Evelallahbeğenince de banlanıyormuyuz..
Lale Devri bitti, dağılma dönemi başladı neyse ki..
Şimdi onu anlatırken fettoştan boşalan koltuğa hangi cemaatlerin oturduğunu da yazmak lazım ki o da bana sebebi, keşke bu ortadan kaldırma tüm hacı hoca geçinenler için olsa, yoksa feto gider maho gelir maho gider halo gelir, nitekim geldi de
Maho ve halo birgün tıpkı feto gibi bu ülkenin başına bela olacak..Şimdi onu anlatırken fettoştan boşalan koltuğa hangi cemaatlerin oturduğunu da yazmak lazım ki o da bana sebebi, keşke bu ortadan kaldırma tüm hacı hoca geçinenler için olsa, yoksa feto gider maho gelir maho gider halo gelir, nitekim geldi de
Kafamda deli sorular..
Bence bu işin içinde is var.az onceki yorumlar kafanda şimşekler cakmasina sebep oldu..
Kimi insana rahat,huzur,atraksiyonsuz hayat batar konu sahibinin eşine de rahat battı sanırım..İki gündür burayı okuyorum ve okudukça çok üzülüyorum..sizin adınıza çok üzüldüm ne desem boş.. bir insanın hayatı bir anda böyle nasıl değişebilir burada birkez daha anladım.. Allah güç sabır versin Size. .
Peki ama herkese sorum bu sekilde bir evlilik bitebilir mi? Durduk yere sevgi bitmez gibi geliyor bana, bilemiyorum..kavga yok tartışma yok eee?? Bende takıntı yaptım acaba bende bu sekilde birsey yasayabilirmiyim? Ben açıkçası esin psikolojik rahatsizligi vardır diye düşünüyorum...ya da öyle düşünmek istiyorum!
Pişman olsa neye yararki? Sanırım ruh sağlığı biraz bozuk yada zayıf karakterde.. bebeğini düşünmeyen acimayan adam da dediğiniz gibi ergen kafalı macera ruhlu bir tip..ne hali varsa görsun..Kimi insana rahat,huzur,atraksiyonsuz hayat batar konu sahibinin eşine de rahat battı sanırım..
20 sene sonra bugünlere dönmek için neler vermez ama iş işten geçmiş ola..
Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır diye boşa demiyorlar!
Aşkla sevgiyi ayıramayacak olgunlukta oldu mu biter elbet bir ilişki,evlilik..
Benim üzüldüğüm keşke ergence davranışlarına masum bir kadını ve çocuğu alet etmeden önce düşünebilseydi bazı ayrımlari..
Onun duygularinin gelir geçerliği yüzünden bir aile yok oluyor..
Bugün biraz daha iyisin canımKızlar iyi akşamlar...
Evet izinler açık ama yarın kapanıyor ikinci bı emre kadar. Bugün görüştüm en önemli kişiyle. Bi saate yakın makamında görüştük. Eşimle görüşmek istediğini bu şekilde çok saçma. ne varmış. evlilik terapisti herşeyden yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. 15 20 gün ailemin yanına gitmek istediğimi söyledim. Anlayışla karşıladı. Ama referandumdan sonra gidicem muhtemelen yarın izinliyim. Cuma iş var. Oğlumu kv birakicam. Subeme gidip müdürümle konuscam. Muhtemelen mazeret izni ardından yıllık izin. İnşallah...
Oğlumu almaya gittim sofraya oturmuşlar beni beklemişler yemek için esimde oturuyordu. Biz gidelim anne sen oğluma koy ben evde yediririm ona dedim.esim siz burda kalın ben evde kalırım bu gece dedi. Bende hayır dedim. Kv demde çok ısrar etti hayır anne dedim. Bi başınıza kalmayin yavrum diyince de bundan sonra hep bu başımıza kalcaz dedim. O sırada eşim yemeğini yiyor olaya bak. Boğazına durdu. Su içti. Ama yüzüne bakamadim kızlar. Çok tuhaf ya gözünün icine bakarken bile utandigim kocama bakamadim. nasıl bı metanet verdi Rabbim Elhamdülillah..
Kalktık kv saklama kabı na koydu yemek. Koyarken ağlıyor bı taraftan ağlama anne dedim .. halası bu sırada ayakkabısını giydirdi sipamin. Bende aldım sırt çantasını tuttum kuzumun elinden arabaya atladik..
Annem i aradım giderken iyiyim annem demek için. Babamla sabah 3 4 kez gorustuk bu arada hep neden iyi misin diye sordu. Her neyse şimdi evdeyiz emzirdim küçük kuzumu oyuncaklariyla oynuyor bende size yazıyorum birazdan yemegini yediririm banyo yaptircam gücüm olursa.
Ama gerçekten iyiyim .. kabullendim. Sizin dualarınız sayesinde. Film izliyorum sanki. Gerçek mı yaşadıklarım .. ah bide aa zayıfladin mı uykusuz mı kaldın hayırdır diye sormasa yalan söylemek zorunda kalıyorum bazılarına .. ama kilo vermişim kızlar pantolonum bugün düşüyordu belimden ..
Feto muhabbeti olmuş. Eşim kesinlikle öyle şerefsizler le işi olmaz vatan aşkıyla büyüyen insanlarız ikimizde. O ihtimal kesinlikle yok.
Suslen puslen demiş bı arkadasim.. böyle bi durumu asla yasamayin. Ama insan süs düşünür mu böyle bir durumda hiç . Saçlarımı sıkıca toplayıp ordum. Gözlerimin altı morarmis bide makyaj yapamam ki bu durumda. Rol yapamam ona güçlü goruncem diye ne yararı var.. görsün ki içi yansın ben seffafim.. sevgi doluydum.. şimdi ise hüzün dolu. Ama gecicek Allah in izniyle...
İyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?