- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
-
Ayy siz çok sabırlısınız iki aydır bekleyip bir de anlatıyorsunuz üstüne yüzü var gibi birde tartışıyor mu. Hadi demenize taktıysa kuralı baştan koyun şu saatte evden çıkıcam. hazır olursan sende gelirsin benimle olmazsan servisle gidersin deyin. Hiçbir şekilde uyarmayın zamanınınz gelince biz hazırız geç kalıcam çıkıyorum deyip bırakın evde.Servisle gitmek zorunda kalınca aklı başına gelir. Hayır bir de bunu çekme mecburiyetiniz de yok yani servis var eşiniz sırf kendi rahatı için sizi huzursuz ediyor. Biraz fazla yüz bulmuş gibi geldi.
Cok gec kaldigim icin sadece 10 15 dakikayi, suaistimal ettigim icin uyari aldim.
Cok moralim bozuk ve hakli olduklari icin kendimi savunamadim de :))
2-3 dk ne ki ben ona razıyım bugün 20 dk geç çıktık tabi bin bir söylenme, tartışma eşliğinde.işe de 45 dk geç geldim!
haklısınız hoş görülecek bir durum da değil zaten.
peki işte neden beklediniz
bence eşiniz nasılsa geç kalsa da bir şey olmuyor kafasında
yan, bir erkek evden kaç dakikada çıkar ki
benim eşim 5 dakikada çıkar örneğin
yataktan kalkar tuvalete girer dişini fırçalar
dolabı açar çamaşır ve çorap alır giyer gömleğini alıp giyer üstüne kazak giyer
pantolonunu giyer
ceket ve paltosunu giyer kapının kilidini açıp ayakkabısını giyer
kimse ona bir şey demezse 5 dakika sürer bunlar taş çatlasın 10 olsun
olağan şartlarda benim aklım cidden almıyor bu evde saatlerce hazırlanmaları
bizim evde eşim ve oğlumun kalkması gereken saat 07.35 te çalıyor
ikisi bu süreçte kalkıp tuvaleti de sırayla kullanıp giyinip evden 20 dakikada çıkıyorlar
ben biraz daha erken kalkıyorum ama onlar yataktan kalktıktan sonra giyiniyorum ondan önce kedi ile ilgileniyorum bize ofiste yemek için kahvaltı hazırlıyorum kedinin kumunu temizleyip çöpü dışarı koyup mama su takviyesi gerekiyorsa yapıyorum vs vs
yani yataktan 07.15 te kalkıp tuvalet diş fırçalama bu işler 07.35 e kadar bitiyor eşim ve oğlumu kaldırıyorum sonra da 07.55-08.00 arasında da çıkıyoruz
cidden eşiniz ne yapıyor uzun uzun sabahları
yeni iş yerinin orada park sıkıntısı var o yüzden götüremiyor yoksa bana gene bırakmazdı arabayıArabayla gidilemeyecek uzakliktaki işe kizinizin kreşi 5dk mesafedeyse çok uzak değilki siz arabayla giduyorsunuz.yine eskisi gibi arabayla gitsin
2.ye beklemezdim ben olsam, hadi 3 olsun.
Ne fena olacak, ona fena olur asıl.
Gelmek isteyen yetişecek.
niye bekliyorsun ki?
bende ona fena olur demek istemiştim zaten :)
İsinizde problem yoksa ve kendinizi rahat etmek istiyorsaniz, patronunuza/isvereninize durumu anlatin ve vicdanen rahatlayin. Esinize bu kadar basit bir konuda yuklenmeyin bence.Merhaba kk üyeleri
Eşimle gayet güzel vakit geçirir, anlaşırız. Genel olarak büyük bir sıkıntımız yok. Ancak son 2 aydır çözüm bulamadığım bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Belki bir çıkar yol bulabiliriz beraber diye
şöyle ki 2 ay öncesine kadar eşim başka bir yerde çalışıyordu ve biz evden farklı zamanlarda çıkıyorduk ben servisle, o arabasıyla mutlu mutlu gidiyorduk işlerimize.bu arada onun işi 9'da benimki 8.30'da başlıyor. sonrasında onun iş yeri arabasıyla gidemeyeceği bir yere taşındı. servisle gitmeye başladı. bende kızımızı kreşe götürdüğüm için arabayla gitmeye başladım. Benim koca kişisi rahata ve şimdiye kadar arabasız hiçbir yere gitmemeye o kadar alışmış ki servise binmek istemedi. benimle beraber gelip ordan otobüsle 5 dk.da iş yerine geçebiliyordu. ancak sorun şu ki eşim bir türlü evden çıkmayı bilmez. oyalanır da oyalanır. hal böyle olunca sürekli işe geç kalmaya başladım. 8 buçuktaki işe 9da gidince mutlu olacak hale geldim erken geldim diye onun yüzünden. tamam iş yerinden bir sıkıntı yapmıyorlar ama ben kendim çok rahatsız oluyorum içeri girerken utanarak giriyorum resmen. ben kendimi hazırlarım, kızımı hazırlar bişeyler yediririm o benimle aynı zamanda uyanmasına rağmen bir traş olup giyinip çıkamaz. ve bu beni gerçekten sinir ediyor.
her yolu denedim güzelce anlattım olmadı, kavga ettim olmadı, dırdır ettim o da olmadı.en sonunda o da benim hadi demelerime taktı ve sen hadi dedikçe ben yavaşlayacağım diye bir de inat ediyor. sabahları bişey de diyemiyorum artık
sizce bu durumu nasıl değiştirebilirim daha başka ne yapabilirim? var mı öneriniz??
İsinizde problem yoksa ve kendinizi rahat etmek istiyorsaniz, patronunuza/isvereninize durumu anlatin ve vicdanen rahatlayin. Esinize bu kadar basit bir konuda yuklenmeyin bence.
Konu sahibi isimde problem yapmiyorlar demis, problem cikmiyorsa evet basit bir konu.basit bir konu mu?
eşim her gün evden geç çıktığı için işime geç kalsam hiç basit bir konu gibi gelmez bana
erken kalksın hazırlanması uzun ise
İsinizde problem yoksa ve kendinizi rahat etmek istiyorsaniz, patronunuza/isvereninize durumu anlatin ve vicdanen rahatlayin. Esinize bu kadar basit bir konuda yuklenmeyin bence.
Konu sahibi isimde problem yapmiyorlar demis, problem cikmiyorsa evet basit bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?