Eşimle konuşmamız

Ailesi nasıl böyle çabuk kabullendi sinir oldum,bir de oturmuş ailece yemek yiyorlar pes
Bizim apartmanda bir teyze var.Torunu 7 8 yaşlarında.Haftanın 3 günü burda kalıyor.Kadının oğlu gelinini aldatmış.Boşanmışlar.Adam yeniden evlenmiş.Görüşmüyor kadın.Affetmedim affetmeyeceğim çocuğunu da gelinimide perişan etti diyor.
Hiçbirşey yapamasa tutar kolundan atar kapıya insan ya
Ailecek bir garipler

Aynen katılıyorum. Tamam oğlunu atsın diyen yok ama bari 3-5 gün tavır alsalardı. Bilakis bağırlarına bastılar oğlullarını.

Allah yardımcın olsun konu sahibi. seninle empati kurmaya çalıştım içim çürüdü resmen. çok korkuyorum ben de eşimin beni terketmesinden. aslında her şey bi yana insan verdiği emeğe ve kurduğu hayallere üzülüyor.

rabbim inşallah karşınıza bu süreç geçtikten sonra yağız bi delikanlı çıkarsın da aşk evliliği yapın. eskimiş ve tarihi geçmiş kocanız da sizi kaybettiğine üzülsün...

sizin yerinizde olsam eğer her şey netleştiyse bi güzel cilt bakımı, sonra yeni bir saç kesimi ve boyası falan... kendime yatırım yaparım...

Allah evliliğinizden aldığı yılları sağlıkla oğlunuza versin....

Maşallah ,Allah güç kuvvet vermiş
Harikasın sen. Güçlü kadın,güçlü anne.
Bunu beklemiyordu belliki eşin.
Nasıl güzel bi insani kaybettiğini görsün,anlasın.

Hanımlar,
bir kez daha hatırlatayım siyasi, dini içerikler yasaktır, size ihtiyacı olan bir kadının konusuna bazı örgütlerin mevzularını karıştırmayın ki konu kapatılmak zorunda kalmasın, burada önemli olan bir hemcinsimizin bize olan ihtiyacı.

Sizi çok takdir ediyorum, aslında siz hep güçlü bir kadınmışsınız ama ne kadar güçlü olduğunuzu yaşadığınız bu acı tecrübeyle anlamak zorunda kaldınız.
Nasılsanız öyle olmaya devam edin, haklısınız ortada Allah bağışlasın uzun ömür versin inşaallah, güzel bir evlat var, o evlat için ömür boyu yüz yüze bakmak zorundasınız.

Zaman yaraları sarar, evliliğinizin sonu nasıl biter bilemem ama umuyorum evladınız ve sizin için herşey çok güzel olsun.

Canım benim süslen diyenlerden biriyim yani esin sana bakarken acıma duygusuyla bakmasin anlamında dedim tabiki sen guclu bi kadinsindir ona bir diyecegimiz yok ama neyse kusura bakma

Evettt...

Yine geldi o kisi.. yabancı kisi.. soğumuş bir kişi..

Valizini hazırladı. Yarın yine il dışı görevi var. 2 günlük. Asıl baklayi ağzından çıkardı. Açık açık sordum. Ben seni asla aldatmadım. Asla dedi biliyorum dedim.

En can yakıcı yer.. ya o hep göz önünde takım elbiseli ve kalabalık üst düzey bir yerde çalışıyor .. ben hep bayanların olduğu yerdeydim. bana kaç mektup geldi biliyor musun .. yuzlerce numara beni ara diyenler. Ama ben bı kez bile açıp bakmadım dedi y. .İçim çok kötü oldu be.. vicdansız
Etkilendim diyemedi ama ben dedim. Hayır dedi ama etkilenmiş işte. Ben artık free bı adamım bundan sonrasını bilemem dedi .. hale bak . Haklı da. Bu böyle mı söylenir be adam. İçimi dagladi ama bı nebze de olsa gerçeği öğrendim. Oh .

Çok şey var içimde şuan da bana yakışmaz kızlar .. gelgit neye uğradığımi sapittim ama bunu başkasına da söylemem böyle böyle olmuş diye. Artık daha da güçlüyüm en azından sebebini biliyorum valizini aldı gitti. Yine de Allah a emanet ol dedim .. dedim de bu yaptığı ahhh.. bı an önce gitsem .. herkes rahatlasin..

Allah akıl fikir versin Free ye ne diyim. Ben gelene kadar hallet herşeyi dedim. Ben caliscam senin gibi izinde olmucam dedi . Bende ben çocuğuma annelik yapicam Free değilim ya dedim. Sustu.. sussun artık . Yatiyorum kızlar sabah okurum. Sizde rahat uyuyun bosverin ..

Tek isteğim oğlumla bana dua edin hayırlı kapılar açılsın önümüze bundan sonra güzel olsun

Şimdi okudum da ne yazmisim diye çok saçma yazmışım. Anlamsız cümleler kurmusum kusura bakmayın. Beni anlamaya çalışın... Bideee o sana mektup verenler den daha güzel evladın vardı ve vicdansız hadi beni geçtim .. saçın dökülüp kilo alınca baksın bakalım o sana kaş göz yapanlar

Belliydi birisinin bişeylerin olduğu. Emin ol öyle pişman olucak ki at gibi gidecek it gibi dönecek. Ama sen olmuyacaksın artık onun hayatında. Ah ın onun peşini bırakmıcak.
Güçlü bir kadınsın zor olucak ama atlatacaksın sen öldürmeyen acında güçlendiğinde o dönecek ama emin ol buz gibi olucaksın. Sadece sabret oğluna sarıl. Rezilliğinden o utansın

Oha adam resmen ben iradesiz uçkur meraklisiyim, dışarda üç kuruşluk karılar için yuvami bu hale getiriyorum demiş. Defolsun gitsin. Hiçkimse sen olmaz, o zaman çok pişman olur da iş işten geçer.
Allaha emanet olmasın. Allah belasını versin inşallah.

Sen bir sey demezsin belkide musadenle ben diyeyim.
Pislik.parmaginda yuzugu gorup sana numara veren 3 kurusluk kadinlarla 2 gonul eglemek sana hos ve harika görünmüş olabilir ama o beyin olmayan kafani taslara vuracaksin.
Hemde nasil vuracaksin.

Eylulm allahin sevdigi kuluymussun sen.bu adam degilmis layigin senin.
El ustunde tutacak degerini bilecek insanla karsilasacaksin gozu senden baskasini gormeyen aklina senden baskasi dusmeyen.

Iyi ol.daha iyi olacaksin

Malı mülkü düşünmesinden pisleşirim demesinden belliydi Türk filmi olmadığı. Yine de aldatmamış ama meyili olduğu için sana bunu yaşatmadan boşanmak istemesi daha iyi. Sende kendine bak artık değmez aç kaldığına. Allah yolunu açık etsin ayağına taş değmesin.

Allah kurtarmış sizi bu adamdan.
Ne demisler gül bahçesine giren gül kokarmış. O da simdi b.k koksun. Siz gül bahçenizi çöplerden arındırmışsınız cok şükür.

Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin. Allah size hayal edemeyeceğiniz derecede mutlu bir yuva nasip etsin.

Yeni hayatın hayırlı olsun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…