EŞİMLE MAAŞ KAVGASI

canım inan masraflarımı nasıl kısabilirim diye düşünüyorum bu sadece yaptığım fedakarlıklardan sadece biri zaten ev kirası ve kredi var birde eşim yarım maaş alıyo sayılır bu nedenle benim kısmam lazım mecburen
aynen orda birleşik bişekilde olunca farklı anlanabiliyormuş noktalama işareti kullanmam gerekirmiş
bu sizin tavrınızdan kaynaklı bi hitaptı diğer yorumlarda böyle bi tavır yoktu konu bana ait olduğu için yapılan yorumu üstüme aldım ve yazdığım şeylerden benim param bende kalır durumunu çıkardığınızı düşündüm ve o şekilde ifade etmediğim bir durumdan dolayı yargılayıcı konuşmanız kırıcı oldu durumu şimdi açıklayarak çözdüğümüzü umuyorum teşekkürler

Canım o kalpte kırılıyo yüreğinde parçalanıyo..evliliğin özü bu.kırıla kırıla düzene giriyor.daha çok başındasınız kavga kıyametler de kopacak inişler çıkışlarda olacak ama bi şekilde dengeye gelecek.kadına çok iş düşüyor malesef.yuvayı dişi kuş yapar diolar ya , erkeklere kalsa yuva falan kalmaz ortada.sağlıcakla kalın

sen cok tavız vermışın üstelık evı sen degıl o gecındırmek zorunda
zorunluluk gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum şimdi maddi yönden sıkıntı çekerken evi sen geçindireceksin git nerden para bulursan bul diyip oturmak bana göre değil eşim maaşını tam alamazken böyle bişey düşünemem evin giderleride ortak karşılanmalı diye düşünüyorum bazı şeyleri o öderken bazı şeyleride çalışıyorsam tabiki benim ödemem gerek bu devirde tek maaşla ev geçindirmek zor ha tabi eşimin maaşı 10 bin tl olur ozaman keyif için çalışırım maaşımlada gezer tozarım ama maalesef öyle değil durum :)
aslında hayret uyandıracak bi durum yok eşinizin maaşı evin giderleri ve kendi giderlerine gayet iyi yetecek düzeydeyse tabiki o şekilde düşünür bizim durumumuzda öyle olsaydı eminim benim eşimde öyle yapardı
calışma madem hesabın onun elınde. kusura bakamyında kücük cocukmuyum ben benım maaşımın hesabını eşime verecem. calışmam ozaman takır takırda harcarım
kavga ederken bunuda söyledim ozaman çalışmicam ben evde otururum dedim ama sinirle söylenmiş bişeydi eşim çalışma evde otur dese bile ben duramam yıllardır çalıştım ve mesleğim için çok emek verdim meyvesinide yakında alıcam okadar emeği çöpe atamam ve sıkılırım çalışmazsam :)
kendi maasını tam alamıyorken sizin maasınızı istemesi ne kadar abes bir durum tabiki vermem
aynen gıcık bi durum

Bence eşinizin maddi sıkıntılardan dolayı sinirleri baya bir gerilmiş, anlayışla karşılayın derim. Maaşı kutuya koyup harcamaları yazma meselesi bana çok da kötü gelmedi açıkçası. Belli ki 300 liranın bile çok şey ifade ettiği günler yaşıyorsunuz, ki bizde öyleyiz şuan. Eşiniz tüm gereksiz harcamaları kısmak adına bir çeşit ev ekonomisine soyunmuş belli ki. Zaten sizinde kendinize özel bir harcamanız yokmuş, ha cebinizde durmuş ha kutuda durmuş.. Bilemiyorum, sinirler zaten gergin, maddi sıkıntılar var, daha fazla gerilmeyin derim.

Yorumum çok geneldi senden ziyade konunun genelinde hakim olan düşünceyi eleştirdim, elbette 45 dk yürüyorum eşim arabayla gidiyor dediğin kısım ben o yorumları yaparken yoktu, o da binmesin efendim tasarruf etsin, 45 dk yürümek ne demek ortalık zaten kötü, gerekirse sen git arabayla

Ne lcw ne iphone u ayol?

Ban yemiş şimdi yazmıyım malum cevap veremez

sacma sapan konusuyor.
sakin vicdan yapip ortak kutuya filan koyma maasini,hesabinda kalsin.
hem evde parami tutulur nakit ya,dunyanin binbir turlu hali var,ya Allah korusun hirsiz girip calsa.

Klasik zavalli beceriksiz erkek davranisi, yani is yerinde yasadigi kriz yuzunden kendini caresiz hissediyor ve hirsini sizden cikariyor. Maas konusunda kesinlikle taviz vermeyin ama size bu sekilde davranan adama da birdaha hediye falan almayin, zaten ekonomik olarak da zor durumdaymissiniz bundan sonra sizde harcamalariniza dikkat edin ama yinede maasinizin idaresini kocaniza birakmayin. Birdahada kendinize laf soyletmemek icin ekonomik durumunuza gore harcamalarinizi duzenleyin.

Maaşını onamı verecekmissin erkek milletindem ciddi iğreti olmaya başladım oy oy sert baskın erkek seni deseydin. O versin sana parça parça aldığı maaşını. Bunu bi savaş halinr getirmeyin inatlaşmayın evliliğiniz böyle bi konu yüzünden yıpranmasın ama, sakın bu dediğinide yapma ne mümasebet canım bi sıkıntımz yok geçiriyoruz diyosun kendine özel bişey alsan nolur ki

Bu yazıyı okuyana kadar krizde zor günler geçiriyor eşiniz diye düşündüm ama şu yol masrafı beni sinirlendirdi siz 45 dakika yol yürüyüp iş gideceksiniz , eşiniz kendinden ödün vermeden arabasıyla işe gidecek , var mı böyle bir saçmalık , siz kendinizden ödün veriyorsunuz , fedakarlık , eşiniz hiçbir şey yapmıyor , çok iyi niyetlisiniz gerçekten pes..!

Masraflar çıkar ortak ödenir, paramın kalanını ben bilirim
İhtiyaç olursa harcarım ve asla idaresini kimseye bırakmam
Erkekler bu işin bokunu çıkarıyorlar, müsriflik yapmadığını bildiğin eşine 300 liranın hesabını sormak nedir Allahaşkına
Çalışıp didiniyorsunuz şahsınıza 300 lira harcamış olsanız ne olur ki
Kızdırıyor beni bu tür şeyler, hayat müşterek, olan olmayana verir kabulüm ama eşim bana hesap vereceksin dese yaptığımı da yapmaktan vazgeçerim, ha bende ona sormam parasının hesabını, ödemelerini falan ben ayarlıyorum ama ona sormadan bir kuruşunu harcamam

Ben de ayni problemi yaşıyorum eşime maaşımin nerdeyse yarisini verdigim halde kalanin hesabini yapiyor başta hic vermiyordum verdikçe kabahatli oluyorsun bayan erkeğe göre çalışma hayatinda on kat daha fazla yipraniyor kendini her türlü simartmaya hakkı var ne anlamı var yoksa çalışmanın oturalim baksınlar bize o vakit .

Kesinlikle me eline verin ne kutuya koyun.

Gitsin babadından maaşını istesin önce.
Sizin bir aylık yol masrafınız nefir ki ? arabanın benzininin yanında dolmuşada binme yürümede
söyle kocana bırakaın seni işe

Benim param benim esimin parası yine benim allahima şükür hiç böyle bir duruma girmedim hem kayınpederi ne diye yardım edeyim babama veririm kp mi bakmış bana el yani

Birebir katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…