canım inan masraflarımı nasıl kısabilirim diye düşünüyorum bu sadece yaptığım fedakarlıklardan sadece biri zaten ev kirası ve kredi var birde eşim yarım maaş alıyo sayılır bu nedenle benim kısmam lazım mecbureneşiniz araba ile giderken siz yürüdüğünüzü öğrenince ben cidden çok üzüldüm
bence dolmuşla felan gidin yazık değil mi yarın birgün çökeceksiniz eşinizin durumu düzelecek olan size olacak
aynen orda birleşik bişekilde olunca farklı anlanabiliyormuş noktalama işareti kullanmam gerekirmişTekrar okudumtoz-pembe ,yazan aşağıdaki
"ona sevgililer günü hediyesi almıştım birde uçak bileti almıştım kendim için özel bi harcama bile yapmadım anlayacağınız .. "
Kendim içinden sonra virgül koysan açıklayıcı olurdu
bu sizin tavrınızdan kaynaklı bi hitaptı diğer yorumlarda böyle bi tavır yoktu konu bana ait olduğu için yapılan yorumu üstüme aldım ve yazdığım şeylerden benim param bende kalır durumunu çıkardığınızı düşündüm ve o şekilde ifade etmediğim bir durumdan dolayı yargılayıcı konuşmanız kırıcı oldu durumu şimdi açıklayarak çözdüğümüzü umuyorum teşekkürlerBen yorumlara katılmıyorum dedim yani sana özel ben paramı yerim tavrındasın demedim, kullandığım ifade kadınlar şeklindeydi zaten
Ayrıca haklı bulan yorumlara hitap şekli canım,bana gelince hanımefendi? Bana da canım de alındım ben şimdi,bana da canım de ki her fikre açık olarak bu konuyu açtığını bilelim
Canım o kalpte kırılıyo yüreğinde parçalanıyo..evliliğin özü bu.kırıla kırıla düzene giriyor.daha çok başındasınız kavga kıyametler de kopacak inişler çıkışlarda olacak ama bi şekilde dengeye gelecek.kadına çok iş düşüyor malesef.yuvayı dişi kuş yapar diolar ya , erkeklere kalsa yuva falan kalmaz ortada.sağlıcakla kalıngüzel yorumunuz içimi okşadı resmen .. aynen bu işler böyle olmayınca olmuyor oldumu tam oluyor zaten bu sene sonunda büyük işleri var 5 trilyonluk falan ama o süreye kadar sabretmemiz lazım kendi işin olunca böyle oluyor zor zamanıda var bol zamanıda .. eşimin ailesi tarafından gerçekten seviliyorum benim kıymetimi biliyorlar hiç şüphem yok kayınpederim hele çok düşkün bana :) aynen destek olmaya devam etmeliyim bu günlerde geçer inşllah
inşallah elbette düzelicek önemli olan bu süreci kalp kırmadan geçirmek
zorunluluk gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum şimdi maddi yönden sıkıntı çekerken evi sen geçindireceksin git nerden para bulursan bul diyip oturmak bana göre değil eşim maaşını tam alamazken böyle bişey düşünemem evin giderleride ortak karşılanmalı diye düşünüyorum bazı şeyleri o öderken bazı şeyleride çalışıyorsam tabiki benim ödemem gerek bu devirde tek maaşla ev geçindirmek zor ha tabi eşimin maaşı 10 bin tl olur ozaman keyif için çalışırım maaşımlada gezer tozarım ama maalesef öyle değil durum :)sen cok tavız vermışın üstelık evı sen degıl o gecındırmek zorunda
aslında hayret uyandıracak bi durum yok eşinizin maaşı evin giderleri ve kendi giderlerine gayet iyi yetecek düzeydeyse tabiki o şekilde düşünür bizim durumumuzda öyle olsaydı eminim benim eşimde öyle yapardıne tuhaf kocalarınız var benımkı maaşımın tek kuruşunu sormaz. senin paran ister harca ister biriktır evın gecımını ben sağlamak zorundayım der. kurusuma dokunmaz. hayret edıyorum böyle konuları okuyunca
kavga ederken bunuda söyledim ozaman çalışmicam ben evde otururum dedim ama sinirle söylenmiş bişeydi eşim çalışma evde otur dese bile ben duramam yıllardır çalıştım ve mesleğim için çok emek verdim meyvesinide yakında alıcam okadar emeği çöpe atamam ve sıkılırım çalışmazsam :)calışma madem hesabın onun elınde. kusura bakamyında kücük cocukmuyum ben benım maaşımın hesabını eşime verecem. calışmam ozaman takır takırda harcarım
aynen gıcık bi durumkendi maasını tam alamıyorken sizin maasınızı istemesi ne kadar abes bir durum tabiki vermem
Bence eşinizin maddi sıkıntılardan dolayı sinirleri baya bir gerilmiş, anlayışla karşılayın derim. Maaşı kutuya koyup harcamaları yazma meselesi bana çok da kötü gelmedi açıkçası. Belli ki 300 liranın bile çok şey ifade ettiği günler yaşıyorsunuz, ki bizde öyleyiz şuan. Eşiniz tüm gereksiz harcamaları kısmak adına bir çeşit ev ekonomisine soyunmuş belli ki. Zaten sizinde kendinize özel bir harcamanız yokmuş, ha cebinizde durmuş ha kutuda durmuş.. Bilemiyorum, sinirler zaten gergin, maddi sıkıntılar var, daha fazla gerilmeyin derim.Arkadaşlar Merhaba 9 aylık evliyim ve eşimle ilk kavgamızı yaptık aslında hiç aklımdan bile geçmeyen bi sepepten para yüzündençok üzgünüm barıştık aslında ama sürekli düşünüp duruyorum ve sizinde fikirlerinizi almak istedim
eşim babası ile birlikte kendi iş yerlerinde çalışıyor aslında işleri iyiydi ama bu rusyayla olan durumlar falan birçok işyerini etkilediği gibi eşimin şirketinide etkiledi yeni sezon için henüz büyük bi iş alamadılar. bi kriz dönemindeyiz açıkcası ve eşim maaşını düzenli alamıyor hatta şöyle söyleyeyim yarısını anca alıyor ve parça parça alabiliyor içerde baya bi maaşı birikti.. bende çalışıyorum hiç bi zaman eşimi bu konuda üzecek bişey söylemedim hep destek oldum sıkma canını düzelir şükür idare ediyoruz falan diye hatta 6 aydır falan çok şükür namaz kılıyoruz isyan etmiyoruz hiç bişeye.. ancak 2-3 hafta önce eşim bana maaşımdan ne kadar kaldığını sordu ve söyledim nelere harama yaptın dedi zaten her ay düzenli yazarım yaptığım harcamaları kredi kartıma yatırmış olduğum parayı söyleyince birden tavrı değişti (300 tl falan) ne aldın ki bu ay okadar yatırdın diye bi tepki görünce şaşırdım kırıldım o tavrına halbuki ona sevgililer günü hediyesi almıştım birde uçak bileti almıştım kendim için özel bi harcama bile yapmadım anlayacağınız .. ertesi gün tavır yaptım konuşmadım o gün akşamda kavga ettik bundan sonra maaşını bana vericeksin falan dedi ben bu yaşıma kadar babama bile vermedim maaşımı ve kendim için özel hiç bir harcama yapmıyorum hiç durumumdan şikayet etmiyorum taktir göreceğim yerde birde hesaba çekilmek çok üzdü beni .. düğündeki takıları bile babasına verdim durumlar zor destek olsun diye .. güne girmiştim kv ile ordan gelen parayla kendime bir parça bişey almadım ve bunlara rağmen el üstünde tutulacağıma birde bu tavırları gördüm.. eşim sıkıntıda bunalımda maddi durumdan dolayı biliyorum anlıyorum .. daha sonra gönlümü aldı ama maaş konusunda pek bi değişiklik olmadı maaşı evdeki bi kutuya koyacakmışım ve yanında bi not defteri olacakmış her harcamayı yazacakmışız. yorum bekliyorum sizlerden canlar
Ne lcw ne iphone u ayol?Ay selin sende pek alemsin krizi gene fırsatı çevirdin senin bi lcw bir de iphone yorumun vardı aklıma geldi bak, biz sana göre varoşuz zaten kuzum bizle kıyasa girme
canım inan masraflarımı nasıl kısabilirim diye düşünüyorum bu sadece yaptığım fedakarlıklardan sadece biri zaten ev kirası ve kredi var birde eşim yarım maaş alıyo sayılır bu nedenle benim kısmam lazım mecburen
aynen orda birleşik bişekilde olunca farklı anlanabiliyormuş noktalama işareti kullanmam gerekirmiş
bu sizin tavrınızdan kaynaklı bi hitaptı diğer yorumlarda böyle bi tavır yoktu konu bana ait olduğu için yapılan yorumu üstüme aldım ve yazdığım şeylerden benim param bende kalır durumunu çıkardığınızı düşündüm ve o şekilde ifade etmediğim bir durumdan dolayı yargılayıcı konuşmanız kırıcı oldu durumu şimdi açıklayarak çözdüğümüzü umuyorum teşekkürler
Ne lcw ne iphone u ayol?
Arkadaşlar Merhaba 9 aylık evliyim ve eşimle ilk kavgamızı yaptık aslında hiç aklımdan bile geçmeyen bi sepepten para yüzündençok üzgünüm barıştık aslında ama sürekli düşünüp duruyorum ve sizinde fikirlerinizi almak istedim
eşim babası ile birlikte kendi iş yerlerinde çalışıyor aslında işleri iyiydi ama bu rusyayla olan durumlar falan birçok işyerini etkilediği gibi eşimin şirketinide etkiledi yeni sezon için henüz büyük bi iş alamadılar. bi kriz dönemindeyiz açıkcası ve eşim maaşını düzenli alamıyor hatta şöyle söyleyeyim yarısını anca alıyor ve parça parça alabiliyor içerde baya bi maaşı birikti.. bende çalışıyorum hiç bi zaman eşimi bu konuda üzecek bişey söylemedim hep destek oldum sıkma canını düzelir şükür idare ediyoruz falan diye hatta 6 aydır falan çok şükür namaz kılıyoruz isyan etmiyoruz hiç bişeye.. ancak 2-3 hafta önce eşim bana maaşımdan ne kadar kaldığını sordu ve söyledim nelere harama yaptın dedi zaten her ay düzenli yazarım yaptığım harcamaları kredi kartıma yatırmış olduğum parayı söyleyince birden tavrı değişti (300 tl falan) ne aldın ki bu ay okadar yatırdın diye bi tepki görünce şaşırdım kırıldım o tavrına halbuki ona sevgililer günü hediyesi almıştım birde uçak bileti almıştım kendim için özel bi harcama bile yapmadım anlayacağınız .. ertesi gün tavır yaptım konuşmadım o gün akşamda kavga ettik bundan sonra maaşını bana vericeksin falan dedi ben bu yaşıma kadar babama bile vermedim maaşımı ve kendim için özel hiç bir harcama yapmıyorum hiç durumumdan şikayet etmiyorum taktir göreceğim yerde birde hesaba çekilmek çok üzdü beni .. düğündeki takıları bile babasına verdim durumlar zor destek olsun diye .. güne girmiştim kv ile ordan gelen parayla kendime bir parça bişey almadım ve bunlara rağmen el üstünde tutulacağıma birde bu tavırları gördüm.. eşim sıkıntıda bunalımda maddi durumdan dolayı biliyorum anlıyorum .. daha sonra gönlümü aldı ama maaş konusunda pek bi değişiklik olmadı maaşı evdeki bi kutuya koyacakmışım ve yanında bi not defteri olacakmış her harcamayı yazacakmışız. yorum bekliyorum sizlerden canlar
evet ilk başta o şekilde söyledi ve aynen onu ima etti şok oldum haketmedim çünkü ben gencim yeni evliyim çalışıyorum güzel giyinmek gezip tozmak tabiki hakkım bir gün olsun neden durumumuz böyle kötü diye isyan etmedim onu daha çok üzmemek için hep daha fazla kıstım harcamalarımı mesela arabamız çok benzin yakıyor eşim işe arabayla gidip geliyor bi ara acaba bizim evin yakınından senin işyerine dolmuş geçiyor mu dedim benim arabayla gitmem sana dokunuyo diye küstü halbuki ben sabahları işe yürüyerek gidiyorum yol masrafım yarıya düşsün diye demekki bu yaptığım fedakarlıklar göze gözükmüyormuş
Birebir katılıyorum.Masraflar çıkar ortak ödenir, paramın kalanını ben bilirim
İhtiyaç olursa harcarım ve asla idaresini kimseye bırakmam
Erkekler bu işin bokunu çıkarıyorlar, müsriflik yapmadığını bildiğin eşine 300 liranın hesabını sormak nedir Allahaşkına
Çalışıp didiniyorsunuz şahsınıza 300 lira harcamış olsanız ne olur ki
Kızdırıyor beni bu tür şeyler, hayat müşterek, olan olmayana verir kabulüm ama eşim bana hesap vereceksin dese yaptığımı da yapmaktan vazgeçerim, ha bende ona sormam parasının hesabını, ödemelerini falan ben ayarlıyorum ama ona sormadan bir kuruşunu harcamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?