Eşimle tartışmamız...

Kocanızın gelmedıgı eve anne ve kayınvalıdenızın gelmemesi cok onemsenecek bir konu degıl bence.
Zaten ben onları suçlamıyorum, gelmek zorunda da değiller. Bana ve çocuğuma karşı sorumluluğu olan eşim, ben ona kızıyorum sadece ki birinin desteğine çok ihtiyacım vardı ve kendimi çok yalnız hissettim.

Aynen kesinlikle tartışmayacağım, üstüme gelirse de polis çağıracağım.

senin yerinde olsam, kv yi arar, oglun bu güne kadar nerde kaldiysa kimlerle kaldiysa söyle bir zahmet bundan sonra da orda kalsin. sana söylüyorum, cünkü ogluna söyleyince cirkinlesip hakaret tehtit ediyor der kapatirdin telefonu. bidaha da o adami eve almazdim.

Bende boşanma sürecindeyim 5 ay oldu ben eş kişide ailesine çok düşkündü farklı illerdeydik ama telefon yetiyordu ne yazık ki olur olmadık şeyler söyleyip aramızı bozuyorlardı ki başardılar en sonunda yoksa evimizin içinde bize karışmasalar gayet huzurluyduk beni seve seve öle öle aldı benim için görücü usulü gibi oldu olmaz olsaydı.... ama var rabbimin bir bildiği isyan etmiyorum bebeğim yok düşük yaptım defalarca... diyorum ya var herşeyde hayır Rabbim nasip etmedi bebekleri dünyaya getirmeye.. davayı ben açtım ilk zamanlar içim içimi yiyordu ne zormuş diyordum nasıl içimdeki sızı geçer diyordum günüm kk da geçiyordu boşanmaların yazdıklarını okuyordum geçiyor diyorlardı hep hayır benimki geçmez diyordum kendi kendime ama çok şükür geçti ve inansın daha mutluyum...

Daha önce çok yaptım, kv ayıldı, bayıldı. Hiç onun hareketlerini çekecek halim yok. Eşime söyledim Evi terk et diye, sen git demiş ama bu iş karakolda bitmez inşallah.

Daha önce çok yaptım, kv ayıldı, bayıldı. Hiç onun hareketlerini çekecek halim yok. Eşime söyledim Evi terk et diye, sen git demiş ama bu iş karakolda bitmez inşallah.

cilingir cagirmisken kapi kilidini degistirmediniz mi? eger öylese umarim öyledir. bosuna gelme. eve giremezsin de. kapiyi da acma. umarim tehtit ettigi mesajar falab vardir elinizde

Ben sadece tartışmaz ağzından burnundan getirir cingar çıkartırdım. Ki çoktur öyle cingar cikarmisligim. Bir daha herhangi bir dusuncesizliginde bizi evde bulamazsın, delirirsin dedim. (Terk etme amaçlı değil, yani merak etmek nasıl bir şey anlarsin babında) Şimdi sadece bizi düşünür
Bu iş bir cinnete bakar yani. Tavisye ederim

Boyle bir evliligin icinde olacaginiza bosanin ayri kalin cok daha iyi. Esinizle oturun duzgunce konusun bosanmak istediginizi soyleyin, siz ogretmenmissiniz zaten. Kendiniz icin bir sey istemeyin, cocuk icin nafaka versin , miktarda anlasip anlasmali sekilde bosanin, hayatinizi kurun. Kimseye ihtiyaciniz yok. Baba da degil koca da degil o

cinneti gecmis bence bu olay.

mac bakmaya diye gidip 6 gün gelmeyen adam, geri kalan vaktinide annesiyle gecirmek isteyen adam yok ya adam bile degil.

bu adamin sadik oldugundan eminmisiniz konu sahibi?

Yine bir sütoğlan vakası.
Ne demek kalan günlerini anasıyla geçirecek, yazık yoksa savaştan mı döndü de haberiniz yok. Bakayım yooo gayet beyefendi sonradan uzamışını gezdirmekten dönmüş. Evde kadın, çocuk kapı mı kemirir? Hasta mı olur? Ona ne canım bekar adam sonuçta.
Ne güzel mesleğiniz var. Ben hayatımdaki iblislere sırf bu yüzden bir süre katlanmak zorundayım. Yerinizde olsam bir saniye beklemem.hoş bu tipler boşanma aşamasında salya sümük Tülay geri dön moduna girer ama olsun. Değğğmeeezzz.

cinneti gecmis bence bu olay.

mac bakmaya diye gidip 6 gün gelmeyen adam, geri kalan vaktinide annesiyle gecirmek isteyen adam yok ya adam bile degil.

bu adamin sadik oldugundan eminmisiniz konu sahibi?
Anlatmak istediğim 6 gün maça falan gidemez. Giderse başına gelecekleri çok iyi bilir. Konu sahibi çok anlayışlı davranmış. Ama sadakat konusunda haklı olabilirsiniz.

Geçmiş olsun.
Mesleğiniz var sanırım manevi destek istiyorsunuz.
Haklısınız ama şu an kendi kendinize yetmeniz lazım. Bunu oğlunuz için yapmanız lazım.
Eşinizin maalesef size hiç saygısı yok.
Bir şey sormak istiyorum. Mantık evliliği mi yapmıştınız??

Çünkü eşinizin size hiç duygusu yok gibi geldi. Evlenmiş olmak için evlenmiş gibi..
Bir üye yazmış siz onunla evlisiniz o evli değil gibi
maalesef..

Anlatmak istediğim 6 gün maça falan gidemez. Giderse başına gelecekleri çok iyi bilir. Konu sahibi çok anlayışlı davranmış. Ama sadakat konusunda haklı olabilirsiniz.

malesef öyle hissediyorum. adam karisina zerre kadar saygi dumuyor ki sadik olsun. gittigi yerlerde bence cok da güzel günü birlik keyifine bakiyor. iftira atmak günah almakdan korkarim ama icimden gecende gercekden bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…