- Konu Sahibi Muallimee1
-
Biri vardı, ben de onunla evlensem aynısı olacaktı ama maas kartindan degilBen en son maaş kartımı istediğimde boşanmıştık. Ben de demiştim sende dursun biz bir aileyiz vs. Adam ben aldım, ben yaptım, eşime araba alacam, eşime tablet aldım vs demeye başlayınca, ben işe dolmuşla ve sadece dolmuş parasıyla giderken o ortak aldığımız sıfır arabayı bırakın bana vermeyi, binerken dahi bahane bulunca ver kartımı hesabımı ayırıyorum dedim. Kendime araba aldım. Sonra adam kaldıramadı. Boşandık. Umarım sizde böyle olmaz. Kolaylıklar dilerim. ( tabi boşanmamızın tek nedeni bu değildi gözünüz korkmasın)
Helal.olsun oyle babaya, gerci benim babam da sormaz etmez karismazAklın yolu bir bak herkes aynı şeyi yazmış, verme sakın..
Bizim bir akrabamız kartını kocasına verdi, k*çına don bile alamıyor sormadan.
Bende yeni atandım, babamın bana İlk nasihatı kartını ben dahil kimseye verme oldu.
Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Herkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
O huzursuzluğu size suçlu hissettirmek için yaratıyor. O üstünüze geliyorsa siz daha çok üstüne gidin. Kartı vermeyin bir daha alamazsınızHerkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
O huzursuzluğu size suçlu hissettirmek için yaratıyor. O üstünüze geliyorsa siz daha çok üstüne gidin. Kartı vermeyin bir daha alamazsınız
Genelde karısının maaşına "göz koyan kocalar" kendi hayalleri için çatır çatır harcıyorlar. Mesela hayalindeki arabayı alıyor. Borç karısının maaşından ödeniyor. Kadın 100-200 tl ile ay sonunu getirmeye çalışırken, o karı parası yemem diyen(!) babayiğit erkek kendi maaşı ve arabasıyla sefa sürüyor.İronik olan ise, tam da bunu yapması evliliğini bitirebilir. Kocanın ciddi bir maddi disipline ve adalet duygusuna sahip olması gerekiyor ki tartışma çıkmasın.
Mesela kocanın geçmişte maddi meselelerden ağzı yansa ve bu nedenle biriktirme hevesi olsa konu sahibi ortak hesap açıp para gönderebilir.
Maddi sıkıntıları olmamasına rağmen kartı istemesi şüpheli. Çoğu kişi ikinci maaş gelince çoğunu kendisine harcamaya kalkıyor.
Konu sahibine ikinci öneri: “Kartı vermem ama 2 ay maaşı çekip sana vereyim görelim bakalım ne olacak?”
Kocası bakalım manav için eşine para vermeyi akıl edecek mi? Süre sonunda hesap dökümleri karşılaştırsın, daha az mı çok mu para birikmiş?
Bende öyle düşünüyorum. Eğer verirse bu daha başka sorunlarin başlangıcı olur. Adam yıldırma politikası uyduruyor. Eşi kadar huzuru dusunseydi zaten kartı istemezdi. Demek ki tek derdi paraFarklı düşünen bir tane bile cevap yokken konu sahibi vermeyi düşünüyor umarım boyun eğip vermez
Bende öyle düşünüyorum. Eğer verirse bu daha başka sorunlarin başlangıcı olur. Adam yıldırma politikası uyduruyor. Eşi kadar huzuru dusunseydi zaten kartı istemezdi. Demek ki tek derdi para
Kartınız ondaysa çalışmayın her gün 8 saatinizi bir yerde boşuna mi geçiriyorsunuz?Herkese iyi akşamlar. Eşimle ikimiz de memuruz ben yeni atandım ve eşim benim maaş kartimin da onda durması gerektiğini söylüyor diğer türlü karı koca değil ev arkadaşı gibi olacağımızı söylüyor ben istemiyorum bu yüzden çok kavga ediyoruz ama onda durmasını istemiyorum ben bunun için 15 16 sene okul okumadım ne yapmaliyim bu durumda anlatıyorum rest cekiyorum ama anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?