Eşimle kavga ettik. Çok sinirliyim 😡

Haksizsiniz. ustelik 4 kisi sigamiyacakmisiniz . Ustelik esiniz araba sürüyor olacak. Iki kisi sığmak zormu. Ustelik size arabayida al demis. Bosa ortaligi kisistirmissin
 
Siz olayı çok büyütmüşsünüz. Zaten araba kullanmayı biliyorsanız niye kendinizi götürtmeye çalışıyorsunuz?
Kv ve teyzede gelsin sizin arabanıza siz kullanın hem sığarsınız hem eşiniz de dinlenmiş olur.
 
Anne profili gözümde araba süren biri olarak canlanmamıştı:) o zaman küçük bi trip olabilir ama yinede buyutmeyin derim :) ayrıca bir şey sormak istiyorum annesini götürdüğü yer ile sizin gideceğiniz yer anı mi farklı mi
 
Bana kalırsa eşinize lütfen minnet etmeyin her yere arabayla gidin keyfini sürün. Bunları da kafaya takmayın. Sizin kızdığınız konuyu anladım bize kendiniz gidin diyor ama konu başkası olunca bırakmayı teklif ediyor diyorsunuz bence eşiniz böyle ayrıntılı düşünmemiştir. Dümdüz madem onlar gidecek bizim hatunu da bırakmış olurum bir taşta iki kuş demiştir.
 
Aynı yer.
 
Evet kendisi de böyle açıkladı zaten. Ben mi fazla ince düşündüm bilmiyorum ama gerçekten çok kızdım.
 
Ne olurki eşiniz annesını goturse canım.Eşiniz haklı.
 
Isine geldigi gibi davranmasi kotu olmus ama sizde kendinizi bosuna bu kadar üzmüşsünüz. . Kayinvalidenizide alin arabayla gidin Allah baska dert vermesin
 
Araba kullaniyorsaniz ehliyetiniz varsa esinizde arabayi vermis niye kendi arabanizla gitmiyorsunuz herkesi strese sokuyoryorsunuz. 3 aylik bebekle araba kullanmaktan mi korkuyorsunuz ben cocuklarim doğduğundan bu yana esim arabayi kullanmıyorsa gidecegim yere arabayla giderim 3 aylik bebek arabada uyur zaten ben araba kullanirken cocuklarim ya etrafi seyrederdi yada uyurdu aglarsa bir kenara durup ilgilenirsiniz. toplantiya katilmayi seviyorsaniz araba kullanmayida seveceksiniz niye ehliyet aldiniz madem kullanmicaksaniz
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haksizsiniz. Hemen sinirinizi bozmak yerine daha çözum odakli yaklasirsaniz hayatinizi bu denli kendinize zindan etmemis olacaksiniz.
 
Bende sizi biraz haksız buldum. Sonuçta o araba sizin binip gitseniz ne olacak. Arabayı kullanmayı sevmiyorsunuz ama çoğu zaman ihtiyaç olacak, kendinizi o konuda geri plana atmayın. Belki onlara sizi alamam diyemedi. Çok büyütmemekte fayda var bu olayı.
 
bunda bisey yok ki arabayi gotur demis gitme dememis ki o da annesi nihayetinde senin gittigin kisi de kiz kardesin yabanci degil ki ☺
 
Esiniz gitme dememis ki cozum sunmus arabayla git demis . Benim esim bana aranayı verse istanbul turu yaparım ama nerdeee. Bu sebepten kötü olmayın bence uzatmayın. Bence kvalide ve teyzeyi de alip cikin bu yolculuga 1 saat olsun daha iyi hem arabada size guvrn veren birileri olur hem tecrube edinir ve kendi islerinizi arbaayla kendiniz halledebilirsiniz. Bunun rahatligi anlatılmaz.
 
Gözünün üstünde kaşın var ya da ota m*ka nem kapma gibi birşey olmuş..ortaya kv mevzu girmese kendiniz taksiye bile binip gidersiniz kesin..
 
Erkek işte ince düşünmez ki Ben sizi anladım bir bakıma haklısınız o kadar götür diye ısrar ediyorsunuz, götürmeyince çare buluyorsunuz o annesini götürüyor. Ama bir o kadar da şanslısınız. Nice erkekler var arabası çok kıymetli olan. Bir arkadasım var esi asla arabasını vermezdi. Araba boş olduğu halde çocuğunu okuldan almaya minibüsle giderdi. En sonunda kızın canına tak etti. Ne yaptı etti bir araba aldı ve şimdi o eşine asla arabasını vermiyor çok da iyi yapıyor.
 
Yaa hakkını yiyemem eşim çok iyi bi adam gerçekten. Aslında kv de iyidir ve bu davetesırf benim için şehir dışından geliyor. Zaten daha önce de dedim mesele annesini bırakması değil. Ben kaç kere evine kadar bıraktırdım annesini. Ama bana sen arabayı al git demesi annesi olunca ben bırakırım demesi canımı sıktı. Ama dediğim gibi annesinin de arabası var çok da güzel kullanıyor istese zaten arabayla gelirdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…