Bu da çözüm degilki bir tanıdığım aynını yaşadı çok severek herkesi karşısına alarak evlendi kadın hamile daha senesi dolmamış bulmuş birini tabi karısı kimseye bişey dememiş doğum için adamin babaannesi gidince anlamış apar topar taşıdılar yanlarına kadın doğum yaptı kocasının umrunda değil kv gelinine sahip çıktı oğlunu kovdu evden gelin kv yanında oğlu babaannede kaldı bi zaman böyle devam etti tabi o da evlat atamaz gelin ailesinin yanına döndü mecbur boşandılar kv uzun zaman konuşmadı tel çıkmadı gormedi ama sonra yine barıştı sevgilisiyle görüştü şuan evinde oğlu yanında yani kısaca hicbir anne tepki gostersede arkasında durur yine oğlunun atmaz hatta o kadın bile ben oğlumu karşıma aldım el kızı için der suanne bilim en azından oğluna tepki verebilir. neden burda kalıyorsun der.. bunları düşünen adamın kalacak yeri de vardır der. bu kapı sen evini düzenini boz diye açılmadı sana demeli. evliliğimi bitiriyorum anne canım sıkıldı aç kapını olmamalı bence..
Konu sahibinin bişeyleri bende atladığını düşünmüştüm oda bana özelden watsap ekran fotosu atttı yaklaşık 10 gün önceki yazışmaları öyle soğuk bi adam imajı vermiyor.Aksine gayet samimiBen altında hiç bir sebep olduğuna inanmıyorum, kafasında kurduğu "bilmem ne sebebe" sevgim bitti diyor.
Annem yıllarca babanın davranışlarına kafa yordum, hatta 3 kişi yorduk ama meğer sadece canı öyle istediği içinmiş bunu çok geç anladım demişti.
Sadece adamın daha öncede samimi olduğuna inanmıyorum, konu sahibinin atladığı bence o, daha öncesinde de en azından kokusu olmalı
Bütün bunların artık hiç bir önemi yok
Konu sahibi duruşuna hayran kaldım.İnan içim sızladı.
Artık acını yaşayıp bitirme zamanı, bunca kadın duamızla yanındayız.
Bitecek, geçecek. Sebeplerin hiç önemi yok, altında ne yattığının hiç önemi yok senin ve oğlunun gülümsemesi herşeye bedel lütfen bunu unutma.
Rahat batmasi var arkadaşım boşansin görür gününü.cocugunuda her istediginde goremesin benceKonu sahibinin bişeyleri bende atladığını düşünmüştüm oda bana özelden watsap ekran fotosu atttı yaklaşık 10 gün önceki yazışmaları öyle soğuk bi adam imajı vermiyor.Aksine gayet samimi
Bunca zaman bu kadını niye umutlandırmış.Kendine bağlayıp sadece bi günde ve ortada bişe yokken bitirmesi çok garip bi hadise.
Başka bişe var ama bende adını koyamadım.
Konu sahibinin bişeyleri bende atladığını düşünmüştüm oda bana özelden watsap ekran fotosu atttı yaklaşık 10 gün önceki yazışmaları öyle soğuk bi adam imajı vermiyor.Aksine gayet samimi
Bunca zaman bu kadını niye umutlandırmış.Kendine bağlayıp sadece bi günde ve ortada bişe yokken bitirmesi çok garip bi hadise.
ayıp artık yaa. kendi başına gelseymiş biri aynı şeyi yazsa ancak anlar.Sabah yazdı, işteyim diye.
Ya konu sahibinin bi arkadası "yakışıklı çocuk, ayrıldıktan sonra rahat bırakmazlar " mı ne yazmış ya, benim bile içim sızladı valla, ne vicdansızmıs . Allah onu da bildiği gibi yapsın
İnsanlar Ne kadar acımasız olmuş ya, Allah yardımcınız olsun sizindeIyi yine onun annesi demis, bana zamaninda annem demisti. O bulur fistik gibi kizi, sende bosandiginla kalirsin, sanki alacagin adam bundan daha mi iyi olacak diye. Ne diyecegimi bilememistim sokdan.
Canım eninde sonunda tabiki oğlu , atamaz, ama annesi başta bi dik dursa oğlan kendine gelirdi belki. Ha illa ayrılacaksa engel olamaz ama belki aile desteği görmese geri adım atardı adam. Dün de yazdım , kayınbiraderim annesinin yanına geldi eltimle kavga edip, kayınvalidem almadı, geri gönderdi, belki kal dese ayrılmışlardı şimdi.Bu da çözüm degilki bir tanıdığım aynını yaşadı çok severek herkesi karşısına alarak evlendi kadın hamile daha senesi dolmamış bulmuş birini tabi karısı kimseye bişey dememiş doğum için adamin babaannesi gidince anlamış apar topar taşıdılar yanlarına kadın doğum yaptı kocasının umrunda değil kv gelinine sahip çıktı oğlunu kovdu evden gelin kv yanında oğlu babaannede kaldı bi zaman böyle devam etti tabi o da evlat atamaz gelin ailesinin yanına döndü mecbur boşandılar kv uzun zaman konuşmadı tel çıkmadı gormedi ama sonra yine barıştı sevgilisiyle görüştü şuan evinde oğlu yanında yani kısaca hicbir anne tepki gostersede arkasında durur yine oğlunun atmaz hatta o kadın bile ben oğlumu karşıma aldım el kızı için der suan
Zaten kızdığımız nokta bu, tabiki olabilir sevgisi de bitebilir, boşanma da insanlar için. Ama böyle pat diye, son ana kadar beraber planlar yapıp, kızcağızı sevgisiyle tepelere çıkarıp birden bırakması çok acı. Bari biraz zaman tanısa, kendinden soğutsaydı yada ne bileyim kafamı toplayacağım bi süre ayrı yaşayalım deneyelim deseydi, 1 gün önce elele gezerken ertesi gün seni istemiyorum, boşanalım demesi çok acımasızcaKonu sahibinin bişeyleri bende atladığını düşünmüştüm oda bana özelden watsap ekran fotosu atttı yaklaşık 10 gün önceki yazışmaları öyle soğuk bi adam imajı vermiyor.Aksine gayet samimi
Sabah yazdı, işteyim diye.
Ya konu sahibinin bi arkadası "yakışıklı çocuk, ayrıldıktan sonra rahat bırakmazlar " mı ne yazmış ya, benim bile içim sızladı valla, ne vicdansızmıs . Allah onu da bildiği gibi yapsın
Rahat batmasi var arkadaşım boşansin görür gününü.cocugunuda her istediginde goremesin bence
Günaydın herkese. . oğlumu bıraktım babanesine. Eşim salonda uyuyordu. Bizde eşimin kardeşinin odasına geçtik orda emzirdim kuzumu.. kv dem bugün gitcek misin kızım. Sorun olmazsa pazar a kadar yani gidene kadar burda kal. Oğlum orda evinizde kalsın tek kalma dedi. Bisey demedim. Halasini çok sever oğlum o daha uyuyordu. Lise son sınıf bugün okula gitmicek mis. Biraz olsun sevindim çünkü beni hiç aramaz o varken.
Evden çıkarken oğlum farketti. Mizirdayan başladı. Sonra AA baba nerde annem bak bakalım dedim oyuncakları salondaydi. Halası tuttu elinden salona girdiler eşim hemen kalktı oğlumu görünce. Bana bakmak için kafasını cevirirken hemen kaçtım. Çıktım .. öyle işte ..
İş yerindeyim en zor süreç başlıyor.. herkese hesap vermek dua edin aglamayayim.. ağlamak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?