- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Eşinizin bahanesi çok saçma. Önce bunu kabul edin. Konuşmalarını tartın. Mesela iphone gibi lüks telefon almak, hayalindeki arabayı almak gibi hayallerinden bahsettiyse/bahsediyorsa bilin ki sizin maaş yüklü kredi borcuna gidecek demektir. Yani daha yeni atanmışken maaşınız yıllarca borca gidecek ve hiç çalışmıyormuş gibi kocanıza muhtaç yaşayacaksınız.Arkadaşlar hepiniz haklısınız zaten bende vermek istemediğimi söyledim ama çok diretirse huzurumdan önemli değil deyip vermeyi düşünüyordum ama düşününce bu da başka sorunlara yol açıcak zaten buraya yazma amacımız farklı pencerelerden bakmak değil mi o yüzden vermeyeceğim ortak hesap fikrini söyleyeceğim çok diretirse onuda o zaman düşünürüm
Huzurumdan önemli değil diye olmayacak şeyleri kabul etmeyin. Maaşınızla evin giderlerine, varsa borcunuza ortak olursunuz zaten. Ortak hesapta olabilir ama kartınızı zorla isteyen eş iyi niyetli değildir. Size, emeğinize, düşüncenize saygısı yok.Fikrinizin hiçe sayıldığı evde huzurunuz da olmaz. Eşiniz harcadığınız paraya bile karışır bir bakmışsınız.Arkadaşlar hepiniz haklısınız zaten bende vermek istemediğimi söyledim ama çok diretirse huzurumdan önemli değil deyip vermeyi düşünüyordum ama düşününce bu da başka sorunlara yol açıcak zaten buraya yazma amacımız farklı pencerelerden bakmak değil mi o yüzden vermeyeceğim ortak hesap fikrini söyleyeceğim çok diretirse onuda o zaman düşünürüm
Net değilsin işte adama net olamıyorsun gerkirse boşanmak pahasina net olmalısın.. başka problem yok demissin de en büyük problem bu zaten.. adamin seninle bunun için evlendiği yuksek ihtimal bu kadr ısrar etmezdi yoksa.. bu kadar yüzü kimden buluyor acaba..bay bay denmesi gereken insanla ısrarla devam etmek.. bu adama resti cekeceksin hayır dan anlamiyo.. bu sorundan kurtulmanın başka yolu yokHerkese tek tek cevap vermek zor olduğu için buradan yazıyorum. Evet haklısınız bende vermek istemiyorum ama bu sorun yuzunden evde hiç huzur kalmadı hergun tartışma. Bazıları boşanma sebebi demiş ama eşimle bundan başka bir sorunum yok boşanmayı düşünmüyorum o yüzden. Kartların ikisininde bende durmasına şiddetle karşı çıkacaktır
Eşim kısasa kısas inada inat biri o yüzden inatlaşmak istemiyorum sorunu başka bir şekilde çözmek istiyorum. Ben netim kartımı vermek istemiyorum ama bunu onla inatlasmadan düzgün bir şekilde anlatmak istiyorumNet değilsin işte adama net olamıyorsun gerkirse boşanmak pahasina net olmalısın.. başka problem yok demissin de en büyük problem bu zaten.. adamin seninle bunun için evlendiği yuksek ihtimal bu kadr ısrar etmezdi yoksa.. bu kadar yüzü kimden buluyor acaba..bay bay denmesi gereken insanla ısrarla devam etmek.. bu adama resti cekeceksin hayır dan anlamiyo.. bu sorundan kurtulmanın başka yolu yok
Yanlış açıdan bakıyorsunuz olaya.Eşim kısasa kısas inada inat biri o yüzden inatlaşmak istemiyorum sorunu başka bir şekilde çözmek istiyorum. Ben netim kartımı vermek istemiyorum ama bunu onla inatlasmadan düzgün bir şekilde anlatmak istiyorum
Yook konu sahibi başıma gelmeden anlamicam diyoSakın vermeyin.iki memurduk sizin gibi. İlk evliliğimde öyle bir gaflette bulunup verdim, en son varlık içinde yokluk yaşıyordum. Harçlık veriyordu sadece. En son minibüs paramın bile kalmadığını farkettim, bir de üstüne başka sebepler, sonrası boşanma. Elinizi verirseniz kolunuzu kaptirirsiniz.
Kartımı vermeceğim ama olayların büyümesini de istemiyorumYanlış açıdan bakıyorsunuz olaya.
İnat eden taraf siz değilsiniz ki eşiniz.
Siz çalışan bir kadınsınız ve maaşınızı istediğiniz gibi harcamak en doğal hakkınız.
Fakat eşiniz size baskı kuruyor ve çirkeflik yapıyor.
Sizin sakin/düzgün konuşmanızın pek işe yarayacağını sanmıyorum.
Karşında düzgün şekilde anlatmaktan anlayan adam yok maalesef haliyle rest çekmekten başka çaren yokEşim kısasa kısas inada inat biri o yüzden inatlaşmak istemiyorum sorunu başka bir şekilde çözmek istiyorum. Ben netim kartımı vermek istemiyorum ama bunu onla inatlasmadan düzgün bir şekilde anlatmak istiyorum
Arkadaşlar hepiniz haklısınız zaten bende vermek istemediğimi söyledim ama çok diretirse huzurumdan önemli değil deyip vermeyi düşünüyordum ama düşününce bu da başka sorunlara yol açıcak zaten buraya yazma amacımız farklı pencerelerden bakmak değil mi o yüzden vermeyeceğim ortak hesap fikrini söyleyeceğim çok diretirse onuda o zaman düşünürüm
Başka sorunumuz yok demissiniz ya, herşeyi alttan alıp, eşinizle inatlasamadığınız için sorun yaşamıyorsunuz çok belli.Eşim kısasa kısas inada inat biri o yüzden inatlaşmak istemiyorum sorunu başka bir şekilde çözmek istiyorum. Ben netim kartımı vermek istemiyorum ama bunu onla inatlasmadan düzgün bir şekilde anlatmak istiyorum
benim kartım bende.
hiç benim maaşa dokunmuyoruz.
ufak tefek ev alışverişi yaparım.
param yoksa eşim bana para verir bankadan KENDİ KARTINDAN çekip.
ben ev iş ev iş olduğumdan bankamatiği unuttum.
bilemiyorum ıkı taraf içinde yersız ve gereksız evlılıkde para konusunun geçmesi çirkin
O büyümesinden korkmuyor da sen mi korkuyorsun. Birikmiş tek kuruşun olmayacak.düşünsene ailen para istese eşinin lütfetmesi lazım.sen kapıyı çarpıp çıkayım desen ne taksi ne otel paran olmayacak.nedir bu korkaklığınız anlamıyorum.sizin aranız iyi çünkü hep siz alttan almışsınız.Kartımı vermeceğim ama olayların büyümesini de istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?