- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Kavga etmeyin, ciddi ciddi oturup konuşun, kimse sizi kovamaz orası sizin eviniz. Çok üstüne gelirse polis çağırın.Eşimle konuşulmuyor, beni asmakla kesmekle tehdit ediyor, evden kovuyor.
Zaten ben onları suçlamıyorum, gelmek zorunda da değiller. Bana ve çocuğuma karşı sorumluluğu olan eşim, ben ona kızıyorum sadece ki birinin desteğine çok ihtiyacım vardı ve kendimi çok yalnız hissettim.Kocanızın gelmedıgı eve anne ve kayınvalıdenızın gelmemesi cok onemsenecek bir konu degıl bence.
Aynen kesinlikle tartışmayacağım, üstüme gelirse de polis çağıracağım.Kavga etmeyin, ciddi ciddi oturup konuşun, kimse sizi kovamaz orası sizin eviniz. Çok üstüne gelirse polis çağırın.
Evet, kesinlikle tüm arzusu o yönde.Siz adamla evlisiniz ama.adam sizinle evli degil. Bekar hayatı yaşıyor.
Yapıyor Allah var. Zaten o yüzden sürdü bu kadar.Bana faydası olmayan adamı evde görmek istemem.
Babalık yapıyor mu bari evdeyken?
Merhaba kızlar, bilen bilir bir dargın bir barışık bir evliliğim var. Eşimin bu seneden 5 günlük izni kalmış. Bu hafta yıllık izne ayrıldı. Önce arkadaşıyla İstanbul’a gitti ( geçen cumadan gitti bu arada). Bugün dönüyormuş. Nereye? Annesinin yanına. İyi hoş da ben burada yalnızım, hastayım, çocuğum hasta, kreşte baba diye ağlayarak uyanmış iki gün. Canımın sıkıntısından evde anahtarı ve telefonu unutmuşum, hiç kimse yok etrafımda, gittim etliekmekçiden borç isteyip çilingir çağırdım. Bugün eve dön dedim, bir sürü tartıştık. Bu arada oğlunu sormak aklına bile gelmedi.
Eşim sinirli, aşırı derecede ailesine düşkün ( benim doğum günümü unutur, kız kardeşine pastalarla hediyelerle gider), ev işlerine asla yardım etmez. Çok defa boşanmayı denedim ama ailem destek değil, biliyorum bahane değil ama bir türlü güçlü duramadım.
Lütfen bana destek olun. Özellikle dava süreci, boşanma sonrası her şey kolay olacak deyin. İçimi ferahlatın. Desteklerinize çok ihtiyacım var.
Aynen kesinlikle tartışmayacağım, üstüme gelirse de polis çağıracağım.
Daha önce çok yaptım, kv ayıldı, bayıldı. Hiç onun hareketlerini çekecek halim yok. Eşime söyledim Evi terk et diye, sen git demiş ama bu iş karakolda bitmez inşallah.senin yerinde olsam, kv yi arar, oglun bu güne kadar nerde kaldiysa kimlerle kaldiysa söyle bir zahmet bundan sonra da orda kalsin. sana söylüyorum, cünkü ogluna söyleyince cirkinlesip hakaret tehtit ediyor der kapatirdin telefonu. bidaha da o adami eve almazdim.
Daha önce çok yaptım, kv ayıldı, bayıldı. Hiç onun hareketlerini çekecek halim yok. Eşime söyledim Evi terk et diye, sen git demiş ama bu iş karakolda bitmez inşallah.
Ben sadece tartışmaz ağzından burnundan getirir cingar çıkartırdım. Ki çoktur öyle cingar cikarmisligim. Bir daha herhangi bir dusuncesizliginde bizi evde bulamazsın, delirirsin dedim. (Terk etme amaçlı değil, yani merak etmek nasıl bir şey anlarsin babında) Şimdi sadece bizi düşünür
Bu iş bir cinnete bakar yani. Tavisye ederim
Anlatmak istediğim 6 gün maça falan gidemez. Giderse başına gelecekleri çok iyi bilir. Konu sahibi çok anlayışlı davranmış. Ama sadakat konusunda haklı olabilirsiniz.cinneti gecmis bence bu olay.
mac bakmaya diye gidip 6 gün gelmeyen adam, geri kalan vaktinide annesiyle gecirmek isteyen adam yok ya adam bile degil.
bu adamin sadik oldugundan eminmisiniz konu sahibi?
Geçmiş olsun.Merhaba kızlar, bilen bilir bir dargın bir barışık bir evliliğim var. Eşimin bu seneden 5 günlük izni kalmış. Bu hafta yıllık izne ayrıldı. Önce arkadaşıyla İstanbul’a gitti ( geçen cumadan gitti bu arada). Bugün dönüyormuş. Nereye? Annesinin yanına. İyi hoş da ben burada yalnızım, hastayım, çocuğum hasta, kreşte baba diye ağlayarak uyanmış iki gün. Canımın sıkıntısından evde anahtarı ve telefonu unutmuşum, hiç kimse yok etrafımda, gittim etliekmekçiden borç isteyip çilingir çağırdım. Bugün eve dön dedim, bir sürü tartıştık. Bu arada oğlunu sormak aklına bile gelmedi.
Eşim sinirli, aşırı derecede ailesine düşkün ( benim doğum günümü unutur, kız kardeşine pastalarla hediyelerle gider), ev işlerine asla yardım etmez. Çok defa boşanmayı denedim ama ailem destek değil, biliyorum bahane değil ama bir türlü güçlü duramadım.
Lütfen bana destek olun. Özellikle dava süreci, boşanma sonrası her şey kolay olacak deyin. İçimi ferahlatın. Desteklerinize çok ihtiyacım var.
Anlatmak istediğim 6 gün maça falan gidemez. Giderse başına gelecekleri çok iyi bilir. Konu sahibi çok anlayışlı davranmış. Ama sadakat konusunda haklı olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?