Eşimle maaş kartı sorunu

Eşiniz kaç yaşında?

Aile olmak buna bagliysa sen calismadigin zamanda o vermeliydi kartini sana.
Bence esi sonradan atanan erkekler bunu yapiyor bu baskiyi kabul etme. Sonra harclik alarak hayatini devam ettirirsin

Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyor

Neden onlari gorunce uzuluyorsunuz?bi kovalari yok diye mi gercekten meraktan soruyorum
Hayır tabiki yukarida da dedim herkes evlenmek zorunda değil bütün kardeşleri kendi hayatlarında çoluğuyla çocuğuyla onlar yalnız annelik duygusunu yaşayamadıkları için vs.

Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyor
İşe git ama bankamatige gitme mi diyor? Hem kart mi kaldi artik hersey interaktif.
Elinde para olursa onu terk edersin veya en azindan kendini ezdirmezsin diye mi dusunuyor? Gerci sende terk edecek hal goremedim ben o ayri

Ne güzel! Küçücük yaşta derslerle boğuş. Anne baba okutmak için didinsin. Stres, yorgunluk, maddi manevi emek... Tam istediğim rahatlığa kavuştum derken. Sonra sevip hayatına dahil ettiğin adam maaş kartına el koymak istesin. Kızınız olsa " ver " der miydiniz? Ekonomik olarak kimseye muhtaç olmamak için çalışmıyor musunuz? Adam benden boşanmasın diye üstüne para mı vereceksiniz? Onu bu kadar değerli yapan ne? Ya da kendinizi bu kadar değersiz görme sebebiniz? Maaş kartımı verdikten sonra istediğim adam benimle yaşar , huzursuzluk çıkarmadan.

Nasıl bi kafa yapısı anlamıyorum
Kesinlikle vermeyin gerekirse ayrılığa kadar götürün bı işi ama vermeyin kartınızı falan
Madem öyle kendi versin maaş kartını

Gider sperm bankasından çocuk yaparım, gider evlatlık alırım ama bu adamı baba etmem, bu adamın spermi için ona kulluk kölelik yapmam.

O zaman asil mesele ezmektir. Ki zaten memuriyete hayir demeyecegini biliyor.

Zaten bu sekilde maas kartini isteyen birinin asil gayesi ezmektir. Dedigi dedik biridir diyorsun ya, hep eziyor seni iste. Senin isteklerini zerre önemsemiyor. Kendi istekleri hep ön planda.

Diyorum ya seçim senin. Ya bu sekilde hayatina devam edersin ve 50 yasinda dersin ki "hiç deger degilmis". Yada bosanirsin. Ilerde halen gerçekten sevilcegin bir iliski, bir evlilik kurabilirsin.

O kadar haklısınız ki benim kendi maasimla biriktirip aldigim arabaya (kendi üzerime ehliyetim olmadığı için almamıştım)bile eşimin ailesi oğlumun arabasına karışma diye laf söylediler bana ,o kadar sinir oldum ki aracı hemen sattirdim bir senede araç aldırmadım eşime o günden sonrada kimse karisamadi.

Benim arkadaşım da (bayan)eşinden fazla kazanırdı.bunlar bir araba aldı.eşi arabanın anahtarını vermiyordu.araba kullanmayı öğrenmesini istemiyordu.çok kavga ettiler.zar zor rica minnet arabayı alıp ,kullanıyordu.

Ne çeşit erkekler var ya, kadınların bazilarida çok pasif heleki çalışanlardan pasiflik görünce duyunca üzülüyorum hem para kazan hem sesin çıkmasın,benim ehliyetim yok ama inşallah bu sene alicam Mart'ta basvurcaktim salgın çıktı kaldim

evet bunun icin okumadınız... vermeyın oturun konusun herkesın eve ortak harcaması olsun. gerısı sıze kalır.

Halalarım gibi olacagima saygı gormesem bile bir kocam olsun dıyosun yanı.

Haklısın, bir koca kolay bulunmuyor, halalar bulamamıs heyhat.

Ama simdi halalarla konussak dunyanın en mutlu en azından saygısızlıklara maruz kalmadıkları yiyip ıctıklerı ve en onemlısı bir erkege ıhtıyac duymadıkları ıcın huzurlu olduklarını goruruz.

Bazen hala olmak istersin...

Kartınızı verirseniz başka sorunlarınız olacak zaten
İstediği gibi harcayacak, harcamalarınıza karışacak bir şey derse diye harcamaya korkacaksınız Yani bir sürü sorununuz olacak kartların sizde durmasına karşı çıkarsa çıksın en azından psikolojik baskı ile sizden istemeyi bırakır belki

Son düzenleme:

He yani hiçbir türlü eline para geçmesin,çalışsan da çalışmasan da ondan harçlık al, biseyler ters gittiğinde boşanmak istediğinde çekip gideme, hep onun kontrolünde ol. Eşin inatçı bir adam diye her dediğini de yaptırıyordur, sen de nasılsa sözünden dönmeyecek diye kabul ediyosundur. Kusura bakma, ben bu konuda sen kendi isteklerinin ve bireysel sınırlarının arkasında duramadigin sürece sana saygı duyamayacagim.

Aaaaa bu senaryoyu hatırladım ben
Başrolde GelenKutusu ve eski kocası
Konusu: Karısına pembe panjurlu hayaller kurduran, çalışmana gerek yok, sen çocuklarımıza annelik yap yeter diyen ve istifa etmesine neden olan ex eş, karısı işsiz kaldıktan sonra mutfak için yapılan harcamalara bile karışıp surat asar ve huzursuzluk çıkarır, kadının üstüne başına kıyafeti annesi alır hale gelince kadın tekrar mesleğine geri dönmek için başvurur. İşe girince de boşanma davasını açar.

Google’a ekonomik şiddet yazıp araştırır mısınız lütfen.

Ayrıca huzursuz ve saygısız bir evlilik yerine mutlu ve onurlu bir yalnızlığı tercih edebilme cesaretine sahip halalarınızı takdir ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…