- 23 Ağustos 2012
- 51.848
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.480
- 898
Maça gitti, sadece gezme amaçlı.
O zaman çok sevdiği arkadaşları ve anacigi ile çekil aralarından.Yok vallahi cinnete minnete bakmıyor. Laf anlamayan hiç anlamıyor.
lütfen ama lütfen kendinize iyi bakın bu hayata bi kere geliyorsunuzZaten çok üzgündüm, annenizin hikayesi ağlattı beni.
Maçta olsa yine iyi, maç pazar günü bitti, bu İstanbul’da gezmek için kaldı.Çocuk hasta baba diye ağlıyor diyorsunuz adam maçta mı??? Bunu boşayın 1 kg şambabası alın daha iyi
Evden çıkamam, oğlumun kreşi evimin altında, okulum evin karşısında, kendisini bağlayan hiçbir şey yok, kendisi gidebilir.Şu anda oturduğunuz ev kira mı?
Madem adam size sen git demiş, toplayın eşyanızı çıkın evden. Diğer türlü inatlaşacak sizinle, bir sürü itişme kakışma. Bu tarz hayati kararlarda maddiyat yada benim dediğim olsun inadında olamam sanırım. Azıcık aşım ağrısız başım derler ya. Kendimi ne kadar çabuk refaha kavuşturduğuma bakarım.
Bomboş eve gelsin o şoku yaşasın, görün atarlı giderli konuşmaları yapacak mı?
Ailemle ilgisi pek yok aslında ya da eksik yazdım. Daha önceden doğudaydık, kavgalarımız devam ediyordu, doğuda bakıcı büyük sıkıntı, ailem de gelmiyordu, boşanırsam eş durumu isteyip batıya da gelemiyordum. Şimdi şükür doğu sıkıntısı ortadan kalktı, artık daha cesurum aslında. Aileme şu durumu hiç söylemedim bile. Hatta boşanınca söylemeyi düşünüyorum.ogretmensiniz ve ailem bakmiyor diyip bu sacma hayati yasiyorsunuz.millet issiz haliyle bosaniyor adamin size zerre deger verdigi yok bosa gitsin maddi imkanin var.neyin korkusu bu
Teşekkür ederim.lütfen ama lütfen kendinize iyi bakın bu hayata bi kere geliyorsunuz
Böyle olacak inşallah, mesajınız için teşekkür ederim.kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek durumdasınız, öğretmensiniz, düzenli geliriniz var. ayrılın. çocuğunuz böyle bir ortamda büyümesin. o da gitsin annesiyle yaşasın doya doya.
Ben de her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Çok teşekkür ederim.keske evlenmeseymis de ömür billah anasıyla atasıyla yaşasaymış eşşek oğlu eşşek.
boşanma ve sonrası şuan yaşadığınız herşeyden daha kolay olacak buna emin olun.
5 yılda düzelememiş bundan sonra da bir halt olmaz O manda yavrusundan.
Allah aşkına sal onu gitsin geri girsin annesinin münasip yerlerine
Amin, teşekkür ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun.
buna giden adam evine para bırakmıyorMaça gitti, sadece gezme amaçlı.
Hasta cocugu kreşe yollamayin lütfen rapor alin dersinizi bir sekilde yetistirirsiniz sonra.Evet, öğretmenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?