Eşimle kavga ettik. Çok sinirliyim 😡

Ya muayyen gününüz yaklaşmış
ya da kavga etmeye sebep arıyorsunuz.
Kavga ederek, eşinizin annesine laf ederek ulaşacağınız bir çözüm yolu yok ne yazık ki.
Kısmen haklı olsanız da yaklaşım tarzınız nedeniyle haksız pozisyondasınız şu durumda.
En azından benim fikrim bu yönde.

Gerçekten derdimi çok iyi anlamışsınız. Ben kaç defa eşime evine kadar bıraktırdım. Eşim bana sen arabayı al git demeseydi ben kendim derdim anneni de alalım minibüsle gitmesin diye.
Aynen öyle, kv niz bu olanları bilmiyordur bile ,sorun eşinizin tavrında zaten. İcinizden nasıl geliyorsa öyle davranın, ben olsam kardeşimle giderdim heralde. Orda kv ile ayrı gelmemi soran olursa da kardeşimle önceden anlaşmıştık ,eşimin annesini alacağını son dakika öğrendim derdim.

O zaman bence hiç sinirinizi bozmayın. Olur öyle şeyler.

Ufacık haklı yanınız yok.

Haklı yanı ne ki?

Haklı yanı ne ki?
Araba kullanmak istememeyi anlıyorum.
Eşimle ikimizin ayrı arabalarımız var.
Haftada üç gün güzergahımız uyuyor,
eşimi ben bırakıyorum, birlikte yolculuk yapıyorsak arabayı çoğunlukla ben kullanıyorum çünkü eşim de trafikten bıkıp
araç kullanmayı sevmeyenlerden.
Ayrıca bebekleri çok küçük, konu sahibinin bu noktada tedirgin olmasını da yadırgamıyorum.
Kısacası konu sahibi duygusunda haklı,yansıtma tarzında haksız ve hatalı.

Kişisel olarak da ben duyguları hiç bir zaman eleştirmem çünkü duygunun;
iyisi-kötüsü,doğrusu-yanlışı yoktur bana göre.
Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.

Teşekkürler. Anladım. Hissettiklerine lafım yok. Söyleme tarzı ve söylediği hiçbirşey doğru değil bana göre. Sonuçta araba kullanan bir insan var, arabayı al denmiş. Annesi de araba kullansa, arabayı al anne dese, kızın dururken annene dedin mi diyecekti? Anne kızdan değersiz midir? Bilmiyorum ben bazı bakış açılarını anlayamıyorum.

Hanımefendi sakin olun. Eşinizin arabayla götürmeyi teklif ettiği kişi kumanız ya da eltiniz değil annesi.

bence bu aralar tum kadınların siniri bozuk acılan tum konular cok trıpcan
yapmayın hanımlar noluyoruz yahu nıye abartıyorsunuz muayyen gununuz falan mı ?

Böyle bir sebepten çok sinirli olmanız için eşinizin genel olarak sizinle ilgili konularda duyarsız olması lazım. Yorumlarınızdan anladığım öyle biri de değil eşiniz. O yüzden gereksiz tepki vermişssiniz diye düşünüyorum.

kimsenin kocasi getirmedi kardesi getirdi diyecegini sanmiyorum kime ne ki sizin oraya nasil gittiginizden
siz gereksiz yere duyar kasmis kendi kendinizi sinirlenmissiniz

Esin, sen , kv , teyze 4 kişi nasıl sigmiyonuz arabaya yahu.
Bebeği kucagina alsan kizda araya otursa ya da kucaga bitti gitti.

Tabiki de siz haksizsiniz annesi sonuçta götürmek istemesinde ne var ki bence sizde eşinizle gidin büyütülecek şeyler değil bunlar

Eşiniz arabayı kullansa 1 kişi önde 2 kadın arkada hadi oto koltuğu da olsa nasıl sığmıyorsunuz? Teyze ve kv 300 kilo falan mı?? Ne gereksiz tripler çekilmeyengillerdensiniz kusura bakmayın da..

Ekleme: sizin derdiniz eşinizin size arabayı al git derken annesini kendi götürmek istemesi olmuş. O zaman hak verdim size. Olayı sinirle öyle bir anlatmışsınız ki konuyu okuyunca çok kaprislisiniz izlenimi veriyor, neyse eşiniz gereken mesajı almıştır sanırım..

Son düzenleme:
3 Aylik bebek arkada oto koltugunda. Anne arabayi mi surecek bebekle mi ilgilenecek? 15 dk da degil yol 1 saatmiş.. Nasil gonlu razi geliyor esinizin bu duruma anlamadim.

Annesini goturmesine degil de esinizin sizi onemsememesine kizdiginizi dusunuyorum.

Annesi tabi ki goturebilir bu cok normal.. Ama size 1 saatlik yola 3 aylik bebekle arabayi al kendin git dedikten sonra bu olayin gerceklesmis olmasi cok sinir bozucu.. Haklisiniz.

bošuna sinirlenmišsiniz.arabayi siz yada kayinvalideniz kullansin.ešiniz size karsi düšüncesizlik yapmamiš.size toplu tasimayla git dese sonrasinda annesi išin içine girince fikir degiśtirse siz haklisiniz derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…