Ben de aynı mantıkla demiştim. Tabi ki içinden gelmesini beklemiyoruz ama kendini daha iyi hissedeceksin. Buna emin ol. Aynaya baktığında acınası değil, güzel sevilesi bir kadın göreceksin. O kaybetti diyeceksin.Suslen puslen diyenlerden biride benim.rol yap demek istememistim.
Seni ozguvenli ve kendinden emin guclu ve guzel 1 kadin olarak gorsun diye dedim.
Cunku sen guclu ve guzel 1 kadinsin.
Bunu onun gözüne sok.
Seni gozleri mor uzgun ve salas gorurse sana sadece acır.
Hep dua ettim yine ediyorum gönlüne ferahlik versin Allah
Kızlar iyi akşamlar...
Evet izinler açık ama yarın kapanıyor ikinci bı emre kadar. Bugün görüştüm en önemli kişiyle. Bi saate yakın makamında görüştük. Eşimle görüşmek istediğini bu şekilde çok saçma. ne varmış. evlilik terapisti herşeyden yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. 15 20 gün ailemin yanına gitmek istediğimi söyledim. Anlayışla karşıladı. Ama referandumdan sonra gidicem muhtemelen yarın izinliyim. Cuma iş var. Oğlumu kv birakicam. Subeme gidip müdürümle konuscam. Muhtemelen mazeret izni ardından yıllık izin. İnşallah...
Oğlumu almaya gittim sofraya oturmuşlar beni beklemişler yemek için esimde oturuyordu. Biz gidelim anne sen oğluma koy ben evde yediririm ona dedim.esim siz burda kalın ben evde kalırım bu gece dedi. Bende hayır dedim. Kv demde çok ısrar etti hayır anne dedim. Bi başınıza kalmayin yavrum diyince de bundan sonra hep bu başımıza kalcaz dedim. O sırada eşim yemeğini yiyor olaya bak. Boğazına durdu. Su içti. Ama yüzüne bakamadim kızlar. Çok tuhaf ya gözünün icine bakarken bile utandigim kocama bakamadim. nasıl bı metanet verdi Rabbim Elhamdülillah..
Kalktık kv saklama kabı na koydu yemek. Koyarken ağlıyor bı taraftan ağlama anne dedim .. halası bu sırada ayakkabısını giydirdi sipamin. Bende aldım sırt çantasını tuttum kuzumun elinden arabaya atladik..
Annem i aradım giderken iyiyim annem demek için. Babamla sabah 3 4 kez gorustuk bu arada hep neden iyi misin diye sordu. Her neyse şimdi evdeyiz emzirdim küçük kuzumu oyuncaklariyla oynuyor bende size yazıyorum birazdan yemegini yediririm banyo yaptircam gücüm olursa.
Ama gerçekten iyiyim .. kabullendim. Sizin dualarınız sayesinde. Film izliyorum sanki. Gerçek mı yaşadıklarım .. ah bide aa zayıfladin mı uykusuz mı kaldın hayırdır diye sormasa yalan söylemek zorunda kalıyorum bazılarına .. ama kilo vermişim kızlar pantolonum bugün düşüyordu belimden ..
Feto muhabbeti olmuş. Eşim kesinlikle öyle şerefsizler le işi olmaz vatan aşkıyla büyüyen insanlarız ikimizde. O ihtimal kesinlikle yok.
Suslen puslen demiş bı arkadasim.. böyle bi durumu asla yasamayin. Ama insan süs düşünür mu böyle bir durumda hiç . Saçlarımı sıkıca toplayıp ordum. Gözlerimin altı morarmis bide makyaj yapamam ki bu durumda. Rol yapamam ona güçlü goruncem diye ne yararı var.. görsün ki içi yansın ben seffafim.. sevgi doluydum.. şimdi ise hüzün dolu. Ama gecicek Allah in izniyle...
İyi akşamlar herkese
Evet erkekler bizim gibi bakmaz cunkuBen de aynı mantıkla demiştim. Tabi ki içinden gelmesini beklemiyoruz ama kendini daha iyi hissedeceksin. Buna emin ol. Aynaya baktığında acınası değil, güzel sevilesi bir kadın göreceksin. O kaybetti diyeceksin.
Ben bakımsız salaş bir insan asla olmAdim arkadaşlar. Çok güzel değilim belki ama gözlerimin içi güler.. samimiyim . Herkes sever. Sıcakkanlı yım. Ama çirkin bakımsız asla değilim. Olmadım da. Bu onu çok iyi biliyor. 2 gün de nasıl çökmüş bu kadın der içinden. Hep böyleydi demez. Ya da her neyse beni ilgilendirmiyor artık. Oglumdan başkası .. o da oğlumun babası her zaman saygım var . Oğlum varsa o sebep oldu o yüzden bile hep saygılı olucam. Allah ömür verdikce gorusucez çünkü .. ben böyleyim iyiki böyleyim .. kendime ben bile şaşırıyorum nasıl dayanıyor um diye ama dayaniliyormus
inşallah eşin çok çok pişman olur.Ben bakımsız salaş bir insan asla olmAdim arkadaşlar. Çok güzel değilim belki ama gözlerimin içi güler.. samimiyim . Herkes sever. Sıcakkanlı yım. Ama çirkin bakımsız asla değilim. Olmadım da. Bu onu çok iyi biliyor. 2 gün de nasıl çökmüş bu kadın der içinden. Hep böyleydi demez. Ya da her neyse beni ilgilendirmiyor artık. Oglumdan başkası .. o da oğlumun babası her zaman saygım var . Oğlum varsa o sebep oldu o yüzden bile hep saygılı olucam. Allah ömür verdikce gorusucez çünkü .. ben böyleyim iyiki böyleyim .. kendime ben bile şaşırıyorum nasıl dayanıyor um diye ama dayaniliyormus
Pişman olsa neye yararinşallah eşin çok çok pişman olur.
sadece bunu diliyorum.
inşallah.Pişman olsa neye yararbu kadın severek ayrıldıktan sonra.. İnşaAllah boşanmadan pişman olur da herşey düzelir....
Ne kadar güçlü nekadar kaliteli bi insansın.emin ol sen hiç bişey kaybetmiyosun kaybeden o.yavrunla musmutlu bi hayatın olsunBen bakımsız salaş bir insan asla olmAdim arkadaşlar. Çok güzel değilim belki ama gözlerimin içi güler.. samimiyim . Herkes sever. Sıcakkanlı yım. Ama çirkin bakımsız asla değilim. Olmadım da. Bu onu çok iyi biliyor. 2 gün de nasıl çökmüş bu kadın der içinden. Hep böyleydi demez. Ya da her neyse beni ilgilendirmiyor artık. Oglumdan başkası .. o da oğlumun babası her zaman saygım var . Oğlum varsa o sebep oldu o yüzden bile hep saygılı olucam. Allah ömür verdikce gorusucez çünkü .. ben böyleyim iyiki böyleyim .. kendime ben bile şaşırıyorum nasıl dayanıyor um diye ama dayaniliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?