- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Yanımda kızım olmasa giderim zaten. 3 aylık bebek arkada araba koltuğunda olacak. Ağlasa dışlasa panik olurum. Duracak yer falan olmazsa ne yaparım diye düşündüm. Arabayla 1 saate yakın yol.Araba kullanmayi biliyosaniz niye esinize is kosuyosunuz onu anlamadim..
Bence de çok mantıklı boşyere siniri de bozulmamış olurSiz alın arabayı, kayınvalideniz ve teyze de gelir. Bebekle yalnız kullanmamış olursunuz.
Planlar kanun değil ki değiştirin ne olacak. Huzursuz olunacak bir konu yok gibi geldi bana.
Eh işte ne iyi ne kötü.Tipik bir anacı erkek daha
Haklısın, ben kardeşimle gidiyorum baştan beni götürmeye erinmeseydin gelirdim annenleri götür sen de geç. Biraz da o huzursuz olsun, dışarıya nasıl göründüğünü de eşin düşünsün. Kayınvalidenizle aranız nasıl? Ona göre bir şey daha söyleyeceğim.
Yanımda kızım olmasa giderim zaten. 3 aylık bebek arkada araba koltuğunda olacak. Ağlasa dışlasa panik olurum. Duracak yer falan olmazsa ne yaparım diye düşündüm. Arabayla 1 saate yakın yol.
Gerçekten komikti kızamıyorum bileBisürü kadın var hem araba kullanıp hem bebeğine bakabilen....prenses mod on
Aranız iyiyse arabayı alıp siz gidin onlar da gelir sizle. Ama araba sürmekle ugrasmak istemiyorsanız kardeşinizle gidin , onlar da naparsa yapsın. Erkekler çok düşüncesiz, sizi suan anlamamıştır bile. Sorun annesini götürmesi değil, onları düşündüğü kadar sizi düşünmemesi ama anlatamazsınız anlamıyorlar maalesef.Eh işte ne iyi ne kötü.
Gerçekten derdimi çok iyi anlamışsınız. Ben kaç defa eşime evine kadar bıraktırdım. Eşim bana sen arabayı al git demeseydi ben kendim derdim anneni de alalım minibüsle gitmesin diye.Aranız iyiyse arabayı alıp siz gidin onlar da gelir sizle. Ama araba sürmekle ugrasmak istemiyorsanız kardeşinizle gidin , onlar da naparsa yapsın. Erkekler çok düşüncesiz, sizi suan anlamamıştır bile. Sorun annesini götürmesi değil, onları düşündüğü kadar sizi düşünmemesi ama anlatamazsınız anlamıyorlar maalesef.
Ben arabayla da giderim kardeşimle de giderim taksi tutar da giderim sorun bu değil. Sorun eşimin bana sen arabayı al git diyorken annesini kendisinin götürmeye kalkması. Bu arada annesinin de arabası var ve benden iyi kullanıyor. Toplu taşıma onun için zorunluluk değil kendi seçimi. Üstelik benim yanımda el kadar bebek var.Araba sürmesini biliyorsunuz ama sevmiyorum diye eşiniz götürsün istiyorsunuz? Kendilerini böyle pasifize eden hemcinslerimi asla anlayamıyorum. Araba sürmeyi bilmezsiniz tamam derimde siz biliyor ama sevmiyormuşsunuz. Biraz abartı buldum kusura bakmayın öyle ufacık şeylerde bile eşiniz olmadan yapamıyormuş gibi davranırsanız kirildiginiz anlar çok olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?