- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Allah'ım bir ay çalışıp iki kazağın hesabının yapılması ne kötü..Arkadaşım ev kredisi ödedikleri bahanesiyle kartını kocasına verdi. Adam kocaman ayda kadına 200 lira nakit para veriyor. Kız o ay kredi kartından iki kazak almissa esktre gününde kavga ediyorlar. Ve adam devamlı kadını musrif olmakla suçluyor.
Kartını kocaya vermek= paranla rezil olmak
Sakın sakın yapmayın.
Çok ev arkadaşı gibi olmak istemiyorsa o size versin. Neticede kadinsiniz, evi çekip cevirensiniz
Neden bu kadar eziksin neden korkuyorsun seni boşar diye mi korkuyorsun? Eninde sonunda bu çirkeflikte adam seni boşar zaten korkma.Kartımı vermeceğim ama olayların büyümesini de istemiyorum
Ben yazacaktim madem es olmak bunu gerektiri ben daha iyi yonetirim deO zaman o versin karı koca olmak bunu gerektiriyorsa onun kartı sizde dursun
Arkadaşlar hepiniz haklısınız zaten bende vermek istemediğimi söyledim ama çok diretirse huzurumdan önemli değil deyip vermeyi düşünüyordum ama düşününce bu da başka sorunlara yol açıcak zaten buraya yazma amacımız farklı pencerelerden bakmak değil mi o yüzden vermeyeceğim ortak hesap fikrini söyleyeceğim çok diretirse onuda o zaman düşünürüm
Cevabını okuyunca aklıma aman Alırıza bey agzımızın tadı bozulmasın dıyen hayrıye geldi.Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Bende memurum eşim bir defa bile hesabında kaç para var maaşını bana ver gibi bişey çok şükür hiç söylemedi.. Öyle bir hakkıda yok.. Bende bu samimiyet ve güvenden dolayı her ay kendim ortak hesabımıza maaşımdan üç bin kadarını atarımHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Baska sorundan kastı dovmuyor isten cikar cıkmaz eve geliyor cok ıyı bir adam kafasıdır.Eşinizle bundan başka sorununuz olmaması mümkün mü ya? Gerçekçi değil. Bu kafa yapısındaki bir adamla başka sorunlar yaşamıyorsunuz bunun iki sebebi olabilir; ya para dışındaki mevzularda sizi önemsemiyordur, görmezden geliyordur ya da diğer ihtimal söylediği her şeyi emir telakki ediyorsunuzdur.
Yoksa sonsuz saygı ve sevgi barındıran bir adam kalkıp da size maaş kartını vermiyorsan, evliliğimiz şeye sarar der mi ya? Zaten çoktan sarmıştır da siz görmüyorsunuzdur. Neyse... Verin maaş kartınızı. Önemli olan evliliğin sürmesi tabi, nasıl sürdüğü değil.
Bu adamın su tavrı karsısında onca emek harcayıp kazandığınız okulu kartı avcuna bırakınca yani aslında ozgurlugunuzu, gercekten huzurlu mu olacaksın.Arkadaşlar hepiniz haklısınız zaten bende vermek istemediğimi söyledim ama çok diretirse huzurumdan önemli değil deyip vermeyi düşünüyordum ama düşününce bu da başka sorunlara yol açıcak zaten buraya yazma amacımız farklı pencerelerden bakmak değil mi o yüzden vermeyeceğim ortak hesap fikrini söyleyeceğim çok diretirse onuda o zaman düşünürüm
Işte karşındaki adam inatlasmadan anlıyo.. güzel yolla çözmekten anlamiyo.. bunu anlatmaya çalışıyoruz sana.. anlasa bu kadar diretmezdi zaten..Eşim kısasa kısas inada inat biri o yüzden inatlaşmak istemiyorum sorunu başka bir şekilde çözmek istiyorum. Ben netim kartımı vermek istemiyorum ama bunu onla inatlasmadan düzgün bir şekilde anlatmak istiyorum
Elbette aklı başında hiçbir insan büyütmez.Kartımı vermeceğim ama olayların büyümesini de istemiyorum
Ya az önce de inadı inat, kısasa kısas bir adamdır demiş konu sahibi. Bu adamla sorun yaşamamak için gerçek manada kafasına vur lokmasını al biri olmak gerekiyor. Maaş kartımı vermek istemiyorum nasıl düzgün bir şekilde anlatılabilir ki? Zaten bunu düzgün şekilde anlayacak insan, bu haddi kendinde görüp de kartı ister mi? Kadınların kendilerini bu kadar ezdirmesi beni delirtiyor yemin ederim.Baska sorundan kastı dovmuyor isten cikar cıkmaz eve geliyor cok ıyı bir adam kafasıdır.
Cunku su hayatta sadece doverse isten cıkısta arkadaslarıyla takılırsa sorun olur.
Bu adamın lokma saydığına yemın edebılırım ben kendi adıma.
Olaylarin büyümemesi icin karti vermeyi düsünüyorsunuz.. o neden olaylarin büyümemesi icin baska cözüm yolu bulmuyor? Evet evlilikte bazi seylerden fedakarlik yapilir ama bu fedakarlik yapilcak bir sey degil. Kirmizi cizgi bu ve malesef asilmis..Elbette aklı başında hiçbir insan büyütmez.
Fakat kocanızın para için gözü dönmüş gibi tavırları var.
O yüzden sakin ve kararlı olun.
Eşiniz ne kadar kötü davranacak gözlemleyin.
1 senelik evliyim 1 sene de nişanlı kaldık bir kere bile para konusu geçmedi aramızda benimki bende durur onunki onda hatta eşimin kredi kartı da bendedir ben harcarım o öder. Bu tür şeyler sorun edilmemeli bence.Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Ne sığ bir düşünce kartini güzelce sakla gizli saklı almaya kalkar bizde karı kocayı ama eşimin karti esimde benim katim bende durur hangimizin ihtiyacı okursa diğerinden ister yada elimizde kalan harcliklari havuz yaparız ihtiyaç oldukça ordan alırız kim ne aldı ne harcadı söyler eşiniz biraz sizi sindirmeye çalışıyor gibi geldi bana sonuçta sende evin ic8n harcarsin sanki maaşı alıp kacacanHerkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Geçmişler olsun. Eşiniz laftan anlamayan, baskıcı bir sanırım.Eşim kısasa kısas inada inat biri
Huzurumdan önemli değil diye olmayacak şeyleri kabul etmeyin. Maaşınızla evin giderlerine, varsa borcunuza ortak olursunuz zaten. Ortak hesapta olabilir ama kartınızı zorla isteyen eş iyi niyetli değildir. Size, emeğinize, düşüncenize saygısı yok.Fikrinizin hiçe sayıldığı evde huzurunuz da olmaz. Eşiniz harcadığınız paraya bile karışır bir bakmışsınız.
Öğretmen bir arkadaşım baskıyla verdi maaş kartını eşine, şimdi izni olmadan birşey alırsa günlerce konuşmuyor eşi. En son güneş gözlüğü almış kendisine sormadan almış diye bir haftadır küsler. Bunlar uzak gelmesin size, boşa istenmez o maaş kartı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?