Eşimle maaş kartı sorunu

Asıl mesele para değil istersen çalışma ben evimi gecindiririm ama çalışacaksan da kart bende dursun diyor

Peki sizin ihtiyaçlariniz istekleriniz ne oluyor? Mesela istesiniz caniniz o gün bir sey cekti ne oluyor? Acil bir ihtiyaciniz oldu diyelim, veya bir kiyafet begendiniz... arkadasinizin dogumgunu, hediye alacaksiniz. Bi arkadasiniz cagirdi cikacak yiyecek icecek gezeceksiniz. Yeterli paraniz var mi?

Boyle diyebilecek kadar babayiğit arkadaş calismadiginiz dönem size ayda ne kadar harçlık verdi ayıptır sorması ?
Boyle demedıgını hadı kandırmak icin dedı diyelim, bu dedıgının gercek olmadıgını sen de ben de konu sahıbı de gayet ıyı biliyor.
Laf-ı guzaf bu.
Adam memurla evlendim dıye kimbılır nasıl sevindi parasına el koyacak dıye.

Ben çalışmadığım halde tüm hesapları bende. Bence siz kendisinden kartı alın. Ben yaparım ev idaresini madem karı koca olmak bunu gerektirir dersiniz.

düşünsene gayet hayatından memnunsun, geziyosun tozuyosun yaşıyosun.
senden 30 yaş küçük yeğenin daha kendi kazandığı parayı yiyemezken "ayy zavallı halam" falan diye düşünüyo

Evlendigimizde memur değildim

Evlendigimizde memur değildim
Suprız sekilde olmadı heralde?
Evde oturuyordun okumamıstın kpss in ne oldugunu bilmiyor durumda olmadıgını dusunuyorum.
Ver kartını kardesım kocana. Bırıcıgıne.... benlik Bı durum yok. Savunma ama lutfen.

Konuna on yorum yaptım, cevap vere vere buna verdin ilginc :)))

Bir arkadasim vardi. Maas karti kocasindaydi. Kadin kocasindan harclik aliyordu cocuk gibi. Neyse bir gun kadin dedi ki " ben araba almak istiyorum, cocuklar hastalaniyor, isten eve otobusle geliyorum" adam yok paramiz yok dedi ve aradan cok az zaman gecti o parasi olmayan adam gitti kendi arabasini satip kadinin parasiyla kendine sıfır araba aldi. Kadin dedi ki bu arabayi ben de kullaniyim. Adam yok kaza yaparsin dedi. Yani anlayacagin kadinin parasiyla adam sefasini suruyor ve kadin da hala cocuk gibi kendi parasini harclik alir gibi adamdan aliyor. Her parasi bittiginde dil dokuyor hesap veriyor.

düşünsene gayet hayatından memnunsun, geziyosun tozuyosun yaşıyosun.
senden 30 yaş küçük yeğenin daha kendi kazandığı parayı yiyemezken "ayy zavallı halam" falan diye düşünüyo
Hahahahahahahahaha hıc sorma.
Bekarsın diye erkeksızlıkten ölüyorsun sanıyorlar ne uzucu bır durum
Oyle kocadansa bekarlık koca yuzu gormeden ölmeyi yeglerım kendı adıma

Kıskanıyorsunuz gelmeden kaçalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…