- Konu Sahibi Muallimee1
-
Haklısınız arkadaşlar eşim dediğim dedik biri ve çok inat daha 1 yıllık evliyiz. Evlenmeden önce böyle değildi. Bazen boşanmayı düşündüğüm anlar oluyor 33 yaşındayım bu saatdan sonra düzenimi bozmaktan yalnız kalmaktan korkuyorum sanırım elbette herkes evlenmek zorunda değil ama 2 tane halam hiç evlenmediler ve 50nin ustundeler onları görünce üzülüyorum birdaha birinin olmaması beni korkutuyor yasim ilerliyor anne olmak istiyorum tabiki ben rest çektim diye hemen bosanacak değiliz ama ne bileyim
Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyorYani yeterki evli statüsünde olayim diyorsun, ne olursa olsun. Evlilik çok üst mertebe bir olay degil. Önemli olan huzur ve mutluluk. Bu adam ikisinide saglamiyor. Seni sadece bir banka hesabi olarak görüyor.
Sende korktugun için, kendini ezdirdigin için, adam bunu saklamiyor bile. Maas kartini ona vermeni normal olarak görüyor. Sen korkarken, adam zerre kadar korkmuyor. Evliligi yok saymaya hazir, sirf para için.
Bu adamdan çocuk yapma. Cocuklarda zorlaniyor bosanmada. Sen bosanirsin, ama onlar babalarindan bosanamazlar. Su an karar senin. Ya güçlü duracaksin, asla kendini ezdirmeyeceksen, ne olursa olsun.
Yada kendini mutsuz bir evlilige mahkum edeceksin, esinin her dedigine evet deyip, anne olunca hir gür tartismalar ile büyüteceksin. Esin sana zerre yardim etmeden.
Seçenek senin..
Hayır tabiki yukarida da dedim herkes evlenmek zorunda değil bütün kardeşleri kendi hayatlarında çoluğuyla çocuğuyla onlar yalnız annelik duygusunu yaşayamadıkları için vs.Neden onlari gorunce uzuluyorsunuz?bi kovalari yok diye mi gercekten meraktan soruyorum
35Eşiniz kaç yaşında?
İşe git ama bankamatige gitme mi diyor? Hem kart mi kaldi artik hersey interaktif.Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyor
Nasıl bi kafa yapısı anlamıyorumHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Gider sperm bankasından çocuk yaparım, gider evlatlık alırım ama bu adamı baba etmem, bu adamın spermi için ona kulluk kölelik yapmam.Haklısınız arkadaşlar eşim dediğim dedik biri ve çok inat daha 1 yıllık evliyiz. Evlenmeden önce böyle değildi. Bazen boşanmayı düşündüğüm anlar oluyor 33 yaşındayım bu saatdan sonra düzenimi bozmaktan yalnız kalmaktan korkuyorum sanırım elbette herkes evlenmek zorunda değil ama 2 tane halam hiç evlenmediler ve 50nin ustundeler onları görünce üzülüyorum birdaha birinin olmaması beni korkutuyor yasim ilerliyor anne olmak istiyorum tabiki ben rest çektim diye hemen bosanacak değiliz ama ne bileyim
Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyor
O kadar haklısınız ki benim kendi maasimla biriktirip aldigim arabaya (kendi üzerime ehliyetim olmadığı için almamıştım)bile eşimin ailesi oğlumun arabasına karışma diye laf söylediler bana ,o kadar sinir oldum ki aracı hemen sattirdim bir senede araç aldırmadım eşime o günden sonrada kimse karisamadi.Genelde karısının maaşına "göz koyan kocalar" kendi hayalleri için çatır çatır harcıyorlar. Mesela hayalindeki arabayı alıyor. Borç karısının maaşından ödeniyor. Kadın 100-200 tl ile ay sonunu getirmeye çalışırken, o karı parası yemem diyen(!) babayiğit erkek kendi maaşı ve arabasıyla sefa sürüyor.
Sonra bunun adı yuva oluyor.
Benim arkadaşım da (bayan)eşinden fazla kazanırdı.bunlar bir araba aldı.eşi arabanın anahtarını vermiyordu.araba kullanmayı öğrenmesini istemiyordu.çok kavga ettiler.zar zor rica minnet arabayı alıp ,kullanıyordu.O kadar haklısınız ki benim kendi maasimla biriktirip aldigim arabaya (kendi üzerime ehliyetim olmadığı için almamıştım)bile eşimin ailesi oğlumun arabasına karışma diye laf söylediler bana ,o kadar sinir oldum ki aracı hemen sattirdim bir senede araç aldırmadım eşime o günden sonrada kimse karisamadi.
Ne çeşit erkekler var ya, kadınların bazilarida çok pasif heleki çalışanlardan pasiflik görünce duyunca üzülüyorum hem para kazan hem sesin çıkmasın,benim ehliyetim yok ama inşallah bu sene alicam Mart'ta basvurcaktim salgın çıktı kaldimBenim arkadaşım da (bayan)eşinden fazla kazanırdı.bunlar bir araba aldı.eşi arabanın anahtarını vermiyordu.araba kullanmayı öğrenmesini istemiyordu.çok kavga ettiler.zar zor rica minnet arabayı alıp ,kullanıyordu.
Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Halalarım gibi olacagima saygı gormesem bile bir kocam olsun dıyosun yanı.Haklısınız arkadaşlar eşim dediğim dedik biri ve çok inat daha 1 yıllık evliyiz. Evlenmeden önce böyle değildi. Bazen boşanmayı düşündüğüm anlar oluyor 33 yaşındayım bu saatdan sonra düzenimi bozmaktan yalnız kalmaktan korkuyorum sanırım elbette herkes evlenmek zorunda değil ama 2 tane halam hiç evlenmediler ve 50nin ustundeler onları görünce üzülüyorum birdaha birinin olmaması beni korkutuyor yasim ilerliyor anne olmak istiyorum tabiki ben rest çektim diye hemen bosanacak değiliz ama ne bileyim
Kartınızı verirseniz başka sorunlarınız olacak zatenHerkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?