Eşimle konuşmamız

Allah yardımcınız olsun. Kimsenin de başına vermesin. Siz çok sakinsiniz yaa yerinizde olmak istemem ama olsam adam gibi sebebini anlatana kadar evi yıkıp dökerdim gözüm dönerdi. Ne demek akşama kadar gez dolaş sonra ben seni istemiyorum boşanıcam mutlu olmak istiyorum. Bu erkek milletine ne oluyo bilmiyorum topunun genleri bozuldu sanırım

Canım benim,kafanı topladığında sen de idrak edeceksin mal paylaşımı yapılmasın konulu sözlerimizi. Burda acele karar verme derim..

allah yardımcın olsun sabır versin canım. yarın ola hayrola..

Ya biraz Türk filmi tadında olacak ama bu adam hasta falan olmasın. Yok yani bı anlam veremiyorum.
Ben çok duydum böyle adamlar. Çoğu da sebep olarak,sorumluluktan sıkıldım bunaldım,yalnız kalmak istiyorum bahanesiyle ayrılmak istiyor.

Aylar sonra ilk defa bu konuya yorum yapmak için girdim.

Aynısı çok yakın arkadaşımın başına geldi, her şey iyi güzelken adam bi sabah uyanır uyanmaz boşanmak istediğini söyledi.hepimiz şokolduk çünkü adamı adam gibi bilirdik.

Arkadaşım çok uğraştı savaştı gitti kayın validesiyle konuştu araya birilerini koydu...adam bir ara geri döndü dedik tamam barıştılar. Ama nedenmiş meğer,anlaşmalı boşanmaya ikna etmek içinmiş. Arkadaşım daha fazla dayanamadı anlaşmalı boşandı. Boşandıktan 4 ay sonra adam nişan oldu, meğer işyerinde kendi gibi evli bi kadınla berabermiş ikisi
de boşanıp evlendi. Olan arkadaşıma oldu...

Bu arada kayınvalide sözde gelinini severdi ama hiç arka çıkmadılar, sen oğlumdan kıymetli değilsin bile demiş.arada alttan aldılar nafaka istemesine diye.

İnşallah böyle değildir ama çok tanıdık geldi hikâye çok üzüldüm senin ve evladın için...dik durmaya çalış, ailene anlat zaten işin de varmış değmeyen insan için üzülme.

Kapina gelirsem beni kov diyerek nabiz yoklamasi yapiyor. Sende artik su saatten sonra bile pisman olsa kabul etmiyecegini bu isi kafanda bitirdigini hissettir goster ona.

konuya yorum yazmak icin tum sayfalari okumaya calisiyordum ozellikle konu sahibinin yorumlarini ama bunu gorunce dayanamadim..
her anne 1.5 yaşındaki çocuğunu sütten kesmeyi düşünmez.. 26 aylık(a yaş 2 ay) kızım var sütü azalttığı için hala adaçayı bile içmiyorum..

Aynen oyle tum mallar konu sahibinin olacak + o adam nafaka da odeyecek
Ceketini alsin defolsun evden
kesinlikle. sakın ama sakın boşanayım bitsin mantığıyla hareket etme. burda amaç senin ihtiyacını karşılamak değil, adamın burnunu sürttürmek. duygusal davranma nolur. E Eylulm

Bazı arkadaslar konunun ziyaretçi sayısıyla alakalı olarak fake olduğunu söylemiş te..ziyaretçi sayisiyla fakeligin arasında nasıl bir bağlantı olabilir anlayamadım. Evet konuda 140 küsur ziyaretci var,ama konu öyle absürd bi konu değil ki trollemeye çalışsın konu sahibi.demek ki cok fazla merak eden kisi olmus. Ben fake olduğunu düşünmüyorum. Insallah kötü birsey aldatma vs yoktur.bana var gibi geldi ama olmamasını umuyorum

Adam, mutsuzlugunu + bosanmak istedigini dile getirirken bile hala geleceginize yon verme pesinde.. :))

Yok biriyle evlenirsen oglumu ezdirme..
Yok annemlere birakmaya devam et..
Yok kapina gelirsem beni kov..

Kapilari kapat bir daha donemesin !

Hayatinda baska biri var ya da yok , farketmez ..

Size olan sevgisinin sahteligi bile mide bulandirici..
Aylarca seviyormus gibi davranmasi vs. aldatmak, aldatilmak degil de nedir ?

Şu donemi guclu bir sekilde atlatirsiniz insallah, gercekten cok uzuldum..

Meslegi neymis ki

Bencede muhtemelen böyle.
Benim bir arkadasım da aynı şekilde adam ben seni istemiyorum dedi , hiç bir sebep göstermedi. Sonra ne yaptı bilmiyorum ama arkadasım çok üzüldü, ağır depresyon geçirdi

O nasıl çirkin bir ithamdir yaa ? Buna sen mi karar veriyorsun ? Lütfen haddini bil ! Kimi anne 6 aylık sütten keser kimi 2 yaşında .bu tercih ve zorunluluk meselesidir, irdelemek kimseye düşmez. Kaldı ki bebeğim 2 yaşında ve ben daha yeni sütten kesmeye çalışıyorum . Burdaki bütün üyeler akilsiz, bir tek sen gördün Fake yi trolü! !!!!!!!

Bencede muhtemelen böyle.
Benim bir arkadasım da aynı şekilde adam ben seni istemiyorum dedi , hiç bir sebep göstermedi. Sonra ne yaptı bilmiyorum ama arkadasım çok üzüldü, ağır depresyon geçirdi

İnşallah değildir ama çok benziyor. Bişeyler olduğunu belli de etmiyorlar, karşı taraf evliliği sorunsuz zannediyor malesef.

Vallahi pes inanamıyorum adam halt yemiş mal paylaşımı konuşulmuş dava bile açılmış nerdeyse gözlerim kocaman oldu iyi düşünelim dedik hazin son cıktı yine bırakın gitsin ya ne hali varsa görsün aytan akıllı insanlar aileside tasdik vermiş sanırım oğlum sen ne dersen o demişler besbelli ...yirtilan haci bekirin yakası aldatın bakalım erkekler nereye kadar gideceksiniz

Bence erkeklerin sevmeye yarayan organlari kalp degil cinsel organlari aksi olsa kolay kolay herseyi silip atamazlardi.pipinizle sevmeyin ulen erkekler kalbinizle ruhunuzla sevin

Konunu okurken senin ve çocuģun için inan ki içim parçalandı. Allah akıl. Fikir versin o kocana. Kesinlikle çocuğunun geleceğini düşün..nafakanı, üzerine düşen herseyi al. Bu adam iyi bir dayağı hak ediyor.. kim bilir ne b.k yedi pis herif. Buna sebep olan ikinci kışi de var ise Allah bin beter etsin. Valla çok sinirlendim. Kendine iyi bak ne olur.. ben aldatildim. Boşandim. Zamanla düzenini kuruyorsun..mutlu ol inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…