Mukemmel bir dunyada yasamiyoruz ne yazikkiBu mümkün mü ? Adam çocuğunu karısını bırakıp önce kendini garantiye almaz .
Bu da geçer....Kızlar sabah gorev için kuaföre gittim korudugum şahısla.. 2 gündür aklım sende iyi misin dedi. Pazartesi sabah çok kotuydun diye sorunca anlatmam gereken bazı seyler var efendim diyebildim. Kuruma geçince goruscegimiz i soyledi. Ama program aşırı yoğun. Henüz görüşemedik. Ekip teki abilere söyledim zorunda kaldım. Anlatırken sakince başladım ama yaa nasıl olur ne alaka daha geçen gün buraya yemeğe gelmedi mı. Soktayim dedikçe dayanamadim ağladım yine. Bi an önce işimi halledip gitmek istiyorum. Kv aradım oğlum da yemek yiyormuş. İzin alabildin mı diye sordu kv . Henüz değil annecim dedim .. düşünün...
İzin inşallah sorun olmucak gibi.. dualarinizla güçlüyüm sanki. Rabbim yardım ediyor da.. şu ya çok üzgünüm nasıl olur senin gibi birine nasıl yapar dedikleri zaman sırtıma değilde göğsüme sapliyorlar sanki biseyler i.. yazarım gelişme olunca hoscakalin
Bak burda bu kadar kadın arkandayız, güçlü ol, dualarımız seninleKızlar sabah gorev için kuaföre gittim korudugum şahısla.. 2 gündür aklım sende iyi misin dedi. Pazartesi sabah çok kotuydun diye sorunca anlatmam gereken bazı seyler var efendim diyebildim. Kuruma geçince goruscegimiz i soyledi. Ama program aşırı yoğun. Henüz görüşemedik. Ekip teki abilere söyledim zorunda kaldım. Anlatırken sakince başladım ama yaa nasıl olur ne alaka daha geçen gün buraya yemeğe gelmedi mı. Soktayim dedikçe dayanamadim ağladım yine. Bi an önce işimi halledip gitmek istiyorum. Kv aradım oğlum da yemek yiyormuş. İzin alabildin mı diye sordu kv . Henüz değil annecim dedim .. düşünün...
İzin inşallah sorun olmucak gibi.. dualarinizla güçlüyüm sanki. Rabbim yardım ediyor da.. şu ya çok üzgünüm nasıl olur senin gibi birine nasıl yapar dedikleri zaman sırtıma değilde göğsüme sapliyorlar sanki biseyler i.. yazarım gelişme olunca hoscakalin
Şimdi ben sana o fetoculerin nasıl bir dünyada yasadigini , nelere sahip olduğunu ,kendinden olanları nasıl koruduğunu (maddi-manevi) anlatsam banlanirim. O yüzden kendin araştır ,ben susuyorum .gözümle gördüğüm şeyler de var ..Mukemmel bir dunyada yasamiyoruz ne yazikki
TamamŞimdi ben sana o fetoculerin nasıl bir dünyada yasadigini , nelere sahip olduğunu ,kendinden olanları nasıl koruduğunu (maddi-manevi) anlatsam banlanirim. O yüzden kendin araştır ,ben susuyorum .gözümle gördüğüm şeyler de var ..
+100000000090005Ister izin al ister alama ama aksam eve gidrken cocugunu almaya once kuaföre git herkes demis zaten.
Sacini hic yapmadigin bir sekil makyajini yine ayni sonra evine ugra farkli giyin ve o sekilde git.
Görsün
Demek ki onsuzda kendine bakan ozguvenli bir kadin olabildigini
benim annem de aldatıldıKızlar sabah gorev için kuaföre gittim korudugum şahısla.. 2 gündür aklım sende iyi misin dedi. Pazartesi sabah çok kotuydun diye sorunca anlatmam gereken bazı seyler var efendim diyebildim. Kuruma geçince goruscegimiz i soyledi. Ama program aşırı yoğun. Henüz görüşemedik. Ekip teki abilere söyledim zorunda kaldım. Anlatırken sakince başladım ama yaa nasıl olur ne alaka daha geçen gün buraya yemeğe gelmedi mı. Soktayim dedikçe dayanamadim ağladım yine. Bi an önce işimi halledip gitmek istiyorum. Kv aradım oğlum da yemek yiyormuş. İzin alabildin mı diye sordu kv . Henüz değil annecim dedim .. düşünün...
Şimdi ben sana o fetoculerin nasıl bir dünyada yasadigini , nelere sahip olduğunu ,kendinden olanları nasıl koruduğunu (maddi-manevi) anlatsam banlanirim. O yüzden kendin araştır ,ben susuyorum .gözümle gördüğüm şeyler de var ..
Şimdi ben sana o fetoculerin nasıl bir dünyada yasadigini , nelere sahip olduğunu ,kendinden olanları nasıl koruduğunu (maddi-manevi) anlatsam banlanirim. O yüzden kendin araştır ,ben susuyorum .gözümle gördüğüm şeyler de var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?