- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyor
Boyle diyebilecek kadar babayiğit arkadaş calismadiginiz dönem size ayda ne kadar harçlık verdi ayıptır sorması ?Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyor
Bu yüzden büyüyecekse büyüsün, ilişkinizin gerçek yüzünü görmüş olursunuz işte, ne bu korku anlamıyorum ki.Kartımı vermeceğim ama olayların büyümesini de istemiyorum
Boyle demedıgını hadı kandırmak icin dedı diyelim, bu dedıgının gercek olmadıgını sen de ben de konu sahıbı de gayet ıyı biliyor.Boyle diyebilecek kadar babayiğit arkadaş calismadiginiz dönem size ayda ne kadar harçlık verdi ayıptır sorması ?
Yukarı da yazmıs halamlar gıbı yalnız mı kalayım demıs.Bu yüzden büyüyecekse büyüsün, ilişkinizin gerçek yüzünü görmüş olursunuz işte, ne bu korku anlamıyorum ki.
ellerini ovalıyordur bedavadan 3,5-4 belki daha fazla para geçecek eline diye. haftalık da 50-100 lira verir hanımına ohh bundan güzel ne varAdam memurla evlendim dıye kimbılır nasıl sevindi parasına el koyacak dıye.
Halamlar gibi yalnız kalmayayım diye yalandan ilişki mi sürecekmiş ömür boyu?Yukarı da yazmıs halamlar gıbı yalnız mı kalayım demıs.
Halamlar gibi yalnız kalmayayım diye yalandan ilişki mi sürecekmiş ömür boyu?
Halalarım gibi olacagima saygı gormesem bile bir kocam olsun dıyosun yanı.
Haklısın, bir koca kolay bulunmuyor, halalar bulamamıs heyhat.
Ama simdi halalarla konussak dunyanın en mutlu en azından saygısızlıklara maruz kalmadıkları yiyip ıctıklerı ve en onemlısı bir erkege ıhtıyac duymadıkları ıcın huzurlu olduklarını goruruz.
Bazen hala olmak istersin...
Evlendigimizde memur değildimBoyle demedıgını hadı kandırmak icin dedı diyelim, bu dedıgının gercek olmadıgını sen de ben de konu sahıbı de gayet ıyı biliyor.
Laf-ı guzaf bu.
Adam memurla evlendim dıye kimbılır nasıl sevindi parasına el koyacak dıye.
Suprız sekilde olmadı heralde?Evlendigimizde memur değildim
Hahahahahahahahaha hıc sorma.düşünsene gayet hayatından memnunsun, geziyosun tozuyosun yaşıyosun.
senden 30 yaş küçük yeğenin daha kendi kazandığı parayı yiyemezken "ayy zavallı halam" falan diye düşünüyo
Suprız sekilde olmadı heralde?
Evde oturuyordun okumamıstın kpss in ne oldugunu bilmiyor durumda olmadıgını dusunuyorum.
Ver kartını kardesım kocana. Bırıcıgıne.... benlik Bı durum yok. Savunma ama lutfen.
Konuna on yorum yaptım, cevap vere vere buna verdin ilginc :)))
Dogru dıyosun, benı tanıdılar ben kactım hadıKıskanıyorsunuz gelmeden kaçalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?