- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
-
Bir çözüm varsa bana da yazinzira eşimle tek problemimiz bu. Ben calismiyorum cocugum da yok. 7den 8e kadar cagiriyorum basinda bagiriyorum yok. O kadar zor uyaniyor ki. E simdi çocuk istiyorum. Atanmak da istiyorum. Onunla o kadar ugrasamam ki o zaman. Basindan asagi bir sürahi su döksem bir kere akillanir mi acaba
Öyle alismis annesinden. Ben kaldirmadim bir süre. Hep ise gec kaldi. E is yerinde de problem oluyor. Atıl işten de gör diyemiyorsun. Ben yetistirmedim cocukken sonucta adami ama cocugu siz yetistirmissiniz. Bizimkinin suç annedevalla bu konu beni gerdi ya
neden kaldırıyorsunuz ki
koca adam kursun saatini kalksın kalkamıyorsa işe geç kalsın bir geç kalır iki geç kalır ama üçüncüde kalkar
ben ilkokula giden çocuğu bile saat çaldı diye kaldırıyorum
yıllarca saatim çaldı ve kalktım duymazsam geç kalırdım okula ki hiç olmadı böyle bir şey
Yani onu da denedim ben. 1 hafta ise gec kaldi yine de alismadi
Annesi kaldiriyormus. Birgun onu da yaptim. 2 ye kadar uyumus. Ise gitmedi o gün. Dedigim gibi isten atil da gör gününü de diyemiyorum. Esimle tek problemimiz bu baska bir sıkıntımız da yoksizden önce nasıl kalkıyormuş bir de
erkekler o konuda fenalar nasılsa geç bırakmaz kaldırır deyip eşlerine güveniyorlar
sorumluluğunu verin hatta ondan önce kalkın evden çıkın bakın saat çalınca nasıl kalkacak zira size güvenemeyecek
Öyle alismis annesinden. Ben kaldirmadim bir süre. Hep ise gec kaldi. E is yerinde de problem oluyor. Atıl işten de gör diyemiyorsun. Ben yetistirmedim cocukken sonucta adami ama cocugu siz yetistirmissiniz. Bizimkinin suç annede
Ondan korktum zaten :)devam etseydiniz
bir ay geç kalsaydı zaten gidecek bir işi de olmazdı ki
Annesi kaldiriyormus. Birgun onu da yaptim. 2 ye kadar uyumus. Ise gitmedi o gün. Dedigim gibi isten atil da gör gününü de diyemiyorum. Esimle tek problemimiz bu baska bir sıkıntımız da yok
Canim ben bunu çok denedim. 2 bucuk yildir evliyiz. Zaman zaman hep denedim hatta suan 15 gündür kaldirmiyorum. Hep gec kaliyor.tamam da eşiniz de 70 yaşında değil hala umut var
karar alın ve uygulayın
asla kaldırmayın çalsın saat ve kalksın
annesi yok onu kaldıracak kimse yok
ayy kıyamadım yok
gerekirse siz erken çıkın evden ciddiyim o zaman size güvenemez
Sonraki gün yine uyanamadi. Ben uyku problemi oldugunu düşünüyorum. Yoksa sorumsuz biri degil asla. Isini de seviyor. Uyanamayinca çok üzülüyor. Ama gece de kaliteli bir uykusu yok. Hep tikanir ziplar falan. Uyku apnesi olabilir belki bilemiyorumpeki o gün 2 ye kadar uyuyup işe gitmeyince ertesi gün ne yaptı
ben o durumda kalsam galiba tüm saatleri alırım civardaki, hepsini 5 dakika aralıklı olarak kurarım
tamam ben deliyim de eşiniz de biraz çaba göstermeli her an siz onun başında olamazsınız ki
Canim ben bunu çok denedim. 2 bucuk yildir evliyiz. Zaman zaman hep denedim hatta suan 15 gündür kaldirmiyorum. Hep gec kaliyor.
Sonraki gün yine uyanamadi. Ben uyku problemi oldugunu düşünüyorum. Yoksa sorumsuz biri degil asla. Isini de seviyor. Uyanamayinca çok üzülüyor. Ama gece de kaliteli bir uykusu yok. Hep tikanir ziplar falan. Uyku apnesi olabilir belki bilemiyorum
Geceden giyeceklerini hazirlar. Kalkar hemen hazirlanir 5 dakikada kapida olur onda hicbir sorun yok. Is yeri de yakin. Uzak olsa belki daha tetikte uyurdu bilmiyorum ki. O da tek alarm kurar tam kalkacagi saat icin. Ama onu da duymaz. Odada telefonu davul çalar ben firlarim o uykuya devam.bir de işe gitmek için kaçta kalkıyor
yani uzun sabah rituelleri var mı
bir yakınım var evden benden geç çıkıyor ama sabah benden 1 saat önce kalkıyor hatta 1,5 saat
sabah sabah evde sallanan insanlar çok ya da işte saati erkene kurup 10 dakika diyerek uykuyu uzatanlar
yani saati kalkabileceğim ana göre kurar ve çalınca kalkarım 10 dakika daha yatacak zamanım olmaz ama çok kişi ile konuştum kalkması gerekenden 30 dakika önceye kurup 10 dakika 10 dakika öteleyen ve uykusunu alamadığını söyleyen
Geceden giyeceklerini hazirlar. Kalkar hemen hazirlanir 5 dakikada kapida olur onda hicbir sorun yok. Is yeri de yakin. Uzak olsa belki daha tetikte uyurdu bilmiyorum ki. O da tek alarm kurar tam kalkacagi saat icin. Ama onu da duymaz. Odada telefonu davul çalar ben firlarim o uykuya devam.
Evet gercekten bir doktora gitmesi sart. Burnunda et var zaten bariz belli. Asiri horluyor. Gece bir tikaniyor öldü saniyorum bazen. Dürtüklüyorum yan ceviriyorum öyle düzeliyor.anladım o uyanamıyor cidden
gece kaliteli uyuması için bir muayene olsun
hem huzurlu da olur uykusu
"Eşimle sabah kahvaltılarımız" diye okudum. Rahatsız bir bebek, uykusuz geçirilen 48 saat akabinde hastaneye yatış sonrası demek ki böyle oluyor.
Neyse, herşey düzelmiş, mutluluklar :)
geçmiş olsun uykusuzluk çok zor bilirim ama çocuklarımız iyi olsun da gerisi önemli değil. Allah acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?