- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Eee zaman ver, kurtul. .ama sonra burada maaş kartımı verdim,şöyle oldu ,bunu yaptı vs diye ağlama...huzur için illa sizin taviz vermenize gerek yok...zaten verdin mi almayı da unutHerkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
O zaman o karti verip sonra buraya baska konularda konu acarsiniz.kartinizi vererek diger sorunlara kapi aralamis olursunuz..baska sorunlariniz suan yok sonra parasal yoklugun getirdigi sorunlariniz olacak sizin acinizdan.Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Sakın vermeyin.iki memurduk sizin gibi. İlk evliliğimde öyle bir gaflette bulunup verdim, en son varlık içinde yokluk yaşıyordum. Harçlık veriyordu sadece. En son minibüs paramın bile kalmadığını farkettim, bir de üstüne başka sebepler, sonrası boşanma. Elinizi verirseniz kolunuzu kaptirirsiniz.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Eşinizle bundan başka sorununuz olmaması mümkün mü ya? Gerçekçi değil. Bu kafa yapısındaki bir adamla başka sorunlar yaşamıyorsunuz bunun iki sebebi olabilir; ya para dışındaki mevzularda sizi önemsemiyordur, görmezden geliyordur ya da diğer ihtimal söylediği her şeyi emir telakki ediyorsunuzdur.Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Merhabalar bende memurum. Bende size cevap yazmak istedim öncelikle çevremde evet ilk duyduğumda cok sasirmistim ama maas karti kocalarinda duran memur kadınlar da gördüm. Bu sanirim aradaki bağ ile anlayış ile ilgili. Yani atiyorum bir kart ile ev kredisi odeniyor diğeri ile ev geçimi saglaniyor para birikimi yapiliyor. Hanimlar kredi karti kullanıyor eşleri ödüyor falan filan. Yani kişilerin karakterleri ile ilgili biraz bazi kadınlar bundan memnunuz diyorlar.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Kari koca olmak böyle birşey mi demek oluyormus esiniz için. Eger kartlar 1 kiside duracaksa o da siz olmalisiniz öyleyse. Kesinlikle vermeyin hele de bu israrci davranisindan sonra. Insanin bir kart icin bu kadar israrci olmasi pek hayra alamet değil. Ekonomik olarak özgür olsanizda heralde hala kendisine bagimli olun, kendisinden habersiz harcama yapmayin istiyor.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Çok haklı bence maaş kartlarının ikisini de size versin . Tek elde dursun ki ev arkadaşı olmadığınız bellii olsun.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
O zaman bir şey söylememize gerek kalmadı. Biz ne anlatırsak anlatalım siz yaşayıp göreceksiniz. Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama tek sorun bu olmayacak aranızda adamın zihniyeti böyleyken.Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Evlilikten anlayışı bu muymuş beyfendinin? Madem öyle kendisi versin kartını. Eline her hafta 100 tl harçlık verirsiniz.
Anlamıyor ne demek ya? Şimdi rest çektiniz geri adım attı diyelim. Bu adamın zihniyeti belli değil mi?
Bunun için boşanılır mı evet gayet boşanılır. Böyle düşünceler değişmez çünkü. Rest çekince ne olacak, adamın dediğini kabul edince ne olacak? Evlenmiş olmak için evlenmiş bir çift daha var olacak o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?