- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Eşim kısasa kısas inada inat biri o yüzden inatlaşmak istemiyorum sorunu başka bir şekilde çözmek istiyorum. Ben netim kartımı vermek istemiyorum ama bunu onla inatlasmadan düzgün bir şekilde anlatmak istiyorum
Eğer maaş kartı yüzünden olaylar büyüyücekse büyüsün siz değil o sizi kaybeder ben çalışıp maaşımı almacaksam hiç çalışmam evde otururum daha karısının maaşı ile karı kıza ne kadar para yediren var senin haberin var mı. Gerekirse boşanırim yinede vermem deKartımı vermeceğim ama olayların büyümesini de istemiyorum
Ya anlayana kadar reste devam et ya da kendi kartını sana versın boyle de ev arkadası gıbı olmazsınız
Kartını sakın sakın sakın ama sakın verme.
İsterse aylarca küs dursun.
Belli ki zaten ezilen bir kadın. Kendince sorun yokmuş gibi davranıyor.Burda maaş kartı ile kaç tane konu açıldı ve sonuçları hep kötü oldu.
İstediğiniz kadar yazın konu sahibi olacakları yaşayıp görmeli demek ki.
Konu sahibi kendini ezdirmek istiyor ezdirsin o zaman.
Maalesef.Otorite ben olsam arkadaşınız gibi kadınları memurluktan atarım. O kadar yıl bı amaç için okuyup kendi ayaklari üzerinde durmaya çalışan kadınların hakkını yiyolar resmen
Eşim kısasa kısas inada inat biri o yüzden inatlaşmak istemiyorum sorunu başka bir şekilde çözmek istiyorum. Ben netim kartımı vermek istemiyorum ama bunu onla inatlasmadan düzgün bir şekilde anlatmak istiyorum
Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Önceden bdv'deki konulardan çok etkilenir, konu sahiplerini ikna etmek için çok uğraşırdım. Ama artık bazı insanları kendi hallerine bırakmanın ve kendi deneyimlerini yaşamasının daha doğru olduğunu anladım.Belli ki zaten ezilen bir kadın. Kendince sorun yokmuş gibi davranıyor.
Arkadaşlar hepiniz haklısınız zaten bende vermek istemediğimi söyledim ama çok diretirse huzurumdan önemli değil deyip vermeyi düşünüyordum ama düşününce bu da başka sorunlara yol açıcak zaten buraya yazma amacımız farklı pencerelerden bakmak değil mi o yüzden vermeyeceğim ortak hesap fikrini söyleyeceğim çok diretirse onuda o zaman düşünürüm
Benı de delirtiyor bu tip konulara en az yedi sekiz yorum yapıyorum, sonra da diyorum ne degıstı?Ya az önce de inadı inat, kısasa kısas bir adamdır demiş konu sahibi. Bu adamla sorun yaşamamak için gerçek manada kafasına vur lokmasını al biri olmak gerekiyor. Maaş kartımı vermek istemiyorum nasıl düzgün bir şekilde anlatılabilir ki? Zaten bunu düzgün şekilde anlayacak insan, bu haddi kendinde görüp de kartı ister mi? Kadınların kendilerini bu kadar ezdirmesi beni delirtiyor yemin ederim.
Evlilikte huzurun kocanın ac gozunu doyurmaya emeklerini ozgurlugunu avcunun ıcıne bırakmaya baglıysa o huzurun canı cehenneme.Yok abla kocası olayları buyuturse "huzuru kaçmasın" diye vericek kartını konu sahibi. Gerçekten çıldırıyorum tahammül edemiyorum artik. Ben de istemiyorum diye savunuyo kendini ama kendi isteklerinin arkasında duramiyo. Memur olup kendi ayaklarinin üstünde durmaya çalışan kadınların hakkına girmesinler o zaman, kocasına köle olan gitsin özel sektörde de köle olsun. Gerçekten çok sinirleniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?