Eşimle sabah kavgalarımız

sizden önce nasıl kalkıyormuş bir de

erkekler o konuda fenalar nasılsa geç bırakmaz kaldırır deyip eşlerine güveniyorlar

sorumluluğunu verin hatta ondan önce kalkın evden çıkın bakın saat çalınca nasıl kalkacak zira size güvenemeyecek

Öyle alismis annesinden. Ben kaldirmadim bir süre. Hep ise gec kaldi. E is yerinde de problem oluyor. Atıl işten de gör diyemiyorsun. Ben yetistirmedim cocukken sonucta adami ama cocugu siz yetistirmissiniz. Bizimkinin suç annede

Annesi kaldiriyormus. Birgun onu da yaptim. 2 ye kadar uyumus. Ise gitmedi o gün. Dedigim gibi isten atil da gör gününü de diyemiyorum. Esimle tek problemimiz bu baska bir sıkıntımız da yok

Öyle alismis annesinden. Ben kaldirmadim bir süre. Hep ise gec kaldi. E is yerinde de problem oluyor. Atıl işten de gör diyemiyorsun. Ben yetistirmedim cocukken sonucta adami ama cocugu siz yetistirmissiniz. Bizimkinin suç annede

tamam da eşiniz de 70 yaşında değil hala umut var

karar alın ve uygulayın

asla kaldırmayın çalsın saat ve kalksın

annesi yok onu kaldıracak kimse yok

ayy kıyamadım yok

gerekirse siz erken çıkın evden ciddiyim o zaman size güvenemez

Annesi kaldiriyormus. Birgun onu da yaptim. 2 ye kadar uyumus. Ise gitmedi o gün. Dedigim gibi isten atil da gör gününü de diyemiyorum. Esimle tek problemimiz bu baska bir sıkıntımız da yok

peki o gün 2 ye kadar uyuyup işe gitmeyince ertesi gün ne yaptı

ben o durumda kalsam galiba tüm saatleri alırım civardaki, hepsini 5 dakika aralıklı olarak kurarım

tamam ben deliyim de eşiniz de biraz çaba göstermeli her an siz onun başında olamazsınız ki

Canim ben bunu çok denedim. 2 bucuk yildir evliyiz. Zaman zaman hep denedim hatta suan 15 gündür kaldirmiyorum. Hep gec kaliyor.

Sonraki gün yine uyanamadi. Ben uyku problemi oldugunu düşünüyorum. Yoksa sorumsuz biri degil asla. Isini de seviyor. Uyanamayinca çok üzülüyor. Ama gece de kaliteli bir uykusu yok. Hep tikanir ziplar falan. Uyku apnesi olabilir belki bilemiyorum

Canim ben bunu çok denedim. 2 bucuk yildir evliyiz. Zaman zaman hep denedim hatta suan 15 gündür kaldirmiyorum. Hep gec kaliyor.

bir de işe gitmek için kaçta kalkıyor

yani uzun sabah rituelleri var mı

bir yakınım var evden benden geç çıkıyor ama sabah benden 1 saat önce kalkıyor hatta 1,5 saat

sabah sabah evde sallanan insanlar çok ya da işte saati erkene kurup 10 dakika diyerek uykuyu uzatanlar

yani saati kalkabileceğim ana göre kurar ve çalınca kalkarım 10 dakika daha yatacak zamanım olmaz ama çok kişi ile konuştum kalkması gerekenden 30 dakika önceye kurup 10 dakika 10 dakika öteleyen ve uykusunu alamadığını söyleyen

o zaman bir doktora gitsin

bir arkadaşımızın vardı benzer rahatsızlığı ameliyat oldu rahatladı burnunda sorun varmış

Geceden giyeceklerini hazirlar. Kalkar hemen hazirlanir 5 dakikada kapida olur onda hicbir sorun yok. Is yeri de yakin. Uzak olsa belki daha tetikte uyurdu bilmiyorum ki. O da tek alarm kurar tam kalkacagi saat icin. Ama onu da duymaz. Odada telefonu davul çalar ben firlarim o uykuya devam.

anladım o uyanamıyor cidden

gece kaliteli uyuması için bir muayene olsun

hem huzurlu da olur uykusu

anladım o uyanamıyor cidden

gece kaliteli uyuması için bir muayene olsun

hem huzurlu da olur uykusu
Evet gercekten bir doktora gitmesi sart. Burnunda et var zaten bariz belli. Asiri horluyor. Gece bir tikaniyor öldü saniyorum bazen. Dürtüklüyorum yan ceviriyorum öyle düzeliyor.

Başka yazanlar da olmuş bu konudan muzdarip, hiç nefesinizi tüketmeyin patron çağırdı bir daha olursa tazminatini verip çıkarıcaz seni, ona göre kendine bir yol çiz sen de dedi deyin. Mutlak işe yarar günümüz erkelerinin korkulu rüyası karısının işsiz kalması. Sabah kıyafetlerinizi bile hazırlar kapıda bekler.

"Eşimle sabah kahvaltılarımız" diye okudum. Rahatsız bir bebek, uykusuz geçirilen 48 saat akabinde hastaneye yatış sonrası demek ki böyle oluyor.

Neyse, herşey düzelmiş, mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…