Canım benim,kafanı topladığında sen de idrak edeceksin mal paylaşımı yapılmasın konulu sözlerimizi. Burda acele karar verme derim..Kızlar isim var çok şükür ailemin durumu da iyi. Ben onunla aldığım kıyafetlerimi bile almam almicam da yarın konuşsun avukatla çalıştığım kurum da bende gorusucem ilgili yerlerle. Ama nasıl ya. Nasıl yani kime izah edicem bide ben hala inanmıyorum nasıl anlticam. Oğlum uyandı emziriyorum şuan bi yandan da içimi topalrayip yazmaya çalışıyorum
Aynen oyle tum mallar konu sahibinin olacak + o adam nafaka da odeyecekCanım benim,kafanı topladığında sen de idrak edeceksin mal paylaşımı yapılmasın konulu sözlerimizi. Burda acele karar verme derim..
allah yardımcın olsun sabır versin canım. yarın ola hayrola..Oğlumu tekrar yatırdım bende uyumaya calisicam iyi olmak zorundayım yüzüm gülmeli evladıma karşı ama nasıl olcak yarın aileme de anlticam. Boşanma hakkında hiç bişey bilmiyorum bide yarın öğrenirim yazarım keşke böyle bişey olmasaydı yani söyleyecek hiç biseyim yok Rabbim güç versin ki oğluma yetebileyim hayırlı geceler
Ben çok duydum böyle adamlar. Çoğu da sebep olarak,sorumluluktan sıkıldım bunaldım,yalnız kalmak istiyorum bahanesiyle ayrılmak istiyor.Ya biraz Türk filmi tadında olacak ama bu adam hasta falan olmasın. Yok yani bı anlam veremiyorum.
Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.
Meslegi neymis kiAllah kolaylık versin dik durun.Malesef bu erkeklere bir hal oluyor.Eşinizin mesleğini de anladım o meslek grubunda çok oluyor malesef böyle olaylar. Aklı başına gelecektir ama böyle bir Ada'mdan kurtulmak hayırlı olacaktır.
Bencede muhtemelen böyle.Aylar sonra ilk defa bu konuya yorum yapmak için girdim.
Aynısı çok yakın arkadaşımın başına geldi, her şey iyi güzelken adam bi sabah uyanır uyanmaz boşanmak istediğini söyledi.hepimiz şokolduk çünkü adamı adam gibi bilirdik.
Arkadaşım çok uğraştı savaştı gitti kayın validesiyle konuştu araya birilerini koydu...adam bir ara geri döndü dedik tamam barıştılar. Ama nedenmiş meğer,anlaşmalı boşanmaya ikna etmek içinmiş. Arkadaşım daha fazla dayanamadı anlaşmalı boşandı. Boşandıktan 4 ay sonra adam nişan oldu, meğer işyerinde kendi gibi evli bi kadınla berabermiş ikisi
de boşanıp evlendi. Olan arkadaşıma oldu...
Bu arada kayınvalide sözde gelinini severdi ama hiç arka çıkmadılar, sen oğlumdan kıymetli değilsin bile demiş.arada alttan aldılar nafaka istemesine diye.
İnşallah böyle değildir ama çok tanıdık geldi hikâyeçok üzüldüm senin ve evladın için...dik durmaya çalış, ailene anlat zaten işin de varmış değmeyen insan için üzülme.
O nasıl çirkin bir ithamdir yaa ? Buna sen mi karar veriyorsun ? Lütfen haddini bil ! Kimi anne 6 aylık sütten keser kimi 2 yaşında .bu tercih ve zorunluluk meselesidir, irdelemek kimseye düşmez. Kaldı ki bebeğim 2 yaşında ve ben daha yeni sütten kesmeye çalışıyorum . Burdaki bütün üyeler akilsiz, bir tek sen gördün Fake yi trolü! !!!!!!!Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.
Bencede muhtemelen böyle.
Benim bir arkadasım da aynı şekilde adam ben seni istemiyorum dedi , hiç bir sebep göstermedi. Sonra ne yaptı bilmiyorum ama arkadasım çok üzüldü, ağır depresyon geçirdi
Memurmuş sanırımMeslegi neymis ki
Bence erkeklerin sevmeye yarayan organlari kalp degil cinsel organlari aksi olsa kolay kolay herseyi silip atamazlardi.pipinizle sevmeyin ulen erkekler kalbinizle ruhunuzla sevinNe demeli hiç bilmiyorum tek bildiğim çok pişman olacak o herif. Kafasını taşlara vuracak, en azından bunun için dua edeceğim.
Su an üzüntünü canı gönülden hissettim. Hayal kırıklığını, yaşadığın şoku o kadar net hissettim ki.
Sadece dua et. Başka hiçbir şey çare olmayacak derdine çünkü.
Allah belasını versin o koca denilen şahsın, ne kolay ya sevgili ol evlenmeye ikna et ailesinden kopsun bambaşka şehre gelsin kadın senin için çocuk dogursun sen şak diye sevgim bitti. Sevgin batsin sevgin. Yerin dibine girsin o sevmeye yarayan organın. Bir daha kimseyi sevemez inşallah. Kahrolur pişmanlıktan. Adı yaratık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?