Eşimle konuşmamız

Yavaş yavaş daha iyi olduğunu, durumu iyiden iyiye kabullendiğini görüyorum. Yani sanırım öyle.

İnan yalnız kalan kadınlar hele de çocuk varsa hep çok güçlü oluyorlar, Allah o sabrı-gücü veriyor.

Takipteyim seni günlerdir. Allah'ım hakkında hayırlısını versin.

Ben de aynı mantıkla demiştim. Tabi ki içinden gelmesini beklemiyoruz ama kendini daha iyi hissedeceksin. Buna emin ol. Aynaya baktığında acınası değil, güzel sevilesi bir kadın göreceksin. O kaybetti diyeceksin.

ayy canım benım yaa bu metanetıne durusuna hayranım gercekten valla erkek olsaydım gormeden karakterıne asık olurdum .. Ailenin yanına gıtmeye karar vermekle cok ıyı yapmıssın ınsallah ıyı gelır sana yavas yavas kabullenmıssın zaten dualarımız senınle yıyıp ıcmeden senle yattık senle kalktık bızı bıle bu kadar etkıledı sen cok guclu durdun masallah sana evladın ıcın guclu dur :) dualarımız senınle burda cok kısı senın ıcın dua edıyor :) ınsallah esınde anlar yaptıgını kaybettıgını daha fazla hırpalamadan aılesını..

Evet erkekler bizim gibi bakmaz cunku
Mesela karsimda aciyan uzulen bir erkek gorsem ben kiyamam
Ama erkek kendini salmis mor gozle gezen uzgun kadin gorunce sadece acır ona.
Simdi eside bu sekilde gordukce mutsuz keyifsiz bir kadindi zaten diyecek
Oysa bakimli alimli gordukce korkacak ne kaybettim ne kaybediyorum diyecek
Konu sahibide kendini ozguvenli gormeli gostermeli

Allah yar ve yardımcın olsun,kendini aşırı yıpratmamaya çalış,çünkü en fazla 1 yıl sonra geriye dönüp baktığında,kendini bu kadar neden üzdüğünü soracaksın kendine.Biz kadınlar fazla derin düşünen insanlarız ama erkekler tam tersi,herşeyi üstünkörü düşünürler..

Ben bakımsız salaş bir insan asla olmAdim arkadaşlar. Çok güzel değilim belki ama gözlerimin içi güler.. samimiyim . Herkes sever. Sıcakkanlı yım. Ama çirkin bakımsız asla değilim. Olmadım da. Bu onu çok iyi biliyor. 2 gün de nasıl çökmüş bu kadın der içinden. Hep böyleydi demez. Ya da her neyse beni ilgilendirmiyor artık. Oglumdan başkası .. o da oğlumun babası her zaman saygım var . Oğlum varsa o sebep oldu o yüzden bile hep saygılı olucam. Allah ömür verdikce gorusucez çünkü .. ben böyleyim iyiki böyleyim .. kendime ben bile şaşırıyorum nasıl dayanıyor um diye ama dayaniliyormus

Ya bu adamın hiçmi kankası dostu kardeşim dedigi arkadaşı yok. Muhakkak bu mevzuyu anlattıgı bir vardır. Niye kimse bişe demiyo size. ( Allahım yaa deli olucam

Kaç gündür takip ediyorum ama yazacak birşey bulamıyorum, benim bile boğazıma bi yumru oturuyor...

Allah yardımcınız olsun. Her zaman böyle dimdik durun, oğlunuz için...

Yaa ben burda okudukça deliriyorum keşke sihirli değneğim olsa ve durumunuzu düzeltsem çok moralim bozuldu aklım duam hep sizle.. En kısa zamanda bu olayın hayrını görmeniz duasıyla.. hiç tanımadan sevdim sizi...

inşallah eşin çok çok pişman olur.
sadece bunu diliyorum.

Ama ben çok üzüldüm içim cız etti

Ne kadar güçlü nekadar kaliteli bi insansın.emin ol sen hiç bişey kaybetmiyosun kaybeden o.yavrunla musmutlu bi hayatın olsun

Eğer işin içinde başka bir kadın yoksa, Gerçekten sevgisi bittiği veya evlilikten sıkıldığı için ayrılmak istiyorsa,o adam ne baba nede kocalığı hak ediyor.evliligi evcilik mı sanıyor.şu an seviyorum evlenelim..... Şimdi sevmiyorum, sıkıldım ayrılalım bu kadar kolay mı? lisede flörtünde mi ayrılyormuş acaba?Ya ilerde yeniden seni sevdiğini anlarsa ne olcak?Eşin için iyi şeyler yazmışsın ahlaklı karakterli falan diye ama o kocalık ve babalık görevini becerememis (nitekim şuanda istifa ediyor)

ah be ablacığım günlerdir senin sorunu takip ediyorum. Okudukça, içimden "keşke yanında olsam da sarılsam şu kadına" diye geçiriyorum. Allah'tan tek dileğim inşallah ama inşallah çok çok çok mutlu olursun. Bu acı günlerinin yerine sevgi dolu günler yaşarsın. Öpüldün.

Allah yardımcın olsun.. hayatına güzellikler katacak hayırlı insanlarla karşılaştırsın evladınla seni.. içim çok acıdı yaşadıklarına.. Allah bildiği gibi etsin o adamı da.. gül gibi yuvayı dünya tatlısı evladı ve böyle harika bi eşi ardında bıraktığı için yazıklar olsun ona.. bu süreç de geçicek evelallah feraha çıkıcaksınız. Okuduğumdan beri dualarım sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…