- 14 Şubat 2017
- 707
- 538
- 103
- 36
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
-
Bende ısrarla hadi deninlince kalkamayanlardanim inatla alakası yok bı de çok soylenmemeyi deneyin ben hazırlanıyorum sen de kalkarsın deyip hazırlanincada hadi biz çıkıyoruz böyle olducagini benimseyince kalkar diye düşünüyorum en azından ben öyleyim
Anladım ben yanlış anlamisim kendi çalışma saatinden önce gitmek istemiyor demekki ama sizide düşünmeli tabiki yada sizden ayrı gitmelikalkmasında sıkıntı yok ki kalkar hatta beni o kaldırır zorla. ama ben ondan geç de kalkmış olsam kendimi ve kızımı hazırlar gerekirse saç makyaj yapmadan çıkış saatinde hazır olurum. ama bakarım o hala giyiniyo bari bi makyaj yapıyım der o kapıya gelene kadar bende eksiklerimi yaparım. sanırım burda hata yapıyorum onu beklerken boş oturmıyım bende bişeyler yapıyım derken bu sefer de o bana hani hazırdın hala uğraşıyosun der. onu beklerken hallettiğimi yoksa yapmadan çıkacağımı anlatamam.
Hergün yarım saat geç giderek kul hakkına giriyorsunuz konu sahibi ;Merhaba kk üyeleri
Eşimle gayet güzel vakit geçirir, anlaşırız. Genel olarak büyük bir sıkıntımız yok. Ancak son 2 aydır çözüm bulamadığım bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Belki bir çıkar yol bulabiliriz beraber diye
şöyle ki 2 ay öncesine kadar eşim başka bir yerde çalışıyordu ve biz evden farklı zamanlarda çıkıyorduk ben servisle, o arabasıyla mutlu mutlu gidiyorduk işlerimize.bu arada onun işi 9'da benimki 8.30'da başlıyor. sonrasında onun iş yeri arabasıyla gidemeyeceği bir yere taşındı. servisle gitmeye başladı. bende kızımızı kreşe götürdüğüm için arabayla gitmeye başladım. Benim koca kişisi rahata ve şimdiye kadar arabasız hiçbir yere gitmemeye o kadar alışmış ki servise binmek istemedi. benimle beraber gelip ordan otobüsle 5 dk.da iş yerine geçebiliyordu. ancak sorun şu ki eşim bir türlü evden çıkmayı bilmez. oyalanır da oyalanır. hal böyle olunca sürekli işe geç kalmaya başladım. 8 buçuktaki işe 9da gidince mutlu olacak hale geldim erken geldim diye onun yüzünden. tamam iş yerinden bir sıkıntı yapmıyorlar ama ben kendim çok rahatsız oluyorum içeri girerken utanarak giriyorum resmen. ben kendimi hazırlarım, kızımı hazırlar bişeyler yediririm o benimle aynı zamanda uyanmasına rağmen bir traş olup giyinip çıkamaz. ve bu beni gerçekten sinir ediyor.
her yolu denedim güzelce anlattım olmadı, kavga ettim olmadı, dırdır ettim o da olmadı.en sonunda o da benim hadi demelerime taktı ve sen hadi dedikçe ben yavaşlayacağım diye bir de inat ediyor. sabahları bişey de diyemiyorum artık
sizce bu durumu nasıl değiştirebilirim daha başka ne yapabilirim? var mı öneriniz??
O zaman bekleyin onu kapının önünde kendini rahatsız hissedip acele eder.kalkmasında sıkıntı yok ki kalkar hatta beni o kaldırır zorla. ama ben ondan geç de kalkmış olsam kendimi ve kızımı hazırlar gerekirse saç makyaj yapmadan çıkış saatinde hazır olurum. ama bakarım o hala giyiniyo bari bi makyaj yapıyım der o kapıya gelene kadar bende eksiklerimi yaparım. sanırım burda hata yapıyorum onu beklerken boş oturmıyım bende bişeyler yapıyım derken bu sefer de o bana hani hazırdın hala uğraşıyosun der. onu beklerken hallettiğimi yoksa yapmadan çıkacağımı anlatamam.
Vakti gelince baktiniz hazir degil cikin gidin. Birazda o isebgec kalma utanci yasasin.Merhaba kk üyeleri
Eşimle gayet güzel vakit geçirir, anlaşırız. Genel olarak büyük bir sıkıntımız yok. Ancak son 2 aydır çözüm bulamadığım bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Belki bir çıkar yol bulabiliriz beraber diye
şöyle ki 2 ay öncesine kadar eşim başka bir yerde çalışıyordu ve biz evden farklı zamanlarda çıkıyorduk ben servisle, o arabasıyla mutlu mutlu gidiyorduk işlerimize.bu arada onun işi 9'da benimki 8.30'da başlıyor. sonrasında onun iş yeri arabasıyla gidemeyeceği bir yere taşındı. servisle gitmeye başladı. bende kızımızı kreşe götürdüğüm için arabayla gitmeye başladım. Benim koca kişisi rahata ve şimdiye kadar arabasız hiçbir yere gitmemeye o kadar alışmış ki servise binmek istemedi. benimle beraber gelip ordan otobüsle 5 dk.da iş yerine geçebiliyordu. ancak sorun şu ki eşim bir türlü evden çıkmayı bilmez. oyalanır da oyalanır. hal böyle olunca sürekli işe geç kalmaya başladım. 8 buçuktaki işe 9da gidince mutlu olacak hale geldim erken geldim diye onun yüzünden. tamam iş yerinden bir sıkıntı yapmıyorlar ama ben kendim çok rahatsız oluyorum içeri girerken utanarak giriyorum resmen. ben kendimi hazırlarım, kızımı hazırlar bişeyler yediririm o benimle aynı zamanda uyanmasına rağmen bir traş olup giyinip çıkamaz. ve bu beni gerçekten sinir ediyor.
her yolu denedim güzelce anlattım olmadı, kavga ettim olmadı, dırdır ettim o da olmadı.en sonunda o da benim hadi demelerime taktı ve sen hadi dedikçe ben yavaşlayacağım diye bir de inat ediyor. sabahları bişey de diyemiyorum artık
sizce bu durumu nasıl değiştirebilirim daha başka ne yapabilirim? var mı öneriniz??
O zaman bekleyin onu kapının önünde kendini rahatsız hissedip acele eder.
Bide madem uyanmasında sorun yok onun alarmını 15 dk erken kurun rahat rahat halletsin işlerini.
Erken kalkarak benim sözlerimden de kurtulmuş olacaksın diyin
Bence suç sizde öyle alıştırmıssınz biliyor ki ne yapıp edip kaldıracaksınız. Ben olsam bir iki seslenirm kalkmazsa döner yatarım bir iki işe geç kalsında aklı başına gelsin. Sorumluluğunu bilmeyen insanlara hiç tahammülm yok çocuk mu bu hergün kaldırıyorsunuz.? Benim eşimde uykuyu çok sever çok miskindir ama konu iş veya herhangi bir sorumluluksa çok dakiktir.Bir çözüm varsa bana da yazinzira eşimle tek problemimiz bu. Ben calismiyorum cocugum da yok. 7den 8e kadar cagiriyorum basinda bagiriyorum yok. O kadar zor uyaniyor ki. E simdi çocuk istiyorum. Atanmak da istiyorum. Onunla o kadar ugrasamam ki o zaman. Basindan asagi bir sürahi su döksem bir kere akillanir mi acaba
Kendinize bir araba alın
Bir çözüm varsa bana da yazinzira eşimle tek problemimiz bu. Ben calismiyorum cocugum da yok. 7den 8e kadar cagiriyorum basinda bagiriyorum yok. O kadar zor uyaniyor ki. E simdi çocuk istiyorum. Atanmak da istiyorum. Onunla o kadar ugrasamam ki o zaman. Basindan asagi bir sürahi su döksem bir kere akillanir mi acaba
Bir çözüm varsa bana da yazinzira eşimle tek problemimiz bu. Ben calismiyorum cocugum da yok. 7den 8e kadar cagiriyorum basinda bagiriyorum yok. O kadar zor uyaniyor ki. E simdi çocuk istiyorum. Atanmak da istiyorum. Onunla o kadar ugrasamam ki o zaman. Basindan asagi bir sürahi su döksem bir kere akillanir mi acaba
Yani onu da denedim ben. 1 hafta ise gec kaldi yine de alismadiBence suç sizde öyle alıştırmıssınz biliyor ki ne yapıp edip kaldıracaksınız. Ben olsam bir iki seslenirm kalkmazsa döner yatarım bir iki işe geç kalsında aklı başına gelsin. Sorumluluğunu bilmeyen insanlara hiç tahammülm yok çocuk mu bu hergün kaldırıyorsunuz.? Benim eşimde uykuyu çok sever çok miskindir ama konu iş veya herhangi bir sorumluluksa çok dakiktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?