Eşimle konuşmamız

kendimi senin yerine koydum ağlayarak okudum inan ki. Hayatinin hiç beklemediğin bi anda alt üst olması çok çok zor. Rabbim yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin mutlaka vardır bi hikmet bundada.

Canım sen kimin ne dediğine bakma ama şunu da unutma milyonlarca insan var dünyada. Bir kadın bir evladıyla yetinirken bir erkeğe belki bin kadın yetmez. Tabi her zaman geçerli değil bu ama şimdilik düşünme bunları. Ayrılınca soğursun ve belki öyle bir zaman gelir ki hiç birşey hissetmezsin nefret bile. Çocuğunu düşün ve psikolojini ne olursa olsun bozma baktın kötüye gidiyor gerekirse yardım al. Daha yetiştireceğin bir evlat bir insan var sağlıklı olman lazım her konuda. İnşallah dualarında kabul olur senin için dua ediyoruz inan bana Allah kabul etsin.

Yaaa kuzum nolursun bu adamın karakterine bi bak bi de kendi mükemmelliğine bak..Ne saygısı aman eksik olsun kendine saygısı olsa iki günde el kadar bebege kıyamaz sevgim bitti lafıyla..Elimde olsa döve döve anlatırdım bunları ona sen hala iyi konusuyosun işini zorlastırıyosun iyi konusarak gercek yüzünü gör bu adamın..

Cok aci bi durum daha once boyle bi konu acilmisti onu hatirladim onlarda cocuk yoktu terapiste falan gitmislerdi sanirim.bence baska bi kadin var gibi.niye diye sorarsan esinin duzgun bi insan oldugundan bahsetmissin ama ayrilmak isteyen ve ben evlenmem diyen bi insan esyalari 2ye bolelim drmez.oglum annesiyle kslacak ben bu kadini tek biraktim deyip malda mulkte gozu olmaz.demek ki bi plani var sen cemkirme diye de sakliyor herseyi.

Ne alaka Allah aşkına ya. Kusura bakmayın ama öyle görüp üzerime atlayacak kadar haysiyetsiz Değil eşim . Ya da ben o kadar geniş değilim. Uzerimi giyindim çıktım bu saatten sonra bitti
Hayır öyle demek istemedim .yanlış anladın ..insan bir yüzünü yada saçını okşar yada buna eğilim gösterir . İkinizinde o durumda bunu yapabileceğini düşünmedim zaten ..

Ne alaka Allah aşkına ya. Kusura bakmayın ama öyle görüp üzerime atlayacak kadar haysiyetsiz Değil eşim . Ya da ben o kadar geniş değilim. Uzerimi giyindim çıktım bu saatten sonra bitti
Helal olsun arkadaşım sana Allah yardımcın olsun şunu bil senin kadar aklı başında bi kadın görmedim bu forum da konu açan evladınla bi ömür sağlıkla mutlu yaşa inşallah.

Kredi borcumuz var onu kapaticak. Benim de az var ama var yani. Kapatsın o da o yüzden ikiye bolmekten bahsediyor..

Ağlıyorum şu an gerçekten siz ne yüce gönüllü bir insansınız.. Allahım karşınıza hep iyi insanlar çıkarsın sizin de evladınızın da.. Çok dua edicem gercekten.. Babanızın elini benim yerime de öpün nolur.. Bir baba gibi davranmış.. Herkes sizin kadar şanslı olamıyor bu anlamda.. Ben böyle bir durumda olsam babama söyleyemem ama korktuğum için değil umursamayacağını bildiğim için..yolunuz bahtınız açık olsun.. Dualarımda olacaksınız..

Yatagın içinde aglayarak okudum. Kaç gündür hep dilimde aklımdasınız. Vallahi cok üzüldüm. Bu kdr basit olmamalı yaa. Ama işte vardır bi hayır. Allah yükünü hafifletsin kuzum.

Artık bu saatten sonra her seyın hayırlısı. Gencecik 1.70 boyunda 60 kilo fıstık gibi kadınsınız masallah. Aslan gibi saglıklı evladınız var, meslegınız var.

Her zaman soylerım kadınlar muhtesem canlılardır.

Toplum baskısıyla, mahalle baskısıyla, koca , kv , abi baskısıyla başedecek
evladına , evine, eşine , işine ,sevgilisine ,arkadasına, aşına sahip çıkacak
evinin temizliğine , kendi temizliğine, bakımına , süsüne , kültürüne yetecek
adabını , onurunu, gururunu her daim koruyacak
ve bunların hepsini aynı anda yapacak bir canlı daha yok...

Allah yardımcınız olsun. Adam bitti istemiyorum diyorsa bu saatten sonra nedeninin önemi yok sanki. Kötü bir şey yaptıysa da Allaha havale edin artık.

Bi yerde "ilerde çocuğumuza nafaka vermek sıkıntı olursa?" Gibi bir şey demişsiniz. Sakın böyle şeyler söylemeyin, çıkarın bunu aklınızdan. O çocuğun babası, tek başına yapmadınız tabi ki nafaka verecek! Bütün sorumluluğu sizin üstünüze yıkıp "ben keyfime bakıcam artık" gibi bir şey olamaz, çocuk ve nafaka konusu kesinlikle gurur yapılacak bir konu değil.

Şu an gözünüze gelmiyor biliyorum ama, bi yerde kocanızın yakışıklı olduğuyla ilgili bir şey söylemişsiniz, eminim siz de çok güzel bi kadınsınızdır. Ve daha 26 yaşındasınız inanılmaz genç bir yaş. İnsanlar bu yaşlarda yeni yeni hayat kurmaya başlıyor daha. Kendinizi tamamen kapatmayın, belki karşınıza size dünyanın güzelliklerini serecek bir adam çıkacak kim bilir.. dua ediyorum sizin için, inanıyorum bu acıları çeken kadınları allah bir gün çok mutlu edecek.

Hayata karşı umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin, çok mutlu olursunuz inşallah yolunuz açık olsun..

Kızlar yarın 6 da uyanmam gerek kabus gibi. Yarın ki mesaim erkenden başlıyor .. yatıcam birazdan. Kimse üzülmesin hayat devam ediyor bende bdv de okuduğunda çok uzuldugum kişiler oldu. Mavi Turna vardı. Hamile bı arkadaş vardı eşi aldatmisti. Bide awsed in konusunu takip ediyordum kaç gündür .. kaldı oylece. Yarın çok yoğun garip bir gün olucak izin alabilirsem hemen valiz hazirlayip gidicem. Eğer olmazsa da pazar günü ya da salı giderim herlade bilmiyorum. Ustlerime bağlı. Hayırlı geceler herkese

Elmalı turtamdı sanırım evet o üyede hep aklımda o gitti bi daha uğramadı.

Hayırlı geceler canım,daha fazla üzme kendini,sen artık annesin,Allah sana ve çocuğuna sağlık sıhhat versin,herşey olacağına varır

Hayırlı geceler Allah rahatlık mutluluk ve huzur versin bu geceden sonra hayatına. Allah'a emanet olun..

Evet ne tuhaf değil mi.. Sevgin bitti de çocuğunu nasıl bırakır insan ona hasret kalmayı ne için göze alabilir? Anne olmak gerçekten başka şey olsa gerek

senin o kocan oyle bir pisman olacak ki, o pismanlik onun yakasini omur boyu birakmayacak..
Allah yolunu acik etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…