Eşimle neden aram bozuluyor ?

Dünyaya bakış açılarımız çok çok farklı...

burada sabahtan akşama kadar eşinizin ne kadar yanlış bir insan olduğunu anlatmaya çalışsakta onu savunmaya devam edeceksiniz.
üniversiteler için fuhuş bataklığı diyen, küçük bir çocuğa çikolats yedi diye yılan ve otistik yakıştırması yapan sizin için bizlerin çok yorum yapıp yorulmamıza gerek yok aslında çünkü anlaşamayacağız.
Ve evet ben her başlıkta her üyenin daha önceki konularına göz gezdiriyorum şimdiden belirtmiş olayım. Ama bir kaç yazınıza baktım ve devamına bakma ihtiyacı duymadan genel hatlarıyla zaten anladım.

Ben de o fuhuş bataklıklarından çıkıp 33 yaşıma kadar fink fink gezip sonra evlendim.
Erkek arkadaşlarım da oldu, sevdim, sevildim anlaşamadım ayrıldım. Hem dünyayı gezdim hem kendimi geliştirdim.
Sizin tabirlerinize göre şimdi ben neyim acaba?

Önce kalbinizi temizlemeniz, sonra da dünya görüşünüzü genişletmeniz gerekiyor. Yoksa o evin içinde bulunduğunuz koşulları hep normalleştimeye devam edeceksiniz.
Özellikle çocuğunuz için hakkınızda hayırlısını diliyorum

Bu üye o üye mi ? Herifle çok uyumlular o zaman bir ömür mutluluklar.

Aaaa birde üniversite okuyanları mı b*kluyor gerizekalının başkanı ya anlamıyorum hangi ultraviole ışınına maruz kaldı bazıları bu beyinsizliği başka türlü açıklayamıyorum.

Ay "Hiç yoktan vakitlice kurmuşum yuvamı." diye millete höyküren üyeydi değil mi aynı zamanda? Pek bi hayırlı olmuş yuvası maşallah.

Korkunç bir iletişimsizlik. Evlenip çocuk doğurmadan önce insanlarla iletişim kurmayı, duygu ve düşünceleri ifade etme yollarını öğrenmek lazım. Kendinizi geliştirmeyi, kendinizi tanımayı istemez misiniz? Hayatınızın merkezinde sizin boğazınızı sıkan bir adam var. Kendinizi onun size olan davranışlarıyla değerlendiriyorsunuz. Değerinizi neden başkaları belirliyor?

Aaaa birde üniversite okuyanları mı b*kluyor gerizekalının başkanı ya anlamıyorum hangi ultraviole ışınına maruz kaldı bazıları bu beyinsizliği başka türlü açıklayamıyorum.
Bu da yorumu idi.

Bilmişte almış bak işte. Sen mi bilcen ben mi bilcem alla alla.
Şeyi de anlamıyorum, insan demez mi ben millete burda bi araba laf ettim, bilmiş bilmiş konuştum, şimdi kocam boğazıma sarıldı diye konu açsam neler derler diye?

Bilmişte almış bak işte. Sen mi bilcen ben mi bilcem alla alla.
şey vardı birde bir sokak röportajında soruyorlar sizce mutlulugun sırrı nedir diye onu benlen garı bilir sen ne bileceeeeen diye kameramanı tersliyordu biz ne bilcez vakitli vakitli yuvamızı kuramadık

şey vardı birde bir sokak röportajında soruyorlar sizce mutlulugun sırrı nedir diye onu benlen garı bilir sen ne bileceeeeen diye kameramanı tersliyordu biz ne bilcez vakitli vakitli yuvamızı kuramadık

Normalde üzülmeyin biraz vakit geçer zayıflarsanız düzene girerseniz derdim

Ama eşinize diyecek söz bulamıyorum

Ben kurdum da bunlara göre vakitsiz galiba. Neyse fuhuş yuvasından anca çıktım napim ya.

Sen çok fena manipüle edilmişsin arkadaşım. Küçük ya da büyük şiddeti normalleşme boşanmıyorsan bile ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi yapma. Şiddetten ötürü olduğunu ifade ederek onla konuşma gerekirse bi süre evden ayrıl. Bir daha yapamayacağını anlasın.
Benim ilk eşimde şiddet vardı bende o zamanlar toydum şiddet gösterirdi ve senin yüzünden oldu derdi, sen şunu demesen yapmazdım gibi. Böyle böyle ben manipüle oldum o zamanlar hep kendimi suçlardım. Ama böyle bir şey yok tabi ki. İyi o zaman hepimiz birisi ters bir şey söyledimi şiddete baş vuralım. Sence bu mantıklı mı?
Şiddete zamanında yeterli tepkiyi gösteremezsen artarak devam eder bunu unutma.

Sizin anlattıklarınızı yorumluyorum. Ben tahrik ettim boğazımı sıktı, konuştum tuhaf baktım diyen sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…