Eşimle sabah kavgalarımız

Cok gec kaldigim icin sadece 10 15 dakikayi, suaistimal ettigim icin uyari aldim.
Cok moralim bozuk ve hakli olduklari icin kendimi savunamadim de :))

evet aynen böyle söyleyip bir saat belirleyeceğim o saatte de çıkacağım. o kendi mesaisine yetiştiği için onun açısından sıkıntı yok ve buna güveniyo ama bu yaptığı bana saygısızlık gibi geliyo.

2-3 dk ne ki ben ona razıyım bugün 20 dk geç çıktık tabi bin bir söylenme, tartışma eşliğinde. işe de 45 dk geç geldim!
haklısınız hoş görülecek bir durum da değil zaten.

peki işte neden beklediniz

bence eşiniz nasılsa geç kalsa da bir şey olmuyor kafasında

yan, bir erkek evden kaç dakikada çıkar ki

benim eşim 5 dakikada çıkar örneğin

yataktan kalkar tuvalete girer dişini fırçalar

dolabı açar çamaşır ve çorap alır giyer gömleğini alıp giyer üstüne kazak giyer

pantolonunu giyer

ceket ve paltosunu giyer kapının kilidini açıp ayakkabısını giyer

kimse ona bir şey demezse 5 dakika sürer bunlar taş çatlasın 10 olsun

olağan şartlarda benim aklım cidden almıyor bu evde saatlerce hazırlanmaları

bizim evde eşim ve oğlumun kalkması gereken saat 07.35 te çalıyor

ikisi bu süreçte kalkıp tuvaleti de sırayla kullanıp giyinip evden 20 dakikada çıkıyorlar

ben biraz daha erken kalkıyorum ama onlar yataktan kalktıktan sonra giyiniyorum ondan önce kedi ile ilgileniyorum bize ofiste yemek için kahvaltı hazırlıyorum kedinin kumunu temizleyip çöpü dışarı koyup mama su takviyesi gerekiyorsa yapıyorum vs vs

yani yataktan 07.15 te kalkıp tuvalet diş fırçalama bu işler 07.35 e kadar bitiyor eşim ve oğlumu kaldırıyorum sonra da 07.55-08.00 arasında da çıkıyoruz

cidden eşiniz ne yapıyor uzun uzun sabahları

ah bi anlasam ne yaptığını..... 7.30da kalkarız o traş olur dişini fırçalar 20 dk(!). bir de gömlek pantolon giyer 10 dk(!). başka da yaptığı hiçbir şey yok inan bana. 8de kapının önünde olur 5 geçe benim söylenmelerim sayesinde çıkmış oluruz yoksa kapı önü faslı da 10 dk'dan az sürmez. aynaya bakar atkısını takar tekrar aynaya bakar. uyuşukluk içine işlemiş inan sinir oluyorum bu huyuna... ki bunlar en iyi ihtimal. eğer kravatı fln bağlı değil bağlayacaksa vayyyy yandık

Arabayla gidilemeyecek uzakliktaki işe kizinizin kreşi 5dk mesafedeyse çok uzak değilki siz arabayla giduyorsunuz.yine eskisi gibi arabayla gitsin

İsinizde problem yoksa ve kendinizi rahat etmek istiyorsaniz, patronunuza/isvereninize durumu anlatin ve vicdanen rahatlayin. Esinize bu kadar basit bir konuda yuklenmeyin bence.

İsinizde problem yoksa ve kendinizi rahat etmek istiyorsaniz, patronunuza/isvereninize durumu anlatin ve vicdanen rahatlayin. Esinize bu kadar basit bir konuda yuklenmeyin bence.

basit bir konu mu?

eşim her gün evden geç çıktığı için işime geç kalsam hiç basit bir konu gibi gelmez bana

erken kalksın hazırlanması uzun ise

Ergen mi bu konusursan yavaslarim diyor .Tam dayaklik .Birak git .Bin arabaya .Sakin ol sen istedigin zaman çikabilirsin sorun yok de geç .
Sinirlendim yaahu .

ama bu vicdan rahatlatılacak bir durum değil ki. aksine 8 buçukta işe gelip benle aynı maaşı alanlara karşı vicdanımı hiç de rahat hissetmiyorum. onlara karşı haksızlıkmış gibi geliyo

Benimki de aynı. Bizim işyerlerimiz çok ters mesafede. Normalde kendisi tek gitse otobandan basar gider 15 dk anca sürer. Ama tek araba gidiyoruz, sabah önce yarım saat benim işyerime gidiyoruz, sonra o da yarım saat kendi işyerine gidiyor. Ama evden o da oyalanarak çıkar. Benim işyeri sorun ediyor da zar zor da olsa zamanında gidiyoruz hep Allahtan

Saat olayı benimde kafama yattı. Evdeki bütün saatleri 15 dk. ileri yapın.
Ama telefona bakmamasi lazım :)

Bende ısrarla hadi deninlince kalkamayanlardanim inatla alakası yok bı de çok soylenmemeyi deneyin ben hazırlanıyorum sen de kalkarsın deyip hazırlanincada hadi biz çıkıyoruz böyle olducagini benimseyince kalkar diye düşünüyorum en azından ben öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…