Yok vallahi cinnete minnete bakmıyor. Laf anlamayan hiç anlamıyor.Ben sadece tartışmaz ağzından burnundan getirir cingar çıkartırdım. Ki çoktur öyle cingar cikarmisligim. Bir daha herhangi bir dusuncesizliginde bizi evde bulamazsın, delirirsin dedim. (Terk etme amaçlı değil, yani merak etmek nasıl bir şey anlarsin babında) Şimdi sadece bizi düşünür
Bu iş bir cinnete bakar yani. Tavisye ederim
İyi söylediniz ya anahtarı değiştireyim ben.cilingir cagirmisken kapi kilidini degistirmediniz mi? eger öylese umarim öyledir. bosuna gelme. eve giremezsin de. kapiyi da acma. umarim tehtit ettigi mesajar falab vardir elinizde
Olabilir, asla olamaz demiyorum.malesef öyle hissediyorum. adam karisina zerre kadar saygi dumuyor ki sadik olsun. gittigi yerlerde bence cok da güzel günü birlik keyifine bakiyor. iftira atmak günah almakdan korkarim ama icimden gecende gercekden bu.
İkimizin de yaşımız geçiyor diye yaptığımız saçma sapan bir evlilik...Geçmiş olsun.
Mesleğiniz var sanırım manevi destek istiyorsunuz.
Haklısınız ama şu an kendi kendinize yetmeniz lazım. Bunu oğlunuz için yapmanız lazım.
Eşinizin maalesef size hiç saygısı yok.
Bir şey sormak istiyorum. Mantık evliliği mi yapmıştınız??
Çünkü eşinizin size hiç duygusu yok gibi geldi. Evlenmiş olmak için evlenmiş gibi..
Bir üye yazmış siz onunla evlisiniz o evli değil gibi
maalesef..
Çok ağladı, bu sefer ağlamaz inşallah.Yine bir sütoğlan vakası.
Ne demek kalan günlerini anasıyla geçirecek, yazık yoksa savaştan mı döndü de haberiniz yok. Bakayım yooo gayet beyefendi sonradan uzamışını gezdirmekten dönmüş. Evde kadın, çocuk kapı mı kemirir? Hasta mı olur? Ona ne canım bekar adam sonuçta.
Ne güzel mesleğiniz var. Ben hayatımdaki iblislere sırf bu yüzden bir süre katlanmak zorundayım. Yerinizde olsam bir saniye beklemem.hoş bu tipler boşanma aşamasında salya sümük Tülay geri dön moduna girer ama olsun. Değğğmeeezzz.
Beni aramaz gün içinde görümcemi ve kv’yi arar. Bu ailesine düşkün eş kadar zor ve illet bir şey yok. Allah herkesi kurtarsın bu adamlar.Bende boşanma sürecindeyim 5 ay oldu ben eş kişide ailesine çok düşkündü farklı illerdeydik ama telefon yetiyordu ne yazık ki olur olmadık şeyler söyleyip aramızı bozuyorlardı ki başardılar en sonunda yoksa evimizin içinde bize karışmasalar gayet huzurluyduk beni seve seve öle öle aldı benim için görücü usulü gibi oldu olmaz olsaydı.... ama var rabbimin bir bildiği isyan etmiyorum bebeğim yok düşük yaptım defalarca... diyorum ya var herşeyde hayır Rabbim nasip etmedi bebekleri dünyaya getirmeye.. davayı ben açtım ilk zamanlar içim içimi yiyordu ne zormuş diyordum nasıl içimdeki sızı geçer diyordum günüm kk da geçiyordu boşanmaların yazdıklarını okuyordum geçiyor diyorlardı hep hayır benimki geçmez diyordum kendi kendime ama çok şükür geçti ve inansın daha mutluyum...
Bunları çıktıkları yere geri sokmak lazımBeni aramaz gün içinde görümcemi ve kv’yi arar. Bu ailesine düşkün eş kadar zor ve illet bir şey yok. Allah herkesi kurtarsın bu adamlar.
Sevindim sizin adınıza.çok üzüldüm canım anlattığın adam benim babama benziyor sana verebileceğim tek tavsiye bosan elinde altın biledik de var ne güzel. Annem sırf bizim için senelerce katlandı bide üvey evlat getirdi pislik en sonunda kanser oldu annemi kaybettik ben 18 yaşında kaybettim annemi şimdi 24 yaşındayım keşke diyorum annem bizim için sabretmeseydi de yaşasaydı bak şimdi ona çok ihtiyacım var.Boyle bi adamdan babalık görmedim ama çok şükür kocam bana babalık da yaptı kocalikta.hayatini kurtar
Üzüldüm.İkimizin de yaşımız geçiyor diye yaptığımız saçma sapan bir evlilik...
Boşanıp bir kere üzülmek en iyisi.Mutlu etmeyen evliliği sürdürmek de çok zor. Illa ki boşanmak da zor. Hangisi daha zor buna karar verin.
Keşke...Bunları çıktıkları yere geri sokmak lazım
Gözüm hiç yeni aşkta falan değil, yorgunum, ayağa kalkmak istiyorum sadece.Üzüldüm.
Belki bundan sonra size değer verecek biri karşınıza çıkar. Nasip.
Ama bir gerçek var ki eşiniz size değer vermiyor.
Böyle bir evliliği hak etmiyorsunuz.
Esinizden siz bosanacaksiniz oglunuz babasindan bosanmayacak , eger duzgun bir babaysa zaten oglunu gorurÇok paketledim ama annesi geri getirdi. Oğlum da babasının arkasından hep ağlayınca kıyamadım. İnşallah bu sondur.
Zaten çok üzgündüm, annenizin hikayesi ağlattı beni.çok üzüldüm canım anlattığın adam benim babama benziyor sana verebileceğim tek tavsiye bosan elinde altın biledik de var ne güzel. Annem sırf bizim için senelerce katlandı bide üvey evlat getirdi pislik en sonunda kanser oldu annemi kaybettik ben 18 yaşında kaybettim annemi şimdi 24 yaşındayım keşke diyorum annem bizim için sabretmeseydi de yaşasaydı bak şimdi ona çok ihtiyacım var.Boyle bi adamdan babalık görmedim ama çok şükür kocam bana babalık da yaptı kocalikta.hayatini kurtar
Teşekkür ederim, çok iyi geldi mesajınız.Esinizden siz bosanacaksiniz oglunuz babasindan bosanmayacak , eger duzgun bir babaysa zaten oglunu gorur
Ama bir cocugun boyle bir evlilikte saglikli buyumesi mumkun degil
Ogretmensiniz , isiniz guzel , maasiniz var , ne kendi ailenize ne de baskasina ihtiyaciniz yok
Bosanin ve oglunuzla yeni bir hayat kurun kendinize
Kuzum ogretmen kadinsin , kimseden birsey beklemene gerek yokTeşekkür ederim, çok iyi geldi mesajınız.
Ağlarsa ağlasın, ağlattıklarına sayabilir.Çok ağladı, bu sefer ağlamaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?