Eşimle konuşmamız

Biraz daha iyisinizdir inşallah.. Ama lütfen artık şu adamla daha fazla muhattap olmayın rica ediyorum bu resmen kendinize yaptığınız kötülük.. Size de güya ayrılıyoruz ama sen benim için değerlisin diyerek zarf atıyor yapmayın... Zırt pırt ne bu böyle her gün evde? boşanana kadar gelmemesini söyleyin artık olur mu? Sanki boşanmayı siz teklif etmişsiniz gibi..Her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda..

Arkadaşlar bence artık daha fazla başka kadın sevgisi bitmiş ne bileyim seni istemiyor sevmiyor demeyin. Tamam uzun süre beraber yaşanmış bir birliktelik var ama bittiyse de bitmiştir kabullenmek gerek ve siz başkası var deyince bu kadın belki daha çok üzülecek. En berbat şeydir çünkü aldatılmak ve insan sevmese de koyar. Kaldı ki çocuk sahibi bu insanlar. Bence hepimiz dua edelim hayırlısının olması için ve kimseye de böyle birşey yaşatmasın Allah.

babana helal olsun.
işte bu kadar.
üzülme, inşallah bugünkünden çok daha mutlu olursun.

Yemin ediyorum artık göz yaşlarımı tutamadım Allahım sana güç versin ne diyeceğimi bilemiyorum resmen üzüntüden Vallahi nasıl sarılasım geldi sana şuan

Ne alaka Allah aşkına ya. Kusura bakmayın ama öyle görüp üzerime atlayacak kadar haysiyetsiz Değil eşim . Ya da ben o kadar geniş değilim. Uzerimi giyindim çıktım bu saatten sonra bitti

Hay allah ya.
Ne zaman bitmis bu sevgisi daha minicik zamanda.
Su yolunu bulur.
Allah yardımcin olsun.cok cok pisman olacak ama fayda etmeyecek.
Kv en azindan geceleri gelip yaninda kalmayi dusunmedi mi bu kiz perisan uykusuz gece cocuga bakarim sabahlari ise gidiyor diye.

Allah yolunu açık etsin inşallah bundan sonrası senin için çok çok iyi olur. Seninle beraber bizde çok üzüldük inan... Allah sana dayanma gücü versin inşallah

Canım kafana takma kimler geldi geçti ne güzeller ne yakışıklılar hepsi geçici. Önemli olan senin içinin güzelliği ve eğer kendini tanıyıp bildiysen güvendiysen merak etme kimse senin yerini tutamaz. Tutsa da öylesi yakışacakmış demek ki de geç. Ailenin sahip çıkmasına çok sevindim. Ne olursa olsun yalnız değilsin en azından bunu bil ve bu kadar insan seni teselli etmeye çalışıyorsa Allah'ın sevdiği kulusun. Eminim sende çok güzelsin ve İnşallah bundan sonraki herşey en az senin kadar güzel olur.

Erkekler hayatında başka biri yoksa asla bu adımı atmazlar. Aglamasida vicdan azabından. Eğer başkası varsa boşanma süründür önce öyle rahat rahat başından atıp cocuguda anneye yükleyip keyfine bakmak yok. Başını ağrıt ugrastir sonra tekmeyi at gitsin.

Ev sizin miydi? Normalde ikiye bölünmesi taraftarıyım ama bu durumda bu adamla değil. Tabi siz bilirsiniz.

Ne şanslısınız aileniz arkanızda. Güçlü durun artık , telefonda öyle şeyler söylemeyin. Mesafeli olun bence.

Ben bunun ilerisini çok merak ediyorum. Acaba pişman olacak mı? Geri dönmek isteyecek mi?

Bence ne kadar uzarsa o kadar çirkinleşir durumlar ve gitmek isteyeni ne kadar tutarsan o kadar alçalırsın. Adam bitti dedi mi bitti. Ne kadar çabuk o kadar iyi hiç gerek yok uzatmaya ve bence o dediğiniz çirkeflik olur bir kadına yakışmaz. Bırak ne hali varsa görsün Allah mutlu mu edecek sanıyorsun. Yuva kurmak kolay ama yıkmak zordur eğer bu kararı verdiyse gerisine de katlanmalı ama buna sebep kadının uzatması değil uzaklaşması olmalı.

Canmniciii su an gercekten gözlerim dolu dolu yazıyorum ya yemin ederim iki gündür seninle yasıyorum ya Rabbim yardımcın olsun..Yürüsün gitsin sevgisi bitmişmiş sehzademin nasıl bitiyo ekmek mi su mu bu iki günde bitmiş? Rol yapıyomus üc dört ay rol yaparak mı yatmıs,kalkmıs,sevismis,sarılmıs..Allahım kafasına kürekle vurmak istiyorum ya Allahım ona öyle bi pismanlık versin ki hayatı boyunca gördügü her yüzde seni sayıklasın insAllahh.

Eşine karşı ben bile nefret doluyum şuan el kadar bebeniz var sizin ne sevgisinin bitmesinden bahsediyor? Burada görüyoruz bir suru kadın türlü türlü dertlere rağmen çocuğu icin bosanmamaktan bahsederken bir erkek icin bu kadar basit mi? Sevgim bitti sen yoluna ben yoluna mi bu isler? İnan kocani taniyor olsam parcalamistim onu.

Okurken kendimi senin yerine koydum hep benim de 10aylik oğlum var yüreğim yanıyor seni ve bebegini düşündükçe.

Bu herif yarın öbür gün oğlunuz büyüdüğünde nasıl bu yaptığının hesabını verecek? Bencilligine doymasin e mi... Zaten sen ve evladın bu heriften çok daha iyilerine layıksıniz ikinizi de hic haketmemis...

Lütfen rica ediyorum başkası demeyin. Yok çünkü daha doğrusu fiili olarak yok çünkü eşimin telefonu hep ortada hatta bende. Instagram face ortak di. Ve dediğim gibi benden önce kendisine saygısı olan bi adamdı. Yapmaz. Bugün konuştuğumuzda da netleşti her şey keşke bu kadar düzgün olmasaydı. Bitmisim onun için. Her ne kadar beni yavrumuz u yarı yolda da bıraksa vardır bi hikmet diyorum .. Elhamdülillah bu da Rabbimden geldi. Böyle olması gerekiyormuş. Şanslıyım ailem yanımda onlarla yasicam kız kardeşim bekar o var. Annem torununa bakicak inşallah .. yani ser gibi gözükse de hayır vardır belki de benim görmediğim .. babasız büyüyen bir sürü çocuk var. Ciğerim yanıyor ama napayim .. benim yakışıklı güzel oğlum annesinin aslanı olucak yanında onu o kadar güzel yetistircem ki inşallah hep faydalı bir İNSAN olsun. Sevsin sevilsin..

Ben evladım için ayakta durmak, sakin olmak ve düzgün bir kadın olmalıyım. Benim meslegimde çok çirkinlik var maalesef çoğu insan bizi sevmez. Konu siyasete kaymasın ama maalesef bu böyle. Ben hep doğru olmaya çalıştım . Çok zor olucak pis adamların içinde temiz kalabilmek ama yapicam Allah in izniyle..

Bu arada ben 9 eylül sınıf öğrt. Bırakmıştım. Dua edin af çıksın da ona devam edeyim. 2. Ogretimdi. Mükemmel olur benim için evladım içinde .. çok uzun yazdım .. uzdum sizi de ama içimi buraya dokuyorum sadece e. Affola

bütün sayfaları tek tek okudum ve eşiniz çok garip , oğlunu ve eşini yarı yolda bırakıp hala malları eşit paylaşma derdinde mi gerçekten? İnsan " bari bi dengesizlik yapıyorum, sizin hayatınızda herhangi bi değişiklik olmıcak" der, " her şey siz de kalsın. Bi kere siz eşit değilsiniz şu an evladınız siz de kalıyo yani. Anlıyorum çok üzgünsünüz ama bebeğiniz için toparlanmanız lazım, ayrıca size bu kötülüğü yapan insana artık anlayış göstermeyin.

Evlenir kesin. Evlenemem her seyim diyen ne adamlar gördük biz anında bakire kiz derdine düşen..

Siz de artk ona yemek yiyemiyorum agliyorum falan yapmayın. Dik durun.

Eminim güzel bir kadınsınızdır etrafınızdan iltifat görüyorsunuzdur. Kendi degerinizi bilin farkına varın, bosverin bu karakteri zayıf adamı

Eşiniz aldatmıyor olabilir ama yapmaz demeyin, 2 gün önce eminim şu an yaptıklarını yapacağını söyleselerdi aynı şeyi söylerdiniz. Kendisine saygısı olan adam minicik yavrusuyla, karısını, sırf kendi mutluluğu için ortada bırakmazdı, kendinizi kandırmayın ve eşinizin karakterini kabul edin, o zaman daha çabuk toparlarsınız

Sevgisi bitmişmiş,ne bu ekmek mi su mu?eşinin psikolojisi gerçekten iyi değil,ya da şımarık büyümüş,her istediğini elde etmiş,maymun iştahlı biri,çabuk sıkılan biri de olabilir,aklı başına eminim gelecekte inşallah çok geç olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…