Eşimle sabah kavgalarımız

akşam hazırlanmakta zorluk çekiyorsun
işyerinde niçin sürekli geç kaldığımı problem mi olduğunu sordular
sen servisi ara artık onlarla git de
ekmek parası
birşey demezler ama kenara yazarlar

kalkmasında sıkıntı yok ki kalkar hatta beni o kaldırır zorla. ama ben ondan geç de kalkmış olsam kendimi ve kızımı hazırlar gerekirse saç makyaj yapmadan çıkış saatinde hazır olurum. ama bakarım o hala giyiniyo bari bi makyaj yapıyım der o kapıya gelene kadar bende eksiklerimi yaparım. sanırım burda hata yapıyorum onu beklerken boş oturmıyım bende bişeyler yapıyım derken bu sefer de o bana hani hazırdın hala uğraşıyosun der. onu beklerken hallettiğimi yoksa yapmadan çıkacağımı anlatamam.

Yapamaz demeyin hiçbirşey için. Erkeklere onu yapamaz,için rahat etmez dedikce sorumlulukları üzerinize almış oluyorsunuz. Siz ise erken gidiyorum geç kalıyorum deyin kendiniz gidin. Cocugu kreşe o bıraksın. Bir Iki derken ya düzen oluşturur yâda geç kaplamayı öğrenir.

Anladım ben yanlış anlamisim kendi çalışma saatinden önce gitmek istemiyor demekki ama sizide düşünmeli tabiki yada sizden ayrı gitmeli

Eger erkenden bi yere gitmemiz gerekecekse eşimin huyunu bildigimden saat mesela sekiz ise ben dokuza alırdım.”cabuk uyaaann saat dokuz olmuş geç kaldıııkk” derim bi panikle hemen kalkıp hazırlanır.bi kaç kere denedim işe yaradı

Hergün yarım saat geç giderek kul hakkına giriyorsunuz konu sahibi ;
Sadece bunun için bile eşinizi bırakıp çıkmanız lazım evden.

O zaman bekleyin onu kapının önünde kendini rahatsız hissedip acele eder.
Bide madem uyanmasında sorun yok onun alarmını 15 dk erken kurun rahat rahat halletsin işlerini.
Erken kalkarak benim sözlerimden de kurtulmuş olacaksın diyin

Vakti gelince baktiniz hazir degil cikin gidin. Birazda o isebgec kalma utanci yasasin.

kızımın peşinde koşmaktan kapının önünde boş boş bekleyemiyorum ki.. bende çocuk 1 değil ki 2 biri kızım biri kocam

konuyu olunca aynı ben ve eşim.ben iki çocuğu da hazırladım.kahvaltı bileşikleri makineye koyma hazırlık hepsi...
Eşim bir kendini hazirlayamaz. Hatta ben ne giyicem der. tuvalet ihtiyacı en az 20 dk.
Neyse canim biz sabahları böyleyiz.ben hadi askim diye diye itekleye itekleye bazen kendisini daha erken kaldırarak ancak bize yetiştiriyoruz.

Bir çözüm varsa bana da yazin zira eşimle tek problemimiz bu. Ben calismiyorum cocugum da yok. 7den 8e kadar cagiriyorum basinda bagiriyorum yok. O kadar zor uyaniyor ki. E simdi çocuk istiyorum. Atanmak da istiyorum. Onunla o kadar ugrasamam ki o zaman. Basindan asagi bir sürahi su döksem bir kere akillanir mi acaba

İş yerinde amiriniz falan yokmu konuşun yazılı bir uyarı yazsın size geç gelmelerinizle ilgili eşinize gösterin bak geç kalmam sorun oluyor uyarı aldım diye

Bence suç sizde öyle alıştırmıssınz biliyor ki ne yapıp edip kaldıracaksınız. Ben olsam bir iki seslenirm kalkmazsa döner yatarım bir iki işe geç kalsında aklı başına gelsin. Sorumluluğunu bilmeyen insanlara hiç tahammülm yok çocuk mu bu hergün kaldırıyorsunuz.? Benim eşimde uykuyu çok sever çok miskindir ama konu iş veya herhangi bir sorumluluksa çok dakiktir.

kızlar eşimle konuştum. bu sabah geç kalmamla alakalı olabileceğini düşündüğüm bi olay olmuştu. bunu ona kesin öyleymiş gibi biraz da abartarak anlattım. o da tamam sen belirlediğin saatte çık ben yetişirsem gelirim yetişemezsem 1 dk bile bekleme dedi galiba bazen olayları abartmak işe yarıyor :) teşekkürler fikirleriniz için sizin gazınızla başladım konuşmaya böyle oldu şöyle oldu yeter artık fln kaptırdım gitti oda beyaz bayrağı çekti sonunda

yatağı yorganı bütün gün kurutmaya çalışırım üşenmem diyosanız yapın ya da siz uyandırmayacaksınız size güvenmeyeceğini bilecek.

valla bu konu beni gerdi ya

neden kaldırıyorsunuz ki

koca adam kursun saatini kalksın kalkamıyorsa işe geç kalsın bir geç kalır iki geç kalır ama üçüncüde kalkar

ben ilkokula giden çocuğu bile saat çaldı diye kaldırıyorum

yıllarca saatim çaldı ve kalktım duymazsam geç kalırdım okula ki hiç olmadı böyle bir şey

Yani onu da denedim ben. 1 hafta ise gec kaldi yine de alismadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…