- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
bazen cok ciciklemeden durumu kabul etmek gerekir.Sizin yorumlarınız beni benden alıyor
Şu durumdan daha pislik olamaz inanın.. Mutlu olmak istiyormuş ya he olur olur beklesin olur.. Annemle babam ayrıldıktan sonra annemin ahı biiiiir biiir tuttu.. Dükkanına hırsız mı girmedi yangın mı çıkmadı daha neler neler.. Karısı yerin dibine de soksa gıkını çıkaramaz.. Ama kuyruğu dik tutar hep sürünüyo aslında.. O yüzden senn rahat ol.. O 1 buçuk yaşındaki bebeğin hakkını Allah ondan alır hiç merak etme..Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
Gayet yarın avukata gidip durumu izah ediceksin nafakayı istemeyi sakın unutma.. Durumun iyi de olsa o nafakayı ödesin.. Sal ipini gitsin..Kızlar isim var çok şükür ailemin durumu da iyi. Ben onunla aldığım kıyafetlerimi bile almam almicam da yarın konuşsun avukatla çalıştığım kurum da bende gorusucem ilgili yerlerle. Ama nasıl ya. Nasıl yani kime izah edicem bide ben hala inanmıyorum nasıl anlticam. Oğlum uyandı emziriyorum şuan bi yandan da içimi topalrayip yazmaya çalışıyorum
Demekki yemis bi haltlar simdi mecbur gitmesi gerekiyor o kisiye donersem bu yaptigim pisliklerle beni kabul etme demek istemisBana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Bana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Yav işte hayatında biri var deneyecek resmen.. Kovmak ne kelime seni muhitime almam 100 metre yakınıma gelemezsin ne kapısı dersin sabah..Bana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Aynen sevgilisiyle(!) deneyecek sonra pisman olursam kabul etme diyor pislikYav işte hayatında biri var deneyecek resmen.. Kovmak ne kelime seni muhitime almam 100 metre yakınıma gelemezsin ne kapısı dersin sabah..
Ya biraz Türk filmi tadında olacak ama bu adam hasta falan olmasın. Yok yani bı anlam veremiyorum.Bana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Yarın bi kayınvalide kayınpeder ile konuş dert dava neymiş . Hayır onlarda bi büyük olarak niye karışmıyorlar anlamadımBana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Benim yaptigim buyuk 1 adilik olurda gelirsem bu adiligimi unutmaBana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
depresyonda.Bana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
kapıma bile gelme deseydin. yok bide affedecektin. ilginç..Bana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Bi uyu uyan , daha sağlıklı düşünürsün elbet. Hakkında Hayırlısı olsunOğlumu tekrar yatırdım bende uyumaya calisicam iyi olmak zorundayım yüzüm gülmeli evladıma karşı ama nasıl olcak yarın aileme de anlticam. Boşanma hakkında hiç bişey bilmiyorum bide yarın öğrenirim yazarım keşke böyle bişey olmasaydı yani söyleyecek hiç biseyim yok Rabbim güç versin ki oğluma yetebileyim hayırlı geceler
Erkekler hasta olsalar naz yaparlar,yanlarında eşlerini sevdiklerini görmek ister..Sadece başka birini bulan insan bir hamlede bitirir ilişkisini.Bu Ada'ma da degmez.Ya biraz Türk filmi tadında olacak ama bu adam hasta falan olmasın. Yok yani bı anlam veremiyorum.
Bi haltlar yemiş kendini size layık görmüyo bence. Ama pişman olacağından emin şimdiden olmuş hatta ondan uyarıyor baştanBana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?