- 8 Ocak 2019
- 276
- 232
- 18
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
-
kızımın kreşi benim iş yerimin orda o yüzden ben götürüyorum. bir de geç çıktığı için kızımın kahvaltı saatini kaçırtır aç kalır kuzu diye güvenemiyorum da :)Siz servisle gidin, kızınızı kreşe eşiniz bıraksın. Bana en mantıklısı bu geldi. 2 aydır yola gelmeyen adam başka nasıl gelir bilmiyorum.
İyide otobüse bindiği yerle işin arası 5 dk diyorsunuz. E o yine arabasıyla gitsin o zaman. Niye gidemiyor ki? Yada siz servisle gidin. Kızınızı eşiniz bıraksın, arabayıda güvenli bi yere park etsin. Dönüşte kızınızı da arabanızı da alsın gelsin madem..
hahha bi düşündüm de çok fena olurBir gün onu bırakıp çıkın evden
Aklı başına gelir
Al merdaneyi indir kafasınakızımın kreşi benim iş yerimin orda o yüzden ben götürüyorum. bir de geç çıktığı için kızımın kahvaltı saatini kaçırtır aç kalır kuzu diye güvenemiyorum da :)
Önerim iş yerinden uyarı aldığınızı söylemeniz. Siz nasıl olsa bir şey demiyorlar diye düşünmüyorsunuz amaA belli ki eşiniz düşünüyor. İş yerinde sorun olduğunu duyarsa daha dilkatli olabilir, yok olmuyorsa da servisle gidiversin.
Hazırlanın ve beklemeden çıkın. Evden çıkış saatiniz belliyse, kendini ona göre hazırlasın. 3 yaşındaki kızım kreşe gitmek için biliyor böyle bir sorumluluğu olduğunu. Koskoca adamı hadi hadi diye harekete geçirmeye çalışacağınıza, yaptığının ceremesini çeksin, belki akıllanır. Akıllanmıyorsa da kendi bileceği iş.
Neden is yerinden sorun çıkarttılar, patron bugün çağırıp konuştu, bu böyle olmaz dedi vs demiyorsunuz ki..
Neden şimdiye kadar bekleyip geç kaldınız ki
Çıkış saati belirli işe gidiliyor gezmeye değil
Hani o gün ekstra olur 2-3 dakika geç çıkılır da ertesi gün saatinde çıkılır
Siz hazırlanın ve çıkın o da servisle gitsin size yetişemiyorsa
Kendi işim var ama evden çıkış saati Şaşmaz daha gün doğmadan çıkıyoruz evden
Yanımda çalışan birisi eşim geç hazırlanıyor diye sürekli geç kalsa bu durumu hoş göremem herhalde
Hangi isyeri bole 45 dakika gec gelmelere birsey demiyor hergun hergun merak ettm dogrusu,2-3 dk ne ki ben ona razıyım bugün 20 dk geç çıktık tabi bin bir söylenme, tartışma eşliğinde.işe de 45 dk geç geldim!
haklısınız hoş görülecek bir durum da değil zaten.
Hangi isyeri bole 45 dakika gec gelmelere birsey demiyor hergun hergun merak ettm dogrusu,
Ayyyyy benim calistigim yerde 5 dakika gec.gidince hemen uyari aliyorduk :)
Cok iyimis wallaha
Ayy siz çok sabırlısınız iki aydır bekleyip bir de anlatıyorsunuz üstüne yüzü var gibi birde tartışıyor mu. Hadi demenize taktıysa kuralı baştan koyun şu saatte evden çıkıcam. hazır olursan sende gelirsin benimle olmazsan servisle gidersin deyin. Hiçbir şekilde uyarmayın zamanınınz gelince biz hazırız geç kalıcam çıkıyorum deyip bırakın evde.Servisle gitmek zorunda kalınca aklı başına gelir. Hayır bir de bunu çekme mecburiyetiniz de yok yani servis var eşiniz sırf kendi rahatı için sizi huzursuz ediyor. Biraz fazla yüz bulmuş gibi geldi.2-3 dk ne ki ben ona razıyım bugün 20 dk geç çıktık tabi bin bir söylenme, tartışma eşliğinde.işe de 45 dk geç geldim!
haklısınız hoş görülecek bir durum da değil zaten.
Cok gec kaldigim icin sadece 10 15 dakikayi, suaistimal ettigim icin uyari aldim.bizim iş yerinin yanında kreş olduğu için ve genelde burdaki anneler çocuklarını oraya gönderdiği için çocuklu kadınlara biraz müsamaha gösteriyorlar ve ben bu durumu akılsızlık yapıp eşime söylemiştim 8.45te gitsem sorun olmaz diyeama o 8.45 bana oldu 9-9.15. çok rahatsızım bu durumdan çok......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?