1.si ne olursa olsun yatak ayırma bu çok günah... ( dayak, aldatma, ayrılma olmadığı sürece)
2.si sen hala lohusalık sendromunu yaşıyorsun farkında değilsin, bunalımlı hallerin o yüzden olabilir...
3. Sü senin önce kendinle barışman gerekiyor sanıyorum ki senin derdin aslında kocam beni artık beğenmiyor diye düşünerek başlıyor buda kendine düşman olmana sebep oluyor agresif alıngan ve kavgacı birine dönüşüyorsun hal böyle olunca...
Şimdi derin bir nefes al ve aynanın karşısına geç çıkar üstündekileri kendini izle. izlerken şunu düşün, bu bedende bir can büyüdü, bir can dünyaya geldi, bedenim değişti, ben değiştim, ben anne oldum, kendimle gurur duyuyorum, bedenimi seviyorum...
Hatta bunları sesli şekilde söyle...
Her gün inatla kendini izle ve bunları tekrar et...
Sende başka sana moral verecek kimse yok aslında kocan bile seni kendine getiremez beklentilerini kocandan kendine yöneltmen gerekiyor, sen kendini sevip yeni bedenine sahip çıkıp dik durduktan sonra inan bana o yaydığı enerjiye kocan koşarak gelecek zaten...
Doğumdan sonra erkeklerin değişmesi Bi bakıma normal kadınlar gibi onlarda dengelerini şaşıyoralar aslında bu hep göz ardı ediliyor... Ruhsal olarak onlarda değişiyorlar tabiki bu kendini suçlama için sebep değil karşılıklı olarak birbirinizi istiyorsunuz farkında değilsiniz...
Sen beklentilerini sinir ve triple belli ettiğin sürece kocanda etkiye tepki yapmaya devam edecektir...
Aynı yollardan geçiyoruz biz kadınlar, değişimler çatlaklar evin yükü vs vs... Derken bizlerde doğumdan sonra özellikle ruhsal olarak değişiyoruz değiştiğimizi bilmiyoruz sadece, e eşlerimizde bize bağlı şekilde entegre aslında bizim aynamız...
Sen kocanı karşına al bir kahve yap güzelce oturun sohbet ederek konuşun sorunlarınızı kendini ifade ederken onu suçlayarak değil beklenti ve isteklerini duygularını ben böyle hissediyorum diyerek anlat...
Ve can alıcı bir nokta var ki kocana ona ihtiyacın olduğunu tatlı dille söyle hırçınlaşarak kavga ederek hiiiç bir şekilde hiç bir erkeğe anlatılamaz bunlar...
Neyse çok konuştum

24 haftalık ikinci doğumunu bekleyen bir kadından bu kadar