Ağlama arkadaşım. ..YARAMDAN DEGIL SORANDAN BIKTIM derler...iki gündür okuyorum ve yazmaya elim varmiyor uzuntuden. ..insan neler atlatır neler. ..ben dibe vurdum ötesi yok dediğim günler yaşadım ...aylarca ne usudum ne acıktım. ..uzuntuden 48 kilo verdim. ..ama benim ki ölüm du. ..severken kaybettim....bir nevi sizinki de öyle değil mi?Inanin geçecek bu günler sadece sizisi kalacak. ...Rabbim geçmeyecek acı vermez....kaldiramiyacagimiz yük vermez. ..çok TILSIMLI bir kelimem var hayata karşı. ..Bana güç verir daima; OLABİLİR! ...Bu kelime ye inanirsaniz ve o da bir insan nihayetinde derseniz eşiniz için belki daha geniş bir açıdan bakarsınız olanlara. ...sevgiler yolluyorum size...Günaydın herkese. . oğlumu bıraktım babanesine. Eşim salonda uyuyordu. Bizde eşimin kardeşinin odasına geçtik orda emzirdim kuzumu.. kv dem bugün gitcek misin kızım. Sorun olmazsa pazar a kadar yani gidene kadar burda kal. Oğlum orda evinizde kalsın tek kalma dedi. Bisey demedim. Halasini çok sever oğlum o daha uyuyordu. Lise son sınıf bugün okula gitmicek mis. Biraz olsun sevindim çünkü beni hiç aramaz o varken.
Evden çıkarken oğlum farketti. Mizirdayan başladı. Sonra AA baba nerde annem bak bakalım dedim oyuncakları salondaydi. Halası tuttu elinden salona girdiler eşim hemen kalktı oğlumu görünce. Bana bakmak için kafasını cevirirken hemen kaçtım. Çıktım .. öyle işte ..
İş yerindeyim en zor süreç başlıyor.. herkese hesap vermek dua edin aglamayayim.. ağlamak istemiyorum..
Böyle bi durum depresyon olabikiyor mu dalga geçmiyorum yanlış anlamayın ciddi soruyorum erkeklerde böyle depresyon olabiliyor mu öğrenmek için soruyorum ....Keske 3.ncu kisilerle hemen paylasmasaydiniz bu durumu. Belki gelip gecicidit depresyon gibi bir durumda olabilir.
Lutfen konu sahibo arastirin ben esinizin kotu bir insan oldugunu dusunmuyorum ve bunu inananrak butun kalbimle soyluyorum
OlabilirBöyle bi durum depresyon olabikiyor mu dalga geçmiyorum yanlış anlamayın ciddi soruyorum erkeklerde böyle depresyon olabiliyor mu öğrenmek için soruyorum ....
canım adam . diş fırçası parfüm gibi kişisel bakım eşyalarını almış. yani perişan olan sensin. başkası değil. keşke yalvarmasaydın diye düşündüm bi an.Bitti dedi. Boşuna ağlama konuşma bitti geri dönüşü yok ...
Pijama aldı deodarant parfüm dış fırçasını şarj aletini bı poşete koyup gitti... Gözünden çıkarmış konuşmaya çalıştım sus dedi konusturtmadi halbuki ben ne düşünmüştüm aptal pencerede karsiladigim kocamı yabancı bir adam gibi yine kucağımda oğlumla pencereden uğurladık.. bide kaldırdı kafasini bize baktı.. arabayı bıraktım babam alcak dedi. En kısa sürede hayatımı düzene sokucam dedi giderken annem kız kardeşime de söylemiş onunla konuştuk az önce aradı .. kahrolmus sesinden belli herkesi üzdüm
niye sürekli başka kadın deyip üzüyorsunuz kadını. varsa bile ne yapabilir, daha çok üzülür. olsa hissederdi bence.
başka kadın olmadan boşanan çok insan gördüm. benim bi arkadaşımda sebepsiz yere boşanmıştı. adam 3 sene sonra görücü usulu evlendi. bazen erkeklere oluyo böyle psikolojik mi bilmiyorum.
Gidecegi yerde belki sadece erkekler vardirGittiği yerde de bir düzen kurabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?