Eşimle konuşmamız

Eylül, kardeşim lütfen alabileceğin maksimum nafakayı al tazminatı al. Iyi bir avujat bul.

Bu adam sırf free sex yapacak diye senin omzuna daha fazla sorumluluk bırakıyor, bir de ucuz yırtmasına izin verme. En olmadi verdigi parayi oglunuzun hesabina yatırırsınız onun birikmis parasi olur.

Lütfen iyi bir avukat bulun hemen lütfen.

Vicdan yoksunu , resmen ben seninle evliyken zamparalık yapamıyorum , ayrılalım kendi hayatlarımıza bakalım öyle mi?? Ne güzel memleket ne güzel ... Allah seni bildiği gibi yapsın adam , o çoçuğunun ahı yerde kalır mı?? Kıran kırıldığı yerde. Kırılmaz mı?? , Ah 'ın bulmayacağı adres var mıdır?

Midem bulandi gercekten iğrençlik had safhada
Anlasmali bosanma süründür ne kadar koparsan kardir parayi kadina kiza yedirecek
Esin vicdansizmis merhameti olmayan adamdan her seyi beklerim
Rezil olsun sersefil olsun insallah kapinda.
Rabbim iyilerle karsilastirsin kuzunla seni insallah

Ya yemin ediyorum böylelerini varya... neyse üzülme Eylül işin var sağlığın var oğlun iyi oğluna yeteceksin Allah'ın izini ile.. ileride free babası açıklar ayrılık sebebini sarıldım sana kendine iyi bak...

Offf serefs.z ya.Sen erkeksin de adam misin acaba.Cocugunu birak uckurunun pesine dus.Hem de guzelim karin dururken.Su an kesinlikle beyniyle dusunmuyor.Baska bi yeri ile dusundugu cok net.Gerci bu adamda beyin oldugunu da düşünmüyorum ben.Cok moralim bozuldu inanin.Sanki bana yapilmis gibi. ..

Yine diyorum allahin sevdigi kulmussun.
Tamam şimdi dunyan yikildi bir anda mutlu sandigin evlilkk tepe taklak oldu.
Ama ya adam sana söylemeden nasilsa evde ki anlamaz diye yapsaydi.
Gururunu ezip onurunla oynasaydi
Bunu aldatilmis 1 kadin olarak soyluyorum ki ben daha ilk hamlesinde yakalayip ayrildim icraata gecememisti bile.gelio sebi sevmiyorum demesini tercih ederdim.
Gerci aldatmasaydida ben bosanmayi dusnuyordum benim sevgim bitmisti farkli yaptigi yapmadigi şeylerden.
Simdi inanilmaz cokkk cokk mutluyum.
Sende cok mutlu olacaksin.

Evet esin ben free seks yapmak icin bosaniyorum diyen bir okuz ama
Hepimiz demez miyiz sevgin biterse bana soyle diye

Yaaa bu kadar basit canım...Biz günlerce kafayı yiyelim sen orada kendinden geç ...Sebebi hepimiz anladık mı bayanlar...Ay sinirim bozuldu...
Kahvaltı yap hatta vitamin falan al bak bundan sonra bak kendine ... Değmez... Oğlunun başında sağlıklı bir ana kalsın bari...Babanin aklı free baksana... Uçmuş...
Fazla ahlâk tan ölecekmis canım... Neyse...
Allah yardımcın olsun.Sinavin bu kadar olsun inşallah...

Ve son olarak Eylül artık rica ediyorum senden bırak iyi niyetlerini bir kenara adam keyfine free yaşamına dönemek için evliliğini bitiriyor dedik acaba sorunu mı var? Derdi mi var? Şaka gibi hastalığı mı var? Kaç seçenek düşünüp durduk oysaki ne kadar basitmiş eşin ne kadar klasik erkek tiplemesi adam olamamışlardanmış işte gözümüzde gönlümüzde büyüttüklerimiz nasılda küçücük hesaplar peşindeymiş.. nokta koyuyorum , ARTIK HESAP sor !

Niyetini yavas yavas soylemeye basladi, asla aldatmadim demis ama o kadınlardan herhangi biriyle gorusmedigi belli degil
Bosandiginizda bence boyle bir sey ortaya cikacak
Bastan belliydi zaten sevgim bitti dedigine gore baskasini seviyor
Yaziklar olsun boyle erkeklere
Evini yuvasini yuzuklu erkeklere numara veren kadinlar icin bozdu ya
İki yakasi bir araya zor gelir

Şu kadınlar bir türlü "yuva yıkanın yuvası olmaz" lafını öğrenemedi. Ya dışarda bekar yakışıklı erkek mi Yok. Bu kadar mı gözünüz döndü

Ama Allah büyük, herkes yaşattığını yaşasın

Bu adam pişman falan olmaz. Kendini yeni hayata o yalandan yaşadığı zamanda ayarlamış zaten. Herşeyi düşünmüş,kafasında oturtmuş. Ani bir karar değil yani onunki. Bu yalandan yaşadığı zamandan öncesi de var tabi. Baksana rahatlığa. Oturup aileyle yemek yemeler,otele kaçmalar,pc oynamalar,arabayı satarım bölüşürüzler,gelip eşya almalar evden,ben senin gibi izinli değilim demeler. Be vicdansız o kadın keyfinden mi izin alıyo. Ortada bıraktığın yuvanın enkazına baksana kör müsün? Nasıl kör olmasın ki aklında verilen numaralar,yazılan mektuplar var. Eminim onun etrafında da bu olanları gören "şu yakışıklılıkla evlenmişin ben olsam evlenmezdim ya da ben olsam kaçamak yapardım" diyen arkadaş(!)ları vardır.
Mallardan bölüşüpte alacağı paralar o adi kadınlarla yerken boğazında dursun. Evladının nafakası boğazında dursun.
Allah bildiği gibi yapsın.

Hep mutlu kal cnm... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…