Eşimle tartışmamız...

Deriiiiin bir nefes al ve bas totosuna tekmeyi bu hadsiz herifin. Çocuğundan aldığın güç sana yeter, elinde mesleğin de var, neden katlanıyorsun ? Bu hayata bir kere geliyoruz ama yaşamaya, kahır çekmeye değil.

keske evlenmeseymis de ömür billah anasıyla atasıyla yaşasaymış eşşek oğlu eşşek.
boşanma ve sonrası şuan yaşadığınız herşeyden daha kolay olacak buna emin olun.
5 yılda düzelememiş bundan sonra da bir halt olmaz O manda yavrusundan.
Allah aşkına sal onu gitsin geri girsin annesinin münasip yerlerine

Şu anda oturduğunuz ev kira mı?
Madem adam size sen git demiş, toplayın eşyanızı çıkın evden. Diğer türlü inatlaşacak sizinle, bir sürü itişme kakışma. Bu tarz hayati kararlarda maddiyat yada benim dediğim olsun inadında olamam sanırım. Azıcık aşım ağrısız başım derler ya. Kendimi ne kadar çabuk refaha kavuşturduğuma bakarım.
Bomboş eve gelsin o şoku yaşasın, görün atarlı giderli konuşmaları yapacak mı?

Evden çıkamam, oğlumun kreşi evimin altında, okulum evin karşısında, kendisini bağlayan hiçbir şey yok, kendisi gidebilir.

ogretmensiniz ve ailem bakmiyor diyip bu sacma hayati yasiyorsunuz.millet issiz haliyle bosaniyor adamin size zerre deger verdigi yok bosa gitsin maddi imkanin var.neyin korkusu bu
Ailemle ilgisi pek yok aslında ya da eksik yazdım. Daha önceden doğudaydık, kavgalarımız devam ediyordu, doğuda bakıcı büyük sıkıntı, ailem de gelmiyordu, boşanırsam eş durumu isteyip batıya da gelemiyordum. Şimdi şükür doğu sıkıntısı ortadan kalktı, artık daha cesurum aslında. Aileme şu durumu hiç söylemedim bile. Hatta boşanınca söylemeyi düşünüyorum.

Ben de her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Çok teşekkür ederim.

Benim eşim de aileci, annesi, kardeşleri, abisi, ablası. Çok zor böyle bir insanla evli olmak. Ben de zamanında o kadar sıkıntı çektim ki, çocuktan önce de, sonra da. Şuanda biraz ailesi ile aram iyi, geçmişte kaldı. Ama o zamanlar boşanmadığım için çok çok pişmanım. Bu tür insanlara harcadığın bir saniyeye yazık. Benim işim bir nebze daha zor, tüm gün, ve ben eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim kendi ailem çok uzakta. Ne bileyim cesaret edemedim o zamanlar. Çokta severek evlenmiştik. Sizin şartlarınız çok daha iyi, çekmeyin bu saygısız adamı. Benim şimdiki aklım olsa çekmezdim. Benden küçüksünüzdür abla tavsiyesi.

Maça gitti, sadece gezme amaçlı.
buna giden adam evine para bırakmıyor
siz bilmem nerden borç alıp çilingir çağırıyorsunuz
ne denir ki
boşanma sonrası zor
destek olacak kimseniz yoksa iyi bir maaşınız yoksa sıkıntı çekeceksiniz
ya da bitirmeyip aynı evde farklı dünyaları yaşayacaksınız maddi durumdan ötürü

Evet, öğretmenim.
Hasta cocugu kreşe yollamayin lütfen rapor alin dersinizi bir sekilde yetistirirsiniz sonra.
Esinizin maça gitmesi bana garip gelmedi bence çiftler ayrı da gezebilir yapışık ikiz değiliz. Cocukla ilgili bilgisi niye yok yani cocuk hastaysa bunu bilmeli kosakoşa gelmeli.
Hasta cocuk olmasa izninde maça ordan da ailesine gidebilir bana normal geliyor böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…