Eşimle konuşmamız

Canim gunaydin umarim aglamadin henuz idare ediyorsundur.
Bizi kiz tarafi gibi dusun kizariz biz yakariz yikariz
Ama sen dogrusunu yapiyorsun bagirmanin cagirmanin pek de faydasi oldugu soylenmez.Ben pek beceremedim.Ben bagirir canta falan atarim kafaya genelde ben boyleyim malesef .Insanin huyu ayrilirken veya kavga halinde en cok belli olurmus.
Sende boyle bir insansin demek ki..
Ama hakkin hukukun cocugunun sartlari vs konusunda hala israrliyim lutfen olmasi grekenler olsun cunku nasil sartlar konulursa oyle gidiyor.
Bir sure sonra hersey bitiyor gidiyor insan keske diyor..keske dememek icin tum haklari talep et lutfen..
O yikilan dunyan tekrar kurulacak.daha iyisi olacak insallah ama sonra keske deme canim.
 
Bu da çözüm degilki bir tanıdığım aynını yaşadı çok severek herkesi karşısına alarak evlendi kadın hamile daha senesi dolmamış bulmuş birini tabi karısı kimseye bişey dememiş doğum için adamin babaannesi gidince anlamış apar topar taşıdılar yanlarına kadın doğum yaptı kocasının umrunda değil kv gelinine sahip çıktı oğlunu kovdu evden gelin kv yanında oğlu babaannede kaldı bi zaman böyle devam etti tabi o da evlat atamaz gelin ailesinin yanına döndü mecbur boşandılar kv uzun zaman konuşmadı tel çıkmadı gormedi ama sonra yine barıştı sevgilisiyle görüştü şuan evinde oğlu yanında yani kısaca hicbir anne tepki gostersede arkasında durur yine oğlunun atmaz hatta o kadın bile ben oğlumu karşıma aldım el kızı için der suan
 
Konu sahibi ben buna adım gibi eminim sen izmire dönünce o eşin olcak adam kafasını taşlara taşlara vuracak ama kaybetti bir kere ayrıca aynen böyle yapmaya devam et umursama görme duyma onu bırak ne hali varsa görsün evladına onu seven karısına bunu yapanin yanına kalmaz
 
Ben altında hiç bir sebep olduğuna inanmıyorum, kafasında kurduğu "bilmem ne sebebe" sevgim bitti diyor.
Annem yıllarca babanın davranışlarına kafa yordum, hatta 3 kişi yorduk ama meğer sadece canı öyle istediği içinmiş bunu çok geç anladım demişti.
Sadece adamın daha öncede samimi olduğuna inanmıyorum, konu sahibinin atladığı bence o, daha öncesinde de en azından kokusu olmalı
Bütün bunların artık hiç bir önemi yok
Konu sahibi duruşuna hayran kaldım.İnan içim sızladı.
Artık acını yaşayıp bitirme zamanı, bunca kadın duamızla yanındayız.
Bitecek, geçecek. Sebeplerin hiç önemi yok, altında ne yattığının hiç önemi yok senin ve oğlunun gülümsemesi herşeye bedel lütfen bunu unutma.
 
Konu sahibinin bişeyleri bende atladığını düşünmüştüm oda bana özelden watsap ekran fotosu atttı yaklaşık 10 gün önceki yazışmaları öyle soğuk bi adam imajı vermiyor.Aksine gayet samimi

Bunca zaman bu kadını niye umutlandırmış.Kendine bağlayıp sadece bi günde ve ortada bişe yokken bitirmesi çok garip bi hadise.

Başka bişe var ama bende adını koyamadım.
 
Rahat batmasi var arkadaşım boşansin görür gününü.cocugunuda her istediginde goremesin bence
 


Tam olarak samimi olmadığını yada hep kötü olduğunu iddia edemem sonuçta hiç tanımıyorum.
Ama etrafımda böyle örnekler var, benim insanlara karşı imtihanım hep gerçek yüzünü görmek oldu, herkes asla yapmaz derken ben çok farklı şeylere defalarca şahit oldum. Ve hep sessiz kalmayı tercih ettim, gün geldi ortaya çıktı, herkes şok oldu, ben yine sessiz ve mesafeli kaldım. Eşine şaşırmamamın sebebi de bu. Bana göre Adam sadece canı öyle istediği için bu sefer dile getirmiş, defalarca düşünmüş vazgeçmiş, bu sefer konuşmuş o kdr
O yüzden böyle diyorum, bişey cıksa ne olacak, ne tekrar konu sahibi aynı olabilir, ne bu yaşananlar unutulabilir.
Adam bir ay sonra ölecek bile olsa bu muydu doğru yol
O kadının boğazından iki gün bişey geçmedi bunun hakkı bile ödenmez.
 
ayıp artık yaa. kendi başına gelseymiş biri aynı şeyi yazsa ancak anlar.
 
Iyi yine onun annesi demis, bana zamaninda annem demisti. O bulur fistik gibi kizi, sende bosandiginla kalirsin, sanki alacagin adam bundan daha mi iyi olacak diye. Ne diyecegimi bilememistim sokdan.
İnsanlar Ne kadar acımasız olmuş ya, Allah yardımcınız olsun sizinde
Canım eninde sonunda tabiki oğlu , atamaz, ama annesi başta bi dik dursa oğlan kendine gelirdi belki. Ha illa ayrılacaksa engel olamaz ama belki aile desteği görmese geri adım atardı adam. Dün de yazdım , kayınbiraderim annesinin yanına geldi eltimle kavga edip, kayınvalidem almadı, geri gönderdi, belki kal dese ayrılmışlardı şimdi.
Zaten kızdığımız nokta bu, tabiki olabilir sevgisi de bitebilir, boşanma da insanlar için. Ama böyle pat diye, son ana kadar beraber planlar yapıp, kızcağızı sevgisiyle tepelere çıkarıp birden bırakması çok acı. Bari biraz zaman tanısa, kendinden soğutsaydı yada ne bileyim kafamı toplayacağım bi süre ayrı yaşayalım deneyelim deseydi, 1 gün önce elele gezerken ertesi gün seni istemiyorum, boşanalım demesi çok acımasızca
 

ben okuyunce içim acıdı.. gerçekten zevzekmiş yani demek ki kendisi de o gözle baktı.. (afedersiniz )
arkadaşını düşüneceğine adamı düşünüyor hala.. ilginç tip.
 
Lütfen eşinizi böyle rahat rahat gitmesine izin vermeyin.Yuva kurmak okadar kolay değil çocuk yaparken aklı nerdeydi, oh ne güzel artık bir şey hissetmiyorum de ve ayrıl yok öyle bir dünya. Bir şekilde ya yüzüne söyleyin yada mesaj yazın: Allaha havale ediyorum seni, iki elim yakanda , benden helallik almadan ölme diyerek beddue et vicdanını rahat bırakma. öylece hiç bir şey olmamış gibi gitmesine izin verme.O çocuğun günahı ne ya. Rabbim hidayet versin eşinize inaşallah.
 
Eylül ((
içimizi yaktın canım,
ben ilk defa bir konuyu takip ediyorum, durup durup aklıma geliyor yazdıkların yaşadıkların
sözde sanal alem, amannn der geçer insanlar, anlık yazar geçer, ama öyle değilll
yok yokkk, sanki uzun zamandır tanıyorum gibi üzülüyorum nasıl bir duygu bu
bizler hem senin yaşadıkların için üzülüyor hem de kendi hayatlarımızdan korkuyoruz feyz alıyoruz

YARAMDAN DEĞİL SORANDAN BIKTIM diye yazmış bir arkadaş, ne güzel yazmış
Lütfen yılma yıkılma
paylaş, hep yaz
yaz canım dök buraya
bizler gerçekten varız
sanal değiliz kuzum...
 
Ooooofff offf nasıl derinden etkiledi bu konu beni boğazımda bir düğümle takip ediyorum konuyu herşey bu kadar basitmi ya soğudum ayrılalım bizde eşlerimizi her zaman aynı şiddetle sevmiyoruz yeri geliyor çok seviyoruz yeri geliyor bi kaşık suda boğmak istiyoruz ama hemen boşanalım demiyoruz eşiniz çok pişman olacak heleki sizin gibi aklı başında bir kadını kaybettiği için kafasını duvarlara vuracak ama iş işten geçmiş olacak bu adam sizi bu kadar üzdüyse bence sizde o kadar kolay boşanmayın donuna kadar alın gurur yapmayın evladınızı düşünün almadığınızda ilerde neden almadım diye pişman olursunuz. Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun herşeyden önemlisi evladınızı size bağışlasın ona can sağlığı versin eşinizinde cehenneme kadar yolu var (dayanamıyorum yazcam şerefsiz karaktersiz pislik herif)
 
E Eylulm birde kocan narsist kişiliği olabilirmi netten bi arastır bak genelde narsistler boyle küt diye bırakıp gider baskasını bulunca kişilik bozuklugu da olabilir sebep
 
Eylülcüm bence de bu boşanma olmayacak. Umuıt vermek istemem ama köseden dönen çok evlilikler var ve sevgi her zaaman top seviyede kalmıyor. Kimi zaman deli gibi aşık oluyorsun, kimi zaman gıcık oluyorsun. Bazen sevgin yerlerde sürünüyor bazense gündüz bile özlüyorsun. bence eşin bu yerlerde sürünme döneminde ama ne zaman seni kaybettiğini anlayacak o zaman değişecek.

Bu arada biliyorum zor ama lürtfen bi kuaföre git. saçını başına şekil ver. bi hava kat. röfle mi yaptırırsın, ışıltı mı attırırsın kat mı attırırsın artık bi değişiklik yap. makyaj kesinlikle yap. güzel giyin. bak abla olarak söylüyorum aynaya bakınca kendine güvenin gelecek. O da farkedecek. karsısında farklı bir sen görsün.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…