsle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben götüreyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını düşünme annen bi minibüse binmesin diye yola çık dedim. O da sanki sana minibüsle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibüsü kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar çok gerginim. Ayrıca ele güne karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini götürmesi nasıl görünür. Herkes orada olacak.
Haklı yanı ne ki?Ya muayyen gününüz yaklaşmış
ya da kavga etmeye sebep arıyorsunuz.
Kavga ederek, eşinizin annesine laf ederek ulaşacağınız bir çözüm yolu yok ne yazık ki.
Kısmen haklı olsanız da yaklaşım tarzınız nedeniyle haksız pozisyondasınız şu durumda.
En azından benim fikrim bu yönde.
Araba kullanmak istememeyi anlıyorum.Haklı yanı ne ki?
Teşekkürler. Anladım. Hissettiklerine lafım yok. Söyleme tarzı ve söylediği hiçbirşey doğru değil bana göre. Sonuçta araba kullanan bir insan var, arabayı al denmiş. Annesi de araba kullansa, arabayı al anne dese, kızın dururken annene dedin mi diyecekti? Anne kızdan değersiz midir? Bilmiyorum ben bazı bakış açılarını anlayamıyorum.Araba kullanmak istememeyi anlıyorum.
Eşimle ikimizin ayrı arabalarımız var.
Haftada üç gün güzergahımız uyuyor,
eşimi ben bırakıyorum, birlikte yolculuk yapıyorsak arabayı çoğunlukla ben kullanıyorum çünkü eşim de trafikten bıkıp
araç kullanmayı sevmeyenlerden.
Ayrıca bebekleri çok küçük, konu sahibinin bu noktada tedirgin olmasını da yadırgamıyorum.
Kısacası konu sahibi duygusunda haklı,yansıtma tarzında haksız ve hatalı.
Kişisel olarak da ben duyguları hiç bir zaman eleştirmem çünkü duygunun;
iyisi-kötüsü,doğrusu-yanlışı yoktur bana göre.
Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.
Tabiki de siz haksizsiniz annesi sonuçta götürmek istemesinde ne var ki bence sizde eşinizle gidin büyütülecek şeyler değil bunlarYarın bir kadınlar buluşması var. Ben küçük kızımı alıp gidicem. Eşim de büyük kızımıza bakacak. Beni bırakıp dönerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna çıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkça kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun götüreceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini söyledi ve böyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini söyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben götüreyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibüsle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben götüreyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını düşünme annen bi minibüse binmesin diye yola çık dedim. O da sanki sana minibüsle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibüsü kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar çok gerginim. Ayrıca ele güne karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini götürmesi nasıl görünür. Herkes orada olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?