Eşimle tartışmamız...

Yok vallahi cinnete minnete bakmıyor. Laf anlamayan hiç anlamıyor.

malesef öyle hissediyorum. adam karisina zerre kadar saygi dumuyor ki sadik olsun. gittigi yerlerde bence cok da güzel günü birlik keyifine bakiyor. iftira atmak günah almakdan korkarim ama icimden gecende gercekden bu.
Olabilir, asla olamaz demiyorum.

İkimizin de yaşımız geçiyor diye yaptığımız saçma sapan bir evlilik...

Reactions: 000
Çok ağladı, bu sefer ağlamaz inşallah.

Beni aramaz gün içinde görümcemi ve kv’yi arar. Bu ailesine düşkün eş kadar zor ve illet bir şey yok. Allah herkesi kurtarsın bu adamlar.

çok üzüldüm canım anlattığın adam benim babama benziyor sana verebileceğim tek tavsiye bosan elinde altın biledik de var ne güzel. Annem sırf bizim için senelerce katlandı bide üvey evlat getirdi pislik en sonunda kanser oldu annemi kaybettik ben 18 yaşında kaybettim annemi şimdi 24 yaşındayım keşke diyorum annem bizim için sabretmeseydi de yaşasaydı bak şimdi ona çok ihtiyacım var.Boyle bi adamdan babalık görmedim ama çok şükür kocam bana babalık da yaptı kocalikta.hayatini kurtar

Sevindim sizin adınıza.

İkimizin de yaşımız geçiyor diye yaptığımız saçma sapan bir evlilik...
Üzüldüm.
Belki bundan sonra size değer verecek biri karşınıza çıkar. Nasip.
Ama bir gerçek var ki eşiniz size değer vermiyor.

Böyle bir evliliği hak etmiyorsunuz.

Çok paketledim ama annesi geri getirdi. Oğlum da babasının arkasından hep ağlayınca kıyamadım. İnşallah bu sondur.
Esinizden siz bosanacaksiniz oglunuz babasindan bosanmayacak , eger duzgun bir babaysa zaten oglunu gorur
Ama bir cocugun boyle bir evlilikte saglikli buyumesi mumkun degil
Ogretmensiniz , isiniz guzel , maasiniz var , ne kendi ailenize ne de baskasina ihtiyaciniz yok
Bosanin ve oglunuzla yeni bir hayat kurun kendinize

Zaten çok üzgündüm, annenizin hikayesi ağlattı beni.

Teşekkür ederim, çok iyi geldi mesajınız.

Teşekkür ederim, çok iyi geldi mesajınız.
Kuzum ogretmen kadinsin , kimseden birsey beklemene gerek yok
Kendine de ogluna da yetersin , bu adami cekmene , oglunu bu ortamda buyutmene hic gerek yok , sadrce dik dur , inan hayat sahane olacak bu adami cekmedigin zaman , hersey senin elinde , hepimiz yapiyoruz sen niye yapamayacaksin?

Çok ağladı, bu sefer ağlamaz inşallah.
Ağlarsa ağlasın, ağlattıklarına sayabilir.
Karşınızda ağlarsa, az ötede ağla veya ağlamak iyidir gözdeki mikrobu kırar demenizi tavsiye ederim.
İnsanı o kadar katılaştırıyorlar ki, bir zamanlar aman yüreğine hüzün çökmesin diye gözüne baktığımız adamlar şimdi karşımızda parçalansa, parçalar asimetrik mi değil mi ona bakar hale geliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…