Biraz daha iyisinizdir inşallah.. Ama lütfen artık şu adamla daha fazla muhattap olmayın rica ediyorum bu resmen kendinize yaptığınız kötülük.. Size de güya ayrılıyoruz ama sen benim için değerlisin diyerek zarf atıyor yapmayın... Zırt pırt ne bu böyle her gün evde? boşanana kadar gelmemesini söyleyin artık olur mu? Sanki boşanmayı siz teklif etmişsiniz gibi..Her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda..Kızlar hayırlı aksamlar herkese. Eşim 3 buçuk gibi geldi oturduk konuştuk .. dinledim sakince. Sana saygım var oğlumun annesisin hakkını ödeyemem dedi. Ama sevgim bitti hiç bişey hissetmiyorum dedi..
Tamam dedim. Zorlayacak bişey yok dedim . Yüzüğünü cikarmis. Onu görünce içim çok kötü oldu ama sanki bı güç verdi Rabbim içime hiç aglamadim karşısinda ki 2 gündür ağlayan ben...
Oğluma nafaka vericem dedi. Herşeyi ikiye bölelim falan. Ben ilerde yuva kurarsân ya sorun olursa bu nafaka dediğimde ben asla yuva kurmucam artık o benim herseyim evladım beni ilgilendirir dedi..
Evde kal Herşey netlesene kadar dedi. Hayır İzmir e gidicem dedim. Ailemin yanına. Hatta yarın gidicem inşallah önce bağlı olduğum kişiyle görüşmem gerek . Daha sonra da müdürümle durumu açıklamak zorundayım . Mazeret izni alicam muhtemelen..
Bi saat falan oturup konuştuk. Çıkacaktı. Duşa girsem gitmeden dedim tamam dedi.. girdim çıktım hemen tamamdır dedim.. kapıya yöneldi oğlum arkasından illa o da çıkacak saçım basım ıslak mecbur çok aglayinca hadi bidaha parka .. o babasının arabasına bindi oğlum da el salladı gitti dönerken bize baktı falan..
Akşam tekrar aradı yemeğinizi yediniz mı diye. Konuşurken ben bişey yiyemiyorum dediğimde yapma böyle lütfen benim için değerlisin iyi olmak zorundasın ye demişti. Onun için aramış.
Yarın iş var oğlumu birakicam oraya. Kv mi aramıştım öğlen acmamisti geri de dönmemiş ti. Az önce mecbur aradım eşimi. Açtı annem açmadı yarın ise gidicem oraya birakicam oğlumu bı sorun yok dimi dedim. Hayır görmemistir dedi. Arkadan kv min telefonu istedi. Aldı ağlıyor kadın özür dilerim yavrum görmedim telefon nerde bilmiyorum bile dedi ağlama anne deyip bende ağladım dayanamadım. Getir yavrumu kızım dedi. Sessizlik oldu eşim aldı. Alo dedi. Allah a emanet olun dedim kapattim. Şimdi de tosunumu uyutuyorum
babana helal olsun.Bu arada babamla konuştum anlattım herşeyi. Her şekilde gel yavrum dedi. İstifa et istersen ben size bakarım dedi. Şok oldu ama 2 gündür bı sıkıntı vardı içimde deyince aglicaktim zor tuttum kendimi .. iyiyim ben sizde iyi olun dedim. Eşime kızdı baya bı. Yapacak bişey yok baba sevgisi bitmiş dedim öyle tamam yarın gel hemen dedi. Biz gelelim dedi de oğlum araçla 8 saat hayatta durmaz bide oto koltuğu bizim araçta ondan sok ona tak falan bilmiyorum zaten takmasini eşim takmıştı. Neyse böyle işte kızlar.
Ben İzmir e gidince sen herşeyi hallet evi boşalt sat dedim. Uzuldu nasıl yapcaz kafam allak bullak oldu dedi.
Saygı duyuyorum eşime .. yapacak bişey ım yok guclu olmaktan başka .. Allah onun da yolunu açık etsin ..
Arkadaşımla konuştuk. Hiç yalnız bırakmazlar yakışıklı çocuk dedi içim acidi.. napabilirim bu saatten sonra .. eyvallah dedim
Özel den çok kişi mesaj atmış kusura bakmayın. Cevap yazamıyorum hepinize Allah razı olsun .. hoscakalim
Yemin ediyorum artık göz yaşlarımı tutamadımKızlar hayırlı aksamlar herkese. Eşim 3 buçuk gibi geldi oturduk konuştuk .. dinledim sakince. Sana saygım var oğlumun annesisin hakkını ödeyemem dedi. Ama sevgim bitti hiç bişey hissetmiyorum dedi..
Tamam dedim. Zorlayacak bişey yok dedim . Yüzüğünü cikarmis. Onu görünce içim çok kötü oldu ama sanki bı güç verdi Rabbim içime hiç aglamadim karşısinda ki 2 gündür ağlayan ben...
Oğluma nafaka vericem dedi. Herşeyi ikiye bölelim falan. Ben ilerde yuva kurarsân ya sorun olursa bu nafaka dediğimde ben asla yuva kurmucam artık o benim herseyim evladım beni ilgilendirir dedi..
Evde kal Herşey netlesene kadar dedi. Hayır İzmir e gidicem dedim. Ailemin yanına. Hatta yarın gidicem inşallah önce bağlı olduğum kişiyle görüşmem gerek . Daha sonra da müdürümle durumu açıklamak zorundayım . Mazeret izni alicam muhtemelen..
Bi saat falan oturup konuştuk. Çıkacaktı. Duşa girsem gitmeden dedim tamam dedi.. girdim çıktım hemen tamamdır dedim.. kapıya yöneldi oğlum arkasından illa o da çıkacak saçım basım ıslak mecbur çok aglayinca hadi bidaha parka .. o babasının arabasına bindi oğlum da el salladı gitti dönerken bize baktı falan..
Akşam tekrar aradı yemeğinizi yediniz mı diye. Konuşurken ben bişey yiyemiyorum dediğimde yapma böyle lütfen benim için değerlisin iyi olmak zorundasın ye demişti. Onun için aramış.
Yarın iş var oğlumu birakicam oraya. Kv mi aramıştım öğlen acmamisti geri de dönmemiş ti. Az önce mecbur aradım eşimi. Açtı annem açmadı yarın ise gidicem oraya birakicam oğlumu bı sorun yok dimi dedim. Hayır görmemistir dedi. Arkadan kv min telefonu istedi. Aldı ağlıyor kadın özür dilerim yavrum görmedim telefon nerde bilmiyorum bile dedi ağlama anne deyip bende ağladım dayanamadım. Getir yavrumu kızım dedi. Sessizlik oldu eşim aldı. Alo dedi. Allah a emanet olun dedim kapattim. Şimdi de tosunumu uyutuyorum
Ne alaka Allah aşkına ya. Kusura bakmayın ama öyle görüp üzerime atlayacak kadar haysiyetsiz Değil eşim . Ya da ben o kadar geniş değilim. Uzerimi giyindim çıktım bu saatten sonra bittiNe olacak senin bu halin yadik dur ,çok uzmemeye çalış kendini .bide üzülme ama çekinerek söylüyorum ...banyodan çıkmış karısı ,erkeğin dikkatini çekmiyorsa o iş bitmiştir başka kadindan daha çok suphelendim şimdi .
Bu arada babamla konuştum anlattım herşeyi. Her şekilde gel yavrum dedi. İstifa et istersen ben size bakarım dedi. Şok oldu ama 2 gündür bı sıkıntı vardı içimde deyince aglicaktim zor tuttum kendimi .. iyiyim ben sizde iyi olun dedim. Eşime kızdı baya bı. Yapacak bişey yok baba sevgisi bitmiş dedim öyle tamam yarın gel hemen dedi. Biz gelelim dedi de oğlum araçla 8 saat hayatta durmaz bide oto koltuğu bizim araçta ondan sok ona tak falan bilmiyorum zaten takmasini eşim takmıştı. Neyse böyle işte kızlar.
Ben İzmir e gidince sen herşeyi hallet evi boşalt sat dedim. Uzuldu nasıl yapcaz kafam allak bullak oldu dedi.
Saygı duyuyorum eşime .. yapacak bişey ım yok guclu olmaktan başka .. Allah onun da yolunu açık etsin ..
Arkadaşımla konuştuk. Hiç yalnız bırakmazlar yakışıklı çocuk dedi içim acidi.. napabilirim bu saatten sonra .. eyvallah dedim
Özel den çok kişi mesaj atmış kusura bakmayın. Cevap yazamıyorum hepinize Allah razı olsun .. hoscakalim[/QUOT
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tabiki üzülücek insan ama güçlü olmak lazım kolay atlatılmaz ama geçecek elbet
Canım kafana takma kimler geldi geçti ne güzeller ne yakışıklılar hepsi geçici. Önemli olan senin içinin güzelliği ve eğer kendini tanıyıp bildiysen güvendiysen merak etme kimse senin yerini tutamaz. Tutsa da öylesi yakışacakmış demek ki de geç. Ailenin sahip çıkmasına çok sevindim. Ne olursa olsun yalnız değilsin en azından bunu bil ve bu kadar insan seni teselli etmeye çalışıyorsa Allah'ın sevdiği kulusun. Eminim sende çok güzelsin ve İnşallah bundan sonraki herşey en az senin kadar güzel olur.Bu arada babamla konuştum anlattım herşeyi. Her şekilde gel yavrum dedi. İstifa et istersen ben size bakarım dedi. Şok oldu ama 2 gündür bı sıkıntı vardı içimde deyince aglicaktim zor tuttum kendimi .. iyiyim ben sizde iyi olun dedim. Eşime kızdı baya bı. Yapacak bişey yok baba sevgisi bitmiş dedim öyle tamam yarın gel hemen dedi. Biz gelelim dedi de oğlum araçla 8 saat hayatta durmaz bide oto koltuğu bizim araçta ondan sok ona tak falan bilmiyorum zaten takmasini eşim takmıştı. Neyse böyle işte kızlar.
Özel den çok kişi mesaj atmış kusura bakmayın. Cevap yazamıyorum hepinize Allah razı olsun .. hoscakalim
Bence ne kadar uzarsa o kadar çirkinleşir durumlar ve gitmek isteyeni ne kadar tutarsan o kadar alçalırsın. Adam bitti dedi mi bitti. Ne kadar çabuk o kadar iyi hiç gerek yok uzatmaya ve bence o dediğiniz çirkeflik olur bir kadına yakışmaz. Bırak ne hali varsa görsün Allah mutlu mu edecek sanıyorsun. Yuva kurmak kolay ama yıkmak zordur eğer bu kararı verdiyse gerisine de katlanmalı ama buna sebep kadının uzatması değil uzaklaşması olmalı.Erkekler hayatında başka biri yoksa asla bu adımı atmazlar. Aglamasida vicdan azabından. Eğer başkası varsa boşanma süründür önce öyle rahat rahat başından atıp cocuguda anneye yükleyip keyfine bakmak yok. Başını ağrıt ugrastir sonra tekmeyi at gitsin.
Canmniciii su an gercekten gözlerim dolu dolu yazıyorum ya yemin ederim iki gündür seninle yasıyorum ya Rabbim yardımcın olsun..Yürüsün gitsin sevgisi bitmişmiş sehzademin nasıl bitiyo ekmek mi su mu bu iki günde bitmiş? Rol yapıyomus üc dört ay rol yaparak mı yatmıs,kalkmıs,sevismis,sarılmıs..Allahım kafasına kürekle vurmak istiyorum ya Allahım ona öyle bi pismanlık versin ki hayatı boyunca gördügü her yüzde seni sayıklasın insAllahh.Bu arada babamla konuştum anlattım herşeyi. Her şekilde gel yavrum dedi. İstifa et istersen ben size bakarım dedi. Şok oldu ama 2 gündür bı sıkıntı vardı içimde deyince aglicaktim zor tuttum kendimi .. iyiyim ben sizde iyi olun dedim. Eşime kızdı baya bı. Yapacak bişey yok baba sevgisi bitmiş dedim öyle tamam yarın gel hemen dedi. Biz gelelim dedi de oğlum araçla 8 saat hayatta durmaz bide oto koltuğu bizim araçta ondan sok ona tak falan bilmiyorum zaten takmasini eşim takmıştı. Neyse böyle işte kızlar.
Eşiniz aldatmıyor olabilir ama yapmaz demeyin, 2 gün önce eminim şu an yaptıklarını yapacağını söyleselerdi aynı şeyi söylerdiniz. Kendisine saygısı olan adam minicik yavrusuyla, karısını, sırf kendi mutluluğu için ortada bırakmazdı, kendinizi kandırmayın ve eşinizin karakterini kabul edin, o zaman daha çabuk toparlarsınızLütfen rica ediyorum başkası demeyin. Yok çünkü daha doğrusu fiili olarak yok çünkü eşimin telefonu hep ortada hatta bende. Instagram face ortak di. Ve dediğim gibi benden önce kendisine saygısı olan bi adamdı. Yapmaz. Bugün konuştuğumuzda da netleşti her şey keşke bu kadar düzgün olmasaydı. Bitmisim onun için. Her ne kadar beni yavrumuz u yarı yolda da bıraksa vardır bi hikmet diyorum .. Elhamdülillah bu da Rabbimden geldi. Böyle olması gerekiyormuş. Şanslıyım ailem yanımda onlarla yasicam kız kardeşim bekar o var. Annem torununa bakicak inşallah .. yani ser gibi gözükse de hayır vardır belki de benim görmediğim .. babasız büyüyen bir sürü çocuk var. Ciğerim yanıyor ama napayim .. benim yakışıklı güzel oğlum annesinin aslanı olucak yanında onu o kadar güzel yetistircem ki inşallah hep faydalı bir İNSAN olsun. Sevsin sevilsin..
Ben evladım için ayakta durmak, sakin olmak ve düzgün bir kadın olmalıyım. Benim meslegimde çok çirkinlik var maalesef çoğu insan bizi sevmez. Konu siyasete kaymasın ama maalesef bu böyle. Ben hep doğru olmaya çalıştım . Çok zor olucak pis adamların içinde temiz kalabilmek ama yapicam Allah in izniyle..
Bu arada ben 9 eylül sınıf öğrt. Bırakmıştım. Dua edin af çıksın da ona devam edeyim. 2. Ogretimdi. Mükemmel olur benim için evladım içinde .. çok uzun yazdım .. uzdum sizi de ama içimi buraya dokuyorum sadece e. Affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?