Eşimle konuşmamız

arayıp yemek yediniz mi demekle vicdanını rahatlatmaya çalışıyor heralde.kendi kaybetti
arkadaşında içini acıtmak için konuşmuş. boşanmış çocuklu adama herkes iyi olsa boşanır mıydı gözüyle de bakabilir. sonuçta kadınlar için en son çare boşanmak oluyor. hem öyle şeyler düşünüp içinizi acıtmayın, belkide ondan önce siz birini sevip evlenirsiniz o öyle bakakalır.

Kredi borcumuz var onu kapaticak. Benim de az var ama var yani. Kapatsın o da o yüzden ikiye bolmekten bahsediyor..

maddi anlamda işini kolaylaştırmayın bence. çünkü çocuğunuzu siz büyüteceksiniz.
bu günlerde geçicek, bu acıyı da unutacaksınız. Allah karşınıza çok daha hayırlı vefalı bir eş çıkarsın. aileniz de yanınızda destek verince daha kolay olacak. İnşallah öğretmenlik işi de olur. dualarımız sizinle

O zaman kesin baska bir kadin var
niye sürekli başka kadın deyip üzüyorsunuz kadını. varsa bile ne yapabilir, daha çok üzülür. olsa hissederdi bence.
başka kadın olmadan boşanan çok insan gördüm. benim bi arkadaşımda sebepsiz yere boşanmıştı. adam 3 sene sonra görücü usulu evlendi. bazen erkeklere oluyo böyle psikolojik mi bilmiyorum.

Ah be canım Allah yolunu açık etsin hadi başka birisin diyelim seni bırakır da bir insan çocuğuna nasıl kiyar aklım almıyor.

Takip ediyorum konunu surekli elimde tlf ne oldu acaba, konustular mi diye..
Cok garip ya ayni gun gez dolas eglen aksama bu denli bir olay olsun.. hani anlasamazsiniz surekli kavga olur artik tak eder cana anlarim da , kotu bisey de gecmemis ki aranizda.. cok ilginc..
Bana bu evlilik bitmeyecekmis gibi geliyor. dun bir bugun iki bu kadar cabuk olamaz sanki ya.. ne bileyim bi aileler girer araya bir konusun der ya da birlikte konusursunuz.. cok ciddi sorunlar olsaydi eyvallah ama ortada bisey yok bu yuzden diyorum bu kadar basit olmamali diye.. yoksa carp kapiyi git derdim..
Esiniz depresyonda falan belki de..
sizin evi bosalt esyalari sat diyisiniz belli ki koymus..
Konu sahibi lutfen esinizin icine dert olacak bisey soyleyin boyle yureginin orta yerine otursun ve oyle cekip gidin izmire..
biraz yalniz kalsin belki dank eder kafasina.. ki yuzde yuz cok pisman olacagi birseye kalkisiyor..
Allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin ne diyeyim ve bol sabir ..
Dik durmaniz iyi olmus, ezik gormesin sizi.. daha koyar..
Allah yardimcin olsun..

Allah bundan sonra size mutluluk versin, evladınızla ailenizle huzurunuz daim olsun.

Kkda çok şaşırdığım ve üzüldüğüm nadir konulardan oldu, diyecek birşey de yok.

Eylul yolun acik olsun. Hepimiz cok uzulduk. Seni tanimasak da icimizden ailemizden biri oldun. Bizi habersiz birakma. Cok mutlu olmani dilerim. Isin gucun rast gitsin. Bahtin acik olsun. Bizi haberdar et lutfen. Arada sirada da olsa yaz.

Okuduklarım şaka gibi geldi. Ama malesef gerçek. Olayların bukadar çabuk değişip bu noktaya gelmesi akıl alır gibi değil. Anlamadığım hem sevgisi bitiyo hem öpüp kokluyo.

Bana kalırsa eşiniz sizi hala seviyo ve inanıyorum başka biride yok. Er geç gerçekler ortaya çıkar sadece sabırlı ve güçlü olun. İnsanoğlunun başına neler geliyo herşeye hazırlıklı olmak zorundayız.

Şu mübarek günler yüzüsuyuhürmetine rabbim sizin içinizi ferahlatsın güç kuvvet kudret nasip etsin. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Bu bi sınav ve siz bu sınavı atlatıcaksınız. Oğluşunu öpüyorum çok.

Eee simdi sen cocugu da alip izmire gitceksin adam bekar hayati yasayacak ne guzel dunya be.Siddet karsiti bi insanim sozde bu adami bogmak istedim.

bir erkek sevginin, aşkın ne demek olduğunu gerçek anlamda bilmeli, bilmiyorsa da bu sizin suçunuz veya probleminiz değil... teselli olsun diye de inanki yazmadım canım, yanındayız.

Ya ben sana kıyamam, içim acıdı, söyleyecek söz bulamadım.
Başka bir kadın var olabilir, kendini hazırla buna.
Bundan sonra her şeyi düzeltmeye çalışsa bile senin için durumlar nasıl olur nasıl hissedersin bilemiyorum ama ben senin yerinde olsaydım boşanırdım fazla beklemeden.. Daha az yıpratıcı olacaktır böylece senin için. Ortada henüz küçücük bir bebek var, o da apayrı bi mesele..
Umarım her şey senin için çok güzel olur, bi an önce geride kalır bütün kötü günler..

Siz bir şey demeyeceksiniz derdi olan o. Ne olduğunu anlatacak,hesabını verecek tabi ki. Yok öyle artık sevmiyorum deyip çıkıp gitmek.
Aslında haklısın hesap vermek zorunda ama bazen ayrılıyorum diyen insana hesap sormak, bu işe girdin madem öyle kolay mı gitmek der gibi hareketlerde bulunmak, sanki mafyaya bulaşmışta kurtulmak o kadar kolay değilmiş edasıyla davranmakta her iki taraf için çok üzücü yıpratıcı bi durum. İki tarafta döksün içini, herkes düşünsün köşesine çekilip, herkes kendi içinde noktalasın, daha kolay olacaktır diye düşünüyorum..
gerçi böyle anları yaşayanlar biliyor çekiyor, yorum yapması mantık yürütmesi kolay ama işte..

Ya sen yuregi ne guzel bi insansin senin gibi iyi yurekli insani uzmeye insanin cani dayanir mi cok üzüldüm gerçekten ağlayarak okudum her yazdığını dualarimdasin canim oglun cok sansli senin gibi bi annesi var RABBIM yavrunla sana hayirli guzel ömürler versin INŞALLAH ALLAH yar ve yardimcin olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…