Eşimle maaş kartı sorunu

Biri vardı, ben de onunla evlensem aynısı olacaktı ama maas kartindan degil
Ben tek başına ev gecindiriyorum adamin maasi krediye ona buna gidiyor kendini gecindirecek kadin ariyor! Oyleleri cok maalesef, bence tamamen özgüven eksikliği...
Helal.olsun oyle babaya, gerci benim babam da sormaz etmez karismaz
Bir şey almak istesem kabul etmez hani evlat parasi yemek gibi düşünür. Kendi gururuna yediremez.
Böyle babalar varken gidip.maas karti isteyen kocaya denk geliyor bazı hemcinslerimiz de...

Onun ne özelliği var? Siz de kartların ikisinin de onda durmasına daha şiddetle karşı çıkın? Kadın olduğunuz için kocanizdan daha mı ezik olmanız gerekiyo? Eşiniz huzurunuzu dusunuyosa kartınızı istemesin. Gerçi siz aman huzurum bozulmasın diye vericeksiniz sanırım. Sonra "eşim harcadığım100 liraya bile karışıyor" diye buraya konu acarsiniz haberiniz olsun

Hii yoksa çok anlayisli, ev islerine gelince is bölümü yapan, senin mutlulugunu isteyen adamdi degil mi? Tek problem bu diyorsun.

Ya adam parayi vermezsen, ev arkadasi oluruz diyor. Kaç aylik yada yillik evliliginizi para için siliyor. Tek problem bu olsa dahi yetmiyormu bu? Adam istedigi kadar huzur bozsun "eger tartismaya devam edersen, kapi orda" diyemiyormusun?

Kusura bakma ama bu eziklik ile tabiki adam karti ister. Hatta kolay olacagini düsünmüstür. Karsi gelmene sasirmistir adam.

Lütfen kartınızı vermeyin. Tek sorunumuz bu diyorsunuzya adam alışacak diğer sıkıntılarda da huzursuzluk çıkarınca nasıl olsa kabul ediyor diyerek hep aynısını yapacak. Neden o vazgeçmiyor huzursuzluk çıkmasın diye de siz onun dediğini yapıyorsunuz acaba? Bunu hiç düşündünüz mü? Asıl bu konu yüzünden huzursuzluk çıkaranın siz olması gerekirken.

Eğer bir kez verirsen ilerde emekli maaş kartini bile o cebinde gezdirir. Keske evlenmeden önce bunlari konuşsaydiniz.
Biz esimle esnafiz. Onun işyeri ayrı ,benim işyerim ayri ama bütün para benim banka hesabimda durur . Ortak bir hesap açıp oraya evin giderleri faturalar icin esit oranda her ay para atabilirsiniz. Ama sakın kartini verme.

Vereceksiniz belli ki...
O zaman şart koşun ben canim istediği gibi harcama yaparim şayet bu ileride sorun olursa hem kartı iptal ederim.hem bosarim.hem de senden yüklü tazminat alirim.ona göre diyin.
Hala daha bu mevzu sorun olursa da dediklerimi uygulayin zira buraya daha cok konu acacaksiniz gibi görünüyor.

O huzursuzluğu size suçlu hissettirmek için yaratıyor. O üstünüze geliyorsa siz daha çok üstüne gidin. Kartı vermeyin bir daha alamazsınız

Genelde karısının maaşına "göz koyan kocalar" kendi hayalleri için çatır çatır harcıyorlar. Mesela hayalindeki arabayı alıyor. Borç karısının maaşından ödeniyor. Kadın 100-200 tl ile ay sonunu getirmeye çalışırken, o karı parası yemem diyen(!) babayiğit erkek kendi maaşı ve arabasıyla sefa sürüyor.
Sonra bunun adı yuva oluyor.

Bi tanıdığımın eşide böyleydi ve adam çıktı gitti evden kadın anlayamadı bile sonra konuştular sorun ne diye maaş kartı niye bende değil oldu.. Maddi dayanak üzerine yuva kurmaya çalışan erkek şahsı böyle şeyleri problem haline getirir ve sonu Allah korusun boşanmaya kadar bile gider.. Siz aklı başında birisiniz eliniz ayağınızda tutuyor şükür her ay belli bi parayı ortak hesaba atın kalanı sizde dursun ne olacağımız belli mi

Farklı düşünen bir tane bile cevap yokken konu sahibi vermeyi düşünüyor umarım boyun eğip vermez
Bende öyle düşünüyorum. Eğer verirse bu daha başka sorunlarin başlangıcı olur. Adam yıldırma politikası uyduruyor. Eşi kadar huzuru dusunseydi zaten kartı istemezdi. Demek ki tek derdi para

Maas kartinizi adama verin, kendinize de farkli bankadan yeni bir hesap acin, maasinizi yattigi gibi o hesaba aktarin, o da bos hesap kartiyla aşk yaşasın.
Hayatimda ilk ve tek kk da duydugum bir olay bu, bakin ortaklik nasil oluyor bizde biliyor musunuz, once esimin maasi yatiyor, acilodemelerini yapıyor, sonra benimki yatiyor, sana ne lazim diyorum, ne kadar eksikse atiyorum ona, bazen tersi oluyor, benim kredi karti patlamis oluyor, şu kadar eksigim var diyorum o atiyor bana. Sormuyoruz bile ne yaptin da bu kadar eksiye düştün diye, gerekirse tum maasimi da veririm, ama gerekirse... Durup dururken neden kartimi vereyim ki herhangi birine? (Babam da olsa esim de cocugum da hic farketmez)

Bende öyle düşünüyorum. Eğer verirse bu daha başka sorunlarin başlangıcı olur. Adam yıldırma politikası uyduruyor. Eşi kadar huzuru dusunseydi zaten kartı istemezdi. Demek ki tek derdi para

Kesinlikle katılıyorum bu şekilde zorla almak istemesi daha da kötü karşındaki birşeyi istemiyorsa her ne olursa olsun zorla yaptırmaya çalışmak nedir illaki başka şeyleri de olur bu karakterdeki bi kişinin o yüzden konu sahibi asla vermemeli asla. Umarım yazılanları dinler.

cok enteresan,
calismadigim donemde bile kendi kartimi kullandim,
esimden havale etmesini isterdim ihtiyac durumunda.

Kartinizi ona verip siz ne yapacaksiniz?
yaninizda nakitle mi gezeceksiniz surekli,
ya basiniza bir sey gelirse, ya acil bir harcamaniz hasil olursa,
esinizi mi bekleyeceksiniz eve gelsin diye.

bu bagimliliktan kurtulmak icin calismiyor musunuz zaten.

Kartını vermiyorsun huzurun yok.kartını verdiğin zaman gene huzurun olmayacak.en iyisi verme. Huzurun olmayacaksa paralı bir şekilde olmasın
Düşünsene ailen para istese veremeyeceksin. Daha doğrusu eşin lütfederse vereceksin o parayı ama kendi ailesi istese sana sormadan onlara para verecek.

Kartınız ondaysa çalışmayın her gün 8 saatinizi bir yerde boşuna mi geçiriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…