Eşimle maaş kartı sorunu

Allah'ım bir ay çalışıp iki kazağın hesabının yapılması ne kötü..

Ben eşim e veririm aslında maaş kartımı sonuçta farketmez ama hiç istemedi ben den ne kadar maaş alıyorsun diye sormaz bile çok ilginç geldi eşinizin istemesi

başta senin huzurunu düşünen kendisi diretmez. birinden, cinsiyetinden bağımsız, böyle bir şeyi istemek bile çok ayıp. kendisi ekonomi bakanı mı, çok gerekiyorsa paranın tamamı sizde dursun allah allah.

Erkek evin reisidir mantığı hep. Kadın parayı yönetemez evin geçimini erkek sağlar. E madem öyle kadının maaşı olmadan geçindir evi yoook. Kaç yıllık evliyiz ama hiç kartın bende dursun diye üstünlük kurma çabasına girmedik. Zaten aynı evi paylaşıyoruz tabi ki giderleriniz ortak. O kirayı ödese ben kartları ödüyorum. O faturaları ödüyor ben market alışverişi yapıyorum. Birikim yapacak bir şey kalırsa da atıyoruz kenara. Kartı niye verelim her zaman nakit olmuyor karttan çekmek gerekiyor, ya da nakit ihtiyacı oluyor para çekmek gerekiyor. Nasıl olacak o iş? Bir de dünyanın bin türlü hali var hadi iş yerinde başına bir şey geldi acil doktora gitmem gerekiyor kart lazım para lazım. Kesinlikle verme kartını.

Cevabını okuyunca aklıma aman Alırıza bey agzımızın tadı bozulmasın dıyen hayrıye geldi.
Bılıyosun agzımızın tadı bozulmasın derken ellerinde ne hayatları ne gururları kaldı.
Tek tek dokulduler.
Oyle agzımın tadı bozulmasın dıyıp boyun egenlerin agzı tatlı falan olmuyor.

Bende memurum eşim bir defa bile hesabında kaç para var maaşını bana ver gibi bişey çok şükür hiç söylemedi.. Öyle bir hakkıda yok.. Bende bu samimiyet ve güvenden dolayı her ay kendim ortak hesabımıza maaşımdan üç bin kadarını atarım

Baska sorundan kastı dovmuyor isten cikar cıkmaz eve geliyor cok ıyı bir adam kafasıdır.
Cunku su hayatta sadece doverse isten cıkısta arkadaslarıyla takılırsa sorun olur.
Bu adamın lokma saydığına yemın edebılırım ben kendi adıma.

Bu adamın su tavrı karsısında onca emek harcayıp kazandığınız okulu kartı avcuna bırakınca yani aslında ozgurlugunuzu, gercekten huzurlu mu olacaksın.
Huzur tanımın buysa sana baya uzuldum.

Işte karşındaki adam inatlasmadan anlıyo.. güzel yolla çözmekten anlamiyo.. bunu anlatmaya çalışıyoruz sana.. anlasa bu kadar diretmezdi zaten..

Kartımı vermeceğim ama olayların büyümesini de istemiyorum
Elbette aklı başında hiçbir insan büyütmez.
Fakat kocanızın para için gözü dönmüş gibi tavırları var.
O yüzden sakin ve kararlı olun.
Eşiniz ne kadar kötü davranacak gözlemleyin.

Ya az önce de inadı inat, kısasa kısas bir adamdır demiş konu sahibi. Bu adamla sorun yaşamamak için gerçek manada kafasına vur lokmasını al biri olmak gerekiyor. Maaş kartımı vermek istemiyorum nasıl düzgün bir şekilde anlatılabilir ki? Zaten bunu düzgün şekilde anlayacak insan, bu haddi kendinde görüp de kartı ister mi? Kadınların kendilerini bu kadar ezdirmesi beni delirtiyor yemin ederim.

Ben olsam asla vermem bunun icin bosanirsa bosansin geri adim atmam.

Elbette aklı başında hiçbir insan büyütmez.
Fakat kocanızın para için gözü dönmüş gibi tavırları var.
O yüzden sakin ve kararlı olun.
Eşiniz ne kadar kötü davranacak gözlemleyin.
Olaylarin büyümemesi icin karti vermeyi düsünüyorsunuz.. o neden olaylarin büyümemesi icin baska cözüm yolu bulmuyor? Evet evlilikte bazi seylerden fedakarlik yapilir ama bu fedakarlik yapilcak bir sey degil. Kirmizi cizgi bu ve malesef asilmis..

1 senelik evliyim 1 sene de nişanlı kaldık bir kere bile para konusu geçmedi aramızda benimki bende durur onunki onda hatta eşimin kredi kartı da bendedir ben harcarım o öder. Bu tür şeyler sorun edilmemeli bence.

Ne sığ bir düşünce kartini güzelce sakla gizli saklı almaya kalkar bizde karı kocayı ama eşimin karti esimde benim katim bende durur hangimizin ihtiyacı okursa diğerinden ister yada elimizde kalan harcliklari havuz yaparız ihtiyaç oldukça ordan alırız kim ne aldı ne harcadı söyler eşiniz biraz sizi sindirmeye çalışıyor gibi geldi bana sonuçta sende evin ic8n harcarsin sanki maaşı alıp kacacanmalesef bu düşüncesini değiştitebilcrgini sanmıyorum

Eşim kısasa kısas inada inat biri
Geçmişler olsun. Eşiniz laftan anlamayan, baskıcı bir sanırım.
Size ne gibi konularda kısas yapıyor? Önceden çalışmadığınıza göre evi ben daha güzel temizlerim deyip temizliğe mi girişiyordu mesela? Ya da yemeğin tadı güzel olmadığında ben senden iyi yaparım deyip yemek mi yapar?
Öğretmenseniz, az ötede bayılacağım.

Ayrıca Erkek budur.

Otorite ben olsam arkadaşınız gibi kadınları memurluktan atarım. O kadar yıl bı amaç için okuyup kendi ayaklari üzerinde durmaya çalışan kadınların hakkını yiyolar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…