Eşimle kavgamız

Tabii ki alttan alırım ama onun da hatasını anlamasını istiyorum

öyle namussuzluk kelimeleri çok yanlış o bi erkek ve gurur denen birşey var. tamam elbette haklı olabilirsiniz evin hanimi olarak. ama onlar ERKEK ve ciddi anlam da içerlenirler. konusurken sözlerimizi cımbızla cekelim.

Evet kapalı.
Açıklık getirirdim derken ne yapabilirim ki izlemiş ve görünce fazlasıyla tavrımı bellli ettim ama bu olayda üstüne geldi

Umarım öyle olur çünkü 4 yıl bitti evliliğimizde ilk defa çıkıp gitti

Medeni insan gibi konuşabilirdik demişsiniz de sizin üslubunuz ve eşinize olan tavrınız ne kadar medeni tartışılır.
Siz saygıyı yitirmişsiniz ne yazık ki.
25 yıllık evliyim eşime şu lafların birini etmeye kalksam daha ilkinde çeker gider kocam ki haklı olur. Unutmayın istediğini söyleyen beğenmediğini işitir.
Şimdi ayıklayın pirincin taşını.

Hayır biliyor ben ona o konuda fazlasıyla kızdım ve bu olayda üstüne geldi
Evet ya neden merak eder insan düşündükçe geçmiyor sinirim

Siz önce bişeyler anlatıp sonra yumusatiyorsunuz. Çok sinir bozucu Allah eşinize sabır veesin. .

+ 18 film izlese belki kızmam ama izlediği iğrenç geldi

Maaşın az ve namussuzluk mu yapayım diyerek çok çok çok büyük ayıp etmişsiniz.
Hiç hoş değil.
Maaş yetmiyoyu daha naif kelimelerle söyleyebilirdiniz.
Ayrıca siz eşinize maaşın az diyerek harekette bulunamazsınız? Siz çalışsanız kaç para maaş verecekler?
İzlediği videolara gerilip çok fazla hakarette bulunmuşsunuz.
Bu hayat pahalılığı da herkes zor geçiniyor.

Elbette hatamı kabul ediyorum ama diyorum ki önce ki olay sebep oldu buraya gelmemizin asıl sebebi o izlediği Videolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…