- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
Bu isin icinde baska baska birsey var kadin falan degil soyleyeyim size esiniz de rahatsizlik hastalik falan varni
Bu isin icinde baska baska birsey var kadin falan degil soyleyeyim size esiniz de rahatsizlik hastalik falan varni
Neler neler oluyorki filimler halt etmisValla benim de aklima geldi ama yani bu kadari anca filmlerde olur...
Ben kadin oldugunu dusunmuyorum adam birsey gizliyor bunu ortaya cikarmak lazim ben diyeyim bu adam ici yana yana karisindan ve cocugundan ayriliyorBenimde hala aklımda Doğuya gidecek düşüncesi var, özel görev vs (eğer bir başka kadına gönlü kaymadıysa, fiili bişey Yok diyor çünkü konu sahibi )
Yok yorum yapmadı, ben deli gibi tüm yorumları okudum , kız bi yakınımmıs gibi üzülüyorumKonu fake diyen bir arkadaş vardı? Acaba okudu mu yorumları? Aralarda yorum yapmış mı gören var mı? Hani şu 1,5 yaşındaki çocuk emzirilmez diyen duygu sömürüsü yapıyor diyen zat nerelerde acaba?
Ben onu da sordum konu sahibine, kesinlikle Yok dedi, yani kaçma değilde seni korumak için ayrılıyordur dedim, olamaz dediBelkide esi fetocu. Evin yari parasini alip yurtdisina kacmayi planliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?